No One Knows What The Future Holds

God Morgon Sverige!...

Okej, jag är munter. Det är därför jag känner mig frisk och kry (trots att jag ha lite ont i halsen fortfarande och lite ont i huvudet.) Men det gör ingenting! MWHAHAHA!

Igår var det mys. Jag, Anna, Maja, Erika och Antonia var på pizzerian och åt. Satt där ett tag och mös. Pappa ringde och sa åt mig att beställa en pizza till mamma och honom, så det gjorde jag såklar eftersom jag är den gudomliga dotterna jag är. Iallafall så skulle vi in och köpa gott tills kvällen på konsum efter vi hade ätit. Med pizzan fick jag alltså gå runt där inne. Lite pinsamt, eftersom det stinker pizza överallt efter en.
 Vi kom hem, såg Barnhemmet en sista gång. Lika bra fortfarande, men jag va inte på skräckhumör och satt och töntade mig hela filmen och sa att en råtta skulle hoppa fram och skratta galet... Patetiska människa jag är.. 
 Efter filmen förljde Antonia och Anna med Erika hem (Hon vågade inte gå själv efter skräckfilm.. eller aldrig för den delen xD Inte för att jag anklagar, jag hatar också att gå själv på kvällen). De kom tillbaka (A+A) och Maja, Antonia och jag satt oss och såg på Wild Child. Jag somnade ganska så snart dock.
 
Vaknade imorse av att jag hade en mardröm om att världen höll på att gå under. Solen höll på att slockna och alla vart galna och en massa barn sprang rung och mördade folk (alla döda alla i paniken) skithemskt. Iallafall så tittade jag på film eftersom jag vaknade vid 8.00 och Antonia fortfarande sov. Såg Bratz som gick på tv (Ja, om dom dära dockorna, det har kommit en otecknad film om dom). Den va faktiskt ett bra tidsfördriv. Vi åt frukost och såg lite Boys Over Flowers. Antonia åkte hem och mamma tvingade oss att städa :O

Så efter vi hade hjäpts åt att städat hela lägenheten så tog jag ett långt skööönt bad. Senare kom Ida, Vincent, Alex och Daniel för att äta. Ida och Vincent gjorde tacos och hade med sig tårta för att fira Vincent som fyllde år under veckan. Vi spelade tråkigt spel och nu sitter jag här :D

Imorgon ska jag och simma! Nu ska Moa bli vältränad!!!! (Undra hur många gånger jag sagt någonting liknade under hela min tid här på bloggen egentligen?)






Ahnyoung~

Ont i huvudet, halsen och är trött, but I'm all fine~

Varit hemma idag från skolan. Sov från 18.00 igår (va uppe och åt någon gång) och sov till 11.00 idag (uppe och sjukanmälde mig där) Har därför sovit i samanlagt nästan 17 timmat. Rekord för mig..
 
Ikväll ska Antonia och Erika komma hit. Vi ska se film (bl.a Min nya favorit Barnhemmet) och mysa. Innan ska vi gå och äta på pizzerian. Det blir gott..

Har även bytt låtarhär på bloggen. Tagit bort några också, för jag orkade inte sitta och fiffla mer.



P.S Alex, Jag hittade äntligen till din blogg (faktiskt innan du skrev en kommentar här :p) Men jag fattar mig inte på blogspots kommentargrejjs. Bajs på det!

Ahnyoung~

The Stupid Girl

Masade mig upp imorse och åkte in till skolan trots att jag mådde bajs. Vi brukar vanligtvis ha lektion på eftermiddagarna på Tordagar, men vi skulle ha på morgonen idag för det va planerat att vi skulle till Södra på eftermiddagen. Så åkte då in tidigt imorse med Erika. På skolan satt vi två + Alicia och väntade att få börja. När vi väl började (ganska många som inte kom) så gick vi igenom collegrafi! (Det är så det heter! tror jag...) Jag somnade nästan sittandes i stolen under genomgången. Hade typ bara 1,5 h lektion sen slutade jag. Tog 11.00 bussen hem och åt nudlar och sov, men nu är jag uppe... Känner mig lite bättre, men fortfarande en himla hosta och kli i halsen, och förhoppningsvis kan jag åka in till skolan imrgon.

