Nya grejjer

Har en massa nya grejjer pågång i mitt liv just nu. Därför skriver jag aldrig här nu för tiden. Jag har ej ork eller tid. Men nu tamefan ska jag skriva av mig om lite ting och saker jag har för mig.

Jag har varit en massa med mina vänner, och familj, sett TVÅ nya serier som jag i senare inlägg ska skryta om. Måste ägna var och en, en massa tid.

Jag har jag nyss tryckt i mig en rostmacka med ost, mumsigt värre. Nu väntar varmchoklad och Never Been Kissed

btw, har haft asmycket inspiration och har velat sätta mig vid PS hela dagen (eller iallafall sen jag kom hem) men eftersom datorn med just det programet är paj, så.. Ja.. HUHUHU!


Webbild från nån vecka sen..
I helgen ska jag dra med mina tjejer ut igen. Yippi!


It feels bad now, but it's gonna get better.



Wakey! Wakey!


Vänta bara och se!

Johnny Depp och Angelina Jolie tillsammans i en film?! WHIODSODODOOOO!!!
Men titta på trailern och fundera på vad som egentligen gör så att jag vill se denna film.


EEEXAKT!!!


Korkad much?

Okej, så jag satt och lyssnade på en snutt av en låt. Man hör inte vad dom sjunger och jag har suttit minst en kvart och försökt hittat låten genom att försöka mig fram på lyricsen och google. Utan framgång såklart.

Så fick jag en snilleblixt (Ovanligt nog, jag är inte den mest lysande personen) och insåg att jag faktikt kunde lyssna på vem det var som sjung.. Ja, två sekunder senare hittade jag låten.


One Republic - All this time


Nu sitter jag och väntar på att Pecke ska komma hem från Ånge så vi kan ta en promenad!

Priest

Holymakaroni i mina galonbyxor vad jag längtar till Paul Bettanys nya film Priest. Tycker att jag inte har tjatat tillräckligt mycket om honom de senaste månaderna, så här har ni nya trailern till filmen!


Paranoid?

Hur fan ska jag någonsin kunna bo själv när jag, så fort jag är ensam hemma, hämtar första bästa kniv och bär med mig den överallt? Det är helt sjukt, jag som alltid trott att jag är den mest oparanoida personen det finns.

Jag tror att Gollum och Anna gömmer sig för mg någonstans i lägenheten. Dom tror säkert att jag kommer att hålla på att leta efter dom.


Girls Night!

Klappat och klart, Erika den jäveln ska jobba imorgon så det verkar som om det blir en tjejkväl hemma hos oss. Förmodligen med film och ett och annat besök till konsum. Dock är jag AStaggad att sticka ut ikväll. Buu!!

Men jag får väl ta en drink eller två hemma och ha roligt här i vardagsrummet istället.
Eller så står jag i köket och dansar till spotifylistan min medan de andra ser drama...


what to doooo?


Blir desperat!

Såg denna White Collar video och jag får nå fel! Jag hittar inte låten NÅGONSTANS! Jag vet vad den heter och allt, men den finns inte på spotify eller Youtube eller någonting. Får sitta och klicka på denna video varje gång jag vill höra den..


Spencer Reid

Appropå serier: Asså, när jag ser denna bild blir jag bara mer kär i Criminal Minds. Matthew gör fan 98% av serien! Så jädra kung den skådespelaren är!



Han är så jävla bäst att jag vet inte vad jag gör med mitt liv! Gud vad jag längtar till säsongsstarten den 22 September (reklam, reklam) Inte så långt kvar nu!


Segt på uppdateringsfronten.

Men det gör inget. För det är inte många som läser min blogg iallafall.

Har nyss svettas klart för dagen. Känns som om det var väldigt nödvändigt då jag stoppat i mig chips, choklad och senare blåbärspaj med marsansås (mums!) hemma hos Peckelinen. Dum och Dummare skulle ut (Ja, de skulle ut en TORSDAG! Puckon) och bjöd med oss mig och Anna, men vi bestämde oss för att nöja oss med Paj och tjejsnacket innan. Awesome!

Extremt tråkigt inlägg, jag vet. Men ville bara skriva av mig lite.

Nu ska jag ta och koppla in lilldatorn till storskärmen och se lite White Collar. Huhu, det är bara ett avsnitt kvar innan uppbehållet.. Hur ska jag klara mig liksom?! (Har vi inte hört den visan förut?) Matt Bomer (eller Boner som han vart kallad i en intervju LOL!) är fethet som en sketget! Me LOOVE!


RSS 2.0