I don't like amusementparks

Nu har jag uppdaterat lovelife!

Huhu. Har nyss ätit middag som Ida gjort, gott var det, men mätt blev jag så jag kunde knappt äta hälfen av min grejj.

Har även hittat OSTen till Doremi (Märks det att jag tjatar på den filmen i varje inlägg nu ?!)

ASA BRA musik!

Clocks

Morsdag!

Grattis till världens underbaraste Mamma!

Sitter och skriver på Lovelife och hoppas att jag bli klar så jag kan uppdatera :)

Mamma och Pappa va på konsert igår så Jag Anna och Maja sneakade åt osss sjuss från Daniel och köpte godis och gott. Hemma tittade vi senare på Doremifasolatido! SJUUUUUKT Vad jag ÄLSKAR den filmen nu! Jang GeunSuk <3<3<3<3 Soo hawt. Så vi såg igenom filmen och skrek och ginade (Maja) Och till och med Anna vart helt störd! (Och det är en kärleks film! Kan tänka sig!) 

Efter det tittade vi på min Dvd konsert, Dong bang shin ki! HAAAAWT! slutade vis halv 2 så jag somnade som en stock.

Nu ska jag snart äta, sen ska familjen minus mig och Mamma åka till Farmor och Farfar på middag. Jag ska göra nått till mamma själv, eftersom hon är sjuk kan hon inte åka och jag känner mig inte heller helt 100, men det är väl bra isig eftersom mamma inte ska behöva vara själv på självaste morsdag :D

Ger er koreandiggande personer en MV till Doremi <3
Ahnoyung~

Doremi

Jang Geunsk<3
image445

Hoppsnopp

Kom nyss hem från skolan, slutade tidigt :)

Idag har jag haft Gitarr...Känner mig INTE speciellt peppad på 'provet' på tidag, då vi ska spela upp en varis låt till lärarna.

Annars hade jag sista grejjen i min prövning i svenska A. Slutade med att jag hamnade på ett VG som betyg, relativt glad jag är. Annars har jag tappat mitt betyg på skolan någonstans, vet inte vart :O Vill inte att någon ska glo på det eller o.o

Idag ska jag göra Maja iordning till hennes bal/fest eller vad de du ha betsämt sig heter. Hon ska ha min klänning, tjusig hon kommer att vara då. Innan de ska jag färga hennes hår och så, så vi ser fram emot timmar i skönhetstotyr.. Men vill man vara fin får man lida pin.

Ahnyoung~

image444

illa

Mår skiiiit!

Till råga på allt har jag nationella och foto imorgon så jag MÅSTE gå! Senare på eftermiddagen ska jag åka och handla, om jag orkar dvs.

Nu ska jag äta och sova, skulle bara uppdatera för att


image443
Ahnyoung~

YAY!

visst får man en sådan extremt skön känsla när man gjort klart något skolarbete. Det är som om någonting lyfts från ens axlar och man bara andas ut och känner sig fri som en fågel!!! Tills man kommer på att man har mer arbete att göra!

Har nu suttit sen runt 17 med att skriva skolarbete på två A-4 sidor! Seg som snigel säger jag bara... Iallafall är jag klar och kom på att jag måste plugga till ett seminaruim jag har imorgon före 70-tals DISCOT på skolan xD Innan det har jag gitarr :D:D Känns att det går mycket bättre nu när vi inte behöver göra primär? komp... :D:D

Iallafall har jag inte vart på skolan idag. Skulle och fota och vart för sent för att åka inte, så Oskar få se mina super bilder på måndag istället... fotoade inte speciellt länge dock, det va pappa som tog en sån tid så vi inte kom iväg nångång.... Tyvärr var det så himla mycket skräp i bäcken dock :'O

Senare åker jag med Antonia (och Alicia?! om hon kan?!) till Huddik och stannar förmodligen över natten skulle jag tro.. Om det bli hälften så kul som förra gången bli det skita lyckat :D:D

Iallafall ska jag plugga lite på Kuhin nu innan jag tar och tränar.. Tror jag ska dra till med en halvtimmes styrke träning ikväll....

