woho~

Som det kasnke märks har det varit en låång tid sen jag va här, och jag ska berätta att det är tack vare att vårat internett separ, men nu har det fixats..

Lästa ut HP7 igår.. Tog 1½ dag... Jag som minsta ville läsa ut den på fyra dagar, men jag kunde inte hålla mig, that's me. Så nu har jag läst ut allting och jag är så ledsen x)

Idag har Daniel lovat att åka med mig till ikea och köpa nån present, men vi alla vet hur pålitlig han är och det kan juh ta hur lång til som helst.

Annars ska vi nog till stugan, så då bli det ett till uppbehåll härifrån en vecka eller så..

OHOHOHOHOH 8! 8! 8 dagar till dir en grey!!!

-

Jaja, Hai och Jennifer lyckades få med mig till ånge, och nu är jag hemma. Där var det ganska tärt men lite roligt hade vi nog =) Dock fick inte jag se järnjätten som jag ville xD

OH det är en mal här inne!!!!!! AHHHH läskigt! Den sitter på TV skärmen.. Nu är den borta!

huhu, iallafall lyckades jag och Hai få åka gratis dit men hem  -AH MALEN ÄR NÄRA! fick vi betala.. Jag fick punga ut 160:- för Hai hade inga pengar x/ Så nu är jag superfattig!!! Aja.. på bussen sen till bergsåker hittar vi eRika x)

Moa: Fan mitt hår killar mig!
Hai: Killa tillbaka!

HAHAHAHA! Oh herregud va störda vi är XDXD

Jaja, nu har jag och anna segat framför coffeeprince och nu ska jag SOVA!

Godnatt!

Ahnyoung~


Dissad, fuck you!

Jaha, nu har man blivit dissad av alla vänner plus anna som va här för ungef'är en halvtimme sen.. Jaja, jag får väl sätta mig och fiffla på photoshop igen.. En fredags kväl!!!!! :'( Vilket LIV?!

Har nån ett liv att erbjuda? Jag är desperat!!!  (bara jag får behålla familj och vänner- när dom är tilgängliga) HAHA

Mihihihihihihihihihi - lol- löjligt..

DEt kanske märks att jag inte har nått att skriva?

Ja, det är sant..

Vad ska jag skrivA?

Huhu, snart fyller jag år, bara 8 dagar :D Sen kommer mamma och pappa och maja hem och sen drar jag till stockholm! MWHAHAHA! Dir en grey!!!!

JAg ska se Kyo live och det känns helsjukt :)

Jaja, nu ska jag tillbaks till mitt photoshop :)

Ahnyoung~

Fredag

Nu har Lina åkt hem till sthm =( Vi hade det roligt den lilla tiden hon va här, fast än det knappt fans nått att göra och att jag tracka ner alla stockholmare hela tiden x) På skämt såklart =)

Iallafall.. Ja, jag sov ganska länge idag, igår såg vi på oldboy, men jag somnade bort filmen, så jag har fortfarande inte sett de 20 sista minutera, tjejerna vet jag inte om då, men jag tror dom såg klart den.

Snart ska Raz och Erika komma och vi ska se hana kimi senarste avsnittet =) Vi ska kanske baka också, men det få vi se.

Jaja, har inte så mycket mer att säga xD

Det är iallafall 8 dagar tills min födelsedag och jag vill ha många presenter o.o Haha jag crejvar för pengar =) thehe, mammi och pappi kommer pnästa söndag och då hoppas jag att dom köpt iallafall nån present till Moa~

Anna kom på värsta iden om att hon inte ska vara hemme på söndagen dom kommer hem så hon slipper hjälpa till att packa upp alla grejjer.

hon ska vara så långt härifrån som möjligt och när allt är klart så kommer hon och välkomnar dom hem-

Jag hänger på x)

Nu ska jag gå och äta, fast jag inte är speciellt hungrig x/

Ahnyoung~

Hatar Daniel Kohtala!

Jag är extremt sur på daniel! Ja, vi skulle som sagt på bio, och han lovar att sjussa hem oss efteråt! Så vi ser på filmen och går ut och jag ringer honom.. Och gissa på fan att han har druckit och är full!! Jävla svikare, vad är det för brorsa?!?!?!?! Aja jag slänger luren i hans öra efter att jag skriker att vi ska gå hem och bli våldtagna.. Och jag hoppas att han verkligen tror att vi gick hem! MEn Antonias mamma var snäll och hämtade oss och sjussade lina mig och anna till b-åker! Nu ska jag tvinga DAniel att köpa mer presenter till mig om jag ska förlåta honom!

Aja, nu ska jag och lina se a cinderella story :D

Ahnyoung~

wtf

Jasså! den dära fränsta festivalen va nu i helgen!! Vad ska vi göra nu då?! Jagh har juh bara 300:- på konot x) Och det kan ta ett tag för mig att få mera övesatt... Buhuhuhuh, jag får prata med tjejerna om det x/

Iallafall så påpekade Anna att jag hade skrivit harry potter 3 när det ska vara 5 huhu, det är väl därför alla filmer alltid har tre x/ Haha.

Iallafall ska Lina komma idag och vi ska loda tror jag :):)

Hm..

