Min Mamma

är bäst

Just because everything's changing

... dosen't mean it's never been this way before

Idag har jag jobbat, så mina fötter är helt slut. Men det var det värt.... money you knooow. Iallafall så jobbade jag och Antonia till 4 och fick sjuss hem av Daniel (Frågade Mamma förrst men hon va för lat och tvingade Daniel istället) Hemma fick Jag, Gollum och Sofie sjuss till pizzerian för att köpa mat (Fick sjuss hem också... det är typ 3 minuter gångtid dit typ xD) Vi åt och sen efter det har jag legat i badet. Mina fötter är lite bättre, men fortfarande ömma.

Ikv. blir det skönt med mys och film all by my self. Tjejerna ska ut och jag fick inte följa med :p (inte för att jag hade orken dock)

Ahnyoung~

Konohamaru ditt ASS!

Naruto spoiler!



BAKABAKABAKABAKA!!!

vs

bajsfan

Mår skit, vet inte varför. Känner mig apatisk och trött på allt. Orkar ingenting.... Måste plugga men orkar inte bry mig. Jag visste att det här skulle hända igen: Att jag bara lägger ner och bli less. Hoppas att det går över. Är sjuk nu, så det kan vara lite pågrund av det. Men jag har varit här förut och jag hoppas att jag klarar mig ur det snart. Vill kunna koncentrera mig!

Vet inte om någon fattar vad jag menar. Men ville bara få ut lite.

hej.

The Call

Jobbig dag!

Började dagen med PA. Ligger så bra till så jag gjorde inte så mycket, läste lite och skrev. Sov lite längre också. Tittade på film och åt innan pappa sjussade mig till skolan. Där hade jag bild&form fordj. Satt hela eftermiddagen och fick ingenting gjort, det sög! Så det bli ut och fota imorgon bara! gick ner till stan. Först stannade jag vid biblioteket och frågade om första Narnia Boken: Mina morbror trollkarlen, tror jag den heter. Iallafall hade dom inte den, inte heller Åhlens eller Bokia... sugit värre.

Så efter en timmes lullande runt på stan åkte jag hem, såg klart på filmen jag börjat med imorse, och började städa. Är klar nu, och helt slut.

Nu ska jag ta ner och se Narnia 1:an^^ Sen/imorgon ska jag se tvåan (Är lite kär i Ben barnes, Caspian)


Dagens låt: Regina Spektor- The Call


What's happening?!



 


Edward, Twilight och utgång

Gårdagen var lång, men ack så tillfredställande. kl: 10.30 på dagen skulle jag ha min första lektion, filosofi. Hade muntligt prov, vet inte hur det gick, men skönt att det äntligen är över. kl:15.15 hade jag mina andra lektion, muntligt prov i svenska. Tärt, för jag hade ingenting imellan (3h 45min) Men Antonia va med mig så vi sov och hade det mysigt.

Efter skolan gick jag och mötte Maja, och köpte en present till min kära Raz. Vi gick hem till Antonia, där Natta va. Väntade en stund på att Antonia skulle komma hem (hon va och grattade hennes låtsassyster). Efter det gick vi och åt. Sen mötte vi Erika och Anna och gick upp mot bion.

Vi va oerhört pinsamma på vägen upp. Men vad gör det, vi skulle se Edward xD Iallafall så hade vi bråttom. Vi kutade, men som karma är så kom ju tåget jusst då, så vi stog och fällde en tår och hoppades innerligt att vi inte skulle missa något av filmen.

När vi kom upp träffade vi de andra: Sandra, Daniel, Alex och hennes syrra. Raz kom senare.

Vi va helt galna när filmen började.

LOVE

Kellan Lutz som Emmet!!! <3<3<3<3 Hot-varning!

Edward va "sååååå" diskret med sin avvaksamhet. Det va roligt att se när Bella kommer in i klassrummet och han känner hennes lukt xD HAHA Såg ut som han skulle spy mer än att han kände det godaste lukten någonsin.
 Annars va filmen jättebra. Edward portetrerades inte som jag själv gjort. Jag trdde han skulle vara lugnare och lite kallare, denna Edward va lite... puckad? Men det gjorde inte så mycket, det gjorde det hela lite roligare.