Ahnyoung~


Chace Crawford

Hade en uberskum dröm! Iallafall va Chace Crawford, deet snyggingen med. Det är nog därför jag nördat GG som en tönt innan jag somnade. Har sovit sen 16.20 ungefär. Jag visste att det bara va en tidsfråga innan jag deckade.

image442

Nu ska jag göra något att äta, sen träna, sen ska jag sova igen. Skulle egentligen plugga men det få bli imorgon eftersom mitt huvud är tomt och jag kommer inte kunna koncentrera mig. Har dock lyckats skrivit lite på Foto A rapporten. Men jag har ingen aning vad jag skrev nu i efterhand.

Hade Matte B prov idag... Har ingen aning om hur det gick...... Hoppas verkligen att jag klarade den iallafall!

Ahnyoung~


Givande Tisdag

Nördat senaste Gossip Girl och One tree hill, tvshowerna som gör mina tisdagar. Säsongsavslutning på båda serierna dock nästa vecka... Hur ska jag stå ut med att INTE få se dom ?! Jag lever ju för mina serier :'O


Söndag

Utmattande Söndag!

Vaknade imorse vid 7-8 tiden av att tvillingarna tissade och tassade hemma hos oss. Dom gjorde inte speciellt mycket ljud men det är som att jag aoutomatiskt vaknar så fort jag hör dom låta. Kroppen måste ha vant sig efter alla barnaktskvällar! Iallafall gick jag upp och la mig i badet en stund.

Sen drog tvillingarna, Mamma, Jag och Maja till Birsta och shoppade, eller det va meningen iallafall, jag köpte en BH, när det va tänkt att jag skulle köpa Solglasögon, en Bikini och eventuellt hårfärg. Men nej, eftersom H&V bli rastlösa i sin ålder åkte vi hem vid 11 kanske?

Hemma pratade jag lite med Antonia och bestämde mig för att ta bussen till henne ett tag, kom in till henne och gick en stund på stan. Jag köpte mina glasögon (KNALLRosa!!! HAHA Fuck you alla som inte tycker rött och rosa passar för här är rödtotten med dom superrosa solglasögonen!) Ja, delvis därför köpte jag rosa, och delvis köpte jag rosa eftersom det typ fanns inge i några andra starka färger (Utom röd som jag INTE ville ha) Köpte även två paket hårfärg.

Efter ha köpt de få sakerna gick Antonia och jag och köpte glass, lyssnade på musiken som spelades på gräset och satt oss senare ner vid ån och myste en bra stund. Sen gick vi hem till Antonia och hon färgade mitt hår.

Pappa och Ida kom och hämtade mig och vi stack och köpte mat (Jag skulle göra mat ikv och därför bestämde jag vad vi skulle köpa) Iallafall tog det sin tid.

Kom hem, gjorde maten. Det va hemskt! skulle steka och först så skvätte det upp på mina armar så det bränns som tusan. Tar på mig en långtröja. Men NEJ! Då tamefan ska det börja skvätta i mitt ansikte istället, så jag gör som filmerna och bli en teenage dirtbag när jag tar på mig en pappåse med hål till ögonen. Tar även på mig glasögenen så jag inte få i ögonen. Relativt snygg jag va då! Men maten vart god iallafall.

Nu ska jag gå och duka upp efterrätten, sen ska jag se How to lose a guy in 10 days.

Ahnyoung~


Grillkväll

Hade grillkväll med Anna, Erika, Raz och några av hennes vänner. Mysigt värre! Dock hann vi inte umgås så länge eftersom vi kom in så sent och behövde åka relativt tidigt.

Iallafall nu, när vi kom hem hittar vi Herman och Victor som ligger och sover nu :) Blir en rolig Söndag isåfall :D

Bilder från kvällen hittar ni på min Bilddagbok.

Naruto


image441
JAG HATAR  MASASHI KISHIMOTO!! HATAR HATAR HATAR!!!!!!!! HOW CAN YOU DO THIS TO ME?!

Nu måste vi se Naruto Erika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Sittkukbajspuppa säger ja bara!

Bajs,
Bajs, Bajs

Nu vela jag skriva Lovelife!!!!

Att köpa

Saker jag hade tänkt köpa denna månad

-Ny bikini
-Ny Navelpiercing
-Ett par snygga solglasögon
-Hårfärg
-Ett par nya jeans KANSKE!

.Rainy night

Gjorde svenskan idag! Satt 3 timmar i sträck och råskrev. Är verkligen nöjd och hoppas jag har gjort det bra, så jag äntligen kan lägga det bakom mig. Kände mig iallafall så jävla nöjd när jag gjort det, en till sak mindre!