Vaknade i tid idag :) Vart inge bad som vi hade planerat eftersom det regnar och åskar, istället har jag och anna sett klart delightful girl choonhyang (Soory erika vi såg de 2 sista avsnitten utan dig.. Men du har juh sett den förut :P) Haha iallafall fick jag värma bullar under sista avsnittet så anna skulle få nån sockerkick och inte somna x/ Men nu har jag tillåtit henne att lägga sig :)

Ska vara med antonia nog till helgen, ska se harry potter 3 tror jag och jag har lovat att bjuda anna.. hm.. tääärt! Jaja iallafall..

Igår var jag på stan med hai erika och raz och solade vid hamnen, åt mat och gick runt och tittade på kläder och sånt.. Jag såg världens söötaste tröja jag vill köpa, den kosta 150:- och jag har bara 300:- på kontot för tillfället och lite pengar i plånboken.. och om jag ska på bio så suger det och då kan jag inte köpa den-.. Men nästa lördag fyller jag år så :):):):) Daniel har lovat att köpa en present i tid detta år iallafall.. Hoppas jag får den på min födelsedag, eftersom jag inte kommer få nått annat, för mammi och pappi kommer inte vara hemma då fömodligen..

Men, men vi få se om han lyckas ge mig den, för tjejerna har snackat om att åka till jennifer i ånge den helgen på nå fränsta festival eller nått., så om vi åker dit så bli det kanske på min födelsedag? eller ?  x) Men, men isåfall bli det roligt att spendera min dag på året med mina underbara vänner :D:D Vi hittar på nått kul i huvetaget iallafall.. Jaja, en dag efter, på mammas födelsedag ska mamma maja och pappa komma hem, eftersom maja har moppeuppkörning eller nått sånt. Mammas födelsedag är juh ockås doms bröllopsdag, så jag måste komma ihåg att köpa presentpapper och nå mer present till mina tavlor jag gjort :D

Sen så bli det dir en grey, och jag måste påpeka till dom andra att det kanske är tid att beställa bussbiljetter och sånt nu? Jag få säge det imorgon x)

Sen ska vi till stugan nån helg också, och det är härligt, för jag har bara varit där 1 gång i sommar. Det är tärt när ingen är här och kan sjussa oss nånstans, utan man sitter fast här i bergsåker.. Men det är juh alltid roligt att vara med b-girlsen (Mahaha löjligt namn!) Men ikväll har jag inte hört nått från dom.. Kanske dom inte har lust att göra nått för att det regnar, eller kanske annas humör avsckräcker dom? Eller vill dom simpelt inte vara med oss xD

Jaja, nu ska jag... jag vet inte..

Ahnyoung~

wtf

HAr försökt sova sen halv 1 men jag låg bara och blundade eller pillade på väggen x/ Så nu klockan tre gav jag upp :/ Jag som tvingade anna att vända tillbaka på dygnet.. Men men eftersom jag sover så mycket mindere än henne kanske vi vakna på samma gång... Fast det är troligast att jag vaknar tidigare endå :)

Ahnyoung~

48 svar

1. När gick du upp idag?
Hm.. kom inte ihåg men det måste ha varit vid 10 tiden som alla andra dagar :)

2. Diamanter eller pärlor?
Diamanter.. tror jag.

3. Senaste filmen du såg på bio?
Det va pirates of the caribbean med min syste ida, annars ak jag faktiskt gå i vekcan med nåni.

4. Vilka program ser du på TV?
Jag ser ibland på sommarmorgon för det är en snygg kille med, serien är dock ganska sålig x/ Annars ser jag reprisen av oc när jag hinner och kommer ihåg =).

5 . Vad åt du till frukost? 
Vad åt jag till frukost.. Hm.... Chips? Jag tror jag inte åt nå frukost idag... Dåligt!

6. Vad är ditt mellannamn?
Amanda


7. Vad är din favoritmat?
Nudlar

8. Vilken mat gillar du inte?
Fisk och skinka - Ush! eller varma grönsaker i huvetaget kokt som stekt som vad som helst, eller kallt kött. Jag gillar inte lök avacado x/ Jag är extremt kräsen med mat...

9. Favorit chips?
Naturchips=) 

10. Vilken är din favorit CD för tillfället?
Ha ingen favorit cd, jag gillar olika låtar :D

11. Vilken bil kör du?
Jag är juh bara 16 fortfarande :P

12. Favorit pålägg på macka? 
Ost, oftast, annars gillar jag och göra sånna där scobydoo (om nu hunden stavas så?) mackor :)

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag kan du bara inte med?
Dom andra tjejerna karaktärs dragen i koreanska serier, speciellt alla karaktäsdrag från Chaerin från delightful girl Choonhyang! Död åt henne >=(

14. Vilka är dina favoritkläder?
Gillar mest att ha på mig pappatröjor, dvs, tröjor jag snott från pappa :p Annars min egna favorit klädsel är nog förtillfället min röda klänning :)

15. Om du fick åka vart du ville på semester? 
Japan, ska juh åka dit snart... eller inte precis snart då xD Haha iallafall, vill åka till sydkorea och taiwan också :P Om jag hade pengar skulle jag ta alla tre i en smäll :)

