Fredag

Äntligen fredag, och hemma är jag! Hade ingen engelska idag eftersom Thomas är typ i Eskilstuna eller nått får att spela nånstans. Så vi fick nån uppgift att analysera och reklektera filmen frankeinstein.. Jobbigt!

Är annars typ klar med min upsats men vet inte hur det blir, eftersom jag stannat hemma sjuk, så kunde jag inte lämna in den idag. hm.. Vet inte riktigt hur jag ska göra.

Annars ska helgen vara skön. Ska inte göra nått idag, och imorgon ska jag julbaka, sen ska jag se på naruto med Erika (HOPPA INTE ÖVER DETTA NU!) och på söndag ska jag på julskyltingen med Antonia och förmodligen Alicia, och kanske nå mer?

Myyysigth!

Sitter annars och jobbar på Bite me, är helt inne i den jusst nu och det går som smooort :) HAr även gjort en poster och en characterchart, som du inte få se här :P THTHTHEHEHEHE

Okay, jag är helt ute i baonorna jusst nu, sp jag ska GÅ ..

BAI!

Ahnyoung~

FANFICTION

Inte finste, inte snyggagste utan nästan den mest simpla postern jag gjort,
men absolut min favorit genom tiderna!
Därför var jag bara tvungen att lägga upp den igen.


image252


"What the-"Jungsu almost tripped over something outside the apartment building, and when he looked back he saw a sleeping girl.


Not paying much more attention to the girl, he used his key card to open the big door, and stepped inside.


"Wait!" A foot slipped in and blocked the door from it's closing.


"Who are you?" Eeteuk asked, pretty sure it was one of those crazy fan girls of Super Junior.


"You're a Super Junior, right?" The girl smiled brightly, not taking her foot away, even though Eeteuk desperately tried to drag the door shut.


"A Super Junior? Can't you speak correctly?"

GAMMALT

Gick igenom min blogg och hittade;


Elyn; Det är lika farligt att borsta tänderna som att ha oskyddat sex.
Moa; Vaddå? Kan man bli gravid?



(f) LIZZIE (f) Säger:
Hej Hopp

Persephone Säger:
Galopp

(f) LIZZIE (f) Säger:
Hur är din snopp

Persephone Säger:
Den är på topp!


Pappa; Finland vann förra året!
Mamma; Den enda gången finland har vunnit ESC var dom tvungen att ha maskar på sig!



Festlig tillvaro

I do believe

I lay woken all night and all I got was silence

I opened my window but all I got was a cold

I jumped down and got a broken leg

I saw a fairy but realized it was only in my dreams

I was a child but celebrated eighteen


Still I wait for Peter Pan to fly me to Neverland





Sov 14 timmar i natt, helt sjukt. Mitt vanliga timmtal är 5-6 timmar om natten, men igår däckade jag klockan 5 på eftermiddagen. Sen vaknade jag och har aldrig sett eller varit så trött som jag va då. Jag hade nått så extrema påsar under ögonen (Dom som sett mig vet att jag vanligtvis ha ganska megapåsar, med detta va extremt) Jag såg ut som nå zombie eller nått liknande.

Iallafall åkte jag med Anna, Elyn och Erika in till skolan som vanligt, bara för att ha närvarao på historian. Jobbigt! Iallafall äter jag frukost på skolan och sen drar jag hem vid kvart över nio ungefär. Bestämmer mig för att gå ner för jag orkar inte vänta på bussen, och jag skulle endå till biblioteket, så jag tar en omväg. Ja, jag går. Iallafall visar det sig att biblioteket inte är uppet! Det öppna visst inte förrns kockan 10 på dagarna. Jag fick lite damn utanför dörren, samt lite konstiga blickar från folk. Men man kanske inte brukar se en svärande stel pinne utanför kulturmagasinet, men vad vet jag? Jag tog bussen hem, och voila så satt jag mig vid datorn.. Oh big shocker there!

Maja kom hem, Anna kom hem, och drog till birsta med mamsen. Jag va kvar hemma eftersom min mensvärk har börjat igen. Mår så himla skit av det, verkar även som om det tar in mest på ryggen nu. Har haft så ont och jag hittar inte mina Antonia piller, för panodilen funka inte. Som tur är så har vi bara en lektion imorgon och ingen lärare på fredag.