Pappa ska snart komma hem, då gör han förmodligen mat. Vi har inget hemma så han ska köpa makaroner eller något. Är hungrig!




Moa has left the building; I repeat Moa has left the building!

When Moa Sees A Cute Guy!

Okej, så nu har jag suttit och lodat med lite bilder jag knäppte idag. Ni måste förstå att jag inte är något psycho! Okej? Jag tyckte bara det va roligt att göra en liten serie xD Killen är riktigt snygg dock ^^ Men jag kommer inte sitta och skriva hans namn (om jag ens visste det?! xD) i mina skriv böcker.. Typ, ohh. Tar du Moa Amanda Kohtala denne Snygging McSnygg till din äkta man? Nej :p

Whatever, här kommer det.












The End. 

Min humor är så rolig! (Vänder mig om och snoffsar upp nästan.)

Vårshow

Ska snart åka till Hedbergska vårshow. Vi åker sit för det ska bli roligt och för att se Alex, jag har aldrig sett henne på scen förut. Men jag vet att hon är asbra på att sjunga (om det nu är det hon ska göra). Daniel kommer och hämtar oss om en stund/minuter? Anna och Erika är på konsum och köper gott. Jag ska sneaka med mig druvor och ett äpple och mumsa på :D

Tar med kameran, gör jag också. Förhoppningsvis går det att knäppa kort. Bilderna vart bajs på B-åkers Julshow ju, så vi få se. Men förhoppningsvis går det bra iallafall!

Anyoung~


You'll Come Back

Pappa gör mat... Bra, jag är hungrig. Nu ska jag plugga lite Kultur&Konst analys... Hade helt glömt bort en uppgift vi ha i den. Visserligen ska den inte in förnns nästa onsdag, men det är bra att vara ute i tid, har varit med för mycket sista-minuten-plugg i mitt liv. Ta mig i kragen, det är vad jag ska göra. Sen måste jag skriva klart min Kreativt Skrivande.. Har inte såm mycket kvar som tur är.

Imorgon bli skön. Börjar 10.00 (Gunilla<- lärarn, har nått möte på morgonen) så det blir sovmorgon igen :D Sen på eftermiddagen har vi Kultur&Konstanalys, där vi börjar tidigt (12.00) och Ulla-Carin har sagt att vi får då sluta halv 3 istället för halv fyra. Plus att vi ska se 2:ornas pjäs, så någon jobbig lektion blir det förhoppningsvis inte.

Tordagen suger dock. Brukar bara ha samilng + 1 lektion. Men vi ska på Södra och se nått VM, så vi ska ha lektion på morgonen (tur att jag har bild..) och på eftermiddagen (den riktiga lektionstiden) tar man buss dit upp och tittar på?! Vet alvarligt inte vad vi ska göra där -.-


Reasult!


I'm Insane

Jag har kommit fram till att jag och Anna måste ha varit höga konstant under perioden vi skrev I'm Insane. Allvarligt! vem fan skriver en fanfiction om mentala konstiga människor som antingen kommer från Mars eller tror han är Sherlock Holmes. Originellt, visst. Mentalt rubbad Jaejoong, istället för den karismatiska snyggingen han annars alltid är... Jag vill så gärna skriva mer och "få veta"  vad som händer i ficen xD Anna, vi måste hitta det vi gick på under sommarn 2006!

Annars har snart skrivit klart kapitlet av Lovelife. Har inte hunnit med det än, men tror inte att det inte är för att jag gjort annat. Nej, det är för att jag har suttit och plannerat och skrivit ner vad som ska hända varje karaktär, så det kommer bli enklare för mig att skriva. (Tack Kreativt Skrivande att det har fått mig på spår igen :D)

Pappa ska komma och hämta mig :) Han ska ta med sig mina låneböcker jag haft till PA och jag ska äntligen lämna in dom. Ska försöka sneaka in en bok hem också (Ska skynda mig och låna så Pappa inte märker att jag inte bara lämnar in, han brukar inte tycka om att vänta utanför, så jag måste vara snabb.)

