Hotellet

Sitter pa hotellet och chillar. Ska snart upp pa rummet och gora oss iordning till kvallen. Ska hitta en pub nagonstans i London som vi ska hanga pa.

Idag har vi vart pa oxford street och shoppat loss. Hittat sjukt mycket saker! I LOOOVE IT! Imorgon blir det Madame Tussauds och London Dungeon (Och forhoppningsvist Hyde Park) 

Farfar och Farmor ar varldens basta och gav mig och Anna en slant till resan. Sa nu kan vi kopa lite mer saker! Hohohohohohoho!

Vet inte om jag gar in na mer pa internett medan vi ar har. annars sa skriver jag nar jag kommer hem! En massa bilder vantar ocksa! Dock ar blir kameran bortglomd hela tiden.

BTW! Var pa restaurtang och bestamde mig for att inte ta samma saker som jag alltid gor! Tog nagot nytt och det var JATTEAKLIGT! Aldrig MER! BLAAA! (Okej, inte jatte akligt, men jag kunde ha valt na godare!)

SÅ JÄVLA TYPISKT!

Efter att har varit försenad i 5 dagar så bestämmer sig min mens att komma nu, lagomt till resan! VAFAN! Vilken jävla tur att vi inte åker på en sol och bad resa. Det skulle ha sugit!

Airplanes


Life as we know it

Vill se!

Alex maskerad!

Alex ska ha födelsedagsfest imorgon och har kommit på den fantastiska idén att ha utklädnad. Okej, tänker man: Det blir enkelt! Men nej! Inte när temat är Fantasyfilmer från Hollywood! VAFAN ska jag ha på mig?! :'O Jag har ingen aning! Hade Massa, massa idéer, men dom är fullkommligt omöjliga eftersom vi inte har tid eller budget till det.. Määähäää! this sucks. Har funderat på att gå som Kejsaren utan kläder.. Det skulle vara något eller hur?
Snart ska jag skölja ur hårfärger, sen ska jag ta med Erika och Anna på en promenad innan vi går in och beställer biljetter till Madame Tussaude och London Dungeon.. Wiohoohoo! Om exakt tre dygn sitter jag på flyget!

Färgar håret

Nyss har Anna och jag färgat håret på varandra. Jag var snabb och skillful, men Anna har fortfarande ett och annat att lära sig angående att färga någon annans hår (t.ex att inte peta in färgtäckta fingret i ögat på personen i fråga eller att dra med handen över halva ögonbrynet på personen i fråga.)
Men det gick bra tillslut iallafall.

Everybody loves Jack Sparrow


Those who are dead are not dead

Coldplay - 42

Bok-dilemma

Sitter och funder på vilken bok jag köpa och ta med mig på Söndag. Ärligt skulle jag behöva mer än en bok eftersom vi kommer att spendera ett antal timmar i tåg och flyg! Om vi är smart så kan ju alla vi köpa en varsin bok som sen kan rotera runt (Vilken idé!)

Dilemmat är då vilken bok jag ska ha med mig som sagt. Funderar mellan dessa två:


             

Senaste från Katarina von Bredow eller Karriär och kökbesvär av Sophie Kinsella

Katarina  von Bredow skriver sjukt bra böcker, ofta med en jobbit tvist. Jag får ont i magen men kan inta sluta läsa dom och hon brukar inte försköna karaktärer.. till skillnad från Sophie Kinsella vars karaktärer är sådär roligt överdrivna. Där Bredow är alvarligt är Kinsella rolig och sarkastisk. Nu när jag tänker efter blir det nog Kinsella för Katarina von Bredow böcker har jag ofta svårt att släppa och sluta tänka på, och visst kan det hända med SK också men hennes böcker blir man endast glad över. Och jag vill ju vara glad på resan liksom.. hmm, svårt!


Passet

Har hämtat ut passet nu! Fan vad skönt, eftersom jag har gått som katten kring het gröt att någonting skulle gå fel. Att passet inte skulle vara klart, att mitt namn stavades fel osv. Men allt var rätt och okej så då var det sista avklarat till Londonresan. Dock ska jag köpa några saker till innan vi åker, som typ hårfärg (Kan ju inte gå runt i England med världens fulaste uttväxt eller), en bok till flyget.. och kanske nått klädesplagg att ha första dagen (Sen kommer jag shoppa kläder där jag kan ha de andra dagarna!)


