Peckelinen

Det är ingen vanlig dag, fär det är Peckes födelsedag, hurra, hurra, hurra

Grattis älskling!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gjort en fin bild på PS x)



Ps. Ett tack till min Antonia som är en av de bästa människor som vandrar på denna jord <3

.Jung Yunho

Sitter på skolan. En halvtimme kvar innan vi börjar men mamma skjussade oss... Ja, min mamma skjussade oss hur otroligt det än låter. Tror det är första gången hon gör det faktiskt. Jag och Gollum lyckades missa bussen med en sådär sekund eller nått, Maja kom till baken av bussen då det började köra iväg. Mamma va vittne för detta och tyckte synd om oss (Jag vet inte hon visste att vi skulle kunnat ta den iallafall :o?)

Så sitter och tittar på Yunho bilder (Wow, tänker ni säkert) men det kändes så poff så va jag beredd att ta mig an korea igen :D Så nu har jag massa att se och lyssna på. Kan man sakna musik? Jag gör det!

Kanske ett flummigt inlägg.. vet inte.


Nu ska jag hitta ett ställe där jag kan sova en stund.





Ahnyoung~

.DAMN

Imorgon ska min idéskiss vara klar. Men jag har inte ens pappret så det funkar inte :O Ska även ge mig på en världskänd målning på bilden, ser inte framemot det. Jag fick ju fan ett helt aniskte! :(

Annars har dagen varit lugn. Haft samling, mentors och idrott B. På idrotten fick vi uppgift, sen lekte vi lekar och spelade bollspel. Gjorde första målet i fotbollen... tyvärr så va det självmål :o Duktigt värre. Och innan det, under lekarna, förlorade mitt lag hela tiden xD... Dålig idrottare jag är eller vad?

Imorgon verkar det som det bär av till Björn, han har fyllt år. Vet än ej om jag ska ut efteråt eller inte, är inte så pepp jusst nu. Sen fyller Erika år i helgen.. Hur ska jag klara mig att köpa 2 presenter och sprit för helgen på bara 100:- xO Har ingen aning om vad jag ska göra. Att tigga av mamma gick inte så bra.

Annars har jag ont i kroppen som fan sen tisdags, då jag a med på Core. Måste lära mig stretcha bättrem, speciellt halsen (asont!)

Torrentpogrammet mitt har sumpat sig :'O så jag kan inte få ner mina serier :'( 90210 och supernatural. Vad ska jag göra när Gossip girl och One tree hill kommer på måndag? Waaah, ska jag klara mig utan mina 4 besattheter på hur länge då? Jag får en tår i ögat.


~
Ahnyoung~

IT'S ALIVE!!

Kom nu på att jag kanske skulle passa på att skriva några rader här. Var ju alldeles för längesen för lilla blogg-nörden (mig själv såklart) Så, kan väl ta en snabb genomgång vad som hänt sen jag sist såg.

Börjat 3:dje året på Estet-Bild. Har massa intressanta kurser. Svenska B, Religion (Varpå Anna och Erika tar klasser med oss ^^) Bild och Form fördjupning (roligaste bild-kursen hittils, minus Foto kanske) Information&Layout (så vad jag älskar att hålla på med) och Idrott B (urk, men jag hänger i) och glöm inte P.A (Det blir intressant)

Det är väl mest va mitt liv kretsar kring. Skolan, jusst nu.

Har dock varit lite sjuk, men jag har satt ett krav på mig själv- Missa inte en enda religionsklass. Så jag hänger in där med.

Har haft skolfoto också. Och gissa tre gånger! Joo, för första gången i mitt liv så fick jag... dum, dum... Sitta ner! xD

Annars har jag knarkat Supernatural (tro det eller ej. Säsong 1-2 och 4-5 avsnitt på 3 sen i Lördags!), och ska fortsätta med det tills jag sett klart. Sen har jag tur, eftersom 4 säsongen börjar på tordag.

Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon..

Ahnyoung~

RSS 2.0