OH MY GOD! NOOOO!

Läste nyss ST och måste bara garva till denna rubrik.
WTF liksom?! Värsta nyheten eller?
Jag dog en stund där.




Ahnyoung~


kunglig much?

Så jävla bra video
(om man har superb humor som jag dvs.)


ahnyoung~


Bokhylla, YES!

Nu, ÄNTLIGEN, har vi fått en bokhylla. Jag har fyllt min del med alla mina böcker, filmer och skitsaker som jag inte vill slänga. Det är så oerhört skönt att ha någonting att ha allt på!

Håller förövrigt på att läsa Dead and Gone, och för er som inte vet vann ju Alexander Skargård SCREAM 2009 pris som  "The best villian" i sin roll som Eric Northman. Jag är superglad att han vann, men blir lite irriterad att Eric klassas som "The Villian" då han faktiskt inte är det i böckerna alls . Ingen bryr sig, men måste avreagera mig någonstans.

Nu ska jag fortsätta läsa och lyssna på musik.

Jag är lycklig

Jusst nu, i detta ögonblick känns mitt liv fullkomligt perfekt. Jag har ingen ångest eller tvekan för någonting. Jag har den bästa möjliga familjen, de allra kungligaste, bästa och snällaste vänner. Ingenting är jobbigt angåeende skolan eller dylikt. Det känns som om jag kan ta det lugnt resten av veckan och bara njuta av mitt liv. Det är så sjukt skönt och det var så hilma längesen jag hade en sådan här känsla.

Nu ska jag ta ett långt, skönt bad och läsa lite Dead and Gone (Ja, jag har sagt att ingen får läsa mina nya böcker i badet.. men de är fortfarande mina böcker, så jag gör som jag vill.) och senare ska jag se en ny hyrfilm (Love and other disasters)

Skriver väl senare då mitt liv inte är lika perfekt (Vi ser hur många minuter timmar det tar tills dess)

Instumental musik

Om du tycker om instumental musik, eller musik med väldigt lite sång i tycker jag att du ska lyssna på dessa:

All musik av Sigur Ros
(Okej, nu har jag inte hört allt! Men det jag hört är fantastiskt!)
Lägger in mina två favoriter

Okej, den här har ganska mycker sång, men det är
endå musiken som gör det helt och hållet!



Och ALL musik av Explosions in the sky





paranomal activity

Sitter här vid datorn medan vi sitter och se paranorma activity.. Det är inte alls då läskig som den utgers sig som.. Vart långtråkigt så jag bestämde mig att göra något annat... som att läsa lite fics på internett medan jag ser på filmen med enda ögat.

 

booooooooooring! zZzzzzzzZzzz
Okej, lite läskigt kanske det är..


ahnyoung~


Midnattbio? ja, tack!

Sf kommer hålla en Twilight/New Moon kväll natten till världspremiären av New Moon (som är 20 Nov) och såklar har jag beställt biljetter. Så där kommer vi sitta: Jag, Anna, Gollum, Erika, Raz, Sandra, Alex och Antonia (och eventuellt någon mer). Jag är mäktigt glad och kan inte vänta tills jag får sitta klockan 00.00 på en torsdagsnatt och äntligen se filmen. Förväntandet och spänningen har inte infunnit sig riktigt än, men den kommer smygande fram.. Det ser jag tecken på då jag sitter och se massa twilight och new moon fanvideos på youtube såhär mitt i natten.

Nej, men det kommer bli kanon och ett stort plus är att man få se första filmen on the big screen innan New Moon också. Annars brukar jag alltid sitta och planera att man ska se de första filmerna men antagligen glömmer jag alltid bort det eller har inte tid innan jag ser uppföljaren.

För att få er andra twi-fansG lägger jag in en fantastisk fanvideo med klipp från både Twilight och New Moon, så jag varnar för spoilers för er som inte vill veta av dom.




Här har ni andvändaren som lagt upp videon på youtube.
Hon har massa andra fanvideos men också klipp, trailers och spots som jag inte
orkar lägga upp här på bloggen, men känn er fria att hälsa på henne.. om det är en tjej?
-
http://www.youtube.com/user/twilightsHorizons#p/u/3/YH1yynHRdLA-

Nu ska jag sova!