Torra händer?

Får man mindre och mindre len hud allt eftersom årena går? På mig verkar det iallafall så. I högstade tyckte en kompis till mig att min hy kändes som "nyrakad babyhud". Mina händer var alltid fina och lena. Aldrig torra och skrynkliga. Men nu tamefan är mina händer astorra och jag måste använda bobybutter hela tiden. Det suger.

Blåsigt värre!

Ska snart in till stan på några ärenden, därbland för att ta ut passet (om det nu är klart). Jag var ju dum nog att säga fel telefonnummer och dom kunde inte ändra, så jag ska in idag och se om det är klart. Idag är iallafall solen framme trots att det blåser ganska mycket.

PS. Om 6 dagar åker vi! Kan inte Söndag komma nu?!

Coldplay -
X&Y

Kort Promenad

Jag, Anna och Maja begav oss ut på promenad för ett tag sen. Dock kom vi endast till konsum innan vi vände om hemåt. Det var så himla kallt! Efter att ha varit ute på promenad de flesta dagarna denna vecka, då det har varit mulet, men ändå varm så trodde jag att jag bara behövde en tunn kofta. Men tjiiiii fick jag!

Seg Söndag

Idag ska jag bara ta det lugnt. Eftersom det är molnigt och inte speciellt
fint väder, lär jag hålla mig hemma eller åtminstånde för det mesta.


Be Yourself


Richard Coyle

Ikväll såg jag som tidigare sagt Prince Of Persia på bio. Filmen var skitbra och absolut sevärd, men något om den kunde jag inte släppa!
-
Ni vet den dära extremt frustrerande känslan man får när man känner igen en skådespelare men inte kan sätta fingret på vem det igentligen är. Det hände ikväll när jag för första gången såg Tus (Den äldsta av Prinsarna av Persia)

-
Under flera minuter så gick jag igenom mitt mentala förråd av skådespelare innan jag insåg vem det va! Richard Coyle. Till mitt försvar har jag endast sett han i 1 roll tidigare, men rollen är ingen man glömmer i första hand! Det är nämligen så att han faktiskt spelar min favoritkaraktär i min brittiska favoritserie Coupling! För er som sett den kanske kommer ihåg den smågalna jättekåta, extremt pinsamma Jeff Murdock. Ni andra kan se här.


-
Efter att jag kom på vem det va kunde jag inte ta han alvarligt. Jag försökte och försökte men fick bara Jeff i huvudet hela tiden. Förmodligen kommer det gå bättre och se han nästa gång jag se filmen då jag vet och kan ignorera vem han spelat. Det är ju trots allt det som gör en bra skådespelare: Att han eller hon kan spela olika karaktärer och personligheter.

Ett extra klipp från Coupling! Sjukt rolig serie!

Musik

Värst vad jag lägger in musik nu när jag kan det här med
att bara ha panelen (Som vi nu kallar det, eller hur?)

MGMT - Kids
Maps - Valuim In The Sunshine

Längesen man gjorde något sånt här!

Som läsare är jag: Oemottaglig. När jag har näsan min i en bok kommer ni förmodligen inte att kunna ta kontakt med mig förräns boken är klarläst (Kanske om det brinner eller nått. Vill ju inte att böckerna mina ska brinna upp liksom!). Vänner och Familj säger att jag läser extremt snabbt, vilket nog är sant i och med att jag kan läsa en tjock bok på engelska inom ett dygn. För mig känns det inte snabbt dock. Bara normalt.

Som bloggare är jag: Ganska tråkig. Blir inte speciellt privat i det jag skriver att jag gör. Utöver bra musik, film, böcker osv, så blir det mest "Idag gjorde jag det. Igår gjorde si och imorgon gör jag så!"

Senast lästa bok: Southern Vampire mystery 10 - Dead in the family (True blood böckerna). Kunde inte vänta med att beställa hem den, så jag läste den genom internett!

Senast påbörjade bok: Jag började och avslutade ovanstående bok igår. Har inte börjat på någon ny. Så jag skriver väl mangan Power som jag började läsa om idag!

Senast köpta bok/böcker: Jag kommer inte riktigt ihåg eftersom jag tillskillnad från förra året, inte har köpt någon bok hittils detta år (Tror jag..). Om jag kommer ihåg rätt dock, tror jag det är Beastly av Alex Finn.

