Aldrig mer längdskidor!

När man är klumpig, hatar skidor, bara har en pjäxa och har PMS, är det inte en bra ide att ge sig ut på skidspåret... Men såklart gjorde jag det! Hade då klassikern idag. Som jag skrev, längdskidor. Sugit värre, jag vet. Iallafall vart det bara skit från början då 10 i klassen inte kom! Det vart -30 för våra poäng, vilket suger. Men, men vi gjorde det bästa vi kunde mer de som va där. Sotarna som vi var klädda som, sjung på visningen. Vi kommer dock inte vinna :P Men vi är super coola iallafall... Efter att vi sjungt och alla andra klasser gjort sitt skulle vi en bra bit (tycker jag) för att åka skidor. Eftersom alla inte hade skidor fick vi dela, så jag hade bara en på min vänstra fot. Min klass var näst sist att starta och jag, Antonia och en annan i våran klass, Sofie, kom snabbt i efterstjälken... Boel, lärarn tyckte synd om oss dock, så vi fick lite specialbehandling eftersom vi va sämst xD Åkte iallafall ett jävla bra tag, typ alla hade hunnit 2 varv innan vi hade kommit halva första..

Har även knäppt lite kort som kommer senare när Anna kommer hem (hon har kameran) Fin, fina blev dom.

Imorgon har jag självstudier så jag ska plugga hemma :D Sen är det lov. Det värsta är att jag började känna mig sjuk och efter att ha spenderat halva dagen ute lutar det mot att jag kommer må skit under helgen.. Sugit värre. Men i veckan får jag må bättre förhoppningsvist. Då ska jag spendera tid tillsammans med Antonia och kanske Alcia? Wiie, Transformers och Merlin ska knarkas. Ser kanske The boy in the striped pajamas också, trots att jag egentiligen inte vill (Hatar se hemska filmer mer än 1 gång) Men eftersom jag vill att alla andra ska se den får jag väl se den igen.

Nu, när jag kom hem satt jag i mig 6 mackor!!!! Så mycker slut på energi var jag alltså. Nu har jag lite ont i magen dock, men det går över^^ Nu ska jag ta ett väldigt långt, väldigt sköönt bad.. Nice!

Ungefär såhär mysigt har jag det på ett par (eller bara en) längdskida!


 



Ahnyoung~

Semlor

Bajspuppa! Det fanns inga semlor kvar!

Så det blir ingen semla för mig...

Maja fick en glass och två chips påsar men jag var för sur för att säga att jag också ville ha..

religion

Testa vilken religion du tillhör
.. för rolighetens skull


Mitt resultat:
What religion should you belong to?

Atheism

You are just too pathetic and depressed to commit to major religion. Sorry.

Personality Test Results

Click Here to Take This Quiz
Brought to you by YouThink.com quizzes and personality tests.

I will pack my bags

Sitter på skolan och har rast från kreativt skrivande. Ska snart gå igenom våran fördjupnings uppgift. Jag vet inte än vad jag vill göra. Men jag får väl se hur det går. Funderar på att utvecka någon text jag redan skrivit, det skulle vara roligt :D

Senare har jag bild, ligger efter så jag ska jobba på lunchen, så jag kommer ikapp :O

Detta kommer vara en skön vecka, för idag och imorgon är de enda riktiga dagar jag går. På Tordag har vi klassikern och på fredag har jag egetarbete och komp :D



Nu ska jag springa till lektion.

Ahnyoung~

The Boy in the Striped Pajamas

Idag såg jag och Maja the boy in the striped pajamas.

Filmen handlar om en 8 årig pojke, son till en nazistofficer under andra världkrigen. Han familj flyttar till "landet" och från hans nya rum ser han massa konstiga människor på en "bondgård" som går runt med randiga pyjamaser. Trots att han förbjuds till att gå utanför sin gård så lyckas han ta sig ner till lägret och där träffar han en judisk pojke som han blir vän med. Självklart får vänskapen förfärliga konsekvenser.

Fint berättat ur ett barns perspektiv. Dock har jag inte läst boken, men ska försöka hitta den och göra det.. dock hatar jag och läsa hemska böcker, filmer går bra, men böcker som är hemska är verkligen... hemska!