TVÅ saker va dåligt dock. De två saker jag tycker verkligen skulle ha funnits med på filmen.

1. Edwards äng
     Den är ju väldigt viktig i böckerna tycker jag. Den är speciell, och det va dåligt att man inte fick se den. Synd..

2. Jaspers förmåga
    ... Nämdes inte ens?! Det sög!

Efter filmen gick jag, Natta, Antonia och Raz och köpte lite saker. Vi kom hem till Antonia och förfestade (Erika, Anna, Natta, Antonia och jag) Alicia och Alexander kom också. Gjorde lite roliga saker och så. Senare gick vi på daltons: Jag, Anna och Antonia sjung kareoke. Såå roligt med alla medelålderstanter som sjung med och dansade.  Vi gick på Irish och stannade där ganska länge. Sen drog vi på BK. Va inte så länge där.

Jag orkar inte dra igenom vad vi gjorde så mycket.

-Vi fick iallafall uppdrag tidigare på kvällen och jag gjorde 18 av 19 st. ^^

-Vi köpte pizza och tog taxi hem.

Snitt snapp slut så va kvällen slut!


BellWard <3


Jag kommer bli som hon i Dimlight och hitta min egna Tedward och stalka!
Be afraid, be very afraid!! ^^


Ahnyoung~

Haneul, Chaeyoung och TTMOY

Sitter och läser en scen från en fic jag och Anna skrivit.

Våran karaktär Haneul har rymt hemifrån för hon trodde att alla glömt bort hennes födelsedag. Några meddelanden hon får under kvällen, när alla letar efter henne:

Andy

"AAAAIIASHSHSHA BOHHHOOOHOHOHOH"

"Turn it off Andy if you aren't going to say something"

"AHSIOSHOOOOOOOHoOOBOOHO" -click-

------

Yoochun

"Like the midnight sky's deepblue lights reflects in your eye's, the warmth of my heart is going forever be within you. So take the courage of the mind that flattered away for a second, and take a step to your rightful place.. Home."

  

'what the heck?'

------

Hoyoung


"hello?"


"Baby~"


"Hoyoung?"


"Go back home~"


"HOW THE HELL DID YOU GET TO KNOW THIS? AND HOW DID YOU GET MY PHONE NR?!?!"


"Baby~ This is a fanfic and I'm so sexy that the athours wanted to make an apparance for me."


"What the fuck are you talking about? I'm really sad here and you calling and say my life is just a made up story?"


"Yeah.. I see they're not so nice to you, letting everybody forget your birthday."


"AND THEY DID ALMOST KILL YOU! By the way Hyesung said that they did remeber my birthday."


"Oh, right, This was the wrong fanfic, got to go, bye baby~"


Kattenhai blir Haj

http://wadehouse.blogg.se skrev:
Hai är en fïlur som inte van bland människor i hennes omkrets. Hon lever tillsammans med hennes katt lasse. När man kommer hem till hai slickar hon på en och bajsar i kattlådan inte nog med det springer hon runt på fyra ben och jamar. Hai är en katt, slickar sig själv om röven lite då och då får en klapp på skallen av mig och erika när vi kommer och ger henne mat. Ibland blir hon galen och hoppar på en, jag hatar djur och kattenhai är inget undantag. 


Jag utmanar anna att avsluta storyn om kattenhai.

Läs fortsättningen
http://kottis.blogg.se/


En gång när Erika och Raz tog med sig Anna till Kattenhai, då kissade Kattenhai på Annas nya byxor. Anna blev sur och sparkade Kattenhai i röven. Då flög Kattenhai's hjärna tillbaka dit den skulle vara. (När Kattenhai skulle rensa Lasses kattlåda så halkade hon på en klick bajs som Lasse hade släppt av på golvet, vilket medförde att hennes hjärna slank ner och hamnade någonstans mellan mjälten och sjärthålet).
Så efter den dagen är Kattenhai bara vanliga Hai igen.
Efter att hon betalat för Annas kemtvätt, så levde hon lyckliga i alla sina dagar.