16. Favoritklädmärke?
Ha inge favorit, eftersom jag köper inte efter märke utan kläderna som är snygga :) Så det kan vara från olika :D

17. Var vill du dra dig tillbaka? 
Stort slott med min future husband Jung Yunho och våra 5 söner och 20 döttrar. Sen så ska vi ha massa gäst hus i bakgården där alla våra barns gudföräldrar bor :) Dvs, resten av dbsk, suju, shinhwa, ftts, och big bang och massa mer :D
 
18. Favorittid på dagen?
Har inte favorit tid :) Det är väl när dagens höjdpunkt är, och det är juh olika varje dag :D

19. Var är du född?
På bb


20. Vilken är din favoritsport att se på?
Se inte sport! Fast isåfall är det nog världcuppen i fotboll med pappa. Det va faktiskt roligt :D

23. Coca Cola eller Pepsi?
Pepsi, har inte druckit coca cola på jätte länge.. Men helst dricker jag Bitter cola MWHAHA

24. Fotboll eller ishockey?
Fotboll

25. Är du en morronmänniska eller nattuggla?
båda, jag behöver oftast bara 5-6 h sömn, men kan klara mig med 2

26. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr?

27. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Jag och anna ska se en film om homosexuella taiwanesiska heta killar snart :D

28. Vad ville du bli när du va liten?
Kom inte riktigt ihåg..  Men jag tror att jag ville bli känd..

29. Bästa barndomsminnet?
Att vi sa till alla barn i bergsåker att jag va spice girls Mel Bs dotter (trots att jag var vit som ett spöke xD)

30. Varit i Afrika?
Nope, fast en gång i en dröm :P.


31. Nånsin rullat in nån i toapapper?
Näe, slöseri med papper, PAPPER ÄR PENGAR MÄNNISKOR! XD

32. Varit med om en bilolycka?
Räknas det om man fart i diket och fått blitt bogserad upp igen?


34. Favoritrestaurant? 
Alla resturangers mat smakar likadant tycker jag xD HAha eller jag lägger inte märke..

35. Favoritblommor?
Sånna som luktar gott :D

37. Favoritsnabbmatsrestaurang?
Robertos.

38. Äger du en cykel? Japp, men cyklar inte så ofta

40. På vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort? 
SM WHOREHOUSE! (Om det nu fanns nåt liknade xD)

43. Senaste personen du delade en middag med?
Anna och jag satt nyss och åt middag :D Så det bli väl henne... Inget vidare sälskap dock :)

44. Vad lyssnar du till just nu? 
Coldplay - The sientist (Spela den om och om och om och om igen :P)


45. Favoritfärg?
Tycker om alla färger :D Men gul tror jag

46. Hur många tatueringar har du?
None, men jag ska göra.. och varit på g i ungefär 1 år XD Men nu när jag får pengar och vart på dir en grey ska jag göra det!


47. Hur många piercingar har du?

I öronen och naveln


48. Vilken är din bästa vän?
Anna :) Sen så älskar jag mina andra bästa vänner också :)


Borta?!

Lina har inte kommit och jag börjar bli lite orolig! Hon svarar inte heller på mobilen! Vart är hon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tack att jag fick veta när hennes flyg kom då!? Har det kommit? Har det inte komiit?!

WTF!

Jaja, vi hade planerat att sticka till bushen, men det ser inte ut som det för min del.. Vet inte om dom andra åkt, men men. Whatever.

Jaja.

Fook, vart är hon!??!?!!?!??!?!?!?

Ahnyoung~

--

HAr varit och promenerat, det vart längre än väntat och nu håller jag på att svättad ihjäl, så jag ska hoppa in och ta en härlig svalkande dusch =)=)  Sen få vi se vad som händer xD

Till Hai..

TeukeE.pixbox.se


Lördag.

Ska äta nått medans senaste avsnittet av why why love laddas ner och jag ske se :) Jag ska vara bra och äta nyttigt idag!!!!!! Jag måste det, för igår åt vi en massa skit så!! Sen så är min träningsvärk ganska så mycket borta så jag måste träna idag igen, men jag tror jag spara det till kvällen, för jag är fortfarande öm i kroppen :):)

Ikväll vet jag inte vad som händer men det bli väl alltid nått eftersom Lina kommer och vi brukar oftast hitta på nått :D Ska äta jordgubbar som min farmor och farfar köpte till oss igår. dom är sååå söta! :)

Aja,

Ahnyoung~

Hana yori dango

Jag har nyss sett Hanazakari no kimitachi e avsnitt 2 igen, den här gången med Anna och Raz och erika som inte sett den är. xD

Nu stack dom och skulle ta moppen och handla mer att äta eftersom vi har ätit upp allt som vi skulle ha på vårat uppestittar kväll. Jaja, när dom kommer tillbaka ska vi börja se Hana yori dango (Raz har inte sett den än - skam! xD) HAha iallafall, det bli typ 6 ggn för mig och se den, täärt xd Men den är så bra så det gör ingenting :)


Imorgon kommer min kusin Lina, som jag inte träffat sen i novebmer då jag, anna, erika och raz var på Tegomass, och bodde hos henne x) Iallafall ska hon natta här medans hennes pappa är i göteborg av nån andleding jag inte årkat eller brytt mig om att ta reda på :) Det ska iallafall bli roligt och vi hittar väl på nå som vanligt =)=) Sen så ska väl hon vara här ett tag i sundsvall tror jag?