Ahnyoung~



WOSH

image250


Om ett liv skulle vara, ha varit, och kommer at vara helt perfekt;
Vad skulle det då finnas att uppskatta?


Hej kom och jälp mig.

image249



Minst en person tänker på mig innan den går och lägger sig. Jag har alltid undrat vem denne personen är, är den ens sant? Har man statiskt, vetenskapliga bevis på det? Jag vill gärna tro det, men hur är man egentligen säker?

Det ska även vara att minst en person jag inte vet existera älskar mig på nått sett?

Vem är det? Hur är den personen? Har jag någonsin sett hon eller han ens? Är den gammal? Ung? Rik? Fattig? Ful? Fin? Det är extremt vad nyfiken det påstående gör en...

Är det ens sant?

Då kommer jag att tänka på de många gångerna jag och mina vänner ser en person och tycker att 'Det dära är det snyggaste jag någonsin sett!' Eller personer vi vet om men som troligen inte vet om oss.

Finns det sånna personer som har sådana tankar om mig, är det kanske nån som tänker när jag kommer inom synfältet 'Där!' och får en sån tunghäfta och att hjärtat börjat dunka hysteriskt?

Jag kan inte själv tro på det ärligt talat, men vem kan egentligen det? Vem är övertygat att man är bevakad från långt håll? Att bara ens uppenbarelse kan göra en annan persons hela dag?

Det är sjukt.

Jag spekulerar så extremt för mig själv om dessa saker och jag kan faktiskt ärligt talat säga att jag aldrig kommer någonstans.. Men vad skulle jag tjäna på den endå?

Eftersom den hära påstådda personen som jag inte vet om älska mig på nått sett, vad händer då om den personen någong gång lär känna mig? Kommer det ploppa upp någon annan person och ta över känslorna?

Det är sjukt. Jag kan verkligen inte övertyga mig själv om dessa saker, kanske var det bara nån som ville förgylla någon annans dag när man påstod dessa ting.. Min dag blir då aldrig förgylld för detta, jag bli bara frustrerad och extremt paranoid.

Jag är trött, måste sova, jag vet inte ens varför jag skrev detta..

Ahnyoung~

The I word

image248


Have you ever felt so strong feelings towards a person you have no idea the name of, but feels like you've known for a lifetime? Have you had those moments when you can't get your eyes from this person, like you're addicted to watch him or her? It feels like you are inlove, but you know that, that could not be the right answer since you don't know who the person is, you just have that connection and hoping that the person has it towards you too. Yet you don't think the person really know who you are, that to him or her you're just another body wandering around infront of the eyes, and getting out of sight, not really remembered by the person who looked?


What if that person looked back at you?


Sweetpie

Idag ska vi.. städa, jobbigt. Jag har blivit värre i min hals men jag få inte lägga mig i badet T-T Måste städa rummet först, och Gollum vill inte vakna. Jag har typ städat allt hittils, så förhoppningsvis så få jag snart bada... Jag fryyser så.

Ikväll ska jag planerat till Antonia, vi skulle ut, mendet verka som det bli fest hos henne, vet dock inte om vi ska ut efteråt, men det verkar luta åt det hållet iallafall. Vet inte nån bergsåker vill med, har inte snackat så mycket om det... Men iallafall ska jag ha roligt och sjunga mycket sånger... eller så inte.

Snart vaknar Gollum och då måste jag forts. huhuhu

Även att jag har planerat att sätta i hårförlängning, men Marie har inte ringt mig än.. Men jag hoppas hon gör den medans jag fortfarande har pengar!!.. Snart måste man juh börja köpa julklappar... Jag liksom ser mina pengar flyga iväg framför mig..

Nejfan! Nu ska det vara roligt att köpa klappar!!...

Snart är det december!!!!!!

Ahnyoung~

SJUK

Tvingade mig själv till skolan idag, men klarade inte av att stanna efter lunch, så jag åkte hem. Har inte kunnat ätit nått på hela dagen och ingen huvudvärkstablett verka någonsin funka för mig.

Men du har jag legat i badet som vanligt och huvudet känns bättre, så nu få jag bara vänta på snoret och ögona ska sluta rinna x/

Måste göra nått att äta med.. Men jag känner mig inte hungrig längre.

Nu ska jag skriva lite fics :)


lördag

Ska snart äta, är så huungrig, allt jag fått i mig på hela dagen är en klyfta lime.. Ja PÅ HELA dagen!