Ett plus är att en av mina favoriter är med David Thewlis, oerhört bra skådespelare :) Plus den super söta Asa Butterfield (som spelar Mordred i Merlin :o Ni som inte vet vem Morded är i den arthurianska- eller vad det heter legended får titta upp det :p) som spelar huvudrollen som den lilla Bruno (trots att han är långt ner på eftertexterna typ xD)

heart

Mamma Mia. Hät sitter jag och tar en paus från PA-pluggandet. Är änltigen klar med hela storyn, nu ska jag måla allt, vilket är den enklaste delen :D Wiie. Skitbarnslig handling, men det är nog perfekt för ett barn.. Har försökt att få ut budskapet bra, jag tror det gick galant faktiskt.. Nu ska jag plugga lite fiskar som ska vara med. Blir roligt att måla av några stycken :o Det blir en utmaning eftersom jag inte är så bra på djur elelr fiskar i huvudtaget. Finns det några coola fiskar jag kan ta med? Ska ha en haj iallafall :o En bläckfisk också, säkert en manet och lite färglada fiskar i alla storlekar.. Bra, bra :D

Nu ska jag gå och duscha, eftersom jag tycker att jag behöver det..


Arthut och Merlin som powerpuffpinglor


credits; Någon cooling på Deviantart

Ahnyoung~

Dramastic Bradley

 


Vaknade nyss, så nu ska jag sätta mig och plugga PA :) La mig sent inatt. Maja och jag tittade på oscarsgalan. Missade dock sista timmen för jag somnade. Men, men, får helt enkelt se den på repris. Idag blir det plugg, plugg. Så baiski



Ahnyoung~

Bradley James <3 (För mig och Maja!)


Inlägg för min egen skull! (Måste inte ses :p)

 











There is room beneath your bed

Kom nyss hem från simmningen med Antonia. Vart en kort dag i poolen... Mitt knä la av så vi gick och fikade istället (Jag hade inte ätit frukost så jag tjatade) sen satt vi i bastun en stund. Mysigt... Men simmningen.. Vart inte så lång dock, kanske en 35 minuter eller nått (Vi brukar simma ~1h och 30 minuter minst) Träning som träning dock, huvudsaken var att vi faktiskt simmade. Vilket för mig att tänka på att jag inte stretchat. Inte bra alls, måste nog gå och göra det efter jag skrivit här. Annars får jag något extrem träningsvärk i ryggen, vilket suger!

Idag ska jag inte göra någonting. Ska sitte i PS ett tag och loda. Skriva lite fic, läsa lite Merlin/Arthur fics :o Och kanske lägga mig i badet en stund. Lugnt ska jag ta det iallafall. Imorgon ska jag råplugga PA! Då jävlar tar jag i!!!!!

Vi har klassikern på Tordag! Det var jag helt lost på..

Jag är fattig till råga på allt. Har typ 475:- kvar denna månad, vilket 200:- ska till Antonia och resten måste gå till sparning.. hoho, spara, spara, spara!! Ett plus dock är de några hundra jag har i min spargris (dock går den inte att öppna xD)



Ahnyoung~

Dear God, I hope I'm not stuck with this one

Dagen har varit lugn och skön. Sov till 12 (12 timmars sömn!) Måste börja anpassa mig till att sova längre nu förtiden.. Får väl börja lägga mig vid 6 varje skoldag om jag ska hinna sova 12 timmar varje natt.

Iallafall så låg jag i badet en stund innan Daniel och Alex kom och skulle göra mat, dom hämtade Ida och Vincent och sen började vi alla utom jag hjälpa till med maten (Fast jag hjälpte mycket sen... Anna och Maja hjälpte inte något alls!) Pappa och Mamma som vart ut med skotern kom hem till middagen. Vi åt..... Gott :D Vart asamätt och är det fortfarande. Alex gjorde chokladtårta till efterrätt. Mumsigt värre. Vi spelade klart MCF och sen satt vi "barn" oss ner och spelade maffia medan Mamma och Pappa töntade sig framför tvn. Jag vart dödad hela tiden för jag ville heta MerlinochArthursitteriettträdochP.U.S.S.A.S.. Dom vart ganska less på mig. Vi spelade även mer spel.. Roligt, roligt. Sen så var klockan 23.30 och pappa sjussa hem Ida och Vincent. Nu sitter jag och ska tvinga Anna eller Mamma se Merlin med mig.. (Mamma, lite pappa började se den igår :D... Efter mycket tjat från mig)

Imorgon blir det simmning med Antonia.. Nyttigt!




