Kläder :)

Min mamma var cool idag och köpte en skinjacka till mig :) Asabillig var den. Maja köpte också en jacka, och som tur är passar vi båda i varandras så det lär bytas mycket ^^

När vi kom hem så gick vi in på halens och beställde kläder, även här så bjöd mamsen :D Iskaffade mig dessa saker:

Svart-vit randig bikini



Blå tunika (Inte färgen på bild)



Rosa-vit klänning (Vit volang lägnst ner och vid armarna för de som inte ser)



Och sist, denna blå-vita söta klänningen :)


De kommer om några dagar förmodligen ^^

yay!

Nu ska jag gå och sova, har varit astrött hela dagen med undvikit att sova i eftermiddag eftersom jag vill kunna sova inatt för att vila ut mig till nationella i Svenska B som jag har imorgon :o


Ahnyoung~

I dare you to move

Sitter på skolan och har nyss slutat min nya kurs filmkunskap. Eftersom lärarn inte var där fick vi se en film: Rambo. Inte min smak, men underhållande för Sylvester Stallone fans (Eller nu hur hans namn stavas). Iallafall va det väl sevärd, men inget jag sätter på höga hästar. 

Nu har jag lunch tills klockan 13.00, vilket vill säga 2 h till. Då har jag bild och vi ska gå igenom vad vi ska göra nu sista perioden. Efter det ska vi ner till stan och lära oss hur vi ska vara värd till poduktionen. Jag kommer vara värd nu på tordag och fredag :o Sen har vi massa dagar vi måste vara där för våran utställning. 

Iallafall har jag hittat en, vad jag tycker, underbar version av Dare you to move av Switchfoot. Helt klassiskmusikfierad, vilket jag älskar (Ingen sång heller ^^)



Lovelife

Chapter 16!


Everyday's the first..

.. Of the rest of your life.

Mycket har hänt i helgen.

I Fredags tvingade jag hit Daniel och Alex, för Daniel skulle hjälpa mig fixa ett program. Efter en massa timmar och tjat så fick jag äntligen till det. Dock fuckade det sig ganska så snart.. Måste ta och köpa det om jag vill ha det verkar det som. Iallafall spenderades kvällen i rummet med att försöka ådstakomma lite saker med det fucked uppade programet. Erika och Raz, som förövrigt berättade att hon också faktiskt fått MVG i Kreativt skrivade, jag var inte så speciell som jag verkade tro att jag va, kom hit på kvällen men eftersom jag va upptagen med sepeprogrammet så såg jag inte så mycket av dom xD

På lördagen så åkte Anna för att handla och kom hem med Daniel, Alex, Alexs syster Amanda och Antonia. Vi gjorde mat, godare än godast var det iallafall :o Mums, olika kyckling curry och koksmjälk med ris. Marängswish till efterätt som jag fixade^^ Vi spelade Buzz (Där jag vann alla gånger^^) Och Rita gissa, där Jag, Alex och Daniel vann. Vi hann se film och fetta i oss chips också. Kvällen slutade med att Jag Anna och Antonia såg ungefär 5 minuter av en film. Fick iallafall se lite av min snygging från den filmen :D

Somnade och vaknade vid 11.00 ungefär. Antonia var tvungen att sticka till skolan ganska snabbt.

Idag har jag fått mycket gjort iallafall.

Städat och dammsugat upp efter 7 personer från igår (Antonia hjälpte mig innan hon stack)
Legat i badet en bra stund
Sett två filmet
Gjort klart 4 skoluppgifter

Och klockan är inte ens 20.00 :) Yay.

Nu ska jag nog se mer film. Eller nörda på Youtube och se fanvids.

Ahnyoung~

MVG

MVG I Kreativt skrivade. Klå den ni xD (Ingen jag känner har tagit den kursen dock. Iallafall vad jag vet) Så ni kan inte klå mig, mohahaha!

Iallafall mår jag as dåligt, känner för att spy.

Blev att hänga med Antonia imorgon istället, eftersom mina föräldrar kommer vara borta så vi kan vara hemma och titta på film ^^

Har ingenting att göra, har ritat lite på mitt bildprojekt och lyssnat på min bok. Bara undeför 20 delar kvar :o (20x5 minter kvart alltså ungefär) Muhuhuh. Jag vill ha sista boken.. NU!