Ahnyoung~


jag ljög.

Nästa Mortal Insrument bok (Som kommer 2011 BTW, väääääntan!) kommer inte alls bara vara från Simons perspektiv.. Me is happy. Ingen bryr sig om denna nyhet, men jag är supernöjd. En sak jag glömt nämna är och den att Mortal Instruments serien verka ska bli en serietidning också. Få se hur det går. Som ni kanske vet så skulle Twilight också bli den, men jag har inte hört något nytt om det. Men det ska bli spännande iallafall!


jag får abstinens.. eller hur det stavas

JAG VILL HA MINA BÖCKER NU!!!!!


SKÖNT!

Nu har jag sovit 12 timmar. Så nu kan jag ta tag i dagen med nya händer.. Måste dock städa först. Senare åker jag nog in till stan och lodar på biblioteket eller nått. Jag måste lämna böcker (Och eventuellt låna några)


Äsch, nu ska jag se Gossip Girl, hann inte göra det igår.

Ahnyoung~

Gollum och Legolas, tvillingsjälar?

Innan jag sussar ner mig i soffan med CSI: NY, så måste jag skriva detta inlägg angående Maja (Min lillasyster AKA. Gollum) och Moa (Jag AKA. Rödhårige Legolasen).

Jo, för att komma till meningen med inlägget
. Jag och Maja ÄR verkligen lika. Okej, vi kanske inte är lika, men vi tänker exakt likadant, och vi tänker alltid samma sak samtidigt. Jag vet inte hur många gånger jag har tänkt på en sak (allt från snyggingar till killar eller snygga kläder) då Maja efter någon sekund påpekar och säger exakt det som jag tänkt på. Inte bara om jag ser en klänning och hon påpekar någonting om den, utan om jag ser en tjej med en klänning och tänker "Den där klänningen ser jättefin ut" (Detta kan hände mitt i stan med massa, massa människor omkring, men vi lyckas alltid märka samma personer eller saker) och Maja då säger "Den där klänningen ser jättefin ut"

Detta är sjukt! Det är otroligt. Kanske jag inte lyckats förklara hur coolt det är, men jag börjar faktiskt tro att vi delar hjärna eller något. Det skulle kunna förklara våra skillnader. Jag fick den coola delen och Maja den non-coola.

Jag lovar, jag blir förundrad över detta då jag är världens mest pessimistiska, cyniska person när det gäller "övernaturliga" saker. Nu säger jag inte att jag och Gollum har någon superkraft och att gänget från Heroes snart är här och knacka dörr (Har dock drömt om att dom kom för att hämta mig till 'de andra' en gång för jag kunde göra så att rörlysena vart gröna..) utan att vi är så himla lika deep down att vi nog är det närmaste tvillingsjälar man kan komma.

Jag kan faktiskt påpeka också att när jag drömde om att jag kunde ändra rödlysena till gröna så hände det faktiskt ganska ofta (på riktigt) att när jag ville att det skulle bli rött, vart det, det, på en gång! Kanske Hiro Nakamura kommer och hämtar mig iallafall?

Nej, nu är jag allt för trött tror jag. Ni få ha överseende med mitt skumma inlägg då jag inte sovit mycket alls på de senaste dygnen (Se tidigare inlägg) och har haft en rikigt jäktig dag.

Fan vad långt detta blev. Ska bara avsluta med en sak jag och Maja märkte idag (Okej, vi har vetat det länge, men vi diskuterade det under Alex höstkonsert, där hon var kanon BTW.) Jo, KILLAR SOM SITTER BAKOM ETT PIANO (ELLER EV. SYNT I VÄRSTA FALL..) ÄR SÅ JÄVLA SEXIGT! I love it. love, love, love it.


Vafan, godnatt!

trött som få.

Kunde inte somna inatt så det blev att slussa till lite i ungefär 3 timmar, vilket gör att jag sovit sammanlagt 5 timmar på över 50 timmar (Då jag inte kunde sova igårnatt heller). Snacka om att jag kommer att slockna senare. Idag har jag varit igång hela dagen och har inte ätit sen vid 09.00 imorse. Tillråga på allt så ska vi vidare om någon timme, till Hedberska för att se Alex Höstkonsert (Okej, nu är det inte hennes konsert, men ni fattar!)

