......

sista april och jag ska ut med flickorna idag :D

Har varit på stan med 3 små barn idag, det va roligt men tröttsamt -.-; Jag köpte lite grejjs, men inget märkvärdigt.

Nu har min Que sera sera kommit ut 6 avsnittet :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

HAr förövrigt jätte ont i låret för jag har träningvärk  sen jag sprang igår, känns super härligt. Ska träna lite innan jag fixar till mig til ikväll.

Jag är mycket bättre på det dära gitarr spelet, och klarar en hel låt nu, yaaay!

Ahnyong~


.....

Har sprungit idag, och är extremt stolt över mig själv, fast jag inte sprang lika mycket som Erika och Hai, men dom är juh mycket mer tränade än jag, som knappt har nå kondition alls :D

Är förövrigt barnvakt nu, det är roligt, för mina små kusiner är så super söta.

Imorgon ska vi ta barnen och dra till stan och köpa pirat grejjer.

Ahnyong~


....

Klockan är elva, en fredag, och jag har absolut inget att göra-

Vilket liv jag har.

Ahnyong~

...

Den allsmäktiga Moa har gjort det igen! Jag kom in på labtopen :D Wiiie! Har inte kunnat startat den på flera dagar, men clever as me så fixade jag, jag det! Thehehehehehehehehehehe. Ha ätit en massa kroketter idag, även att det är det enda jag har ätit på hela dagen förutom en twix imorse vid 9 XD

Daniel har köpt nå nyss xbox spel där man ska 'spela' elgitarr och jag sög bajs på det, jag åkte ut varje gång jag testade medans dom andra fick upp till 97% på en låt.... Jag tror inte jag ska spela det nå mer, isåfall sitter jag själv och försöker att bli bättre.

Hade tänkt att vandra till silje och göra Anna sällskap att sitta barnvakt, men mina kroketter gör så att jag har massa ont i min mage, pluss att Anna sa att hon vill ha pengarna själv, så jag struntade i det.

Läste manga Ororo idag i badet, 4 böcker.. Den va inte speciellt bra för min smak, men enså värd att läsa.

Nu ska jag gå och läsa.

Ahnyong~

..

vaknade vid 5 i morse, från en jätte skum dröm; Det va fotbollstunering utanför oss, och alla i min förra skola och dbsk var med. Jag skulle spela död och ligga i ett hörn, och plötsligt så är jag på ikeas parkering och alla bilar är borta förutom några, det är ganska mörkt och jag går fram till en bil, där ser jag yunho från dbsk och springer till en annan bil där jag ser några från min klass, Jag säger att jag såg yunho och att han förmodligen är mördarn? jag hoppar in och plötsligt är det jag pappa och min lilla syster som åker i snön på elhjuspåret eller hur det stavas. Skit konstigt för sen så puttade jag ner bilen i vatten och den krympte och frös till is och vi va helt ensamma i den kalla skogen. Sen vaknade jag som sagt 5!!!

Sen lyckades jag faktiskt somna om och då vart jag tagen till nå instetut eller konstrentations läger och där fanns massa från suju. Lägret va känt över hela sverige och det va väldigt ovanligt att man lyckadews rymma. Men jag och två personer lyuckades rymma och försökte stoppa bilarna som körde alldeles utanför, men dom bara körde på oss! Sen så kom vi till en by och min pappa ringde och sa att han va på väg att hämta oss men sen avbröts drömmen av att telefonen ringde och jag vaknade igen kl halv 7.

Jag drömde inte om en buss idag iallafall :) Men jag rymde :P

Nu ska jag gå och sova igen, för jag är fortfarande trött XD

Ahnyong~ 

.

Elyn; Det är lika farligt att borsta tänderna som att ha oskyddat sex.
Moa; Vaddå? Kan man bli gravid?

Jag är smart jag vet!

Champloo

Jag va skit glad för äntligen hade jag hela Samurai Champloo, så när jag hade sett klart seanaste absnittet på en nya Anime så skyndade jag mig och hä på första avsnittet, och vad händer inte om ATT DET VA AMERIKANSK TAL! Jag h-a-t-a-r det, så jag raderade hela skiten och får leta vidare efter den men orginalspråk! FOOK! Men Ida säger att Kenneth ha  den så jag får hoppas att han kan skicka till henne :D

Dryg söndag för övrigt. Vi tog en promenad enda hem till Erika men vandrade hem efter pyttelite tid där -.-;

Igår fick jag se Peter Pan igen :D:D:D:D:D:D::D:D:D: Och min största dröm sen urminnes är faktiskt att Peter Pan ska komma och knacka på mitt fönster och flyga mig till ingenstans :D Man få väl drömma?