Ahnyoung~


Welcome to the planet

Missade bussen, men tur som det är tänkte jag ta en tidigare och har fortfarande tid att åka in till skolan :) Idag har jag betygsamtal i Kreativt skrivade och redovisning i Konst och kulturanalys. Det väll säga att jag kommer ha samanlagt 1 timmes lektion. 30 minuter kl. 10 och 30 minuter kl. 13.30. Så jag kommer ha massa tid att plugga. Me's happy!

Igår efter bilden så ringde jag min bror och bad han sjussa hem mig. Så efter att Alex hade slutat kom dom och hämtade upp mig och vi drog till mina farföräldrar. Där åt vi våfflor, mums, dock mådde jag asilla efteråt. När vi va på väg hem så bestämde sig Daniel att han skulle bjuda på kina mat, så vi åkte hem och hämtade upp Anna och Maj. Vi tänkte hyra film så vi bilade till hemmakväll. Hittade ingen film, men köpte godis och chips för 200:- xD Vilken Tordag. Iallafall så skulle vi på Bangkok city, som stänge när vi kom så vi stack till Ming Palace och beställde istället. Väl hemma åt vi maten och tog fram godiset och tittade på en film jag lånat för ett tag sen av Antonia. Somnade typ direkt efter filmen känns det som.

Kvällen ska spenderas med Antonia, vi ska hyra film eller gå på bio, jag vet inte än. Men eftersom jag är super fattig så lutar det mot att hyra en film...

Nu ska jag gå till bussen för att vara säker att jag inte missar den.

Ahnyoung~

Jag var inte vacker nog för honom endå.

Okej, har nyss fått nys av att min tilltänkte (åtminstånde tills nyss) har gått och gift dig med en annan! Vad har du gjort?! Jag kommer gråta mig till sömns inatt :'O Iallafall är det narcessisten Miyavi som dem droppat denna bomb om. Lyckliga kvinna säger jag bara, och man då, eftersom Melody är typ vacker (inte vackare än Miyavi dock)

Jag ska iallafall inte göra som Kimutaku fanet och ta bort alla mina miyavi saker och säga att han förådde oss fans...kanske xD


Det sägs att Melody väntar deras första barn. Sjukt vackert den ungen kommer att bli.

Nu ska jag sova: god natt

Do you care?

Sitter på skolan och mår bajs. Ska har bild senare. Vi ska inte göra så mycket bara ha en "bokrealese" på en bildbok vi bildare och vissa lärare gjort. Asfina bilder det kommer finnas iallafall :D Roligt att få med något från klassen bildarna när vi slutar 3:an. 

Annars ska jag ner på bokia senare och se om de kanske kan köpa in mina böcker (vilket alternativ som är snabbast och billigast) Yey!

Närmsta timmen ska jag spendera med att lyssna på musiken här på min blogg. Sepe dock för första låten funkar inte :o Får försöka fixa det hemma. Lite plugg hinner jag nog också med :D

Ahnyoung~


The mortal instuments



  

Me wants

Har börjat komma in i mitt huvud att min dator är paj.. (sen lördags)
Alla mina fics, skolarbeten, bilder och kort! HELVETESFITTKUK!!

Går och dör

lyyl 3:dje inlägget idag.. och dagen är ännu ung.


Aurore

Efter att Aurores mamma dör gifter hennes pappa om sig med sin kusins änka. Den lyckiga uppväxt hon haft med sin familj får ett snabbt slut när hennes nya styvmor (och pappa) börjar misshandla henne något fruktansvärt. Invånarna i byn väljer att ignorera vad som händer framför näsan på dem.

En sann berättelse om hur Aurore Gagnon blev misshandlad till döds när hon var 11 år gammal.

Aldrig kommer jag se om denna film. Inte för att den är dålig, utan för att jag kommer minnas varje minut hur länge som helst och må dåligt av det. Handligen N´näter sig fast i huvudet och får en att verkligen vilja ta fram yxan och hugga huvuden av folk.

Även om jag inte kommer känna för att se den rekomenderar jag den till er andra!