Så nu ska jag ta paus och göra något att äta och se senaste Gossip Girl (Och eventuellt OTH)

Fan, jag tror jag måste skörda på Farmville också!

Ahnyoung~


looool

LOL
Snart är dom mina :D:D:D:D:D:D:D


Okej, jag fastnade i att sitta och titta på CSI.. Nu måste jag fan sova. godnatt!


Kooommmmmm 2010

Ni vet den dära känslan man har när man läst klart en bokserie? (Eller kanske sett klart en serie). Man blir alldeles tom och får nästan ångest för det finns inte något mer.

Jusst nu känner jag mig 1000ggr värre än det, då jag läst klart alla mina 8 böcker i Sookie Stackhouse serien. Det finns fortfarande en där ute, den 9:onde. MEN! Men den är asdyr! (blir typ nästan 200:- på alla sidor jag vart inne och tittat på) och den finns inte i pocket (Som jag har alla andra böcker i). Pocketen kommer inte förrns i mars eller så.

Alex skulle se om den fanns på hennes skola.. Jag hoppas innerligt att den går att finna där..

Usch, jag har sökt internett och gratis-läs-sidor (Olagligt uppladga, visst, men jag ska ju faktiskt köpa boken sen) Men ingenting, Nada, Non.. Fan, fan.

Jag ska försöka läsa lite ut The Host, men jag vet att jag inte kommer släppa Sookie Stackhouse böckerna förrns jag fått läsa allt som finns ute (Sen kommer den 10:onde i vår också, och jag vet inte när Charlaine Harris planera att sluta serien) JAG VILL HA ETT KONRET SVAR SÅ JAG VET HUR LÄNGE JAG KOMMER VARA FRUSTRERAD.

Hittade dock Mortal Instruments... Funderar att köpa dom så jag kan läsa om dom (Har haft ljudbok, engelsk på de två första och läst den tredje på internett). Plus att mina vänner måste få läsa den också, så vi kan fangirla tillsammans.

Nej, nu ska jag lägga mig i badet och ha ångest att jag inte har en snygg vampyr till pojkvän.

Ahnyoung~

Jag önskar jag inte var så ångvältig...

Okej, för några veckor sen beställde jag ett antal x böcker från CDON.com. Jo, ångvält som jag är så beställde jag 8 stycken i ett naffs för en ganska stor summa pengar. NU! Nu finns alla de 8 böckerna tillsammans i ett paket för under 400:- på samma sida (Och nej! de fanns inte där när jag beställde). Det suger riktigt mycket när jag lagt ut hundralappar med än det... DETTA SUGER... Men ska jag vara ärlig så skulle ingenting kunna hålla mig borta från Eric Northman.  


Lucky Number Slevin

Jag älskar Paul McGuigans filmer. Okej, nu har jag inte sett alla hans filmer, men de jag sett, de är ju allt bra fantastiska! Jag har nyss suttit och sett klart Lucky Number Slevin (Som jag köpte för någon dag sen, så nu är jag fattig igen..) och nu har jag extrem lust att se någon av hans andra filmer (Wicker Park, Gangster no.1 eller något liknande). Flummiga filmer som man inte fattar något om förrns på slutet, då allting står solklart. Underbart. Ett plus är att många av filmerna innehåller snygging nummer 1 (Paul Bettany) eller snygging nummer 2 (Josh Hartnett).


 Men klockan är sent så jag ska ta och få mig min skönhetssömn.


Ahnyoung~

My future.


If Monk can do it, so can I!


mina vänner

Jag älskar att mina vänner är så unika.
Jag skulle inte vilja ha någon av er på något annat sätt.

Tillägnar mina vänner denna låt. Lite nostalgiskt eller hur?


ahnyoung~


The Blind Side

Denna ska jag lätt se när den kommer ut.




Min nya idol

Han är ju fantastisk!



Ahnyoung~


Nya låtar...igen.