Efter provet hade vi mentors, ja det va inte så speciellt. Pratade om 'klassfesten' vi tänkte ha, få väl se om den blir av, inte så många som va på verkade det som. Men det bli bättre framåt lovet då man kan va ute och spela brännboll och spela gitarr runt lägerelden. Så då kan vi ha mysklass stund igen :)

Annars har jag pratat med Idrottläraren idag! Fixat allt jag ska har jag gjort och det är så himla skööööööönt!

Känns fan som jag blivit värsta pluggbarn, men jag är så glad över det! Jag har aldrig pluggat och varit så glad och nöjd över mig själv som jag är nu, jag hoppar upp i skolan, tränar varje kväll och försöker äta bättre, måste dock se till att äta med regelbundet.

Har varit och fikat med Alicia, Anna och Erika nu efter skolan, va väldig mysigt men jag rekomenderar INTE att äta två choklad bollar och dricka ett glas juice på total tom mage... Du får bara super ont!

Nu ska jag göra lite hemläxa i Foto :)

Ahnyoung~


YEEEY!

TADA! Mina förmodade avslutnings klänning!

image440
Som det står är den rätt så genomskinlig, så det bli att köpa nått liknande cyckelbyxor ^^

Nu ska jag äta något och sen ta ett lååångt varm bad xD

Min klääännniiing!

Anna har fåt ett Avi så jag hoppas det är min klänning som kommit. Så nu sitter jag här och väntar på att hon ska komma hem, vilket hon säkert inte gör förrns om ett rätt bra tag, men jag väntar. Sen få jag äntligen se om det bli bra :D

Wiee

'disney'Filmer jag sett

[x] Aladdin
[x] Askungen
[x] Bambi
[x] Snövit och de sju små dvärgarna
[x] Djungelboken
[x] Pinocchio
[x] Fantasia
[x] Dumbo
[x] Peter Pan
[x] Lady och Lufsen
[x] Törnrosa
[x] Pongo och de 101 dalmatinerna
[x] Svärdet i stenen
[x] Aristocats
[x] Robin Hood
[x] Bernad och Bianca
[x] Bernad och Bianca i Australien
[x] Micke och Molle
[x] Taran och den magiska kitteln
[x] Mästerdetektiven Basil Mus
[x] Oliver och gänget
[x] Den lilla sjöjungfrun
[x] Lejonkungen
[x] Pocahontas
[x] Ringaren i Notre Dame
[x] Herkules
[x] Mulan
[x] Tarzan
[x] Kejsarens nya stil
[x] Atlantis
[x] Lilo och Stich
[x]Skattkammarplaneten
[x] Björnbröder
[x] Kogänget
[x] Vilddjuren
[x] Alice i Underlandet
[x] Janne Långben the movie
[x] Anastasia
[x] Pirates of the Caribbean 1
[x] Pirates of the Caribbean 2
[x] Pirates of the Caribbean 3
[x] Narnia
[x] Föräldrarfällan
[x] George of the jungle
[x] Flubber
[x] The Mighty Ducks
[x] Isprinsessan
[x] The pacifier
[ ] Miracle /HAHAHAHAAH! 1 ÄVEN!
[x] The Kid
[x] Joe - jättegorillan
[x] Mary Poppins
[x] Remeber the Titans
[x] Monsters inc.
[x] Ett småkrypsliv
[x] Toy Story
[x] Hitta Nemo
[x] Den lilla kycklingen
[x] Dinosaurier


Ps

Har suttit i TIMMAR, JA, TIMMAR och gjort en ny cool CC till lovelife med animerade personer, skit roligt.

Ny Banner jag gjort;
image436


IQ

Hur iq befriad är du?


 

har du? ....

( ) ...låst in dina mopednycklar i mopeden?
(x) ...sprejat hårsprej i ögat?
( ) ...trasslat in ditt hår i hårborsten?
( ) ...gått in i en lyktstolpe?
( ) ...fått tuggummi i håret?
( ) ...fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
( ) ...slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?
( ) ...missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?
( ) ...trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?
(x) ...tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärt om? (Säkert när jag va liten?)
( ) ...slagit dig på fingret med en hammare?
(x) ...råkat trycka på stängav-knappen på datorn?
( ) ...snubblat på en fotboll?
( ) ...gett kattmat till din hund ?
(x) ...kallat en lärare för mamma eller pappa?
( ) ...stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?
( ) ...fått IG på fler än fem prov i rad?
( ) ...sprungit på ett litet barn?
( ) ...gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
( ) ...tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?
(x) ...frågat vart din mobil är när du håller den i handen?