Ahnyoung~


Darlings!

Ville bara säga att jag älskar mina vänner nått så otroligt mycket och jag tillägna detta inlägg till dom!

Anna:  Min syster och bästa vän, jag kan verkligen prata allt med henne (utom när hon sover eller nyss ha vaknat), mina känslor ,om våra idoler, eftersom hon är lika galen i dom som jag, vi kan mobba maja, vår lillasyster tillsammans, vi kan vara störda och peta tårna i ögenen på varandra XDXD Vi kan verkligen göra allt och jag vet att hon skulle välja mig över alla andra (hon ha sagt det själv.. eller kanske inte mamma och pappa?) Haha, hon är den bästa jag vet också :D

Eika: Vad är det med denna tjej? Hon är helt galen och har ramlat in i vårat vägg och krossat sina tänder xD Hon är en underbar vän som lyssnar om man vill säga nått. Hon är en av dom roligaste personerna jag vet och som hon skrev för länge sen om mig så skriver jag tillbaka... Hon är MIN! xD Vi har exakt samma smak på allt nästan, det är helt sjukt xD Och ERika.. Forget it! T.O.P is MINE! xD

Hai: Hai behandlar mig ibland som en slav, hon lämnar sin tunga väska till mig och springer till bussen, så jag är tvungen att konkas på den x) endå är hon en av dom vackraste personerna, hon är underbar och står verkligen upp när man behöver henne, hon peppar mig i mitt hälsosamma liv *host* och vill verkligen bli så social och hälsosam som henne! Jag vill bli allt som henne faktiskt =) Loove u~

Raz: Är så stolt över henne hur hon står upp för sina vänner och ger sig inte, hon kommer med sånna rappa svar och det är helt super coolt. Jag och raz kombinerat blir en väldigt bra bakare, och vi gör dom bästa chokladkakagrejjs med glasyr och kokos xD Raz vill aldrig bli normal på bilder och måste alltid göra nån min, fast det tycker jag om med henne =)

Antonia: Oh herregud vad jag älskar denna människa, hon är underbar och alldeles för god för sitt bästa. det känns som om jag har känt henne i all evighet trots att jag bara gått i samma klass som henne 1 år. Jag kommer ihåg när vi pratade för typ första gången och jag var så säker på att hon gick musik inriktning, och när hon sa att hon inte gjorde det skämdes jag så mycket!

Alicia: Min underbara söta Lizzi. Min bildpartner som vi engentligen är helt motsatta i, hon är alltid stressad och dissar alltid sina bilder medans jag skiter i om det bli fult eller inte xD Haha Alicia är verkligen underbar och man kan säga vad som helt till henne medans hon verkligen lyssnar med båda öronen, hon tröstar och tar hand om en så att man verkligen ser fram emot att anförtro sig åt henne =)

My darligs, nu har jag fått lättat mitt hjärta =)


VARNING FÖR WIERDNESS

anna: Kan du peta din stortå i mitt öga
jag: Okej
anna: ''blundar
jag: 'petar'
båda: ......... MWHAHAHAHAHAHAHA!

låll läkorål vad vi är trötta xD

Drömland

Skolan skulle börja igen och alla visste vilka dbsk var och gillade dom, iallafall så ringde det in (trots att vi inte ha ringklocka på skolan) och alla började gå in. Jag tittar på min sida och ser att Yunho och Jaejoong vandrar in i skolan alldeles lovely-dovely och kramas och myser medans dom går XD

Jaja iallafall säger jag till mig själv att det måste vara några som klätt ut sig till dom eftersom dbsk skulle aldrig vara i sverige.. Sen när vi är inne i skolan så kommer jag på att aldrig att nån skulle kunna klätt ut sig och likat så där mycket så då får jag panik coh springer och letar efter medlemmatna på skolan, men lyckas inte hitta dom

Sen så är vi på en camping och lodar och jag få höra att dong bang shin ki har köpt min kusins gamla hus vida havet, jag ställer mig och glo in på tomten en stund och sen går jag och får veta att dom har haft en konser i sverige och jag har missat den..

Iallafall vandrar jag på campingen och upp för en grusbacke, det kommer en kille fram till mig och ger värsta kärleks förklaringen ttill mig, och jag dissar han och då säger han att han ska döda dbsk så att jag ska börja gilla han. Aja jag får panik och springer mot en bänk där dbsk nu sitter på jag drar med mig Jaejoong och säger att jag måste prata, han frågar om vi inte kan prata där men jag vill prata ostört!

innan vi springer i väg så tittar jag på yoochun (varken yunho eller junsu var där då..) och säger 'jag är kär i dig' exclaim.gif Haha iallafall följer Changmin efter oss och vi klättrar på husvagnar och över ett staket för att komma till ensamhet. Jaja, min mobil ringer och det är JAejoong (trots att han står framför mig.) han säger 'Ani, ani, aniyo~' och jag skrattqa och påpeka det för Jaejoong och changmin framför mig XD

JAja, sen ringer det igen och det är killen som va kär i mig, han säger att Junsu är söt och att han har honom som gisslan.




