OMG! Äntligen!

När jag var mindre så tog min Farbror med mig och min kusin på bio. Filmen vi såg var jättebra, tecknad och handlade om en blind man som skulle på någon resa. Det är typ det jag kommer ihåg. Den var varken Don Bluth eller Disney, så filmen var inte riktigt från "mina" kretsar.

I år, ja, ÅR har jag med jämna mellanrum tänk tillbaka på denna film och på vad fan den heter och handlade om. Allt jag visste om var att huvudpersonen var blind och det va någon jätte med (kan ha fel, det var ju trots att ganska många år sen) och jag har letat på internett men inte hittat något.

Jag har verkligen velat sett den hära filmen alltså, ni fattar inte. Att inte komma på vad den heter är ju extremt frustrerande och man kan inte göra någonting för man inte kommer ihåg (Jag tror att många håller med mig och känner igen sig) och att sedan minnas att den va jättebra är ju ännu jobbigare.

Iallafall satt jag och titta på Disney klipp på youtube när jag klickar in på en random video. Och gissa vad? Jo, ni gissade rätt; JAG HITTADE FILMEN!

Här har jag gått sen jag var (8-9 kanske?) och tänkt på denna film (nej, inte konstant såklart, men den har funnits i bakhuvudet) och äntligen hittar jag den. SÅ HIMLA SKÖNT!

Quest For Camelot heter den iallafall.
Och gissa nu om jag ska sätta mig ner och se den!


Logan Lerman, Anton Yelchin, Sam Worthington


Mina tillfälliga besattheter.


Jag borde gå i terapi..


Meet Bill

När vi möttes upp (Raz, Erika, Anna & Jag) så gjorde det vi alltid gör när vi är tillsammans.. Vi gick och åt på Saigon. Väldigt taktfullt sådär när vi plannera att ha beach 2010.

Hyrde film och köpte glass och stack hem till Raz och såg Meet Bill. Logan Lerman <3

Raz har planer nu, herrejävlar!! HAHAHAHA! Oh herre gud vilka kompisar jag har xDxD

Aja, nu ska vi planera helgen :D:D:D:D:D


Angel Of Mercy

Igår skrapade jag ihop slantarna från min hylla och lyckades köpe ett paket hårfärg. Så nu sitter jag med färgen i och ska snart skölja ur den. Det är ju faktiskt sjukt fult med den utväxt jag får.

Efter att jag blvit fräsh och snygg i håret igen, ska jag spendera dagen med mina vänner. Det verkar som om vi ska vara hos Raz. Få väl se vad som händer och fötter efter det.

Jag har verkligen bloggtorka, och det är inte bara jag. ALLA mina vänner som bloggar verkar ha samma problem.  Jag är liksom den som nästan bloggar mest. (jag är nog det)

Så ni få ta foten ur röver och uppdatera lite oftare så jag har något att läsa.

Oh, jusste. Jag har nu läst klart en bok jag lånade igår. Första i serien om Percy Jackson. (tidigare inlägg) Så nu ser jag ännu mer fram emot filmen. Dock är det en massa som har förädras (Percy är t.ex. 12 i första boken men i filmen är han 16 tror jag). Men Logan Lerman är supersnygg så det gör ingenting. Så nu blir det att spara, spara, spara så jag kan gå på bio när den kommer ut. Jag är himla lycklig att jag upptäckte dessa böcker förrns nu när första filmen snart kommer (om mindre än 1 månad liksom) så jag inte får abstinenst. (alá Mortal Instruments som inte det har kommit några nya nyheter om!) Nu får jag dock vänta på nästa bok. Biblioteket kontaktar mig när dom har den inne. Jag är först i kön!

Aja, nog med det. När jag väl börjar snacka böcker så går jag an märker jag. Deal with it!

Nu ska jag skälja ur håret

Percy Jackson


VILL SE!



Memoirs of a teenage amnesiac

Okej, jag vet är jag är superseg på att uppdatera. Och när jag väl gör det så är det alltid om film, böcker, skådespelare eller (inte så ofta nu för tiden) asien. Iallafall så innerhåller detta inlägg med allt av överstående.

Idag läste hörde jag klart en bok av Gabrielle Zevin:  Memoirs Of A Teenage Amnesiac heter den (Hint; titeln). Iallafall var den bra och väldigt läs hördvärd.

Det handlar om en adopterad tjej vid namn Naomi som en dag faller ner för en trappa och förlorar alla sina minnen från fyra år tillbaks. Utan att minnas hennes föräldrar skilsmässa, hennes lillasyster, hennes pojkvän eller bästa kompis ger hon sig ut i livet igen och försöker hitta den person hon var innan olyckan. Men hon vet inte om hon gillar det hon finner.

Iallafall så utspela sig boken i USA (NY) och de flesta av karaktärerna är amerikaner.