Jag såg denna film för en klasskompis hade lagt upp bilden och berättat om filmen på sin bilddagbok. Något hon skrev höll jag verkligen med om. När sluttexterna börjar rulla så spelas ingen bakgrundsmusik, utan det är helt tyst. Annars brukar det finnas musik på slutet så man ska känslan kvar av filmen, men det behövdes inte för allt man känner är tomt liksom... Ni få se själv.

Ps. Jag grinade redan på förtexterna.





Music, I love you

Har som ni kanske märker på en gång när man kommer in på min blogg, att jag har fixat mer musik till spelarn. Me is happy ^^ Har suttit timmar och sökt en massa musik, som tur är har en tjej på youtube EXAKT samma musik smak som mig så jag tittade in hos henne och skrev ner låtarna till hennes videor. Denna tjej har även exakt samma serie, bok och film smak som mig, så så fort jag ser att hon har sett eller läst något är jag snabbt där. Det va hon som fick mig att läsa mina nya favvoböcker ffw :o Inte för att ni bryr er om det.. så vidare.

Har inget mer att säga.

Ahnyoung~

Wolfpack

Okej, så Cris Weitz har äntligen samlat ihop skådespelare till Jacobs varulvspack.  Så cool som jag är har jag satt ihop några bilder som jag hittade på killarna från google.se. Tyvärr är inte många av bilderna bra, eftersom det inte finns så mycket att hitta (De är så okända, de flesta). Men som jag sa har jag hittat årminstonde en eller två bilder på vardera ^^



Jag vet: PAUL <3 (Hur het är han inte?!) Look out Edward xD Plötsligt ser jag ännu mer fram emot filmen^^ 
 
Det var väl det jag skulle skriva om jusst detta.

Iallafall ska jag beställa min ny beatthet-böcker eller vad man kan kalla dom. Ida ska fixa det har jag bestämt. Måste dock komma undanfund med pengar så jag kan skicka över till henne. Sugit att mina böcker inte finns i sverige :'O Men eftersom jag hittade alla tre för 250:- på amazon (tror jag) så blir det nog billigare. Jag har sådan tur med serie böcker. När jag läste twilight serien så var det bara någon vecka innan sista skulle komma så jag behövde inte vänta speciellt länge med att inskaffa BD. Och denna series sista del kommer.. Idag eller imorgon så det va ju tur det också.. jag hatar att vänta egentligen. Okej. HP fick man vänta på med vafan 7 böcker så det gills inte.

Nu ska jag lyssna på min bok och ta något att äta.

Ahnyoung~

City of Ashes

Kom nyss hem från skolan. Nationella talet gick bättre än förväntat. En massa bra kritik fick jag. Det enda negativa var att jag snubblade på ord ibland, men förhoppningsvist går det bra. Var en grupp på 5 tjejer och lärarn (Som också är tjej). Och på något sätt var det väldigt bra. Frida (lärarn) tycker jag va säker där uppe vid talarstolen. Väldigt stolt över mig själv. Jag var snabb och paxade att tala först, så det va bra också.

Nu måste jag plugga, men första ska jag äta. I talen grumlade min mage som ett monster xD tur som det är var mamma och pappa och handlade igår så vi ha masser med mat.. Yay.

Senare ska jag lyssna på The mortal instuments: City of Ashes (Andra boken i serien) thithi, bra som fasiken :D

Ahnyoung~

Nationella SvB

Internet är tillbaka!

Idag ska jag ha nationella i svenska B. Det suger bajs, för jag är helt sjukt nervös. Därför gick jag upp nu: för att åka in till skolan tidigt och förbereda mig.

I helgen har det hänt mycket. I fredags var jag och tjejerna (+Alexander) ut. Det va roligt värre. Tänker inte gå in på något dock.