Multiplicera nu ditt resultat med 5


 

25%


 


00-25% Du är rena geniet [LYYYYYL]
25-50% Du kan ju vara smartare..
50-75% Du kanske borde gå ett extra år i skolan?
75-100% sök hjälp!


Dumbledor

Snott av Erika

Dagens humör:
Pigg och glad
Dagens frisyr: Håret står åt alla håll och kanter
Dagens klädsel: Trosor +Linne
Dagens borde: Träna (Och det ska jag)
Dagens planer: Äta gott ikväll!
Dagens vill ha: Min klänning! Jag vill att den ska komma :o
Dagens längtan: Min klänning!
Dagens beroende: Tvxq
Dagens tråkigaste: Mamma ockuperar tvn som vanligt :3
Dagens personer: Mamma och Pappa
Dagens irritation: Att jag vill gå bort till Erika och låna HP7 men jag är för lat!
Dagens händelse: Måste vara jag och Antonia hänga ut från hennes fönster
Dagens köp: Bussbiljett hem
Dagens låt: Harry Potter puppet Pals - The Mysterious Ticking Noise
Dagens vän: Erika och Anna som köpte ost till mig xD
Dagens saknad: Inget jag kan tänka på
Dagens onyttiga: Strips på Max vid 2 i natt xD
Dagens dryck: Vatten
Dagens middag:  kött och ris
Dagens bästa: You know who =P
Dagens sämsta: Erika berättade för mig att hon hade HP7 hemma :)
Dagens babe: Antonia


Coca cola light eller Coca cola zero?
- Känner typ ingen skillnad... Men Zero eftersom den gör Eric reklam för xD (SKÄMT!)

Vilka har du pratat med i telefon idag?
- Maja och Erika

Vitt eller svart?
-  Båda

Bästa Tv serien?
- Gossip Girl

Har du haft sex idag?
- Ja, i DINA drömmar

Vem kysste du senast?
- Det kommer jag ärligt inte ihåg xD

Vad har du för mobil?
- Samsung

Vem är jävligt skumm?
- Konstiga personer :o

Hur många barn vill du ha i framtiden?
- 2-4

Vad vill du bli när du blir stor?
- Sminkös eller Grafisk designer. Eller så ska jag och Antonia öppna en frisör salong

Vad drack du senast?
- Vatten

Vad är er brevlåda för färg?
- Metall färgad

Maträtt du vägrar äta?
- De flesta saker från Havet, allt som har lök eller varma grönsaker/frukt i sig inte kallt kött eller något med konstig konsistens

Dricker helst när det är fest?
-  Vatten :o

När var du bakis senast?
- Har aldrig varit det :3

Vad inhandlade du senast?
- En bussbiljett

Vad ska du köpa för grej?
- va? I min framtid kommer jag nog köpa en massa grejjer

Har du haft tandställning nångång?
- Nope

Vilken är din favoritdag?
- Fre-Lör


Dagens låt:
Harry Potter puppet Pals - The Mysterious Ticking Noise


Ahnyoung~

.koola

sitter hos antonia medans hon duschar, ska snart dra hem och slappa och lata resten av dagen. Sen ska jag väl höra med tjejerna om dom vill hitta på nått lugnt i kväll.

Gårdagen va givande. Åkte till Antonia vid 17.00 och vi gjorde oss i ordning, sen stack vi till André och va där ett bra tag innan vi stack in till stan och hem till Antonia och lodade, senare stack allihopa så jag och nånii gick till McDonalds där på vägen jag hade turen att träffa Raz :D Iallafall köpte vi pomesfrites och åt då det började regna. Jag hade as ont i mina fötter så jag kunde inte precis skynda mig tillbaka till lägenheten så att. Ja vi tog av oss skona och då gick det bättre. Tittade på Dirty Dancing och bestämde att sova ca. 5 minuter in i filmen xD

Nu ska jag dra

Ahnyoung~

RSS 2.0