Ahnyoung~

I'm telling a story and you find it boring..

Idag har jag bara haft 1 timmes lektion. Plus att denna timme spenderades med att titta på en teater. Fallna från månen, en barnteater dock, men den va barnsligt rolig (inte rikitgt min humor dock.. för mycket bajs och kiss typ...) Iallafall så såg vi den och sen slutade vi. På Kultur och konstanalysen hade vi komp för att vi varit på så mycket teater och konserter under förra veckan :) Nästa fredag har jag inte heller någon lektion (eller.. självstudier på Kreativt skrivande och komp igen på kult. och konst analysen :D)

Ikväll ska jag ta det lugnt. Ska nog se klart Merlin med Anna (hon har bara 2 avsnitt kvar.) Påpeka att om Anna tycker en sak är bra.. Måste den vara bra, för hon är så kräsen i och med seirer och filmer (borstett från skräck?)

Jag har ingenting plannerat i helgen alls. Jag och Maja skulle på bio, men jag har inte råd. Måste spara så mycker pengar jag kan :o Så det lär bli en lugn helg.. Ska väl ha middag med familjen imorgon eller på söndag dock... Roligt :D Också blir det förhoppningsvist simmning på söndag igen (missade förra eftersom vi var ute på lördagen)

Nu håller jag på att ta ner ett pogram till datorn. Typ ett pogram som movie-maker, bara att detta pogram kan läsa nästan alla filer :D yaaay! Spännande!




Måste få in en bild på min nuvarande besatthet.. som alltid :)


Ahnyoung~

Kill the candle

Nu ska jag sova.. Har sovit en massa som vanligt idag. Känner mig död. Svettas och fryser på samma gång medan en hammare dunkar på mitt huvud... det blir alltid bättre av att sova..

Imorgon ska jag på teater med kursen kreativt skrivande. Roligt.. På eftermiddagen har vi komp, så teatern är det enda jag har på hela dagen.. Tror dock att jag ska upp till skolan och plugga lite bild och dylikt..




Ahnyoung~

Balklänning

Okej, så jag följde med Antonia till Eleganten, där hon skulle välja klänning och jag eventuellt skulle testa någon.. Vi kom in och tittade runt. Jag såg en klänning och älskade den från första sekund.. Ungefär sådär som det måste ha varit med Arthur och Merlin.. För ni vet genom tidigare inlägg att dom är väldigt kära i min fantasi. Iallafall testade jag den. Klänningen är lila, och till mitt röda hår kan man tycka det blir fult, men JAG tyckte det vart jättefint! (+ att jag såg fint smal ut i den ^.^) Så vad gjorde inte jag än betalade beställningen och paxade den snabbt.... Huhu. Så den blir det på balen.. Jag och Antonia kommer vara sååå snygga!!

Vi gick sen och fikade, men jag va tvungen att skynda mig med bussen :o (mitt skolbusskort slutar funka efter 18.00) Så nu är jag här..

Mamma sitter i vardagsrummet och spelar som vanligt. Så jag kan inte se Merlin. Frågade dock Mamma om hon ville se, men hon sa att hon inte ville se någon gay medeltida trollkar xD Inte för att hon har något emot gayar!!! (Min syrra har flickvän så duh!) Men hon hade alltså trott att Merlin och Arthur var gay i seiren.. Hell Yeah! Me wish.. Nu är det så att det är i min (Maja och Annas) fantasi det är så!!!.. Och säkert massa andras! Anna är endå och tränar så jag får väl vänta... Känns ledsamt att se den själv en andra gång xD (se den först ensam sen ser du med någon ny.. Det tycker jag mest om att göra :D)

Jag ska skapa en inre fanclub till Merlin och Arthur.. Gollum hänger nog på? Kanske Anna med.. vi kan typ heta.. Moa och hennes obetydliga systrars hemliga liga för att avguda och dyrka fantasi gayparet Arthur och Merlin.. Bra, bra... Förkortat blir det väl typ.. M.O.H.O.S.H.L.F.A.A.O.D.F.G.A.O.M.. Kanon!

Läs bara! Nu ska jag försöka komma ihåg quotes från serien som visar hur mycket dom älskar varandra:

Merlin:
If he dosen't accept me for who I am, he's not the friend I thought he was.