Haft bild idag. Roligt värre. Jag var sjuk förra lektion plus att jag va ledig i Lördags, då det va öppenhus och vi skulle jobba med jusst detta. Men jag hann ikapp! Och är klar med det vi ha gjort (skönt att inte ligga efter!)

Happy Birthday

Idag fyller denna snygging år.. Och så klart kunde inte jag undgå att dela med hans snygghet till allihopa (Som också tycker han är snygg. Men dom inte inte tycker Jaejoong är en goding.. är sämst :p)




Grattis till Vincent! Hon fyller också år idag:D


EXTRA: Något geni har photoshoppat in Infinity (vet inte hur det stavas) challenge killarnas ansikte på Boys before flowers (casten) XD Klockren!


Ahnyoung~

Christian Bale & Kermit the frog

http://community.livejournal.com/ohnotheydidnt/27350111.html

Life Could Be Sweet

Har pluggat PA sen 8, alltså i två timmar i sträck så har nu tagit en välförtjänt rast. I veckan ska jag börja rita med tabletten. Det kommer bli roligt. Ska tvinga folk att vara modeller (är sämst att rita poser) så det blir bra. Har iallafall dekorerat min loggbok. Tyvärr så hittar jag inte mina tuschpennor som jag är i stort behov av.

Igår var jag på bio och såg Bröllopsduellen. Den var bättre än jag trodde. Jag är på bio så ofta nu för tiden tycker jag. (okej, jag har varit på bio 1 gång i månaden de senaste månaderna, sen okt?) Men iallafall. Jag har ju planer att gå en massa mer på bio också.
Januari: I taket lyser stjärnorna? (Inte rikitgt bestämt)
Februari: Angus, Thongs and perfect snogging. (Jag och Maja vill se den på bio ^^)
Mars: Inget plannerat... än
April: Monsters vs. Aliens? Dragon Balls (Måste ju se hur den är som amerikansk liveaction + James Masters är med)
Maj: Wolverine X-men Origins (läääängtar. Daniel Henney är med <- en koreansk idol)
Juni: Transformers: Revenge of the fallen (Halleluja)
Juli:.......Gissa 3 gånger?... HARRY POTTER HBP!
Augusti: Inget planerat.
September: Inget planerat.
Oktober: Inget planerat. (Lugna tider..)
November: New Moon <3<3<3<3 (Jacob mi lööv!)
December: Vad kommer det för filmer då?!

Nu ska jag fortsätta plugga.

Ahnyoung~

On the horizon

Idag skulle jag ha simmat med Antonia. Men det vart försent och jag har inte fått tag i henne på hela dagen? Where are you?! Istället ska jag då gå på bio med Anna, Raz, Erika med fler. Vi ska se Bridewars. Jag tror den heter bröllopsduellen på svenska. Ska bli roligt. Och som tur är masserage jag mamma idag och tjänade 100:- så jag slipper lägga ut för biljetten ^^ Och tur för mamma så hade hon en övergiven biobiljett som inte ska andvändas som hon gav mig så hon slipper betala också.

Min bror är sepe och klantig. Så Pappa har varit med han på sjukhuset för att röntga foten (tror jag). Han kommer snart hem och Daniel och Alex är med. Anna ska leta fram sina kryckor så Daniel får andvända. Sen ska pappa åka och handla mat åt oss. McDonald... nyttigt värre xD

Idag såg jag och mamma på The orphanage (Barnhemmet) igen, eller igen för mig och för första gången för mamma. Denna gång va den ännu bättre. jag grät faktiskt på slutet, så rörd vart jag (Notera att detta är en skräckfilm)


Until I Wake Up

Dagen har varit lång. Vaknade vid 10, la mig i badet och läste Twilight. Senare dushade jag och fixade till mig eftersom vi skulle till Farmor och Farfar. När vi kom dit så åt de andra (jag tycker inte om, och hade ätit relativt nyss) smörgåstårta. Sedan pratades det (massa människor..) först var vi 18 med senare vart vi 20 (fyra kom och två gick) Plus att det va två stora hundar och en katt. Det va iallafall roligt. Vi åt igen (denna gång kött, pomes frites eller lasagne och sallad) Nu åt jag iallafall ^^

Senare vart det en massa gammla foto tittande, roligt värre. Hittade en bild på oss syskon som vi kopierade till mamma och pappa. Hoppas dom ramar in och hänger up den här hemma. Åt tårta och pratade mer..