Dock ska filmversionen (vars manus är skrivet av författaren) utspelas i Japan (vad jag tror eller någon slags internationell skola?) och flera av karakärerna har ändrats till Japaner.

Ofta skulle detta irritera mig, men HALLÅ?! Japan? Inte illa heller då Tegoshi Yuya (Ja, han jag träffat!) och Matsuyama Kenichi spelar två av de tre killar som är Naomis (Spelad av Horikita Maki) kärleksintressen.

Den tredje killen (Som har kvar originalnamnet från boken, den enda av de tre) spelas av Anton Yelchin (Som jag chrushar en massa på)

Jag har en massa förhoppningar på filmen och efter att ha sett klipp och dylikt kan jag säga att Maki verkligen arbetat på det engelska uttalen. I filmen låter det sjukt bra.





Ahnyoung~


I don't caaaaaaare! (Helst med en mobil i handen)

Hemma igen efter en lyckad utekväll. Vi började hos Peckelingnes jobbarkompis (och hennes pojkväns katt) med att spela spel, dricka och lyssna på kunglig musik.

Spenderade utekvällen på Irish eftersom vi alla var fattiga, och gick plus efter att vi spelat på spelautomaterna (härligt värre). Behövde ju inte betala någon buss eller taxu under kvällen heller då vi fick sjuss av Erikas och våra coola föräldrar. Dock gick jag plus bara en sådär 30:- eller så, men plus är plus liksom (så länge jag inte spenderat massa pengar så är det ju asbra)

Så nu är jag hemma och ska lägga mig i sängen och se någon bra film. Men innan dess måste jag äta något (Vi har ingen grillkrydda hemma så jag vill igentligen inte göra makaroner så det lär bli currysoppa eller nått dylikt)

Förövrigt är Dean Winchester fett het. Jag vill ha Jensen Ackles (för alla som bryr sig) Mums!

Grattis till Anna som fyller 22 idag! Imorgon blir det middag och tårta
(och förhoppningsvist mängder av Supernatural)

Jag är fattig.

Huhuhuhu, vad är det med mig och att köpa en massa filmer och böcker när jag igentligen inte har råd? Jaja, visst har jag råd att betala allt, men detta innebär att jag kommer vara råfattig i helgen nu när Anna fyller år. Här ska man liksom köpa present, nästa vecka ska vi gå ut och sen har vi ju Alex Vårshow jag ska betala mig in på. Sen är alla mina pengar på mobilen snart slut.. och jag har inte råd att fylla på, så nu kommer tiden igen, ni vet när jag inte fyller på telefonen på ett år eller så. Detta suger bajs. Två fakturor ska betalas och jag har fortfarande inga vinterskor (Verkar som jag hoppar över det i år igen)

Ikväll blir det kanske Supernatural igen med Peckelinen. Vi har nu kommit till avsnitt 12 (Redan?) på två kvällar.

Nu ska jag fortsätta se POTC (även om jag blir fattig är jag så nöjd med mina filminköp :D)


Mensvärk

Nu fan i helvete får det vara nog. Vaknade pågrund av kramp i ryggen för mensvärken. Nu kan jag inte sova eller sitta still. Måsta liksom gå runt i lägenheten för det är då det gör minst ont. Fruktansvärt jobbigt är det då jag är astrött. Funderar på att ta på mig kläder och gå på en promenad, men jag vågar inte för då kommer jag säkert vara som någon person i introt av CSI eller nått.

Nu ska jag vandra igen.


FAN FAN FAN

Mår asilla. Ont i huvudet, kroppen och kan knappt andas. Nu lägger jag mig i badet och hoppas att det känns bättre. Hej då!

Antonia

Miss You~~~


Ahnyoung~


Film, film, film

Nu har jag varit och hämtat ut mina nya filmer.
Denna gång har jag inhandlat dessa:
POTC 1,2 & 3
Inkheart
Man kan aldrig få för mycket Paul Bettany filmer

Sitter förövrigt och lyssnar på Avatar soundtracket.
Fantastisk musik den filmen har!

Det dära med att tillägna andras videor till mina nära och kära.

Eftersom vi alla här hemma (Minus Pappa) är mer eller mindre deprimerade över att ännu en gång behöva vänta på att en serie ska fortsätta (lyckligtvist behöver vi bara vänta i 10 dagar till) så sitter vi mest (alá Moa och Maja) inne på Youtube och se fanvideos av Supernatural.

Såhär i efterhand kan jag berätta att även om jag sett och paxat alla karaktärer (Ja, ni vet så som 5-åringar brukar göra) så har de på något sätt endå delats upp mellan oss töntinga fans. Det beror väl mest på att vi alla fått olika favoriter eller så.

Eftersom jag är så utråkad har jag snott några videos från Youtube som jag nu kommer lägga in med tanke på mina kära medmänniskor.


Till Gollum



Den finns nästan INGEN video som inte är sådär alvarlig om Sam Winchester.
Så jag lägger in denna också!