Snipp snapp snut så var sagan om kattenhai slut.

Jag utmanar moa att berätta om kattenhai gicköver från en katt till en haj.

Kattenhai


En dag satt Kattenhai (I ett resultat av strålning från mittuniveritetet vart den vanliga Hai Kattenhai igen) och såg på TV. På kanal 5 gick filmen Hajen 2. Kattenhai vart oerhört fascinerad hur lätt det var för Hajen i filmen att simma. Som en katt hade aldrig Kattenhai tyckt så mycket om att simma, eller vatten i huvud taget, men eftersom det kändes som om blixten slagit ner på hennes tuss till hår och hennes mening nu va att efterstäva att vara Haj så tog hon sitt pick och pack och gick ner till havet en bit från hennes lägenhet. Hon hoppade i vattnet och simmade ut.

Efter att ha spendarat 15 dagar konstant i vattnet kom en vacker sjöljungfru vid namn Moa och frågade:
"Men vad gör en Katt i vattnet?"
Kattenhai svarade: "Jag vill bli en Haj och kunna simma"
"Då ska jag bevilja din önskan"

Sen den dagen har man inte sett till Kattenhai.. Men ibland om man går till stället som hon sist simmade på kan man se en skugga av något under vattnet... men bara ibland..

Slut.

Kris, Rob och Twilight

Imorgon ska jag på twilight! Imorgon ska jag på twilight!

Herre min skapare äntligen är dagen här, jag är så lycklig!

Jaejoong the vampire



Haha xD

Läste ur en intervju med Robert Pattison (Spelar Edward i twilight)

ryan: "could you fall in love with kristen stewart?"

rob: "oh yeah, she's amazing."

ryan: "there's the quote! haha"
rob: "you do kinda fall in love... it's kind of the damage you have if you want to make it real." wub.gif

ryan: "was her boyfriend around a lot while you were shooting these scenes?"

rob: "oh yeah, he was around a lot."

ryan: "and how was that?"

rob: "oh he was into it."

Naruto, tårar och ont i magen

Kan man vara i denial pågrund av en manga? Iallafall är jag det. Det ska inte hända, det kan inte hända. Inte än. Inte alls! löjlig? Kanske det! Men Naruto mangan har varit mig kär i 8år!! Jag grinar om inte jag få som jag vill. (Ha redan grinat en skvätt innan jag bestämde mig för att det egentligen inte händer! Kishimoto bara vill att vi fan girls ska bli hysteriska)

Nu ska jag läsa fics.

Ahnyoung~

Chip, Godis och HanaDan Final

Har nyss sett klart Hana Yori Dango Final. L.O.V.E. En sak som sög dock, eller rättare sagt en utebliven sak, som jag längtade efter! Men det gör inte så mycket. Har även vräkt i mig pringles och godis som en gris. Har inte ätit något, eller joo, åt några tuggor nudlar när jag kom från skolan.

Tack vare allt onyttigt jag ätit idag, ska jag gå med Antonia på coren imorgon. Måste komma in i vanan igen. Har inte varit där sen före lovet så att.

På fredag är det Antonia och Nattas fest, och den ska äga! Roligt kommer vi att ha, och jag kommer vara super cool som piratkapten (ska slå alla andra som kommer utklädda till det!)

Nu ska jag läsa lite Pengar (Svenska bok) och sen sova.


Ahnyoung~

Skola, PA och journalistutbildningen?!

Sitter på skolan och har PA. Har nyss haft seminarium om mitt arbete. Det gick bättre än väntat (inte för att det spela någon roll eller så, men det känns inte som om jag är så dåligt ute som jag trodde jag var) Fick lite feedback vad jag ska göra, vilket hjälper något enormt!

Annars hade vi i klassen möte med syon och det kändes bajs. Det verka som det enda vi esteter kan söka till (Inom högskolan) är antingen estetiska utbildningar eller journalistutbildningen... Expressen! Här kommer jag! .....
 