Annars är det skola imorgon igen - suck!

Ahnyong~


helg.

Har nyss sett nyaste avsnittet av naruto, på slutet så berättade jag för Maja vad som händer (Tack vare jag har läst mangan) Och vi skrek som nå galningar. Nu ska vi se Death Note, som förövrigt är typ den bästa mangan någonsin enligt mig :) Men Maja dryga med sina vänner så det ta en jävla massa tid innan hon kommer.

Ska hyra film snart :) Fick juh inte det förra helgen, så ska se till at jag får hyra fler filmer, det vill säga Peter Pan, som jag fortfarande inte sett på flera månader! Men alltid när vi är och hyr film och jag säger att jag vill hyra det tycker alla att vi hyrt det tusen ggr redan.

Håller på att ladda ner Samurai Champloo, som jag ska se igenon i helgen om jag hinner, såg tredje avsnittet på ztv igår (Märkte att vi faktiskt hade  den kanalen typ en vecka sen) och bestämde mig att nu ska jag se hela serien och inte vänta på den varje torsdag..

Sen så har juh Erika köpt KARE FIRST LOVE! Whihihihihihi, har försökt fått tag i henne för att fråga om lilla jag kan låna och läsa den. Verkligen en underbar gullig manga :D

Nehe, där stack Maja, hon ska visst vara med vänner, och lämnar mig helt all by myself, och säger att vi ska se Death note nån annan gång. Chee riight!

Skiter i det och ska gå och skriva nu, eftersom inget av sakerna jag följer har kommit ut :( Längtar ihjäl mig till Que sera sera.

Hade förövrigt nationella i engelska idag. Skrev om mitt liv 2017. HAHA det började med att jag bodde i Syd korea, hade en man vid namn Eric som va maneger till dong bang shin ki, som är mina idoler :D HAHA Vi hade barn och jag jobbade som designer, sen så bodde vi i en fint hus med en underbar gård. Sen så insåg jag att det va ett alldeles för perfect liv så jag skrev typ 'well that's how I would want my life to be.' Sen så började jag skriva mitt 'verkliga' liv som bestod av att jag levde i korea (kunde inte ta bort det -.-) Hade nyss blivit dumpad av en kille som heter Micky (thehehe <3) lålla, hade en lite sketen lägenhet och jobbade i en liten affär.

Snart kommer Raz hit och vi ska se på en dokumentär om NEWS!!!!! Alltså jag skrev få nå dagar sen om Tegoshi och Masuda, dom kommer nämligen från NEWS!!! fatta, helt plötsligt så kommer allt hit till sverige, set är helt otroligt, men samtidigt lite sorgligt eftersom det har varit så oss att lyssna på asiatisk i flera år, och helt plötsligt blir det inne. uppskattande samt inte :D

whatever, nu ska jag skriva i 20 minuter tills Raz kommer, bye bye <3

Eller Byebye bicykle! som Raz säger.

Eller Yane~~Som Erika försöker att säga.

Eller Ahnyong~ Som jag säger :D


Dir en grey!



1tym,BabyVOX,Bada,BaeSeulGi,Bi,Bigbang,Blackbeat,Boa,Chaeyeon,Click-b,
DongBangShinKi,Eddie,EpikHigh,Eugene,Eru,FlyToTheSky,Girlfriends,G.o.d,
HaHa,Heebon,H.o.t,JangLiYin,JangWoohyuk,KimJongkook,Kiss,Koyote,
LeeHyori,LeeJung,McMong,Nrg,Paran,ParkMyungso,Se7en,S.e.s,SGwannabe,
Shinhwa,Ss501,SuperJunior,Tei,TheTrax,Tim,Turbo,Un,Wheesung.


Fook! Ny har biljetten liggandes i mitt rum i säkert förvar, och så ska det bli tills augusti. Även att jag kommer svimma innan jag kommer att se Kyo på scen, eftersom jag har klaustrofobi i bland många människor! GAh! Men ska försöka övervinna det i sommar! Så jag kan se Kyo :D Det känns fortfarande otroligt att dom kommer hit till sverige. på mindre än ett år kommer jag ha sett Tegoshi och Kyo! sååå amazing! Fast Tego fick man prata med. Jag sa 'You're very pretty.' och han skrattade till svars :D Till alla som inte vet så va juh Masuda Takahisa där med, men eftersom Tegoshi är min favorit i stort sett tänkte jag bara nämna han, men jag måste bara påpeka att Massu sa 'Tack så mycket' Till mig :D:D:D:D:D:D Jaja, nu ska jag släppa ämnet Idoler för stunden.