Favoritdeckarförfattare: Dan brown

Jag läser allt av:
Katarina von Bredow (wow, va?)

Genre jag läser helst: Fantasy och Romantik funkar ALLTID för mig! Helst böcker med båda inslagen.

Jag läser helst inte (genre/författare): Biografer. Speciellt sådanna om folk som gått igenom något extremt. Har läst Pojken som kallades Det-böckena och Bakom stängda dörrar och vissa meningar sitter fortfarande fast i huvudet. Det är inte att de är dåliga, men sedan några år tillbaka avstår jag från liknande böcker!

Vid hyllan för fackböcker letar jag:
Brukar inte går runt bland fackböckerna. Men isådannafall skulle väl det vara om något som intresserar mig för tillfället. Film är alltid ett roligt ämne!

Förutom svenska läser jag gärna: Orginalspråket är alltid att föredra. Dock om en bok är skriven på något annat språk än Engelska eller Svenska spelar det inte någon speciell roll sålänge jag får tag i den! Men med engelska böcker föredrar jag ALLTID orginalspråket och läser den endast på svenska om jag inte har engelska tillgänglig!

Högst upp i min att-läsa-hög just nu ligger: Jag har läst alla böcker jag vill för tillfället. Väntar på nästa The Mortal Instuments bok som kommer nästa år. Annars håller jag på att gå igenom Nicholas Sparks och Dan Brown böcker nu!

Högst upp på min bok-önskelista-just nu står: City Of Fallen Angels av Cassandra Clarke (Kommer ut 2011)

Favoritbok: Harry Potter böckerna




Bio

Wow, förre året gick jag på bio 17+ gånger. I år när nästan ett halvår gått så har jag ENDAST gått på bio 2 gånger! Hur sjukt är inte det. Jag verkligen ÄLSKAR att gå på bio men har inte unna mig så många biobesök iår som sagt. Ikväll ska jag dock unna mig ett igen. Prince Of Persia blir det med Anna, Maja, Erika och Assad.


Varför är jag inte förvånad?

När jag dushade skulle jag tvåla in ansiktet för att få det rent. Såklart så ska jag lyckat skjuta upp lillfingret i näsan av misstag och i och med att jag har långa naglar så började jag blöda på stört. Såg ut som jag hade varit i slagsmål så blodet som ser ut att vara 10ggr värre och mer när det späds ut i vatten liksom!

Så nu sitter jag här med en papperstuss i näsan. Det killas. Det gillar vi inte!


Lördags-chill

Idag ska ja bara ta det lugnt. Kanske gå en promenad om det blir finare väder senare, innan vi går på bio ikväll! Awesome värre!


Det bästa med stugan

Är att man kan vara hur ofräsch och äklig som helst utan att någon säger till dig!


Grillning, kubb och vänner!

Kom nyss hem från en kväll av grillning, kubb och allmänt chillande! Det finns få saker som är bättre än att umgås med vännerna mina!

Appropå vänner så saknar jag min kära vän Antonia en massa! Vi har setts ungefär 1h sen i slutet av November. Ska nog dra med vännerna ner till Kalmar och spendera någon dag där nere allihopa i sommar. Vilken superidé det skulle vara!

Imorgon ska vi nog gå på bio. Prince Of Persia. Det verkade som om Assad också ville gå, så Erika och han var inte sen med att hänga på. Om Raz följer med återstå att se. Fantasy är inte riktigt hennes stil sorgligt nog!

Jag älskar mina vänner!

Jag fick den briljanta idén att jag skulle spendera kvällen med mina närmasta vänner och grilla och ha det bra. Därför ringde jag Erika så snabbt jag checkat med Anna:

Efter lite snack om resan så kom jag in på ämnet!

Jag: Jag ringde för att jag tänkta att vi kanske skulle hitta på något ikväll, vi fyra!
Erika: Ja, jag pratade med Raz nyss och hon ville också det!
Jag: Jag tänkte att vi kunde grilla majs eller nått och bara vara ute i det fina vädret
Erika: Raz sa samma sak, att vi skulle kunna grilla korv eller nått!

Shikamaru


Sommarn 2009, Höst och Vinter!

Favoriterna Sommarn 2009. Detta betyder inte att de kom ut 2009, utan att dom gick nonstop hemma!

