HAN VANN!!



HELL YEAH! Detta gjorde min dag!!!!!! :D:D:D:D:D




ulrik

jag dör om inte ulrik vinner.

Stockholm.

Gick upp vid 07.30 imorse och åt frukost. Trots det kom vi inte iväg förrns runt 10.00. Vi åkte direkt ner till stockholm med några få 'strecka på bena'-pauser. Checkade in på hotellet och drog senare vidare till farbror och kusin som jag inte varit hos sen natten efter dir en grey konserten (minnen!) och inte träffat sen julas. Det var iallafall väldigt mysig och trevligt.

Senare vart vi lite lost när vi skulle tillbaka till hotellet då vi skulle åka på en 'liten' sightseen. HAHA! Ja, iallafall hittade vi tillbaka och köpte gott på ICA här utanför innan vi gick in för kvällen. Jag och Anna har sprunging runt för att leta reda på en is-maskin. Vi hittade en på 18-onde våningen där mor och far bor (vi har rum på 3-dje vångingen, tråkigt eller vad?!). Jag ska inte gå in på hur pinsamma jag och Anna är ibland också.

Nu sitter vi och tittar på MGP Nordic. Vi märkte att den skulle gå nu ikväll. Så vi väntar en stund innan vi ser DaVinci Koden för att se när om Ulrik vinner. Han är klart bäst. Om jag skulle vara 15 skulle jag vara störtkär i honom. SÅ SÖT!

Skriver mer senare om jag orkar... eller har någonting att skriva om (tvivlar på det.)

Ahnyoung~

M E R L I N



 Ä R   B Ä S T

Det var allt jag hade att säga idag (bloggtorka eller vad?)


Merlin Enters 21th Century


HAHAHAHAHAHAHAHAHA!



Vad är då en julmarknad i sundsvall? Dötrist, urtråkig!

Mamma tycker att julskyltiningen här i Sundvall suger så idag när Farbrorn min var här så bestämde sig dom för att vi ska dra ner till Stockholm nästa helg och spendera första advent på skansen. Så vi åker ner på Lördagsmorgonen och (Jag) ska på Sience Fiction bokhandeln! MANGA here i come! (Fast jag kommer fattigare än en kyrkråtta), nattar på hotel och drar till skansen på Söndagen.
A Christmas Carol får så vänta (MEN JAG SKA FAN SE DEN!)

Btw, så har jag sett The Notebook igen. Och nej, jag hänger den fortfarande inte i granen. Det verkar som om filmer baserade på Nicholas Sparks böcker inte är något för mig. Kanske borde jag läsa böckerna för att upskatta mer. Dock var Ryan Gosling mightly-hot. Det kommer trots det, två nya filmer nästa år, en Nicholas Sparks har skrivit manus till och en som är baserad på en bok av honom, som verkar vara himla bra. Så jag ger inte upp honom än.




Veckorna som gick!

Drar en snabb resumé (Vad det nu är.. Ibland vill jag låte smart, trots att jag misslyckas) om vad som hänt de senaste veckorna då jag inte kunnat uppdaterat.

Tis, 10/11 - Skulle ta en snabb fika med Antonia, vilket ledde till att vi spenderade kvällen att gå och äta och senare ta en fika på Barista. Mysigt som vi hade bestämde vi oss för att hon skulle spendera natten här med att se film och loda och vi tillsammans kunde åka och fira hennes födelsedag nästa dag.
Ons, 11/11 - Åkte till hudik med Antonia, där bakade vi tårta och hade bjudning för Antonias släkt under dagen. På kvällen gick vi, Natta och Hanna ut och festade. En otroligt händelserik natt, som jag inte skriver om här.
Tors, 12/11 - Bestämde att stanna i Hudik tills Fredagen då vi kunde åka buss tillsammans tillbaka till sundsvall. Spenderade dagen med film och snabbmat. Antonia jobbade natt och jag städade och diskade (Vilket gift par vi låter som xD)
Fre, 13/11 - Åkte hem till sundsvall och spenderade dagen med att sova. På kvällen tog jag med Antonia ut för att äta (eftersom hon hade fyllt år). Senare vart det utgång för oss, Anna och Erika. Efter förfesten här hemma drog vi till en kompis till Erikas syrra och senare ner på momento. Hemfärden var roligast. FYFAN vilka utekvällar jag hade denna vecka!!!
lör-ons, 14-18/11 - Vaknade på lördagen, trodde jag var bakfull, men hade blivit rejält sjuk. höll sig tills Ondsagen då jag mådde bättre. Spenderade min sjuktid med att se en ny KOREANSK (läääängesen ju!) Serie. Geunsuk i huvudrollen. Lätt bästa asiatiska serien just nu. You're Beautiful.
Tors, 19/11 - Antonia kom tidigt och vi spenderade förmiddagen och en del av eftermiddagen av att sova. Kvällen spenderades på bion där vi såg Twilight och New Moon (I love förresten... Men inte like bra som boken alls dock. men det får man ta.) Antonia och Natta sov över och vi somnade innan vi bestämde oss vilken film att se.
Fre, 20/11 - Målade möblerna i vardagsrummet med Mamma, fick McDonalds som tack! LOL! Spenderade kvällen med att hinna ikapp på Supernatural och You're beautiful.