Nu har jag in några nya låtar här på bloggen. Plus en gammal favorit i repris (Sia - Breath me). Nu ska jag sitta en stund på bloggen och lyssna på musik, sen ska jag göra någonting att äta. Jag är ashungrig.

NARUTO SPOILER! LÄS INTE OM DU INTE VILL VETA EN MASSA

Måste bara avreagera mig här på bloggen. Jag har nyss läst senaste Naruto.

OM
Sasuke dörär det Naruto som dödar honom.

Ja, jag är in denial once again. Men förra gången funkade det faktiskt (När Kishimoto lät oss tro att Kakashi dog).

Dessutom borde Sasuke få ett cools avslut och inte nått snabbt och lätt avslutat, inte bara han utan alla trogna läsare förtjänar någonting spekatulärt eftersom snyggingen faktiskt är den näst största/viktigaste rollen (Efter Naruto såklart) i serien.

Jag älskar Naruto, men kan nog inte hålla mig längre! LÅT NARUTO OCH SASUKE HA SIN FINAL-FIGHT! Hur cool kommer den liksom inte vara?! (Och ja, jag hoppas fortfarande på Obito-teorin.. Kishimoto kan fixa det om han bestämer sig för det.) En Tobi-Kakashi fight skulle sitta fint också. Och jag vill bara ha död på nya Hokage, den första naruto-karaktär man verkligen kan hata rakt igenom. Mer Shikamaru också, tack! Nu när serien går mot sitt slut så vill jag se så mycket av min favorit som möljigt.

I want Itachi back!

Ahnyoung~

Mortal instuments

Läste nyss att Mortal Instruments serien ska få en fjärde bok. Dock verkar det som om den kommer vara skriven ur Simons perspektiv. Simon är en karaktär jag inte riktigt bryr mig om (Vill ju läsa mer om Jace och Clary!). Men det kommer bli toppen att ha detta att se fram emot.

Till de ännu bättre nyheterna (vad kan igentligen vara bättre än en fjärde bok.. detta är kanske inte ens bättre, men något jag väntat på så länge). Cassandra Clare (författarinna till böckerna) har sålt filmrättigheterna av böckerna! Jag är sååååå lycklig! Dock så vet man ju inte hur detta kommer utvecka sig eftersom att köpa upp rättigheterna av en bok är ett litet, litet steg i att göra en film. Men Cassandra Clare har själv skrivit att vi kan vara ganska säkra att detta kommer hända.

Det jag mest ser fram emot nästan är vilka som kommer spela alla karaktärer. Jag kommer alltid ha mina egna ansikten (Där alla är snyggingar, förutom typ Hodge som i mina ögon ser precis ut som Jim Broadbent). GUD VAD SPÄNNANDE!  Min dröm är att Paul Bettany har rollen som Valentine (Han är liksom likblond, lång och har det hära läskigt manupulativa snäll/ondhet som Paul visat sig vara suverän på att spela i flera filmer. Som handen i handsken liksom)

Detta var den senaste böken/böckerna av mina favoriter som blivit film/serie (Harry P. Twilight. The southern Vampire, Inkheart osv.) snart kommer jag väl dock läsa något nytt och hoppas ihjäl mig att den blir film också.

Nu ska jag sova!

hejhopp

jag sitter hos daniel. 25h15ej516 då

Erikas födelsedagsfirande

Ja, igår vid 12 sjussade pappa ner Mig, Anna, Erika och Raz till Hudik. Hela resan rockade vi loss med Mozart och Beethoven. Visst, bra musik, men ingenting att peppa på inför en utekväll till... Så det resluterade i att de flesta av oss sov under majoriteten av tiden det tog att åka.

När vi väl var framme fick vi vänta på Antonia ett tag
. Pappa var tvungen att vänta med oss, eftersom vi hade tårtor och ting kvar i bilen (Eftersom vi skulle överraska Erika med dom). Iallafall vart det massa tjaffs, panik och hemliga blickar innan vi fick in tårtorna och påsarna utan Erikas vetande.. Men det funkade!