När vi åkte hem fick Jag, Maja och Anna för oss att vi ville hyra film, så pappa sjussade oss till Hemmakväll, och senare på Willys så vi kunde köpa gott^^

Hyra 10 orsaker att hata dig (klassiker^^), Barnhemmet och ZOOM?! (Vet inte riktigt) Har sett de första två och ska nu se tredje.

Jag brukar ofta undvika skräckfilmer, men Barnhemmet va faktiskt väldigt.... fin?


Ultraviolet

Nu är jag på skolan och har rast från kreativt skrivande, börjar om 5 minuter igen, så detta blir ett snabbt inklägg. 

Har nyss gått igenom mitt barndoms minne på lektionen och det är så mycket man inte tänker på när man skriver en text, men jag vet att jag kommer bli bättre för denna kurs är hur bra som helst för min framtida succekariär som författare.

Annars har jag jätteont i ryggen sen jag tränade igår. Jag var dum nog att bara stretcha magen (Jag har endå träningvärk... är jag dålig, eller är jag dålig?) Ska be någon att massera mig senare ^^

Nu ska jag till lektion igen.

Ahnyoung~


Into The West

Sov till 15.30 ungefär (va uppe och bada en kort stund, men somnade igen). Har haft en hemsk migrän, så jag har då inte ätit något idag. Nu gör Anna mat iallafall. Lite sent kanske, men måste få i mig nått, annars kommer jag inte att kunna sova. Har ju också tränar idag, så det gör inget att jag äter lite nu tycker jag.

Annars har jag och Anna sett sista Sagan om ringen idag. The return of the king. Jag blir alltid Legolas kär när jag gör det, sen deppar jag för jag vill vara alv :'O Faramir va het också (har aldrig tyckt det förut men nu så xD) Och Viggo som Aragorn! Snygg 50 åring eller vad?!

Har även suttit och skrivit lite Lovelife. Snart kan jag uppdatera den :) Kommer vara ett tråkigt kapitel, men jag måste komma någonstans bara.




Ahnyoung~

use somebody

Vart inte Sagan Konungens Återkomst idag, istället har jag skrivit Lovelife. Några sidot till och jag kan uppdatera. Har fått ganska mycket gjort. Nu ska jag sova.

God Natt!

Sagan om pengen

Jag älskar att läsa gamla inlägg från denna blogg. Så många minnen och roliga saker som hänt under dessa ca~2 åren. Hittade iallafall en text om när jag och Erika skulle gå och möta Raz en februarikväll.

I det lilla Kohtala hushållet i byn Fylking (Bergsåker), drar sig näst yngsta familjemedlemmen Frodo (Moa Kohtala) på sig sina röda jeans, gröna tröja, gula skor och lila halsduk. Hon vandrar ut i kylan och mot platsen där grannarna är. Där har hon bestämt möte med Sam (Erika Lindgren).

Frodo och Sam och doms varma kläder börjar sin färd med att passera den mörka sidan, även kallad bergsåkers skola. Dom har många minnen därifrån, minnen dom har försökt att förtränga. Men mycket andstängning lyckas dom ta sig förbi.

Ni som inte vet, så va dom på väg att möta Aragorn (Raz Mohammed).

När dom vandrat förbi den mörka sidan, kommer dom till tortyr spåret, som dom i tidigare skol dagar fått lära sig namnet 'elhjuspåret' på.

Med all kyla och Frodos gula skor, blir tortyrspåret ännu mer tortyr.

Frodo och Sam halkar, men smidigt lyckas dom med sina ultra super krafter snika åt sig en varsin gren, för att bli lite mer som dom stört coola trollkarlarna. Sam lyckades begrava sina arma ben i snön innan dom kunde fortsätta med sin resa.