Idag (eller igår om man vill vara exakt, då klockan är över 00.00) så har jag monterat, skruvat, snickrat och fixat ihop en ny byrå till hallen, moterat ihop nya skohyllor har jag osckså gjort. Notera att Mamma gick runt med en drink i handen då jag och Anna jobbade med byrån och pappa fixade den nya diskmaskinen. Maja stack till en kompis. Till sist kom mamma serverandes med två små drinkglas till mig och Anna med. Tack! När allt var över fick jag och Anna gå på konsum och köpa chips och godis.

Nej, nu räcker det, jag utmanar er att orka läsa igenom alltihopa.. Som om någon bryr sig liksom.

Som avslut lägger jag in ett av det bäststaste bästa moments av Merlin/Arthur historia (för er som bryr sig)


Ahnyoung~ 


Diskmaskin efter månader utan.

Pappa: Titta!
Jag: *Tittar på den nya diskmaskinen som har diskat sin första runda*
Pappa: Allt rent!
Jag: Fan, vad skönt! Det kommer vara så lätt nu att tömma och fylla diskmaskinen. Inget jobb alls typ. Piece of cake, liksom!
Pappa: Bra, då kan ju du tömma den nu!
Jag: Nej, fan! Jag orkar inte!

bättre.

Jag mår bättre idag, så ni kan ta det lugnt. Jag kommer gå några år till på jorden verkar det som. Det var allt jag ville säga. Har fortfarande hosta och ont i kroppen men nu har huvudvärken stuckit sin kos och det va faktiskt det värsta. Jag ska nog bli ännu bättre tills New Moon imorgon.

angels on the moon

Trodde att jag skulle må bättre idag men det känns hemskt idag med. Höftvärken är borta och snuvan har fösvunnit. Har kvar hostan och huvudvärken och nu har jag asont i kroppen (lungorna och ryggen?) när jag hostar, vilket gör så att jag inte hosta riktigt för det gör så ont. Bajspuppa.

Ironi

Ha de rätta kläderna
Ha de rätta vännerna
Ha den rätta personligheten
Ha den rätta familjen
Ha de rätta intresserna
Ha den rätta attityden
Ha den rätta musik-smaken

... Men glöm inte att vara dig själv

 


Word.


(Bilden är snodd från någon tjejs blogg)


Supernaturals nya intro.



Vad tycker ni?


Kohtala sekten?

Efter en massa tjat och snack om religion och sekter imorse kom jag, Mamma och Anna fram till att våran familj fan är som en sekt. Nu är jag inte religiös (stavas det så?)och inte speciellt påläst om ämnet sekter.

Men alvarligt, alltid när jag skaffat mig nya vänner har jag dragit in dom i min familj och våra dravel. Sen är det svårt att komma ut, då man få en speciell kontakt med oss alla medlemmar. I överdrag ganska likt eller? :O:O

Min Mamma är kanske en Gud-in-closet?

Antonia, kanske är någon slags Kaos-gud-demon eller nått då hon alltid rubbar balansen i våran harmoniska miljö :O:O)

Vilken läskig familj.. oohhh~

Uppdaterar om jag kommer på fler bra andledningat till att Kohtalas ska klassas som sekt.


Inte för att jag tror det: men om jag ofendat någon med detta inlägg så SORRY BITCHES ;P


Totalt utmattad

Hela min kropp är öm och höger axel känns stel som en betång klubba. Jag är ett värre kylskåp än vad jag vanligtvis är. Jag har inte ätit ett dugg sen jag vaknade (Okej, jag tog två bitar av min Geisha från igår) så nu vill jag bara gå i mig mat och sen lägga mig ner och vila.

Jag har haft assvårt att sova hela helgen och har då inte somnat förräns på små timmarna. Vilket reluterat i att jag vaknar assent på dagarna och har sovit bort hela dagen. Det är sorligt, då jag alltid har varit en person som vaknat tidigt på morgorna (Jag älskar att vakna tidigt! Jag gick upp vanlig tid även om vi hade timmars hål på skolan bara för att känna att man tjänar tid av det.) Nu när det blir mörkt så tidigt på dagarna blir det ännu värre när man inte får se solen något.

JAG VILL HA JUL!