Vafan! Jag vill inte bli antingen eller. Sämst den nya uppbyggningen på intagning och meriter ju! Också få man veta att allt ändras och att jag skulle ha behövt gå mer matte, engelska och morderna språk! Kul att få veta sådär 3 perioder innan studenten?! Bajspuppor som kom på det!

Nu ska jag plugga!

Ahnyoung~

Söndag, läxor och familjemiddag

Söndag igen. Ska plugga massa idag. PA, bild, filosofi... Ush vad mycket jag har att göra. Idag blir det som dagt söndagsmiddag med familjen igen, dock kommer inte Daniel och Alex vilket är synd.

Men igår mötte vi dom(Daniel och Alex) på barnens hus (Vi åkte till birsta efter hudik) konstigt nog, där jag skulle köpa en pirathatt till Antonia och Nattas fest, dom följde efter oss hem. Ja, iallafall köpte vi massa godis och gott. Hemma spelade vi spel, något nytt och jag var i lag med Gollum (Gissa om vi förlorade!) Men det va ett roligt spel. Sen satt vi alla och loda vid roliga klipp på youtube. Hann med lite sing a long också ^^

Nu ska jag ta och äta någonting. Är oerhört hungrig.

Ahyoung~

Familjen, hudik, och mat

Klockan är 09.19 och för ca en halvtimme sen drog mamma och pappa upp mig ur sängen för vi ska till hudik idag.. Dock så ligger både Anna och Maja fortfarande och sover. Vet inte riktigt vad vi ska göra. Vi ska gå på dollarstore och nånting mer. Jag följer mer ner för att vi ska äta ute ^^

Så idag blir det en riktigt familjemysdag hoppas jag. Ska försöka iallafall.

Nu ska jag klä på mig och göra mig i ordning.

Ahnyoung~


Breaking dawn, filosofi och massa huvudvärk

Åkte till skolan tidigt idag. Tog halv 8 bussen hemifrån och insåg på bussen att jag mådda dåligt. Men jag bestämde mig för att klara av dagen. På Haga bussen insåg jag att jag inte skulle klara av hela dagen så jag bestämde mig att iallafall gå på filosofin men skippa Svenskan i eftermiddag.

Jag är först i rummen och sitter och läser på filosofin. Efter ett tag, då lite folk kommit och gjort mig sällskap mår jag sämre.

Så jag tog mitt pickpack och gick till min svenska lärare först och sa att jag inte skulle komma i eftermiddag. Sen till min filosofi lärare och tog emot uppgifter vi skulle göra och läsa i boken.

Så åkte jag hem.

Sovit lite. Men nu är jag hungrig. Så resten av dagen bestå av att läsa Breaking dawn, plugga filosofi, äta, och sova lite till.

Nu måste jag se till att spara lite pengar till:

Fars dag nu på Söndag
Antonias och Nattas 18-års fest nästa vecka (Ser SÅ fram emot!)
Twilight premiären & Utgång samma kväll? (ev. Twilight på Tor, utgång på Fre)
Julklappar (Lyckligt vis har jag några bestämda julklappar jag ska ge så det inte bli så kaotiskt)


Ahnyoung~

pms

Satt och läste ett gammalt inlägg sen Februari.
En helg då jag hade ena fruktansvärda humörsvängningar.



Jag har alltid trott att jag visste vad riktig PMS var.

Så fel jag hade xD

Har varit dom mest korkade dagarna dom senaste. Började igår när jag bröt ihop framför Anna och sa att jag inte tänkte ha min vännerring på mig nå mer och skulle kasta den eftersom hon och Erika tappat sina. Sen grinade jag på om att ingen skulle vara med mig på fredag, och sa att jag inte skulle vara med någon alls av mina vänner (Som jag strängt tyckte hade övergivit mig x/)  någon gång på lovet..

Iallafall girnade jag lite till reklamer och mitt patetiska jag hela kvällen.