Morgana (Om Arthur): He's here for the same reason we are.. Merlin

Merlin (Sover): Arthur... Arthur... Arthur

Arthur:
I cant stand by and watch him die.

Arthur: Are you ever going to change, Merlin?
Merlin:
No you'd get bored.

Merlin: I trust him with my life

Arthur:
There's something about you..

Arthur: We have to find a way see wich goblet has the poison.. Then I'll drink it
Merlin: I will be the one to drink it
Arthur: This is my doing. I'm drinking it
Merlin: It's more important for you to live. you're the future king. I'm just a servant
Arthur: there's no time to be a hero, Merlin

Arthur:
I'm glad you're here Merlin

Okej! Det finns, mycket, mycket mer. Men eftersom min mamma ropar på mig att massera henne måste jag gå.. Ska hyra en klänning 1500, så det är bäst att jag skyndar mig och tjäna lite, så jag inte behöver gå kyrkoråtts fattig resten av tiden tills studenten..


Arthur and the rabbit

Moa Humor xD

Credits: Någon på DA.

Okej, jag erkänner.

Jag har blivit besatt xD Igen, som vanligt. Det blir jag ju alltid.

Jag och Anna sitter och tittar på Merlin :) Som jag sa, min nya besatthet :O Loooove it!!!!! love, love, love, love.. Okej, ni fattar. Jag rekomenderar den starkt! Inte mycket till kärlek (inte än iallafall) Men såååååååå bra skådespel och bra story! Och... det där med kärlek tar jag tillbaka... Merlin och Arthur loves eachother!!!..... Hoho..

Snart ska jag in till stan och följa med Antonia och testa balklänningar.. Roligt, roligt. :) Måste dock spara en himla massa pengar till det.. Som tur är har jag en superdupermamma som bjuder mig på studentmiddagen och dylika saker. Men balen har jag bestämt mig att ta tag i själv.. Nån gång måste vara den första..



:D

Arthur och Merlin..

.... Vill sååååååå ha varandra xD Okej, det låter helt fel när man sett svärdet i stenen, men i Merlin så dom så kära..... Tycker jag iallafall xD

Jag har iallafall sett klart första säsongen, som slutade med cliffhanger. Jag bajsar på mig av längtan till nästa säsong kommer... Vet dock inte när den kommer... bara att det ska komma... huhu :'(

Idag har jag och Gollum knäppt bilder..


(Ja, jag har gjort mina ögon blåare här! :p Ingen annnat ps annars..)


(Ps,ps)

Dagens outfit

Jeans:
~ 10 år gamla som jag fått av min syrra... Vet inte vart hon fick dom.. Men säkert något coolt ställe.
Linne, Vit:
Snott ut Majas garderob
Linne grått:
Liggandes hemma, ingen aning om vart den kom från..

Som ni kanske ser har jag noll koll på kläder xD



Merlin

Har börjat sett en ny seire. Merlin heter den. Skitabra :D Började se den för några månader sen för första gånen, som jag gör med dem flesta serierna, men slutade innan jag ens kommit igenom första avsnittet. Men nu ska jag ögna igenom första säsongen^^ För det är den enda som kommit. Har ingen aning om när och om nästa säsong börjar, och jag kommer förmodligen bli redigt irriterad när jag sett klart säsongen och inte har något mer att se.... Så blir det ju alltid.



Ps. Merlin och Arthur är sååååå gay <3 me wish~

Kärlekstest

http://www.gagirl.com/quiz/lovetest.html


1.
The road represents your attitude towards falling in love.

    You chose the short road. You fall in love quickly and easily.


2.
The number of red roses represents how much you give in a relationship, while the number of white represents what you expect in return.

    You give 25% and expect 75% in return.


3.
This question represents your attitude towards handling relationship problems.

    You like to get the person yourself. You are a more direct person and like to work out problems immediately.


4.
The placement of the roses determines how much you like seeing your boy/girlfriend.

    You place the roses on the bed.  You like to see him/her a lot.


5.
This represents your attitude towards his/her personality.

    You prefer the person to be asleep, you love the person the way s/he is.


6.
The road to home tells how long you stay in love with someone.

    You chose the longer road.  You will tend to stay in love for a long time.


Ny design.

Har som ni ser gjort om bloggens design. Nu är den ännu mer stilren. Me likes is :p Vet dock inte om jag kommer hålla kvar den nå länge. Vi få se.