Ungefär lät det när Erika försökte gå in i kylskåpet senare under dagen (Där vi då hade tårtorna)

Erika: *Påpekar någonting meningslöst om hennes x-cider*
Anna: Men Erika, Dina x-cider ligger i kylskåpet *Öppnar kylskåpet.*
Erika: Ja, men får jag se.
Anna: *Panik* Men dom ligger här!
Erika: Men låt mig se *Reser sig från soffan och går mot kylen och Anna*
Anna: NEEEEEJ! *Puttar bort Erika och skyddar kylen med sitt liv*

Misstänktsamt? Jag tror det!

Iallafall, efter vi hade ätit maten vi gjort så skulle vi försöka hitta ett sätt att få Erika ut ur huset medan vi fiaxde iordning. Vi bestämde att Erika skulle följa med Raz och köpa saker på stan. Så här lät det ungefär.

Raz: Erika följer du med mig på Hemköp?
Erika: Neeej, jag orkar inte. Kan inte Anna följa?
Anna&Raz&Jag: *Ger varandra panikblickar*
Anna: Jag följer med om vi tre går tillsammans!
Erika: Jag orkar inte!

Med skuldkänslor fick vi Erika att gå med Raz till slut. Vi sa att Raz skulle uppbehålla henne i en halvtimme. Så, så fort de var ute ur dörren så kastade vi fram tårtorna, kakor, ballonger och Nalle Puh muggarna vi fyndat. Vi var helt galna. Jag och Anna gjorde tårtorna, Natta fixade ballonger och Antonia vispade grädda i 130km/h. När vi nästan var klar lät det så här (Ja, det finns många dialoger om vad som hände!)

Jag: Puh! *Torkar lite svett från pannan* Vi är snart klar, hur mycket tid har vi kvar?
Anna: Det är 25 minuter kvar!

Iallafall var Erika glad och förvånad. Vi åt tårta och hon öppnade presenter. Sen så gjorde vi oss iordning och förfestade några timmar. Vi kom ut vid 00.00 ungefär. Vi hade tur, då Antonia bor ungefär 1 minuts gångväg till krogen, så det tog inte lång tid att komma dit.

Vi dansade och hade roligt hela kvällen.

Gick upp vid 08.00 och tvingade upp tjejerna (Raz, Anna och Erika) då vi skulle ta bussen 08.25. Vi städade lite mer och packade våra saker och gick till busstationen på ungefär 2 minuter, åkte hem, och nu är jag här.

Nu ska jag se lite serier och sen ska jag sova en stund. Efter det ska jag ta en dusch och göra mig iordning för kvällen som kommer.

Ahnyoung~

Wihiie!

Nu far jag iväg mot Hudik. Får äntligen se min kära vän Antonia igen, idag :D

I've got a feeling!

Jag har världens snällaste Pappa som sjussar ner oss dit. (Bara vi inte behöver lyssna på finsk musik.. Om det är någon musik jag inte gillar så är det, det!)

Skriver något senare i helgen!

Ahnyoung~


I've got a feeling.

Tagit en rast från storständandet här hemma. Jag och Anna har fått i uppgift att städa hela lägenheten och vi vart nyss klara. Dock har jag rummet kvar, men väntar på att Gollum ska komma hem och hjälpa till.. Sneaky, jag vet. Men har man städat och skrubbat som jag gjort idag förtjänar jag lite hjälp med någonting.

Helgen kommer bli mysig. Imorgon åker vi tjejer till Antonia och myser och kanske drar ut en stund. Vi har inte så mycket planerat än, men det ska nog bli roligt att hitta på någonting spontant. Jag får ju umgås med några av mina favoritpersoner liksom, så det blir en garanterad bra kväll.

På Lördag blir det Daniel och Alex invignings- inflyttningsfest. Det blir roligt, då jag aldrig festat med dom.

RANDOM! Jag har de senaste dagarna varit assugen på potatisgratäng. Vilket i sig är ganska sjukt då jag alltid hatat potatisgratäng. Men sen min studentbal (Där det serverades världens godaste gratäng) har jag varit frälst. Mamma vart asförvånad igår när jag nämde det.

Nu ska jag återgå till att städa...


RSS 2.0