Angels On The Moon
Something To Believe In
The World Spin Madly On
Run
Ride
Dare You To Move
Foundations

Dessa låtar (Har säkert glömt några) + hela första och andra
albumet av Jonas Brothers är SOMMARN 2009 för mig!
-
-
När jag tänkter efter vart det drastiskt annorlunda musik
senare på hösten och vintern! Då mina favoriter var dessa:
-
Running Up That Hill
O'Death
No Man Alive
Enemy
KRWLNG

Ahnyoung~

Prince of Persia

Att se eller inte se.. Det är frågan!

One Thousand Years Of Pain!


SÅ JÄVLA BÄST!


Musik

Plumb - Cut
Safetysuit - Find a way
Leona Lewis - I got You
Blowsight - Poker Face
One Republic - Prodigal

Jag har haft JÄTTEJOBBIT att förstå hur man fixar sånna här paneler (Nu kallar vi det så) men efter lite snack med Maja (Hon hade inte riktigt fattat hur man gör, men visste tekniken) så funkade det ÄNTLIGEN! Så nu när jag ska lägga upp låtar behöver de inte förstöras av dåliga videor!

Mamma är allt bra bäst!

Jag: Vi har bokat ALL transport och hotell nu till resan, Tåg till arlanda, flyg till gatwick, tåg till London, hotell, tåg tillbaka till gatwick och flyg hem till Arlanda!

Mamma: Har ni tänkt på hur ni kommer från Arlanda till Kaj (farbror)?

Jag: *Springer in på Arlandaexpress* FAN! Det kostar 240:- att åka till centrum!

Mamma: Vi (Pappa, Mamma, Maja) kan ju åka ner på Tordagen istället för på Fredagen (Vi ska gå på kusinens studentfirande på fredagen) och hämta upp er på vägen! Vi prickar in så att vi kommer vid tiden ert plan landar!

Min Mamma är BÄST!

Deathly Hallows

Just i detta ögonblick är det 182 dagar, 7 timmar, 52 minter och 8 sekunder till Harry Potter and the Deathly Hallows I har världspremiär. Tänkte att ni ville veta!

Fint väder?

Det är så typiskt att jag ska sitta och välta mig i det fina vädret här på bloggen! Det är ju såklart att det ska börja regna då, när jag väl ska ut i det!

Fint väder!

Oj, vilket fint väder det har varit de senaste dagarna (Om man bortser från igår då det regnade). Superhärligt ju! Ett plus är ju att jag har varit ute alla dagarna och vandrat runt i solen och gjort ärenden.

Idag har jag ingenting plannerat, men förthoppningsvist blir det en lång, skönt promenad (kanske med en glass) i solen senare.. Hoppas någon vill föja med bara.

Innan dess ska jag tvätta. Nice!

Peter Pan

Något jag INTE kommer att missa att göra är att gå och se
min Barndomshjälte (och kärlek!) i Hyde Park




Det gäller att vara bestämd!

Okej, så det har varit lite krångel med Hotellbokningen för oss. Hade en jätteskön dag till jag fick mail om att vårat hotell inte kunde bokas och vi skulle få hotellpengarna tillbaka! När jag skickat tillbaka fick vi veta att det kan ta upp till 3 månader för något att bli behandlat! Jag skickade tillbaka och var bestämd (Inte otrevlig!) om att jag skulle ha pengarna inom 2 dagar eller få tillbaka alla pengar för hela resan. Några minuter senare fick jag mail om att pengarna var insatta på kontot. Så det blir att boka om hotell ikväll! Det vart lite svettigt där ett tag, men det fixade sig iallafall! Vi SKA till London!
Vi kommer ju vara lätt coolast på gatorna!

London

Nu är Londonresan beställd och betald! Jag, Anna och Erika åker den 30:de (12 dagar!) och stannar i 4 nätter! Detta ska bli SJUKT roligt! Madame Tussauds och London Dungeon är några saker vi har plannerat hittils. Vi ska ha fullspäckade, skitroliga dagar!