Klassfest

Kom nyss hem från en klassfest. Det vart visseligen en ganska kort kväll, men väldigt rolig... Minde rolig för andra dock. Men för mig privat va kvällen lyckad. Hoppas dock det va bra för andra också.

Jag, och massa anda, har knäppt bilder. Lägger in senare (imorgon kanske.)

Tack och hej!

Yo!

Kom nyss hem från en utekväll med Anna, Erika och Raz. Har satt i mig en halv pizza och nu ska jag gå och sova.

Gonatt!

Utgång

Idag har jag mått bajs. Min mensvärk blir sämre och sämre varje månad, så jag har praktiskt taget börjat knarkat mina mensvärkstabletter. Vilket suger, för jag får inte ta mer än 4 per dag (Och det gör jag inte, alltså tar mer än 4 st) men det skulle behövas :'O Ibland funkar dem jättebra, men inte idag.

Ikväll ska vi ut (Måste må bättre då!) innan dess ska jag färga håret och få bort min utväxt. Den är verkligen hemsk. Jag måste även äta något.. Allt jag fått i mig idag är ett äpple.. Gott visst men inte så mättande på långa vägar för min mage. Men vi ska iallafall ha roligt ikväll hoppas jag. Det va länge sen vi gick ut bara för att. Annars har det varit mycket bestämda helger då någonting är planerat. Så det bli roligt med en lite spontanare kväll, då man inte ha så många förhoppningar. Då brukar det bli roligare.





Ahnyoung~

Ps. Igår innan jag somnade tänkte jag tillbaka på min barntid. Jag har verkligen gjort pinsamma saker när jag var mindre. Jag kommer förmodligen dela med mig några minnen senare. För dessa saker måste jag få ut från hjärnan!

Whitebox.

Godnatt svergie.

Innan jag går och lägger mig vill jag berätta om min dag.

I vanliga fall brukar vi ha sovmorgon på tordagar och börja 11.15. Vaknade ialladall tidigt. 06.15 och la mig en stund i badet. Mysigt :) Ducshade, fixade mig och väntade på att klockan skulle bli 08.30, för det va då jag tänkte ta bussen eftersom vi började 09.00. Iallfall vid ~07.49 så ser jag i mitt mail att vi ska börja 08.45 som vanliga dagar och får springa för att hinna med bussen.

Väl på skolan är varken Antonia eller Alicia, vilket va tråkigt för mig. Men det gör inget, jag har faktiskt andra klasskamrater.

Eftersom vi hade sesam (sex&samlevnad temadag) så började vi efter samlingen i bilden och fick 'lära oss' hur man trär på en kondom xD Jag är iallafall nu stolt ägare av ett kondom körkort.

Gjorde Sexquiz efter kondomlärning. Va tråkigt för denne gång gick jag runt själv och svarade på frågorna, och vart klar efter några minuter.

Efter det kom äntligen Antonia (Jag ringde och terroriserade henne att komma) Hon hade sprungit upp till skolan. Men när hon kom visade sig att vi inte hade någonting förrns vis 13.00 igen... Då var klockan alltså 09.30 ungefär xD

Men vi fördröjde tiden med att loda i Whiteboxen och knäppa bilder. Asa roligt, och vi fick till ganska snygga bilder på oss. Modeller fotografer för oss vettja xD

På eftermiddagen lyssnade vi på en originell föreläsning av Manne Forsberg (Tror jag han heter) Han pratade om jämdställdhet, könsrollen och sex. Ganska allvarligt tema kasnke, men ack så rolig han va! Roligaste föreläsningen på länge iallafall.

Jag och Antonia gick ner och pysslade lite på bilden innan vi drog hem.

Kom hem typ vid 16.00 kanske.

Hemma gjorde jag ingenting.

Klockan 19.00 sjussade pappa mig till pipeline. Jag gick på konserten (ASBRA!) med drog hem efter 1 timme ungefär. Vart alldeles för trött och fick sådan mensvärk.

Så, nu har jag tagit ett bad och ska gå och lägga mig. 

Godnatt!

 

speed up

Igår var jag på teater. Vi ska inte skriva någon jävla bok, hette den. Den va lite anorlunda i uppbygget, men väldigt lärorik. Plus att man fick fika :) Det gillar jag vet ni. Iallafall så var det typ vad som hända igår. På bilden håller vi på med någpt jag glömt namnet på. Jag satt och skissade på min bild jag ska göra, rispade och målade en massa. Trodde det hade gått typ 1,5 h av lektionen då någon sa att klockan va kvart i fyra... Blev en lååång dag för mig... Men jag verkligen älskar var vi gör på bilden nu. Pratade även med syon, äntligen.