Trodde det va ganska bra idag, kände att jag hade överreagerat nått så extremt
Ja, jag har känt mig bra hela dagen, städat (inte så mycket dock) hela lägenheten med familjen. Ritat en fin bild (Länge sen jag ritade i sketchblocket) :O

Också åt vi middag. Pappa hade varit på Robertos och där satt vi, jag höll på att plocka bort salladen, när jag började bråka om att pappa bara hade köpt en pepsi och fyra lightdrickor, jag hade visserligen snott åt mig pepsin men fick nått sammanbrott så pappa sa att han trodde det jag ville ha en cola light (Som jag förövrigt HATAR! det borde han veta!) Ja, jag blir irriterad och börjar ta bort salladen lite kraftigare, sen börjar min familj reta mig för att jag gör sådanna 'oh no you didn't' rörelser och knycker med nacken när jag blir arg.

Då blir jag galen och kastar min sallad över hela bordet (bokstavligt) och slår händerna för ansiktet och bryter ihop.

Alla blir helt tysta och Maja blir nästan knäckt av att jag grina

Snacka om att jag kände mig patetisk!

Hoppas att jag bara inte bryter ihop imorgon på skolan bara xD

Nu ska jag... Göra något annat.
 

Förresten så igår när mitt liv såg så grått ut så läste jag Raz blogg och hon skrev om mig, så då vart jag glad för inte alla hade glömt mig xD Ni kan asså inte fatta vilken lättnad det var




Ett minne för livet! xD

Move along

Idag har varit en rikitg slapp-dag. Ibland är det så skönt att bara ligga och slöa hemma, läsa lite fics, äta god mat (Nyttig har jag varit idag också) och bara vara. Ska ta och träna lite och sen ta ett långt skönt bad snart, ovanligt nog. Ska även läsa klart Eclipse.

Imorgon är det skola igen. Har varit skönt (och nyttigt) med lov. Men imorgon kommer Moa pluggis fram igen. Denna period kommer jag ha; Svenska B, P.A, Bild och Form fördjupning, Filosofi A och Idrott B. Det blir skönt att få PA lektionstid.

Ahnyoung~


Halloween helg

Söndag och snart slut på lovet. Jag är så extremt glad att vi har återläsningsdag imorgon, och eftersom jag har ingenting att återläsa, tänker jag ta en slö dag. Läsa klart Eclipse (Sorry Erika, måste få imorgon på mig också, please?)

I fredags gick jag och tjejerna ut. Sprang runt på stan som några galningar innan vi skulle till Hai. Vi letade efter en hatt på myrorna men hittade ingen. Det roliga va att när vi stod och letade såg man en hatt komma svävande bakom hyllan vi stod vid. Alltså exakt en sån vi letade efter. Det va en kille som hade på sig den xD Det va iallafall roligt när man va med om det.

Senare gick jag och Antonia och köpte på blå kiosken. Kina mat, något jag läängtat efter (Ska äta det idag också^^) Sen bar det av till Haiski. Där gjorde vi oss i ordning och började förfesta. Sen åkte vi in till stan, lämpade över våra saker hos Antonia, och drog till Lyset. Vi gick in (gratis) och sen drog vi till Antonia igen och förfestade på riktigt. Spelade spel och dansa och sjöng. Roligt. Kom inte ut (till lyset) förrns vid halv 1 igen. Och gick ut bara lite mer än en timme efter, då jag hai och Antonia gick till Kebab city och åt. Älskling Antonia bjöd mig det pinglan. Sen kom vi hem till Antonia igen och tog det lungt.

Åkte hem med Anna vid 3.15

Rolig kväll var det iallafall.

Igår tog jag det lungt. Jag Anna och Mamma tittade på Transformers <3 (Jag Äääääälskar den filmen) Till och med Anna såg hela filmen, sen vart hon rädd för hennes mekaniska apparater hon hade i rummet xD Senare satt jag själv och såg sing a long. Läste lite.. Gjorde inte så mycket mer.

Idag blir det familje middag som vanligt. Alex och Daniel ska göra kina mat, friterad kyckling? och ris. Ska även till Nånii och hämta mina saker..

Nu ska jag äta

Ahnyoung~ 


RSS 2.0