Äventyr alá Bergsåker

Idag gav jag och Gollum oss ut på B-åker äventyr

Ibland är jag cool och glider in på ett bananskal
-
Skulle se snygg ut bland buskarna, men det var fullt med kryp som flög över mitt huvud.. Inte roligt!
-
-
-
-
-
Trots att det fortfarande var varmt, så vart det lite dåligt väder då och då.
-
Festade till med en cola var. Här skålar vi!
-
Funderar på att färga håret ljusbrunt och skaffa en Maja-liknande huvudprydnad? Snyggt?
-
Försök 1
Ja, Maja lyckas ju med en cool pose, men jag såg inte speciellt glad ut.
Så vi försökte igen!
-
Försök 2
Gollum gör samma pose.. (Hon tyckte hon såg så cool ut) och jag försöker
se lite gladare ut, men det ser ut som jag försöker för mycket. Så vi testar en sista gång!
-
Försök 3
Gollum kör samma race (Hon tyckte fortfarande att hon såg så cool ut)
och jag gav upp och visade min illvilja att se lycklig ut!
Snart ska jag och Annoska vandra bort till Erika och beställa resa!!!

Victorious

Som de flesta av mina vänner vet så är jag galet kär i Disneychannel serier. Ja, jag är snart 20 och älskar att hänga på Disneychannel. Deal with it! 
Iallafall har jag aldrigt riktigt gillat Nickelodeon serier speciellt bra, men igår visade Gollum mig en ny serie därifrån. SJUKT BRA DEN ÄR!! Även om den fortfarande är en barn/ungdom serie, så känns den lite mer mognare än de flesta sockerdöta serierna på DC! Ja, jag gillade det massa mycket!
Mitt favoritpar <3
Ahnyoung~

Pass

Nu har jag fixat pass (Äntligen!). Så ikväll kommer Erika över och vi ska nog försöka beställa resan då. Det blir till England. Eller London rättare sagt! (99.9% säker är jag iallafall!)
Jag LÄNGTAR! Den veckan kommer bli hur bra som helst. På Fredagen kommer Alex ha sin 18-års fest och på Lördagen/Söndagen åker till vi till Stockholm och flyger därifrån till London. Stannar tills Torsdagen, flyger till Stockholm, stannar över natten då jag ska på min Kusin Linas Studentfirande! Detta kommer vara sjukt härligt och roligt! Bästa starten på sommarn eller vad, liksom!


ImprovEverywhere

De är ju tamefan sjuka i huvudet xD


True Blood

Mindre än en månad kvar! Yippi!


Dean has never seen House of Wax

Rätt så roligt om man fattar det!

London

Har suttit ett antal timmar med Anna och Erika (Och en liten stund Raz) med att titta på resor. Vi ska ta en "weekend" till London i slutet av månaden/början av Juni. Spännande värre! Det ska bli extremt roligt iallafall, att spendera lite tid med kompisarna.

Så imorgon tar jag och fixa passet mitt, äntligen!

Supernatural

Heliga Makaroner! Tittade in på Youtube och såg en fanvideo om Supernatural. Självklart så klickade jag upp den och märkte en scen jag inte alls hade sett. Och så kom jag på att sista avsnittet av sägongen kom ut i Tordags! Herre min skapare, vilket ryck jag fick. Nu ska jag självklart sätta mig ner och se den. Detta avsnitt är vad ALLA har väntat på liksom! Så SPÄNNANDE, så jag tror jag dör..
Uppdaterar efter att jag sett klart avsnittet..

Uppdatering.
Oh.. My.. GOD! Jag tror jag dör nu. Vi ses i nästa liv!

Jonas

Jag och Gollum har nyss sett klart första avsnittet på andra säsongen av Jonas (Så ni som inte bryr er om JB kan lika gärna sluta läsa)
Nyaste avsnittet var inte alls så crack som första säsongen var, men det lär väl kommer senare. Lite med dramatik och kärlek dock.. Det gillas skarpt (Men jag hoppas på lite mer randoma roligheter också)

Hemma igen!

Så, nu är vi hemma igen efter 4 dagar i stugan. Det har varit riktigt mysigt och roligt. Inte en enda gång vart jag uttråkad. Håller med Mamma om att det har varit bra för oss alla att komma ifrån internett och istället umgåtts med familjen (Trots att Mamma själv har legat och läst den mesta tiden)

Det vart iallafall inget dopp. Det skulle det ha blivit om inte vattnet var så extremt lågt.

Vi hade besök av Daniel & Alex en dag och av Farbror och småkusinerna en annan dag. Så det har varit massa, massa roligt.