I lördags var det Familjemiddag. Vart att köpa hem från Pizzerian som sög eftersom dagen innan hade jag ätit på Kina sen Max. Onyttiga Moa. Iallafall fick jag ner en ljudbok denna dag också. På engelska. En bok jag letat efter men som inte finns i sverige så,så. Asa skönt att bara ligga och lyssna på böcker. Måste göra det oftare, plus att det tar mycket längre tid än om jag skulle läsa själv vilket också är ett plus. Iallafall va boken jättebra. City of Bones heter den. Fantasy och kärleksbok (Fokuserat mer på fatasyn än kärlek dock xO)

Igår spenderade jag hela dagen med att "läsa" klart boken. Höra klart låter så konstigt. Idag ska jag börja på andra. Tredje och sista kommer ut på Onsdag så få se hur jag få tag i den. Funderar på att beställa alla från internet. Roligt, roligt.

Nu ska jag plugga.

Ahnyoung~

Fortfarande inge internett

Sitter på skolan.. Obviously, eftersom jag inte har något internett hemma. Inte så mycket har hänt sen jag skrev sist.. Spelat väldigt mycket spel och sett mycket film..

Igår skaffade min syrra job som vikare, så vi skulle till Big Boy och "Fira" så jag åt onyttigt, inte bra. Sen hyrde vi film och jag lyckades övertala mamma att köpa 10 filmer för 250:- Där snufflade jag in tre filmer från min "Att köpa" lista. Transformers, Sweeney Todd och Batman Begins. Yay, tyvärr sa mamma att Sweeney todd är den enda jag få ta med mig när jag flyttar hemifrån :'O Men, men det funkar :D

Nu äter jag en nyttigmacka och ska nörda Soompi tills jag börjar.
Bai!

Inget internett..

Sitter på skolan och ta tillvara tiden jag har med internett idag.

Vårt fuckade upp sig igår, så vi hade varken internett eller tv (Våran boxer går genom internett) alls. Förhoppningsvist så har teknikern kommit när jag kommer hem, annars får jag leva på 1,2,3,4 & 5 gud vet hur länge. Iallafall så har jag då mina harry potter filmer att hålla mig sällskap :) Jag såg början av 4an igår och ska se klart den idag. Annars blir det väl att spela alfabet med familjen, så som man gjorde förr i tiden då man inte hade TV eller Datorn.. vilket liv o.o

Har iallafall gjort klart allt jag ska idag på bilden, så jag har ingenting att göra fram till 14.30 då vi ska redovisa, vilket jag nu ser är om 8 minuter xD Trodde jag hade typ en timme på mig.. Jaja, vi slutar snabbare.

Iallafall få jag se om jag uppdaterar något de närmsta dagarna, jag har ingen aning vilken dag teknikern kommer det kan vara idag, imorgon eller om två veckor om han så väljer.

Nu ska jag spendera resten av min internett-tid här på skolan med att titta till soompi..

Ahnyoung~

In your eyes

Sitter på skolan och har Nationella genomgång. Tur det, för annars skulle jag sitta och fatta noll när vi väl har prover :o Tyvärr så skulle jag behöva plugga annat, men det får jag göra senare. När jag slutar ska jag direkt hem och sova. Somnade sent igår och vaknade tidigt så jag är supertrött.

I fredags var jag iallafall med Erika och Raz, vi såg Patrik 1,5. Ovanligt bra film för att vara svensk.. Ni kasnke vet att jag inte sätter svenska filmer på höga stolar.. Iallafall så nördade vi ett tag..


På Lördagen kom syskona och deras respektive. Vi åt Tacos och spelade sen Rita, Gissa. Det va asroligt från början men det vart så långt och alla i lagen började bråka med varrandra xD Haha. Sådant är livet. Iallafall slutade kvällen med att jag somnade fem minuter in i Harry Potter and the Sorcerer's Stone

Söndagen spenderade jag hemma med att se klart Harry Potter och sova. Såg lite Merlin, badade, satt vid datorn och somnade till Harry Potter POA.

Nn som sagt sitter jag på skolan och ska snart börja lektion igen.

Ahnyoung~


Bajspuppa

Har fått någonting i halsen så jag kan knappt svälja, det suger. Ikväll ska jag umgås med Raz och Erika och såklart Anna. Få se vad vi hittar på men det blir väl mys och en film eller två :D

Ska duscha nu.

Har ingenting mer att skriva..