-Sen så ringer det igen och jag tar tag i telefonen och tittar på numret och ser att det är mamma som ringer. Iallafall svarar jag med att skrika högt 'DU VÄCKTE MIG UR MIN DONG BANG SHIN KI DRÖM!!'

xD Iallafall vaknade jag och tittade på my delightful girl coonhyang

Dbsk
image95
Junsy, Jaejoong, Yunho, Changmin & Yoochun

Haha iallfall ska jag snart se hana kimi avsnitt 2 med anna och erika, den här ggn med sub :D

Skulle upp tidigt och gå promenad med Hai, men när hon ringer och jag svarar så kan jag knappt röra mig för jag har en sån otrolig träningsvärk i hela kroppen, speciellt ryggen och bröstet, det är helt sjuk, jag kunde knappt röra mig utan att det gjorde bajsa ont.

Så det gäller att strecha framöver xD

Iallafall har jag inte varit nyttig idag och det suger mycket. Jag åt macka och oboy imrose, sen sov jag så jag skippade lunch, sen en inte så god  hamburgare och strips till middag, och nu när eckepecke kom så poppade vi popcorn och tog fram bullar och kakor..

Fook ~

Jaja, nu ska jag se om dom är klar med whatever dom gör ute i vardagsrummet (Fast jag vet att dom tittar på delightful girl choonhyang xF)

Ahnyoung~

-

To the world you may be one person, but to one person you may be the world.


Wicker Park

Ha nyss sett Wicker Park med Jennifer, raz och hai, och jag tykcer fortfarande lika mycket om den som igår XD HAha, jag tror jag inte kan bli less på den alls, är typ en av dom bästa filmerna , och att Josh hartnett är så snygg är bara massa plus XDXD Löööv, sen så bli jag bara mer och mer besatt av låten i filmen, coldplay - the sientist <3

Att träna gör en hungrig xD Haha, Jag va ute på en promenad själv förut innan jag ät en ganska okej middag, jag va oerhört stolt över mig själv, men faaan! när vi såg film, då togs popcorn, chips och chilinötter fram och jag hade juh faktsit en kexchoklad som mamma och pappa köpt till mig innan dom åkta X/

Imorgon ska jag fan skärpa mig! Ska upp till 10 och gå promenad med Hai anna och Raz, få väl se om erika ska med, Jennifer kanske? om inte hon åkt hem då.. Jaja, jag ska äta sallad imrgon har jag bestämt, då måste jag gå och köpa grönsaker :D Nyttigt =)=)=)

En sak är bra jag har drukit vatten och inte nån söt dricka till min kexchokad XD

Nu ska jag se nån film eller nått, sen sova efter alltt



image93





Ahnyoung~

Hanazakari no Kimitachi e

Har nyss sett klart andra avsnittet av hanazakari no kimitachi e och jag tror att mina skratt och skrik säkerligen hördes till sydafrika!  oh herre gud jag tror jag byggde magmuskler av att skratta så mycket, men, men whatever.

Tjejerna ditcha mig och gick till raz och skulle se pussycatdoll grejjen på tvn och jag är inte speciellt intreserad så dom skulle komma efteråt så vi skulle se wicker park... Men det se inte ut som att dom kommer x/  Då sätter jag väl mig och ser nått annat då och hoppas att dom kommer eller ringer snart dom poopen!

Jag hade bestämt att jag skulle lägga mig tidiigt, eller iallafall vid 23.. Men ja, det gick väl inte så bra se det ut som XDXD Haha

Så nu ska jag skriva lite och sen se nånting, efter det ska jag försöka sova =)=)



Ahnyoung~


Woho Nu ringde dom och kommer snart XD Så det bli film iallafall =)

woho~

väcktes av telefonen i morse, eller mosre och morse vid 1 tiden skulle jag tro, Iallafall var det mamma och jag bad henne att sätta över pengar på mitt konto, jag somnar om och vid 3 väcks jag igen av telefonen, det är nån som ringt fel... Iallafall bestämmer jag för att sätta igång och träna och jag hä upp håret och hä på musik, just när jag ska börja ringer telefonen, då är det haiski som kommit, jag öppnar dörren och förbereder mig igen, hä på min favorit låt.. Men då ringer dörrklockan och jag ropar åt henne att komma in, men då har min tidslagda musik gått nästan 1 minut så jag få starta om det igen xD Haha iallafall så tränar jag en stund och hai tycker jag är jätteduktig =)=) Sen så duschar jag och äter jag.

Efter ett tag kommer erika för hon blivit utlåst, sen sticker hon lika snabbt.

Sen kom jennifer och hon, hai och jag sitter på balkongen en stung och sola innan vi bestämmer oss för att ta filtar ut och ligga i gräset och gö det istället, väl nere i det gröna gräset så går solen i moln hela tiden och det bli kallt!! suug, så vi drar till konsum istället, jag köper persikor och nektariner billigt! Mwhahaha

Iallafall stannar hai och jennifer vid hai för att hon ska äta och jag drar hem, där raz har kommit på besök :D så nu väntar vi på att alla ska komma och umgås igen :D

Ahnyoung~


..