Skyndade mig som ett fån hem idag i tron att vi skulle hämta ut biljetterna, men bajs, så väntade jag och väntade till klockan vart 7!!!! JA! Helt jävla onödigt att jag väntade, hann inte ens äta lunch!

Men senare gick jag och Maja och köpte oss en varsin kebad tallrik. Och jag hungrig som alltid åt upp allting! och det va inte lite kan jag säga. lålla!

Gjorde en liten redovisning idag på Nv, med Alicia och Antonia, tyvärr så såg inte jag så många andra gö det eftersom jag trodde jag hade as bråttom. Vi dramatiserade en energiomvandling.. typ. tror jag! Jag berättade Antonia spelade och Alicia skrev på tavlan =)

Har till vidare befodran nada pengar kvar på kontot! Jag hade 515 imorse och nu har jag 15.... Jag som hade lovat mig själv att ha dom hära pengarna att spendera till sommarlovet, så jag kunde spara resten till då.. Men jaja, jag får försöka att inte spendera nå pengar fram tills dess dårå.

Jag är störtkär i Tempo. Okej, inte i själva han, men hans röst är så djup och sexig o.o... Ja, han är het också iochför sig! Men wooo, jag älska forever with you, men han GD.. och en snygg tjej. Lalala ~ I like the real sh*t!

Nu ska jag sluta skriva och gå och se om nån av mina favorit fanfictions, anime eller dramas har kommit ut, sen ska jag själv skriva lite, medans jag lyssnar på forever with you, om och om igen på högsta volym :D


MANSEI!

Biljetterna är fixade!

Wiie, nu är det klart! Raz satt klockan 09.00 och beställde biljetter :)

Nu läääängta jag till slutet på sommarn, jag mena SE KYO LIVE. KYO KYO KYO! OMG!!! Dir en grey är trots allt mina första japanska, asiatiska idoler.

ojfhfiuehflebf, ursäkta men jag är verkligen super uppspelt!

SKRIVER EN NY FANFICTION!
Så bra~ Måste få tag I Erika så hon få läsa!!

Så perfekt handling!

Jaja, jag skulle bara hit och skryta om mina Dir en grey biljetter.

Nu ska jag äta!!

Ahnyoung~

FOOK!

Jag får inte tag i RAZ! Hon ska ha beställt biljetterna, men jag måste! MÅSTE få det bekräftat, ch jag få psyk bryt!!!!!!!!!! Åkte hem direkt efter svenska provet (Det gick bra) efter jag hade varit på BANKEN helt sjääälv, och hämta ID kortet (Ser mongo ut!) Sen så fixade vi så att mina spar pengar kome till sitt rätta konto. wowo, måste erkänna att det brändes lite i fingarna att ta ut dom, och shoppa like crazzy!

Men då skulle Japan resan sjunga bye bye in my face!

Så det är bra att pengarna är där dom ska!

Anna sitter och drygar sig på msn, och skriver koreanska namn som folk heter i sverige. Jobbig hon är.

Svenska provet gick bra, eller det va juh en uppsats, och det är det som jag kan bäst. Haha jag bara skrev som en dåre, och vips va jag klar! Frida (SV lärarn) hade skrivit stort på tavlan senast inlämning 10.00 Men lilla jag läste fel och trodde att man måste vara klar 10. Så fem minuter innan 10 satt jag och ren skrivde så pennan glödde!

och vart klart först av alla.

Ja, nu sitter jag och funderar alvarligt om jag ska ta och ringa till hedberska för att få tag i Raz. Är verkligen super uppspelt.

Drömde även om bussen inatt! Jag vet inte va det är, jag sitter på en buss, nå mer kom jag inte ihåg, men Anna säger att det betyder något. Kanske att jag skulle åka buss till skolan imorse? eller att jag ska till dir en grey och mitt undermedvatna kommer åka buss tills jag är saäker att jag har biljetterna.

Så jag få se när jag få veta om vi har biljetter eller ej än, om jag ska åka buss i natt igen -.-

fritera iväg LÖÖV! <-- intääärnt skämt med basröst!

Haha nu ska jag ivär och läsa Erika's blogg MWHAHAHAHA

Lålla.


Ahnyong!



Sista lov dagen.