J
ag har tjatat på Mamma om att jag vill julpynta nu på en gång, men hon vägrar och säger att vi ska göra det om några veckor (Låter jag som en fem-åring eller vad?). Sen har jag tjatat en massa på att jag vill ha en strutliknande juldekoration från Bauhaus hela den hära veckan, och gissa vad Mamma och Pappa kom hem med idag? Jo, en exakt sån. Jag vart överlycklig! (Och kunde inte hålla mig själv, så nu har den en fin plats på vardagsrummets fönsterbräda med tända ljus och allt.) Shhh- Säg ingenting till Mamma.

Nu kan jag iallafall gå in i vardagsrummet och titta på den fina juldekorationen medan jag nynnar på "Det strålar en stjärna" och känna att julen är här (redan).


Nu ska jag äta mat! Yessss!

Tjuvlyssnat.se

En tjej och en kille ~18 sitter och äter.
Tjejen: Jag är förresten kär!
Killen: Oj, det gick fort. Tell me the story!
Tjejen: Jag såg på Twilight och nu är jag helt kär i Robert Pattinson…
Killen (uppgivet): Nej, inte du också! Vi män får faktiskt komplex!
Tjejen (drömmande): Han är så sexig, nu vill jag verkligen ha en vampyrkille.
Killen: Jag vet inte en enda tjej som inte har blivit förvrängd av den där jävla vampyrfilmen. Den borde fan förbjudas, den rubbar liksom hela ekosystemet av människor. Det är inte så att vi kommer dö ut av kärnvapenkrig eller växthuseffekten, ni kvinnor kommer vägra ha sex med män bara för att de inte är Robert Pattinson!


Två tjejer ~15 står och pratar entusiastiskt.
Tjej 1: Oh my god, har du sett de nya bilderna på Robert Pattinson? Han har ingen tröja!
Båda tjejerna gör ett fan-tjut.
Tjej 2: Jaa! Helt underbara! Och det verkar som om han vart på gymmet lite också, shit vilka magmuskler, sexpack. Det hade han inte förut.
Tjej 1: Nä, verkligen inte. Oooh, han är så het! Typ snyggaste snyggingen av dem alla!
Tjejerna skrattar. Det blir tyst ett litet tag.
Tjej 2 (fundersamt): Du… har du läst den där tjuvlyssningen på Tjuvlyssnat, med den där killen som säger att hela mänskligheten kommer dö ut för att vi tjejer kommer vägra ha sex med någon som inte är Robert Pattinson?
Tjej 1: Aaah.
Tjej 2: Alltså… jag tror fan det stämmer.


jag ska måla hela världen..lilla mamma

Idag har vi haft fullt igång här hemma med att måla väggarna i vardagsrummet. Jag väcktes tidigt av en störande jävel som håll på med någon motorsåg eller nått utanför. Jag hade lust att hoppa ut ur fönstret och drämma till den idioten. AIDHEIFEIFAE! störade objektfan!

Iallafall så grundmålande vi en massa, sen har vi målat två lager färg på väggarna. Nu är jag astrött och det är med ett tugnt hjärta jag säger att vi imorgon ska ta itu med tapeterna. Usch och fy. Tillråga på allt, så blir det en jäktig söndag då jag också planerar att göra annat också.

Hela min kropp gör ont, i lite hjärtat också då vi inte ska ha familjemiddag idag (Det är nästan min favorit att varje vecka samla alla i familjen för att spela spel eller se film. Plus att man får god mat.) 

Nu ska jag ta det lugnt och kanske sova en stund. Senare ska vi gå på pizzerian då hela vårt köksbord drunknat i massa skräp-saker.

Jag vill julpynta nu på en gång (Mamma säger att vi ska lämna hyllorna tomma då vi ändå ska julpynta om någon vecka) men jag får inte för Mamma. Ni kan tänka er hur mitt förslag att köpa julgran imorgon besvarades..

äsch, nu ska jag stretcha så jag inte får en hilma värk i axeln imorgon, sen ska jag görs som törnrosa och sova.

Ni kanske märker att jag är trött i detta inlägg med de allra meninglösa vetanden jag delat med mig,

ahnyoung~


Fanfiction Poster

Har suttit och tittat igenom alla mina fanfiction posters jag gjort under mina dagar och jag måste säga att jag är föundrar hur jag ens kunnat sparat vissa bilder, ännu mindre hur jag kunnat tycka dom var skitfina (Och jag var jättestolt över dom)

Därför tänkte jag dela med några extremt pinsamt-fula posters/CC's jag gjort hittils. Till mitt fösvar kan jag bara säga att de är allihopa gjorda för väldigt längesen (När jag var ny med PS och så)















Som ni kanske ser var jag under en större tid fan av andvända-alla-tekniker-till-text-man-kan.

Föra att ta tillbaka mitt goda rykte (bland mina vänner) om att jag
är suverän i PS (Okej, jag överdriver kanske) och att göra posters lägger jag
in Posters som faktiskt blivit väldigt lyckade.