Satt nyss och spekulera med mig själv, efter att jag tittat på Wicker park och grinat sönder mig själv (Jag är väldigt känlig och en crybaby!)

Jag har alltid strävat efter att få saker jag inte har, och om jag får dom så vill jag ha nya. Hur kom det sig att man aldrig bli nöjd med vad man ha? Jag menar, jag har en underbar familj, och bättre vänner än mina får man leta efter. Jag är inte ekonomisk beroede (trots att jag känner mig pank) jag är frisk och inte överviktig eller speciellt ful (woo~ självförtroende xD)

Jag säger alltid till mina vänner att jag tillexempel vill ha en pojkvän, men jag tar aldrig insiativ till killar och när dom gör det känner jag mig så osäker och löjlig. Jag fatta inte..

Alla mina vänner som upplevt kärlek har alltid blivit sårade och grinat så mycket över det, är det så jag vill ha det? Hur kan jag vilja det efter allt jag hört? Kanske är jag bara nyfiken eftersom jag aldrig varit mer än smått förälskad i dom jag varit tillsammans med.

Så jag har bestämt mig att ta det som det kommer, jag ska sluta läsa en massa kärleks romaner och mangor, se på kärleks anime och drama (utom hyd i helgen XD) och ska hålla mig till blodiga älkliga skräck filmer :P kommer det nån kärlek så kommer det nån, annars inte, kanske jag inte hittat kärlek för att jag letat förmycket och har sånna extremt höga ideal,

Är du peter pan så kom, jag letar efter dig.. 

Jag fatta inte hur jag kan vara less på föhållande och kärlek X) Haha man bli som man umgås.

Haha, men den kommer när den kommer =)=)

Kanska jag bara är trött och skriver en massa skit, för jag kommer nästan inte ihåg vad jag har skrivit..

Jag har sett spiderman 3 med hai och raz, eftersom anna stack till sittrum och erika gick hem eftersom hon ska jobba imorgon, iallafall va den bra..

Whatever~

Min ideal man.... pojke.. Haha!
image88

Ahnyoung~


Sientist

Sitter och lodar medans jag väntar på tjejerna som har stuckit: Hai och Raz är nånstans och gör vad vem vem, men förhoppningsvis kommer dom snart. Anna och Erika skulle gå ut och gå en promenad, men kom snart tillbaka och sa att dom skulle åka till spar och köpa godis? istället xD Haha, Anna frågade om jag ville ha nått, och jag var nyttig och sa att hon skulle köpa frukt så jag kan göra en god fruktsallad och mumsa medans dom har godis :D

Magnus, min morbror ringde förövrigt förut och berättade att han hittat en lapp jag skrivit för två år sen i doms husvagn. Jag ska inte gå in på vad det stod XDXD Men jag håll på att skratta ihjäl mig och kände att jag verkligen bekände mig där! Haha vettefan hur den hamnat i doms husvagn dock! Men det stod om en av mina japanska idoler Nishikido Ryo och när han skulle uttala namnet så sa han nått liknande 'Nissido rii' ?! Jag fatta inte hur man kan uttala fel XD

Nu kom mina tjejer igen, så:

Ahnyoung~

Sommar?

Vart tog sommarn vägen? :'(

Jag är fortfarande med Haiski och bvi sitter mest och prata och liknande. Har ätit Onyttigt! (Jag sa juh att det inte skulle funka!) Men nu jälvar få jag skärpa mig!!!!

Iallafall så ringde jag antonia, som va ledig idag och frågade om vi skulle gå på bio nån dag, så nästa vecka ska vi på Harry potter 5 :D Ska fråga Alicia också om hon vill följa.

Lina ringde senare, har inte träffat eller pratat så mycket med henne sen i november då vi va i stockholm och bodde hos henne =) Hon ska iallafall komma i helgen och bo hos oss nån natt, för hennes pappa ska till göteborg tror jag :) Det ska bli rooligt =)=)=)=)

Förövrigt så är jag klar med mammas och pappas present, och jag bestämde mig att göra en till så nu har jag två! Haha tog ramarna jag hade från mina idoltavlor X/

 .....................

Jag har inte så mycket mer att säga..

Jag vill också egentligen skriva långa inlägg som hai gör men mitt liv är väl för tråkigt och händelse löst XD

ahnyoung~

Något

Sov ingenting i natt, men lyckades decka på soffan vid halv elva tiden i morse, hade mobilen på väckning klockan ett, eftersom jag inte ville missa mina föräldrar som stack iväg, utan att krama dom X) Aja, men iallafall vart jag väckt ungefär vid halv ett av Hai som kom och ville umgås, jag blev ganska snabbt pigg =) Iallafall så lodade vi framför datan och snackade på msn med diverse personer (finns inte så mycket annat och göra) vi lyssnade på pepp music för Hai och väntade på att Jennifer och Erika skulle komma. När dom väl kommit lämnade vi fyra Anna hemma och sticker och få ogjorda saker gjorda.