Så jag tror jag dör snart av hunger!

Ikväll är det lite skildrat av vad som händer, men det lutar mot att jag sticker ut, men man vet inte..

Annars har jag inget att säga.. Ville bara uppdatera xDxD

Ahnyoung~

Fanfiction

Nu gör jag en helt egen blogg för min fanfiction. Fråga mig om du vill ha andvändar namn eller lösenord.

http://FIClovelife.blogg.se

image247

This time they had got him bad.

"..God! Jaejoong not again!" His friend sighed on the other line, and he could hear that a body raised from a comfortable bed, he had waken someone up again. "Is it bad?" The voice said again.


"Pretty bad."

"Some day someone of you is going to be really hurt you know." She continued as she walked around the living room and shut all the lights out.


"I know." Mike said. "Let's just hope it's mot me."


She made a fast stop when she opened the front door of the house, as she saw a small note placed on the door.


Couldn't wake you up.. You were too cute^^


She grabbed the note and curled it into a small ball of paper and threw it into her bad before she exited the house.


Someone would so die later.


Who was she going to tell? Her father? Mother? Her brother? Hankyung?

She mentally scratched the last name. She could never tell him about this.


"I was not flirting with you!" She said, but didn't quite believing in her own voice.


"Yeah, yeah whatever you say." He mumbled.


It was obvious that he thought she had been flirting with him. How big was his ego if he still though that after she had said she didn't.


"I did not flirt with you. I was just finding a way to say thank you for buying my coffee."

His arm searched its way around the body beside him.
Good thing she wasn't awake, because if she was, she'd probibly wipe his hand of.


He closed his eyes.


Later they'd talk.



Moa Amanda Kohtala

Jag har fått höra att jag alltid byter utseende, och med det fick jag inspiration till den hära bilden.

image245
Till alla som inte vet; Ja, det är jag på alla bilder!


Ahnyoung~

Hej hopp

Gick min sista guidetur idag. HUH! säger jag bara, det har varit roligt visst, men det va lite utjatigt att höra samma saker och sen säga exakt samma grejjer hela tiden. Så nu jag och Alicia klar och kan återgå till våra normala liv. Iallafall så ska vi köpa våra skvadern tröjor, kostar bara 50:- för såndanda som har varit guide. Yippi! Så om ni ser en nörd som går med en svaderns gymnasie skola. och ser precis ut som jag.. tänk efter.. Det är säkert jag då! Kom fram och säg ett litet hej vettja!

Idag hade vi ingen storsamling klockan 11 så vi började med mentors klockan 12, men eftersom jag Alicia var Guider så slapp vi det. Dock fick vi vänta som fan att 9:orna skulle komma, det va lite jobbig. Det va inte så många som skulle se Bild idag dock. Men det är ganska skönt att inte ha så himla många att konkas på så att.

Iallafall så tog det runt en timme och klockan kvart i två typ kunde vi gå till lektionen som då pågått i 45 minuter. Vi skulle äver redovisa en sak på formen, men det hade Linda redan gjort. Så fick vi en uppgift, skit rolig! Vi fick en varsin lapp, där det stod ett ställe. Tex. Regnskog, Månen. Jag fick Manhattan. Så på måndag ska jag utifrån den lappen redovisa minst 5 former, 5 färger, 5 olika material, 5 ledord och 5 mönster eller strukturer.

Hoho spännande!

Jag vet inte riktigt än hur jag ska göra, men det bli skit roligt! Och nog extremt frustrerande men TAMEFAN vad jag ska ha roligt. Jag älskar när vi få vara kreativa.

Annars kom jag hem- och satt mig här! Haha. Har suttit och skrivit fanfitions och letat like om Manhattan i ungefär 2,5 timmar.. Hooh,nu ska jag gå och äta.

Ahnyoung~ 

MICKY YOOCHUN



image244

Snyggare kan ingen vara. Än koreas stora skara.
Och jag önska alla bara. Och att jag med dom ska vara

Citerat av; Moa Kohtala 13 11 2007



.

Igår natt däckade lilla jag på soffan efter jag hade sett criminal minds. Avsnittet va dock skitdåligt, brukar vara mycket bättre. Men iallafall så somnade jag och drömde nått så hemskt, jag drömde om att mitt hår höll på att lossna (Jag har blekt för mycket, så jag har jättetunnt hår på vissa ställen i håret.. nästan kala fläckar T.T DEt är hamskt!) MEn det va skit läskigt, jag vaknade vid fem men lyckades somna om till sex, då jag gick upp.