Jag har även hunnit se en hel del filmer. Har börjat sett disney-filmer.. Dock har jag bara hunnit med Herkules och Aladdin hittils. Jag hadde helt glömt bort att disney är sååååååå bra!

Sjuk i huvudet har jag, Anna och Gollum också varit under kvällarna och nätterna. Jag måste fundera om vi kanske skulle passa bättre på ett mental sjukhus i närheten.

Aja, bilder kommer senare.. om jag orkar!


Japansk Musik

Som de flesta vet har jag älskat japansk musik ganska så länge nu (Shiet! närmare 10 ffs!). Iallafall har jag suttit och lyssnat på några låtar som var av mina absoluta favoriter.
I början lyssnade jag mest på visual-kei. Skum Japansk musik.
Här har vi några favoriter:

Malize Mizer: Beast of blood
När jag gick i femman-sexan gjorde jag en jättefin "graffitti"-bild där jag skrev "East blood" för jag trodde de sjöng så i låten. Jag får fortfarande höra en massa om det. Till mitt försvar så sjunger inte japaner den bästa engelskan.
-
Dir en Grey: Child Prey
Detta var min absoluta favoritlåt. Love it!

Efter ett bra tag av Visual Kei, bytte det rikting ganska drastiskt. Denna gång blev det i form av japansk tjej-söt-pop som riktade in sig till en yngre generation och sjöng om alfabetet och liknande..

Mini Moni: Mini Moni Telephone

Senare tog vi oss vidare till Pojkband som inte ens hade debuterat. Så vi fick, varje fredag ladda ner ett program där de uppträdda i konstiga kläder, med fula danser, några få låtar. Detta var inte förrns denna period som jag verkligen vart BESATT i japan.
-
Kattun- Original Blue (Jag lovar, de brukade inte springa runt i normala kläder)
Han i rosa t-shirt med det gröna motivet var även min första japanska kändis-crush.
Jag var övertygad att jag älskade honom!
-
NewS- Teppen (Det är två av dom här jag träffat! *stolt* jag kommer aldrig sluta skyta!)
-
Kanjani8- Naniwa iroha bushi
Dom här mixtrade pop med tradiotionell japansk musik i kansai-dialekt (Tror jag dom sjunger i)
Dessa pojkband höll vi tag i tills vi hittade Koreanska pojkband vilka faktiskt är bättre dansare, sångare och bättre klädda. Nu visade jag inte hur de gick klädda på dessa program för jag hittade ingen video. Men vackert, det var det inte!
Såklart var detta inte allt jag lyssnade på, så jag lägger in några till favoriter:
-
Miyavi: Ashita Genki Ni Naare
-
Gackt: Vanilla
-
Mika Nakashima: Glamourus Sky
-
Remioromen: 9gatsu 3ka
Så nu ska jag gå och lägga mig! Detta är inte alls alla mina favoriter, men jag orkar inte leta mer. Känner dock på mig att jag kommer ligga där i sängen och komma på låt efter låt som jag skulle ha lagt in..

Trodde att jag skulle hinna med ett till inlägg, men klockan har slagit tolv

Räknade alla inlägg jag skrivit sen midnatt igår. Detta blir tionde inlägget. Hur sjukt är inte det? Har jag liksom blivit någon racer-bloggare nu eller? Jag har ingen aning om vaför jag skrivit så himla mycket. När jag tänker efter är det nog pågrund av att jag skriver nytt inlägg till varje sak jag berättar istället för att trycka ihop allt i ett långt, tråkigt inlägg. Fiffiga jag!

Trodde iallafall att jag skulle kunna hinna med ett tionde och sista inlägg idag, men så vart det ju inte alls. Istället blir detta det första inlägget på en vad jag hoppas på, bra dag.
-(Sjukt jobbigt, jag måste göra sånt här --> - <-- tecken för att kunna byta rad? irriterande värre )
-
Som jag skrev tidigare skulle jag lägga mig ner och se Naruto. Men Gollum har somnat, och jag har lovat att inte se utan henne. Så istället lägger jag mig ner och se Hana Yori Dango ännu en gång. Me <3 that serie!