Ahnyoung~~

All that I know

Igår var mina skönheter Antonia, Alicia, Raz och Erika här och vi nördare film och åt gott. Tyvärr hann vi inte se klart filmen för vi tog sådan lång tid att göra iordning allting. Men vi såg en bra bit på min nyinköpta Romeo och Julia. När alla hade lämnat mig och Antonia helt själv satt vi oss ner och såg Merlin, som det va bestämt från början att vi skulle se, den och Transformers. Men eftersom Merlin är en serie och fyra av sex av oss redan sett Transformers så vart det inte dom. Men vi såg första avsnitten av Merlin sen tittade vi på Transformers och som vanligt så somnade jag och Antonia och Maja ser klart filmen... Det börjar bli en vana. Iallafall sov vi och när vi vaknade städa jag och Antonia efter igår och sen satt vi oss ner för att titta på mer Merlin.

 Pappa sjussade oss, först Antonia hem till sig och mig till tandläkarn. Va där en stund och tandläkarna var såå roliga x) Ett ovanligt roligt tandläkarbesök, synd att det typ är mitt sista.. :o

Kom hem och gjorde ingenting, tittade lite på Grey's Anatomy. Sen kom mamma hem och hon hade köpt semlebröd. Eftersom jag inte fick någon semla på fettistagen så hade hon köpt nu :D Så gjorde en supersupersemla av bröd, banan, marsansås, grädde, chokladpudding och floursocker. Låter lite skumt och det såg lite geggit ut, men det va supergott :D

Iallafall kom Daniel och Alex på besök. Alex ville ha revanch i Kategorileken... Men såklart vann jag överlägset igen. Mwhahah! Vi spelade dock Bet your brain där jag och mamma förlorade stort.. Alex och Daniel vann.... Men det talar vi inget om

Nu ska jag nörda Grey's anatomy tills jag ska sova.

Gonatt!


Keep breathing

På order uppdaterar jag nu min blogg för en gångs skull.

Vad har då hänt sen jag skrev sist.

Jo, dagen efter våran klassiker så vart jag sjuk.. som vanligt, vilket sög. Tur var det att jag inte hade lektioner, så jag låg hemma och sov. Inte mycket blev gjorde den dagen..

På lördagen hade vi familjemiddag. Vi åt älg... Jag kunde få ner en tugga men sen inge mer. Jag såg bara en älg framför mig. Lite sjukt med tanke på att jag äter allt "vanligt" kött utan att se dom framför mig.. Men så var det iallafall. Efterrätten var god iallafall :) Vi spelade nått spel på datorn och sen spelade vi kategorispelet. Jag vann, för jag var bäst :O Som vanligt ^^ (Okej andra gången kom jag delad 1:a men första vann jag *skryt, skryt*) Vi hade även småkusinerna Herman och Victor hos oss lör-sön. Mys-pys, jag "lärde" dom att spela gitarr (Dom slog på strängarna medan jag tog accord)

Söndag var lam..


Måndag spenderade jag med att titta på Grey's Anatomy och tvätta.

Idag så var jag på stan med Antonia. Vi gick och fikade på Barista. Mysigt värre. Fyndade även till på Wear it, med en collegetröja och en kofta för 115:- allt som allt. Köpte även två filmer. Jag måste samla till min filmsamling när jag flyttar hemifrån. Jusst nu har jag inte speciellt många filmer, men alla är superbra. Edward Sissorhands (Fyndade den på konsum för 60:- för någon månad sen) Nightmare before christmas special edition och Romeo och Juliet och Moulin Rouge, som jag köpte idag.. Har säkert mer filmer.. Men kommer inte på dem.. Fyra iallafall.. Bra.. (Men jag kommer nog sno med mig resten av våra Tim Burton när jag flyttar :o) Köpte en manga, Nana vol:2 (Jag har redan läst den på internett, men att ha mangan är härligt eftersom det är en av mina bästa) Fyllde även på mitt busskort, så nu är jag pank o.o;

Resten av kvällen kommer jag spendera med att se Grey's Anatomy. 

Imorgon ska jag vara med Antonia, vi ska se Merlin och transformers ^^

Vill hitta på något snart med mina superduper vänner :o Läängesen ju! :')




 

Vill ha sommar!!!!!!



Ahnyoung~

RSS 2.0