Hann precis med bussen också, jävla bergsåkersbussen kommer ju så himla sent så jag tror jag dör, det är alltid i grevens tid jag kan hoppa på bosvedjan.

Iallafall kom jag till skolan och till min lärare va sjuk. Jag dansade av glädje, missförstå mig inte, jag tycker jätte mycket om Ylva, men genom att hon va sjuk så hade jag tid att göra klart mina andra uppgifter och Jag, Alicia och Linda kunde bättra på våran prototyp, så det va asbra! Då kunde jag åka hem med ett bussen också, skulle åka tidigare men kom på att vi hade guidemöte klockan kavrt i tolv T.T Jag och Alicia ska nämligen vara guider åt niorna på onsdag och torsdag. Det bli roligt, för jag ska guida alla bergsåkers evlever som ska titta på estetiska pogrammet Bild.

Haha! Även att när jag skulle möta Antonia (Hon skulle guida idag) för att hämnta min sjal så mötte jag Kalle och Fredrik som skulle visa runt dom som tittade på musiken, haha det va asmånga som tittade på det, och när Anontia och Cajsa kom med teatranda va dom jätte lite x) Det va lite roligt.

Iallafall kom jag hem och har suttit och skrivit lite fics. HEHE och jag ha trixat lite i moviemaker.

JAg har inte ätit idag dock, så jag mååååste äta snart, jag är extremt hungrig och slasksoppan på skolan idag va litegranna god, men jag doppade min sked typ 3 ggr eftersom jag endå inte gillar soppa så att. Jag tog en macka istället men dom va as hårda på kanterna samt innuti, det suger.

Nu ska jag skriva lite


image243
Go to hell Jason


Ahnyoung~

Helg.

Hekg, Helg, Helg, Helg.

YAY Nu är helgen här huhu, och den kom lagomt till snön ^^

Idag har jag varit super flitig på skolan, satt och råpluggade på engelskan och har en bra början på min uppsats, så jag känner mig redigt stolt.Annars har det inte hänt så mycket, tog med mig mangorna till A+A så dom skulle ha nått att läsa :)

Även att jag skulle skicka en grej till min Samhällslärare och tamefan råkar jag skicka ut det i våran klassmapp.. PINSAMT, fast jag lyckades med mina ultra super ninja powers och ta bort den innan nån läste.. Tur det!

Ikväll vet inte jag vad som händer och fötter, men vi få väl sen, vill se Naruto, men vet inte om det bli av T.T

HUHU Nu kom ajg på värsta ideén men jag måste prata med Alicia om den.. OHOHOH vad jag är BRA!

Nu ska jag gå och rita med Maja lite.. Ska skilla på mina tekniker så jag bli så bra som Heise på deviantart.. T.T Me WISH!

Ahnyoung~

Happiness



image242
Kurenai - Asuma


Hej alla snygga personer

Idag fick lilla jag åka hem från skolan. Hade en sådan extrem magvärk att jag vet inte vad, endå hade jag tagit Antoniapiller och fått två ibumetin av skolsköterskan. Men NAda hjälpte så jag drog hem efter(under?) Historian, eftersom vi endå inte hade nån återsamling, och jag orkade inte leka Amerikan med min magvärk. Lite tärt dock, eftersom vi hade idrott på eftermiddagen, men typ halva klassen (säkert till och med en tredje del) trodde att det va våra teoriredovisningar idag, så dom flesta deltog nog inte.

När jag kom hem låste jag in mig i badrummet och tog ett lång skönt bad, med en bok i handen, jag ocg boken hade det varm och skönt tills pappa kom hem och började tjata på att jag skulle tömma diskmaskinen. Stackars jag gick upp och gjorde som han sa.

Sen va jag helt däckad, och somnade framför tvn i vardagsrummet, men mamma skickade in mig i doms sovrum istället, och där sov jag som en stock och drömde att jag hade jätte håriga ben, det va skrämande.