Sista dagen på lovet då -.-;

Men Sommarn är här! Idag iallafall. Så himla varm och jag har på den senaste timmen fått i mig två glassar, mumsigt! Legat i solen har jag också gjort och hoppas att jag fått färg fast jag är rätt säker på att jag inte fått. Tvillingarna ha vi sällskap av idag och dom är så stolt över att ha gått enda från silje hit. Men det är faktist långt för 3 åringar.

Imorgon släpps DEG biljetterna :D:D:D:D:D Kl 9.00 så ska sitta vid datan då och försöka få nå av dom första biljetterna.

Igår vart det inge cykling eller Casino Royal (Ma & Pa skulle på fest, och Daniel ville inte sjussa mig att hyra.) Men istället så traskade jag Anna och Erika mot kiosken, för att köpa mjukglass, men shiii fick vi, det va stägt så jag fick nöja mig med en magnum från konsum. Så, spelade vi Buzz music quiz, och som vanligt förlorade Maja med de otroliga 0 poäng!

I morgon är det måndag och en ny skoldag, det är, tror jag, sju? veckor till sommarlovet. Wiie >=) Jag har knäppt massa bilder till min uppgift men har fortfarande lite svenska kvar att göra.

Jag drömmer mycket om bussar nu för tiden. I går som sagt drömde jag om dbsk, och vi skulle åka buss till liden. I natt drömde jag om att jag satt på en buss, och pratade med en kille som lyssnade på Kattun och NewS.


Ny dag.

Ja, det är som sagt lödag idag, trots att det känns som söndag för mig.

Har nytt duschat och känner mig för tillfället fräsh som attan :) Har läst massa böcker igår, eller två och en halv bok. Dom va sådära. Sen har jag en manga jag lånade på biblioteket :D Wiie, sparat typ 70;- på det.

Har fortfarande redigt ont i baken, men det bli bättre. Ska försöka ta mig ut och cykla lite idag, ett roligt sätt att motinera.

Ikväll ha min kära moder sagt att jag ska få hyra den nye 007 filmen Casino Royal. Hon nekar visst att hon lovat, och säger att vi alltid lurar henne. Men hon lovade faktiskt och har gått med en gång ännu en gång att hyra den. Samtidigt ska jag kanske hyra Peter Pan, den otecknade med Jeremy Sumpter (Tror jag att han heter) Woo, eftersom jag alltid har varit superkär i Peter Pan kommer infall när jag bara måste se nån av filmerna som finns eller likt.

På Måndag släpps biljetterna till Dir en grey! Mansei! YAY! Har även typ hittat den vita färgen jag ska färga håret till. Men man måste köpa online och för minst 250;- Och jag hade tänk sparat till sommarn -.-; Men jag har hittat ett par örhängen (Jack skellington) Super snygga, som jag kanske köper med färgen. Jag längtar till Dir en grey och mitt vita hår jag ska ha :D Plannerade att gå på Ayabie nu i maj, men min budget räcker inte.

Men har sett senaste avsnittet av Que sera sera och Eric is mighty hot måste jag säga. Men nu måste jag vänta flera veckor på nästa avsnitt att bli subbat. Börja förstå Erikas irritation på att vänta på hennes serie.

Även att jag skrev en massa på Annas (och min typ) fanfiction 'connected' igår. Men när hon skulle läsa min kreativa lilla scen så dra hon labtopen så att sladden åker ut och allt försvinner för den stängst av!!! Och jag frågar henne varför hon tog ut batteriet och bara hade sladden i, eftersom hon alltid ha båda i. Också säger hon 'Men Raz har aldrig den i.' Jag trodde jag skulle börja grina.

Men det är över nu för jag hade världens bästa dröm. Jag Anna och Erika gick runt i bergsåker och voila så möter vi Dbsk gående förbi. Min Tåni (tigergossedjur) va med i den också, fast alla sa att han inte va min utan att han hette babashi. Det va lite hemskt!


13 Fredag.

Woo, nu har jag gjort en blogg helt själv =) Där jag kan skriva ner mina onödiga tankar och bravader ingen vill läsa.  Vet inte riktigt vad jag ska skriva så jag börja väl med att jag må bra, om man inte bortser från min ömma rumpa, och att jag är lite deppig att lovet snart är klart.

I går cyklade jag för första gången på flera år. Det va roligt, men jobbigt.

Ha ärligt in så mycket att skriva. Jag tror jag har hjärnsläpp, för det finns säkert nått intressant i mitt huvud som inte riktigt vill kommas skrivas här.

Joo, jag har massa uppgifter att göra på svenskan.

Inte speciellt intressant dock.

Duh, kommer tillbaks när jag har nått mer att lätta på mitt hjärta :D

RSS 2.0