Då, från ingenstans ser Sam och Frodo någonting... något som ser ut som ett djur av något slag. Plötsligt slår det dom..

Gollum

Eftersom båda hjältarna i berättelsen hade sett hela Sagan om ringen triologin, vart dom relativt glada att se Gollum, eftersom han ska visa dom den rätta vägen till dom mål (I detta fallet Aragorn) Men dom måste påminna sig själv att lämpa av honom innan det är försent och han lyckas snatcha åt sig pengen som ligger i Frodos ficka själv.

Efter att ha spekulerat en stund i tankarna åt vad dom ska göra åt Gollum.. Inser dom att det bara är en hjort och vandrar vidare-

Upp för berg, ner för stigar, över träsk. I vad som känns dagar och nätter vandrar dom tills andan snart är slut.

När dom kommit till slutet av tortyrspåret kommer en lång, mörk, hal väg dom måste korsa.

Med mod, och genom att snacka engelska (Så dom inte behövde tänka så mycket) Tar dom dig till slut över vägen.

Dom går under en tunnel och så, är dom där.. Mordor (Granloholm)

Med stora steg och lite förundrade ögon, eftersom Aragorn ännu inte syntes, korsar dom en djup snöig äng. Med sina käppar och Frodos o matchande kläder tar dom sig ungefär halv-vägs över ängen innan något hörs.

Sams Mobil.

Det är Pippin (Anna Kohtala) som frågar vart dom är.

Sam säger åt Pippin att ringa Aragorn och fråga vart denna är.

Hon hade redan kommit till Fylke.

Sam och Frodo vart redigt lessa, och bestämde sig att byta Aragorn till Sauron och döda denne när dom vandrat tillbaka.

Men dom orkade inte gå, doms vandring hade varit för lång, kall och smärtsam.

Dom fick Gandalf (Petri Kohtala) att hämta dom på sin blanka ridande drake (Volvo V70)

Med en tår i ögat och ett vackert The End kastade dom sina vandrings stavar i en snöhög utanför ICA ettan och satt sig i draken och for hem till Fylke där deras vänner och nyfunna fiende Sauron väntade.

The End

(Om ni undrat varför denna berättelse heter Sagan om pengen är det därför en femma var allt jag hittade i min jackficka, det vill säga, som va värt något)

Who am I?!

Sitter på skolan och är hungirg. Har just nu bild, håller på att gå egenom grafik, trycknålen. Det skulle vara så roligt och intressant om jag var pigg, men nu håller jag på att somna hela tiden. 
 
Idag har jag iallafall startat en ny kurs. Kreativt skrivade, verkar vara helt i min stil, och jag hoppas jag lär mig saker jag kan ta med mig i bagaget till min framtida kariär som författare. Skulle iallafall skriva om en person, om en miljö och om en händelse. Sen skulle vi dra en av dom. Jag fick en kvinna på 30 som va en välkänd fotograf som person, som miljö fick jag: Mörkt, läskigt, källare, svarta väggar, otäck man osv. Och sen som händelse fick jag om en snöboll som kom och kastades i en kvinnas huvud.. Det va lite svårt att koppla ihop allihopa, men jag lyckades :D
Iallafall hade en tjej personen Anna: som går 3:dje året på gymnasium, estetlinjen. Hon lyssnade på japansk musik, allt från pojkband till punkrock. Hon hade 3 systrar och 1 bror och bodde i bergsåker.... Alicia hade inte kommit på nått annat :p

Jag tänkte att jag skulle handla lite mat nu på eftermiddagen i cafeterian, men hade bara 5:- fast att jag trodde jag hade 15:- till (Men dom har jag visst lagt i min spargris) Så nu är jag här.. all alone and hungrig. Ska snart börja igen, då ska vi trycka våra test bilder vi fått ristat.

Sen, när jag kommer hem ska jag och Annisen se Sagan Om De Två Tornen Legolas here I come!


Sugar Mouse

Igår var jag och Antonia och solade. Senare åkte vi hem till mig och åt. Erika och Raz kom och vi gick till konsum och köpte gott. Väl hemma igen satt vi oss och tittade på Angus, Thongs..... och Hana Yori Dango (Fast jag läste mest Angus, thongs... boken under tiden) Hade det iallafall mysigt med mina underbaraste vänner.