Har inte vart nå Naruto tittande idag pågrund av det, men jag funderar och tänker nog vänta på att Erika sett ikapp oss tills jag fortsätter se (klarar jag av det?! Ingen aning.) Men jag helt förälskad i serien igen och min framtida man heter Hatake Kakashi :)

Jag har värsta iden till min fanfiction, det är ascool :P Inspererades av en serie jag såg idag, vet inte vad det va dock x) Haha. Men för en gångskull ska jag inte göra en ny fanfiction pågrund av iden utan sätta in den i nån av mina tidigare (Starkt MOA!)

Iallafall har jag sovmorgon imorgon. SKÖNT! börjar klockan 11.00 som vanligt, och det är nog bra, eftersom jag kommer har svårt att somna inatt, eftersom jag redan sovit så mycket idag, det är extremt ovanligt att jag däckat TVÅ dagar i rad efter skolan. Och vi har nyss haft lov, det kallar jag utbränd xD Haha, jaja, jag kan iallafall sova ut imorgon (Om jag orkar) Jag brukar vakna tidigt endå..

Iallafall, ska jag läsa lite och sen ska jag se på tv tills jag somnar, nu


image241
Nara Shikamaru <3



Ahnyoung~

Naruto

HE'S HERE!!
image240
Mi löv~

NYTT INLÄGG!!

Äntligen tar jag mig tid och skriver här, har varit tyst i vaddå? 3 veckor eller nått! Men nu är jag här igen med mitt meningslösa skrivande, hoppas ni läsare inte gett upp hoppet angående mig :)


Nej, nej till mitt bloggskrivande. Har varit kattvakt hemma hos Ida hela helgen. Åkte dit i fedags med pappan, vi fick vänta i ungefär en halvtimme innan vi va över alnö bron på- MIN TEGOMASS SKIVA FÖLL NER- Kommer tillbaks


Nu x)
Iallfall så kom jag till Ida och hade tråkigt hela kvällen och Moogle och Xemnas va skitjobbiga och hoppade runt och fightades med varandra hela tiden, jag skulle se Naruto, men den laddades aldrig klart, så jag satt och läste naruto fanfictions till typ 2 då jag och katterna bestämder oss för att sova, så jag stänger ut katterna ur rummet och gå och lägger mig.. men jag kan itne sova så jag gå upp igen och bestämmer mig att läsa lite mer fanfictions, och när jag går till datan ser jag Moogle i dörren (det är en glasdörr) och hon hade värsta puppyeysen så jag ta med henne in i rummet ocxh myser medans jag läser lite, klockan tre lägger jag mig igen. Jag lyckas fantisera om att en clown låg under sängen och att the grudge skulle komma under tänket eller från taket innan jga somnade.

Iallafall så i går så kom Anna och Gollum och vi skulle ha mitt efterlängtade Naruto maraton :):):) Men det vart Legolas och ringen istället, vi tittade på alla filmer men spolade fram till legolas scenerna xD Även att när vi skulle köpa gott så va vi dom enda på hela konsum x) Iallafall så går Anna och Maja och lägger sig och jag ser 1 avsnitt av Naruto x( sen så lägger jag mig också.. men helt plötsligt börja vi göra nån strange lek att ena personen ska hitta på ett ord typ 'Snopp' (Vi HAR dålig humor) och sen ska en annan sjunga en melodi på det ordet, det va as roligt x) så låg vi där tre mongon och sjung om snoppar i mörkret O.o

Jaja, sen så lyckades jag göra lite bilder till min fanfiction, men inget jag lägger upp här, istället ska ni få se min och Annas karaktärer i Naruto, Jag hade tråkigt och började att jag skulle göra sharingan ögon på ett kort på mig själv.. det slutade med att det såg ut så här;
image238
Jag vart en helt egen Uchiha x)

Sen såg Anna min bild och ville språngt också vara en ninja, och hon ville vara som sexiga Gai.. Plus att hon ville ha en väst (Den va as svår att göra så basha den INTE) Haha, Anna vart en Gainna:

image239

Även att jag har färgat håret till alla som inte vet, Mitt blåa i håret är BORTA nu, nu är hela mitt hår tråkigt BRUNT, men jag tycker det vart bra, men jag har fått så extremt många kommentarer på mitt andra hår så jag kände mig speciell.. och nu är jag bara PLAIN x)

Iallafall har vi fixat rummet och nu är datan i mitt rum så jag kan se vad jag vill när jag vill. Labtopen fick vi lämna in, den är cp och jag hatar den.. x) Nu ska jag se lite Naruto :P

Ahnyoung~


RSS 2.0