Har även ritat en bild idag som jag är ganska stolt över, den va as stor men eftersom den skulle få plats i min ram fick jag klippa till det :'(  Men har iallafall bestämt att jag ska ge mamma och pappa den på doms silverbröllop firade (om det bli nått sånt vilket jag tvivla på) Jaja, det är ganska coolt att mina föräldrar har varit gifta i hela 25 år! Och att dom hållt ihop sen tonåren - WOW!! Inte mycket av sånt nu för tiden. Jaja, jag har ramat bilden men tror inte att jag ska slå in den (inslagningspapper kostar PENGAR!!) XD

Jag ska vara snål nu, eftersom penmgarna bara rinner av mig.. Jag har betalat tillbaka Ida sina pengar, men nu är jag istället skyldig Anna en massa, och det suger.. Och nu finns det ingen mamma att tjärna pengar på.. Kanske skulle jag tatt ett sommarjobb iallafall, jag måste juh faktiskt ha mer pengar än jag har på mitt spar konto till japan..


...NÄE! det är skönt att inte ha sommarjobb, jag få fixa det nästa sommar istället!

I helgen ska vi ha Hana yori dango maraton, och det ska bli asroligt, jag vet inte om vi ska se båda sägongerna, men om vi ska se båda två så bli det att sitta vid tvn ungefär en sisådär 20 timmar XD Jaja, vi få se vem som årkar det.

Har förövrigt bestämt att jag ska börja träna mer! Jag ska träna på den konstiga grajjen hemma, och sen ska jag gå lång promenader, kanske ut och spring till och med! Jag ska äta bättre (Tror dock inte det funka, ha aldrig kunnat förut! XD) trots de misslyckande innan.  Men jag måste skärpa mig innan jag blir fet, för det vill jag inte X/



Mina underbara små släcktingar =)

Var bara tvungen eftersom dom är så söta ^^

Jaja, det var väl allt-

Ahnyoung~


sömn..

Har inte sovit nått på hela natten och nu klockan kvart i nio är jag pigg igen =) Fast jag kommer nog decka senare idag XDXD

Que sera sera

MY MY MY MY MY MY

Har nyss sett klart 15 avsnittet av Que sera sera och som vanligt är Eric hetare än hetast!!

MEn iallafall! DET VA AS BRA! OCH JAG SKÄÄMST FÖR Eric (eller hans karaktär i draman).. HAHA

Super onödigt inlägg men jag är hyper that's why~

Som förut: Kunde inte låta bli XD

Shinhwa: Hyesung, Junjin, Andy, Eric (haha mobbad), Minwoo och Dongwan..
image72

Ahnoyung~

MY MY!

Det va tråkigt att alltid göra picspam hela tiden så det ska jag bara göra ibland ^^ Thehe.

Iallafall va på gatufesten igår, fast det regnade som fan.

Vi stack till nacksta, jag, anna, erika och hai, där väntade vi på Jennifer och hennes kompis som skulle komma med bussen, iallafall när dom kommit och alla tatt ut pengarna dom skulle, så stack vi hem till antnoia, där hon och alicia väntade på oss. Vi gjorde oss iordning och jag bytte kläder, trots att jag redan va klarklädd. Men Jennifer, Hai och erika hade med sig en massa kläder som va så fina, plus att jag fick tillbaka min tröja som jag älskar från antonia och om jag skulle ha den tröjan det vart alldeles för mycket med mina svart vita byxor... Aja, vi sminkade oss, lyssnade på asiatisk musik, dock bara jag anna erika och lite antonia som tycker om det XD

Aja, när vi gjort iordning oss, och bråkat om kläder så dra vi iväg till bussen, men oj då! då har bussen gått! Mwhahahahah för typ 5 minuter sen, det sög och vi började gå istället, så det började regna.. SUG! Aja, vi gick till nästa busshållsplats och bestämde oss att vänta på bussen iallafall^^

Väl inne på stan så gick jag Alicia och anotnia in och efter att ha blivit visiterade på att vi inte hade nå sprit med oss mötte vi Erika anna och emelie, efter nån snobbar stött på oss.. ush!

Aja vi gjorde inte så mycket, utan bara gick runt, jag träffade jimmy igen det va as trevligt och sen WOOOOPS! står HAN där min oh så stora 'kärlek' Jag för panik och mina vänner säger åt mig att gå fram och prata med han. Jag tvekar och står och glor på han tills hans vänner ger mig konstiga blickar. Haha, aja, jag ståg och spekulerar med erika vad jag ska göra och sen börjar han gå bort!!! Wuuua! Jag får panik igen och erika drar med mig och vi går hack i häl på han och hans kompis.. Han vänder sig mot mig och jag börjar prata... eller jag säger 'He-' Sen vänder jag mig om.. erika tvingar med mig efter dom men jag skäms och väntar på huskanten medans erika springer efter..

Det känns som att jag går i mellanstadiet igen.. Men va fan jag känner han inte! XD Haha iallafall va det lite pinsamt och jag är FEG!