Fast jag har en känsla att jag om några år kommer se
tillbaka på dessa bilder med endast en tanke i huvudet:

Va fan tänkte jag på?


Nu ska jag återgå till att försöka fixa Sony Vega 0.8!

Ahnyoung~


THE CULLEN'S / HALE'S

Haft lite roligt i PS med bilder på Ashley, Jackson, Kellan och Nikki (Jag gillar att tänka dom som Alice, Jasper, Emmett och Rosalie bättre.) Jag tänkte dela med mig slutresultaten: ¨




Här har ni originalbilderna jag andvänt mig av (snodda från Twilightsweden.se)

  


2 veckor

För att fira att det är exakt två veckor nu tills jag sitter på bion och har sett 84 minuter av New Moon lägger jag in denna video. Min snart-just-nu-favorit-film med min just-nu-favorit-låt.




Hittade ett par supersöta bilder på de restrerande (Ej edward alltså) syskona Cullen & Hale idag,
som jag säkert kommer fixa till i PS och lägga upp någon gång imorgon.

Ahnyoung~


SNÖ!

Nu har första snön äntligen kommit! Dock vet jag inte hur länge den kommer ligga så jag måste passa på att gå ut och skutta runt i den idag. Tills dess så fortsätter jag att städa och pumpa julmusik. Jag har gjort en suverän musiklista på spotify. Än har det bara ungefär 5 låtar, men det kommer :D


Installation

Eller vad fan det heter. Har hållt på hela dagen med installation. Det är hyfsat jobbig och extremt tråkigt jusst nu då jag absolut inte har någon som helst inspiration och inte känner mig kreativ alls.

Iallafall så vill jag bara hem, lägga mig i badet och läsa City of Bones. Jace är allt bra het..

Nu ska jag fortsätta med min tråkiga onsdag.

Okej, kan inte tiden gå snabbare?

Nu börjar det! Jag längtar som fan till Twilight/New Moon bion nu. Jag vill se! Vill! Vill! Nu!!!! Det ska bli så mysigt och spännande. Jag fattar inte ärligt hur en film kan göra en så glad? WTF, Liksom? När jag funderar på det kan en bok eller film få mig på ett sådant himla bra humör när och var som helst.

Snäll som jag är delar jag med mig av denna länk:http://edwardsdiamond.wordpress.com/ - Sidan lägger upp praktiskt tager alla videor angående New Moon! (Jag är lat och orkar inte fixa så att länkar inte är vita)




Nu måste jag städa!
Ska passa på att spela lite hög julmusik
(Jag är tidigt ute, visst! Men julen är ju konon!)

 


Sophie Kinsella, Tapeter och Jonas Brothers.

Idag har jag haft en extremt slö dag. (Jag vill göra något på dagarna!) Det började med att jag vaknade väldigt sent. Det blir så ibland när man har en sjukt bra bok man verkligen inte kan lägga i från sig. I detta fall var det Min Hemligheter med Sophie Kinsella. Jag har läst den förut, men bra böcker tåls att läsa igen.

Städade rummet och dammsugade litegranna överallt (I rummet)

När väl Mor kom hem drog hon med oss till alla möjliga affärer för att leta efter tapeter till vardagsrummet. Vi har en sådan fäll-ner-rygg-stödet-och-ligg-skönt-fåtölj som har förstört våra väggar totalt. Vi hittade dock ingenting, vilket är synd för då skulle jag kunna starta projekt tapetsera då jag har tråkigt på förmiddagarna. Lyckligvist så hittade jag en mega-stor Jonas Brothers affisch som jag köpte medan Gollum fyndade en Heath Ledger (Jokern) poster.

Lämnade hyrfilm och hör och häpnas- Jag hyrde ingen ny! (Shit asså!)

Nu ska jag ta och se Jonas och sen ska jag sussa i säng. Det blir ett tidigt avslut på dagen.

Godnatt!


Bilder Från Halloween

Dessa är bilderna jag orkat fixa till:

Om ni har någon bild ni vill få gjort, säg bara till!









Kommer väl nog fler bilden så småningom (Om jag orkar eller hittar bra bilder dvs.)


Ny Design

Nu har jag arbetat flitigt på en ny design. Denna tog ovanligt snabbt att göra (Bara någon timme. Det kanske märks). Men jag ville ha en lite snyggare och mörkare blogg än förut (För jag är snygg och mörk.... Not, liksom). Musiken är såklart kvar.. Det enda jag igentligen har ändrat är headern och den lille Jack Skellington tumbsen som förut var ett tråkigt X. Nightmare Before Christmas penslarna har jag dock självklart inte ritat själv!

Nu ska jag försöka göra en ny design åt Gollum också, vi få se hur det går.

Ahnyoung~


RSS 2.0