Denna är till mig själv eftersom jag ska gifta mig med denna man.



Till Anna



Till Mamma

Det finns sjukt dåligt med fandoms av Bobby, så jag tog den bästa jag hittade.


Extra till dig Mamma (Jag vet att du kommer se denna om och om igen)



Ahnyoung~


Usch, vilken natt!

Jag har haft en HEMSK natt.

Den började när jag bestämde mig för att äntligen se Sin City (Den enda filmen i min hylla som jag inte sett än). Visst den var väl ganska bra. Men här låg jag och väntade från första scenen (Den med Josh Hartnett) på att snyggningen skulle komma igen (Visst man fick en hel drös av Elijah Wood, Bruce Willis och Clive Owen medan). Men vad i helvete?! Han var ju bara med i en scen till liksom?!

Iallafall efter att jag inte fått den dos av Josh Hartnett som jag trodde jag skulle få så bestämde jag mig för att sova. Bara för att vakna tjugioelva gången under natten av att jag inte kunde andas, av att det värkte i bena och knäna och av att jag legat på min arm så den domnat bort. Asjobbigt ska jag lova.

Som plus kan jag säga att jag drömde om Supernatural.



Alice

aäSDFHAFdhgöoieahrg!½!!!!!!!

The Host

Nu har jag läst klart The Host av Stephenie Meyer (650+ sidor på mindre än ett dygn). Tyckte den var sjukt bra och vart glad att den inte hade samma anda som Twilight-serien.

För er som inte vet är jag oerhört less på Twilight just nu, näst intill så att jag blir irriterad så fort jag ser eller läser om dem. Jag vet inte, kanske har den fuelas så pass mycket att det bara blivit provocerande. Jag kanske är barnslig men jag är så less på dem!

The Host däremot var, visst väldigt fokuserad på kärleken yada, yada (Jag gillar fortfarande kärleks genren bäst trots allt.) mycket originellare och inte lika mycket cliché artad. Att Stephenie Meyer också fokuserat på äldre personer kanske också spelar in.


Lägger in en asbra fanvideo/trailer gjort av en tjej på Youtube. 
(Jag råder er inte att se slutet om ni inte har läst boken, SPOILER!) 




OMG! Jag läste nyss ass Aaron Johnsson (Snyggingen i Angus thongs and perfect snogging) är förlovad med en 42 åring kvinna! WTF?!


Aja, nu ska jag se på supernatural.


Money

Det är så jävla underbart när man tror att man är fattig med hittar massa hundralappar i plånboken! WONDERFULT! Så nu har jag shoppat lite filmer på CDON!

Som vanligt blir det Supernatural hela kvällen/natten för oss. Vi är redan på säsong 4, så det är inte allt för mycket kvar nu. Plus att nästa avsnitt kommer 21 Janurari.

Idag har jag umgåtts i sådär en timme eller så med mina underbaraste töntar till kompisar. Anna sov och tog en himla tid på sig så det blev bara en snabb tur till Max där vi gottade. Skit dålig service dock. Jag och Erika beställde liksom en strips var och fick vänta typ 10 minuter för att så dom?!

I helgen ska vi, familjen ha Harry Potter maraton (Mamma och Pappa har väntat länge för att få se nyaste filmen)
YAAAAY!

Nu kommer Dean, Sam och Castiel på bild (vill inte missa dessa snyggingar!)


GIVE ME DEAN WINCHESTER!

Min framtida man
(So What att han är en karaktär?! Jag kidnappar
 Jensen Ackles och tvingar honom att spela 24/7)


Ahnyoung~

 


Rock

Har kommit in i en Rock-fas (Skyll på Supernatural då dom spelar denna musik hela tiden <3)

Mina favoriter just nu:
Kansas - Carry On Wayward son
Blue Oyster Cult - Don't fear the Reaper
REO Speedwagon - Can't fight this feeling

Wanted: Tuttar till Erika

Jag: Ja, det är Moa!
Erika: Moa, jag har en fråga till dig.
Jag: Ja?
Erika: Jag har tappat ett par tuttar. Har du snott dom?
Jag: Tuttar? Menar du en BH eller?
Erika: Nej, ett par tuttar! Jag skulle testa ett linne och insåg att jag inte hade mina tuttar, har du sett dom?
Jag: *Tänker efter*.. HAHAHAHA! Jävla sepe!

Utgång

Det blir utgång ikväll trots allt.. Hade inte riktigt planerat detta, men vad gör man inte för att spendera en kall kväll med sina vänner?

  

Längesen jag körde med röda läppar, så ikväll smäller det!

2010

Gott Nytt År kära vänner. Nu spenderar jag resten av natten med "fylle"-tacos (Jag är trots allt ganska nykter) och Supernatural med Mommi. Det har varit en himla mysig kväll med vännerna och familjen (Vi var ju trots allt 4/5 syskon på nyårsfesten)

Härlig start på året eller vad?

RSS 2.0