Idag har jag inte gjort mycket. Sovit som vanligt.

I helgen hade jag plannerat att plugga en massa. Men det blir det inte av. Tur som det är har jag inte så mycket att göra, så jag får göra det imorgon... Dock ska jag på pipeline med klassen.. Så jag får helt enkelt hitta tid.
På fredag blir det utgång. Jag kunde inte säga nej till Raz, var så länge sedan vi va ut. Så det blir roligt :) Hoppas alla hänger med också :D
Lördag är det klassfest.. roligt.roligt. Umgås med klassen är alltid härligt.
Söndag blir det till att åka och simma med Antonia och Alicia igen. Nu har vi kommit igång! Super duktigt- Jag vet. Senare på kvällen ska jag på teater igen. Denna gång Etnoporr, som den heter. Pågrund av detta kommer jag formodligen missa familjemiddagen.. vilket suger.. Hoppas vi kan äta lite tidigare :o Pågrund av detta kommer jag inte kunna följa me till min lillkusin Minna som fyller år i veckan och som ska firas.

Nu ska jag läsa lite fics :)

Ahnyoung~

Sleeeep, sleeep

Okej, idag skulle jag plugga PA. Men vad gör jag om inte.. SOVER. Jag sover hela tiden nu! Så fort jag inte har någonting att göra, lägger jag mig ner och sover. Det är sjukt, jag har aldrig varit en person som sover mycket. Men nu verkar det som jag har tagit Annas personlighet helt och hållet (i den delen så hon sover alltså). Jag orkar ingenting längre. Pluggade iallafall nu på kvällen som tur va. Kreativt skrivande (som jag ska lämna in imorgon) och PA. Skööööönt.

Igår hade vi familjemiddag. Gott, gott. Entrecote (el. fkäskfilé) och klyftpotatis med sås och sallad. Gottiligottgott. Sen så till skillnade från förra veckan, spelade vi ett asa roligt spel. Lite creepy, men roligt. Alla 9 av oss (Anna gick dock ganska snabbt) satt trängda ca 1m framför TV/datorn för att spela. hoho. Hann dock inte klart, så vi ska fortsätta nästa vecka.


Nu ska jag sova

ahnyoung~

bla, bla, bla och bla.

Idag har jag varit hos min farbror och firat min kusin Alvin. Tårta och kakor bjöds, men jag mådde illa och åt knapt något (1 kaka) Mös med LillEbba som snart fyller 1. Småbarn är allt bra supersöta. Lalala, hända inte så mycket  mer..

I kväll var vi på bio. I taket lyser stjärnorna. Dåligare än jag förväntade mig... mycket dåligare :o.. Men det va bara jag. Plus att det kan ha påverkas av alla irriterande personer som pratade HÖGT under hela jävla filmen.. Gå och dö.

Nu är jag hemma och har så himla ont i huvudet. Hoppas jag mår bättre imorgon morgon då jag ska simma med Alicia och Antonia.. Kämpa! Kämpa!

Ska nu skriva fic :) En ny... som jag inte riktigt vet vad den ska handla om... Så emot vad jag har lärt mig i kreativt skrivande... Men duh! är fortfarande superamatör, så jag få göra som jag vill :D

Ahnyoung~


Running Out.

Har varit bajsa trött de senaste dagarna. Det är därför inte min underbara bejbiblogg inte uppdaterats (dock tror jag inte det är många som bryr sig). Men nu är jag toppen igen!! (NOT) och ska skriva, skriva, skriva, sova och skriva lite till.... på min fics :P

Iallafall så tog jag mig samman och sa till mig själv igår "Nu Moa, nu ska du tamefan inte vara trött i bollen imorgon och dra dig till skolan om det så är det sista du gör! Skit i om du mår bajsarnas bajsigaste eller som Alex fint citerar: Har en spik i huvudet". Så när min vita ängel på vänstra axeln hade försvunnit bestämde jag mig för att ta det på orden. Jag skulle absolut inte sova bort mig själv! Gick därför och la mig tidigt (23.00-00.00 nån gång).. okej, inte speciellt tidigt, men whatever.....
 