Började även se brittiska serien Britannia high, en slags musikal serie. Mitch Hewer spelar i den <3 Nykär, fast han är bäst som Maxxie i Skins. Iallafall såg jag klart den alldeles nyss (Är bara 9 episoder) Tyvärr så kommer det inte komma en ny säsong :'( Men den va bra nog och hade ett okej slut.

Nu ska jag göra något att äta (Har inte ätit nått sen igår..)

Ahnyoung~


Anna 21

Igår var vi då ut, Jag, Anna, Erika och Antonia. Vid 6 åkte vi in till Antonia, och började göra oss iordning. Vi spelade spel (Jag vann som vanligt) och pratade och dylikt, lyssnade på min braa musik xD. En låt va Eyes On Fire (Första låten i min spellista), när vi lyssnade på den fick vi känslan att vara värsta sunkiga. Rollspelade lite där. Jag och Antonia spelade upp scener från Twilight (Vi lyssnade på Twilight OST ett tag också). Roligt hadejag iallafall. Vi spelade Galen Panna och Anna hade Rosa Pantern och Pyramiderna. Hon kom på tidningsartikeln först av allt (hon hade inte fått vetat något om sina kort) och Erika skulle ge den första. Hon sa "Rosa i Egypten" och sen tittar vi ner på Annas anteckningar 'Rosa Pantern, Pyramider' så hon fick båda två på en gång. Erika vad sämst du va xD

Iallafall kom Björn och Linda senare och vi spelade spel (Jag hatade spelen för jag fattade inte). Sen gick vi till Aveny, där studentfesten var. Dansade och hade roligt tills ungefär 02.30, då kom pappa och hämtade oss. Anna och jag tog och åt mackor och drack óboy när vi kom hem och började se Sagan Om Ringen, tyvärr somnade vi inom de närmsta minuterna...

Idag ska mina syskon och deras respektive komma hit och äta (för att fira Anna). Vi ska äta mat och tårta och förmodligen spela något spel.

Imorgon ska jag och Antonia sola, sen ska vi hem till mig och titta på Hana Yori Dango filmen och Angus, Thongs and perfect snogging.(filmen nedan) Erika ska också vara med hoppas jag ^^ Om någon mer vill så är det bara att komma :)

Gonatt!

Angus, Thongs and Perfect Snogging

Har nyss sett filmen Angus, Thongs and Perfect Snogging. En brittisk film om en 14-årig tjej som vill ha en kille och den perfekta 15-års festen. Ganska pinsam huvudpersons tjej, men storyn är jätte söt. Jag gillade den enormt, trots att den var ganska cheasy (Men det va faktiskt okej)

Kille: You know... I wrote a song about you
Tjej:  Really? (blir jätteglad)
Kille: It's called bitch in a uniform

Twilight

Idag har jag varit hemma från skolan (hade frilufsdag och är inte riktigt frisk än). Iallafall åkte jag in till stan vid 15.00 och mötte Erika och Anna, vi köpte biljetter till studentfesten imorgon. Töntarna åkte hem och jag mötte Antonia som skulle gå på stan en stund med mig. Vi gick till bokia, och jag hittade en bok som jag trodde jag inte hade läst, men det verkar som om jag redan har den tillochmed, så 70:- bye, bye. Hittade äver Twilight på engelska! Med ett nytt snyggt omslag!

Denna bild som omslag! <3



Iallafall köpte vi en present till Anna som fyller år i morgon. Jag köpte även en glitterpuder som jag suktat efter hur länge som helst. Lite ballonger hittade jag också. Gick på Blå kiosken med Maja... Så är relativt pank just nu. Men som tur är behöver jag inte slösa så mycket pengar imorgon. Har biljett= inträde, sprit och sjuss hem redan.. så det blir en billig kväll (förhoppningsvis)

Nu ska jag lägga mig i badet (övanligt?!) och läsa lite Twilight.... Orginal versioner av böcker brukar alltid vara bäst så att ^^