Iallafall så stack vi hem med kvart över 1 bussen ^^

Ahnyoung~


Kunde inte hejda mig själv.. XD

Super juniors Eeteuk, Kangin, Donghae, Shiwon
image71

Song Baekkyoung

Ska snart springa till konsum och köpa hårfärg så jag kan färga tills ikväll, och ta bort den extremt fula utväxten.. Jaja, vi bestämde att sticka in till gatufesten ikväll, det bli väl vi vanliga bergsåker flickor + Jennifer, kanske Alicia och Antonia kommer och umgås där nere lite med oss.. Iallafall ska vi inte vara där så sent, ska iallafall inte åka nattbuss eller taxi, utan ta en tidigare buss för 11:- Thehe :)

Idag ringe även Raz och väckte mig.. Aja, klockan var iochförsig 15.00 <_< vet inte hur jag klarade av att sova MER än 12 h woow. 1 poäng till mig :D Hon sa dom mest ovesänliga sakerna, men jag vart iallafall vaken, och även om hon inte hade ringt så ringe endå Alicia typ 1 minut efter, så jag skulle ha vaknat iallafall ^^

Jag är ganska stolt över mig själv, för jag har börjat tänka på min hälsa, och börjat motionera, och det äger! Fast jag har ätit alldeles för mycket idag XD Haha, men jag va hungrig duh!

Whatever, nu ska jag springa till konsum.

1TYM - Song Baekkyoung
image70


Bara typ lite över 1 månad till DIR EN GREY!

MWHAHAHAHA!

Ahnyoung~


Shim Changmin

HAHAHA Gör bara ett inlägg för den hära bilden.


Changmin's secret relieved!


















































image69


HAHAHAHAHA! HAHAHAHA!

HAHAHAHAH!

*dör*

Ahnyoung~

Kim Jaejoong

Whohohohoho~ Har sett Why why love 3!!! Mike Mike Mike <3<3<3 är HET! Thehehehehe.

Whatever, Idag flyttar min systeryster Ida till alnön.... skööönt!

Jaja, har inte så mkt att säga.......

om en vecka är jag och anna ensamma hemma dårå, så lämnar vi inte våra vänner ensamma mkt XD
Har lodat framför PS igen, som valigt, och gjort en bild till annas och min fanfiction där vi är med och lodar oss. Aja vi ska föreställa en grupp.
 image48
Jag är lam - Jag vet!

Anyway~

På fredag blir det gatufesten och jag måste prata med mina lovers om det... buhuhhuhuhuhuhuh.

JAja, nu ska jag.... inte göra så mycket men whatever.

Jaja. Tänker ha en liten Jaejoong spam nu, så alla icke Korean dyrkande kan lämna sidan nu!

JAEJOONG.
image49
image51
image54
image55
image56
image57
image58
image59
image60
image61
image62
image63
image64
image65
image66


Okej! Nu få det vara nog!

bonus
image67
den stora frågan: Vilken del på Jaejoong TAR Yoochun egentligen på? Och framför Jaejoongs pojkvän Yunho dessutom XD





En snygging slank in XD
image68
Jung Yunho

Park Jungsu

Är super seg på att skirv me knoooows~ Men whatever.

Var i stugan igår för mamma skickade oss dit, för hon skulle ha tjejfest hemma xD Aja, vi stack dit med farmor och farfar =) Jag och Anna badade, och sen så tittade vi på film 'Rosa the movie.' Haha låll, den va faktiskt bra och killen hennes i filmen kallas nu för mig Seungkibum, bara för har påminde om Lee Seungki och Kim Kibum i ett xD Haha loll, aja, men mitt i filmen ringer telefonen, och det är Raz och Erika som har hittat oss!!! Aja dom tyckte det va så tråkit utan oss så dom drog dit på moppen... Kallt!

Aja, när dom kom, badade dom.. eller bada och bada, Raz och Erika klängde på anna i vattnet mer, sen bastade dom (Eftersom jag hatar att basta) Sen såg vi 'Letters from Iwo Jima' Men Ninomiya Kazunari! Den va as bra, men jag måste se om den själv, för jag vart störd hela tiden under filmen.

Jaja, I veckan är det gatufest och jag ska gå med mina darlings Antonia och Alicia på fredagen.. tror jag xD

Har nyss sett min Why why love episod 2 !! Tar ett tag för dom att uppdatera, men jag håller på att ladda ner 3 an också :D Dock har inte min Que sera sera uppdateras och jag sitter spääänt och väntar, det är bara 2 avsnitt kvar!! :):):) :'(

HAr förövrigt bestämt att köpa Dbsk tröjor. Jag vill köpa Yoochun's bara för den va finast!

image35
Även brush your teeth! XD

HAha men ska köpa Yunhos också, eftersom han är min favorit och jag vill favorisera honom, är dock lite osäker på vad motivet ska föreställa :/
image36

Vi va roliga och knäppte massa bilder jag lägger upp:

Anna, jag och Erika
image37

Jag skrev Yunhos namn på asfalten med.,.. BLOD!!! Nejdå.. det är jordgubbar xD
image38

Maja lyckades knäppa en ack sån vacker bild på mig.
image39

Maja hann inte att lägga sig innan kameran knäppte XDXD
image40

Traditiolellt att vi knäpper en bild så här XDXD
image41

Raz hittade sin självsfräde XDXD
image42

Alltis lika snygga flickorna
image43

Vi skulle göra Eeteuk pose....
image44



Har en massa mer bilder, men orka inte lägga upp nu..
 Men men..

Varlde Eeteuk / Park Jungsu idag, för han fyller år :D:D:D

Grattis Teuki!
image45
image46
Super Juniors mamma eeteuk och pappa kangin
image47

RSS 2.0