klockan 05.30 ringde mobilen imorse. Herre min jävlar vad svårt det va att ta sig upp, men jag klarade det! Gick upp, klädde på mig och tog lite av mammas gamla kaffe och satt i mig... Klarade dock inte av att dricka mycket eftersom det är svin-äkligt...Jag väntar fortfarande på den dagen jag ska bli vuxen och pang! så tycker jag om kaffe. Iallafall så tog jag lite cola istället :) Åkte in med tidigare buss (Så jag inte skulle gå och somna hemma) och kom till skolan vid 08.00

På de 45 minuterna det va kvar innan vi började lyckades jag bli bajsigare än förut, men jag höll i! Började lektion (Kreativt skrivande) och hade det bra. Tyvärr måste jag plugga massa i helgen för att komma ifatt, men vad gör man inte för litteraturen (min egna alltså! xD) Fick eget arbete så jag gick och satt mig vid datorn i arbetsrummet... Hann typ sitte i en kvart innan det börjar droppa ner blod på tangentbordet, men jag är cp och fortsätter skriva fast jag ser det, men bara några sekunder. Svor som vanligt och fick spendera resten av tiden till att tvätta min näsa och tangentbordet. Det sög... Jag hatar näsblod och jag tänker aldrig mer lyssna på den vita ägeln på min axel.. Jag tror det va djävulen!

Senare på eftermiddagen hade vi Kultur och Konstanalys. Roligt, roligt. Hade som tur va inte kommit efter, mwhahaha. Vi ska redovisa olika subkulturer och Jag, Antonia och våran klasskamrat Magda ska redovisa EMO. Kuligt, kuligt. Vi har olika 'roller' i våran scetch eller vad man kan kalla det. Gaah, vad dålig vi kommer vara bara för vi tycker vi är så roliga!

Ikväll kommer jag ta det lugnt... viktigt, viktigt. Och imorgon ska vi till min lillesöt kusin Alvin som fyllde 4 sista januari. Där ska vi fira honom och förhoppningsvis få vi lite tårta :D... Nej jag som skulle vara nyttig! På kvällen ska vi på bio har jag bestämt. Erika ska med iallafall, och kanske Antonia (om hon hade råd) men förhoppningsvist så. Anna? Någon annan som vill med?

På söndag blir det simmning för Antonia och mig igen. Härligt, härligt. Vi är sååååå braa!




Mock me, and die!

Kill Me

Har fått mejl från min kreativt skrivande lärare att jag ska infinna mig på en teater imorgon. Jag är sämst och vet inte vilket teater det är, så förhoppningsvis svarar hon på mitt melj jag skickat.

Idag har jag pluggat PA hela dagen (okej tog en lite längre sovmorgon...) Jobbigt värre.

Igår masserade min mamma min rygg. Notera att detta är en senasionell händelse i mitt liv. Att min mamma gjorde något sådant, skulle jag inte trott på för två dagar sen, men hon sa åt mig att lägge mig på mage och ta av mig tröjar, sen tog hon bodylotion och fick bort många knutar jag haft i evigheter på min rygg. Thank you~

Kort och tråkigt inlägg. Deal with it!

Ahnyoung~


La-La-Land

Idag har jag varit superbra! Tog mig upp vid 8.00 för att packa ner badkläder och dylikt. Åt frukost och tittade på tv. Stax innan 10.00 sjussade pappa mig till sporthallen där Antonia väntade. Vi gick ner och skulle byta om och vad händer inte om det super-Moa-typiska om inte att min bikiniöverdel går sönder. Ja, så där stå jag utan någonting på brösten. Roligt... Fick ta min BH och som tur va hade Antonia ett linne (dock vitt) med sig som jag kunde andvända. Så vi simmade i en timme och gick sedan och basta och åt en apelsin var. Efter det badade vi och tränade i ca 45 minuter till, gick upp, ringde pappa och gick upp och åt en till apelsin.

När jag kom hem så satt jag vis PS ett tag och gjorde en poster till min nya fic La-La-Land  :) Efter det tog jag ett bad och sen duschade jag kroppen (hade balsamduschat håret på badet), gick upp, fikade, tittade på film och nu har jag pluggat, så jag är klar med vad jag ska göra, yey.

Nu gör Anna kykling som vi ska äta. Gott. Ska nog bara äta sallad till och vara nyttig.




Ahnyoung~

RSS 2.0