Ahnyoung~


It will be as though I never existed

Sitter och lodar New Moon movie info (finns inte speciellt mycket än) och det har kommit ut några officiella taglines. Mina favorit (direkt taget ur boken) är It will be as though I never existed. Den representera boken bäst (De som läst New Moon fattar nog) De andra taglinens är:

Forbidden to Remember; Terrified to Forget
Somewhere, a clock is ticking
When you can't be with the one you love, will you stay with the one who loves you?
och Love Bites Back <- cheeasy xD
 
Annars har jag tagit det lugnt idag. Inte jobbat på PA, men ska göra det imorgon nog. Har spelat lite sims (Det är så roligt när Anna laddat ner så mycket till det) Sett Narnia: Prince Caspian med Mamma och Pappa (BEN BARNES <3 Hoppas han blir ARO!) Färgat håret (äntligen är utväxten borta)

På Fredag fyller Annisen år! 21, den gamlingen! Vi ska såklart fira och eftersom det är studentfest ska vi tvinga med de redan tagna studenterna dit :D Det blir nog roligt. Har inte sådan stor lust just nu, men den kommer nog.

Sen har jag börjat sett Boys Before Flowers (Koreanska Hana Yori Dango) och jag älskar den! Sjukt bra (trots den inte kanske når upp till Japanska versionen). Jag hoppas att för en gång skull får mitt favoritpar ett bra slut ('shoujiro' och 'Yuuki' i denna 'YiJeong' och 'GaEul') Kim Bum (Yijeong) är het och så söt ^^ Jag är totalt kär i detta par <3





Ahnyoung~

Sicko

Är sjuk igen. Mår verkligen bajs. Måste plugga.

Har nyss sett klart Buffy. Så nu ska jag sätta mig ner och ta itu med PA Loggboken. Jag mår dock inte så bra, så jag lär inte göra speciellt mycket med det (får fortsätta i helgen)

Vet inte vad jag ska göra annars i helgen, nån som vill hitta på något? Slå en pling xD

Nu ska jag plugga!

PS: Grattis till Raz som tatt körkort nu :D

Test snott från Erika

Årets Första Test 2009!


Vad heter du - Moa Amanda Kohtala
Vilken klass går du i - Es3
Vad heter din bästavän- Antonia & Min syster Anna
Kan hon/han lita på dig- JA!
Har du några syskon- Ja, 4 st
Hur var år 2008 för dig - Superbra
Vilka firade du nyårsafton med - En massa personer
Vem fick nyårspussen-  Ingen ville pussa mig
Betyder han/hon något för dig - Ingen?


Har du . .
Åkt flygplan- Ja
Snusat- Ja
Druckit alkohol- Ja.
Slagit någon riktigt hårt - Nej, undviker våld ja :o
Planerat ett mord - Om jag svarade nej på förra frågan, vad tror ni? 
En mamma- Ja
En pappa- Japp
En bror -  Ja
En syster - Tre st
Någon du kan lita på - Ja
Någongång fått gått till rektorn- Nope


Vem . .
Kysste du senast  - Jag pussade mamma idag, gills det?
Krama du senast-  Pappa idag (vad jag varit mamma pappig idag :O)
Höll du handen med senast - Kom inte ihåg
Slog du senast - ?
Hatar du - Jag hatar inte personer, bara handlingar
Gillar du  - Spike (Jag och Maja ser Buffy xD Han är rolig!)


This or That
Killar eller Tjejer - Killar
Vatten eller Juice - Apelsin juice
Frukt eller Grönsaker - beror på vad jag är sugen på
Tv eller Dator - Dator (kan ju se allt från tvn där)
Skola eller Jobba - Skola
Pojkvän/Flickvän eller Vänner- båda


Hur/Var. .
Gammal är du om 12 år -30
Vart befinner du dig då - Sitter nog hemma med mina barn
Har du barn -  Ja (alltså om 12 år)
Är du alkolist - Nej

Vill du dö - Vill, och vill. Tänker inte så mycket på döden
Går du i skolan  - Ja
Trivs du - Ja
Är du lärarnas favoritelev - Någons kanske


RSS 2.0