The Mortal Instruments

Suttit med en "The Mortal Instuments"- Dreamcast lista.
Detta är alltså min Dreamcast. Dock så fick jag inte med alla karaktärer för jag är för trött och ska se Naruto nu, men de som är listade skulle vara mina första val när väl filmen kommer.. Mest hoppas jag på Alex Pettyfer, Paul Bettany och Jim Broadbent som Jace, Valentine & Hodge. Miyavi finns också med på den listan, men jag tyckte det inte ens var någon idé att skriva med honom.. Noll chans att han spelar liksom!

Erikas blogg

Har hållt på med Erikas bloggdesign nu ett bra antal timmar. Är inte riktigt klar än, men orkar inte jobba mer nu idag. Så jag får fixa till det imorgon och om jag inte hinner, på söndagkväll eller måndag. Det jag har kvar är att: Ändra lite färger, få bort namnet längst upp (Man ser det inte speciellt bra, så det är samma färg som bakgrunden) och fixa "menyn" till vänstra sidan.
Här är det hittilsa (Kan man kalla det så?) resultatet:

Som ni ser på hennes senaste inlägg var det ett bra tag sen hon skrev!

Stugan

Imorgon åker vi upp till stugan och övernattar för första gången på året. Det ska bli riktigt mysigt med grillning, bastu (Trots att jag sitter högst 5 minuter) film, sol och massa mys. 

Förra året när Antonia följde med till Stugan. Detta var någongång i April.
Jag ljög för flera inlägg sen då jag sa att inte skulle lägga upp en bild där jag inte är sminkad.
På denna bild har jag inge smink men jag har fixat den i PS med färg och kontrast.


Naruto

Ikväll ska jag börja se om Naruto. JAAAAA! Nu har det gått massa, massa år sen jag slutade se (Har typ sett 30 avsnitt av shippuden bara) och höll mig till Mangan. Men det har varit på G sådär ett år eller så! Så nu ska jag tamefan ta och se om allt. Det brukar gå neråt vid fillerna (~120 avsnittet) men nu hoppar jag bara över de tråkiga som drar ut på flera avsnitt.
Dock får jag en tår i ögat att det kommer ta så himla lång til innan man får se hela Akatsuki (Itachi och Kisame kommer väl runt 85 men resten blir inte "aktiva" förns Shippuden). Av alla Team, grupper, claner och gäng så är de mina absoluta favoriter.
Jag kan trösta mig med att Favoritkaraktären kommer redan i första avsnittet. Han är coolast av alla! Det är trots allt Shikamaru som dödar den "odödliga" akatsukin. Top that liksom!
Okej, nog om Naruto. Det är endå inte många som bryr sig som jag gör iallfall.


The Last Horseman

http://www.youtube.com/watch?v=hgHgpW4b5ew

Nu har jag varit allt bra!

Fick infall och städade rummet, bäddade sängen, fixade bokhyllan och dammsög. Värst vad jag vart huslig helt plötsligt nu också.

Raz Design

Har suttit med en header till Raz blogg. Eftersom jag inte har några högupplösta (Heter det så?) bilder på henne fick jag arbeta med det jag hittade. Hittade denna fina skobild på Soompi.com (Skrev in det i högra hörnet av andra headern också) som jag tyckte passade till min kära vän. Två alternativ här också:
Endast namnet och bilden. Enkelt och snyggt
Namnet, bilden och en liten fras som passar bilden och Raz!

Ett Inlägg till Raz (Från hennes mardrömsriddare)

Eftersom min blogg har blivit en slags drömfångare (internt) så delar jag med denna
snodda bild från Google.se till Raz som har svårt att sova.. Massa kramar från moi!
Ni andra kan ocskå välta er i mina internett-kramar om ni vill.
Inte speciellt jobbigt eller ansträngande för min del endå!

Erika Design

Har suttit med en Design till Erikas hittils ganska döda blogg (Jag hoppas på hon skriver mer nu när jag fixar den och att den kanske håller nån vecka eller så)



Dock kan jag inte bestämma mig för vilken av dessa jag gillar bäst.
En ganska stor header med två bilder på fin, fina Peckelinen.
Eller denna:
En lite mindre header med bara en bild och texten. Jag försökte hitta något passande
motiv att ha med, men det funkade helt enkelt inte, så jag minskade utrymmena istället.
Nu får jag vänta på svar från flickan vilken hon tycker bäst om!

Huvudvärk

Har haft en otrolig huvudvärk konstant i några dagar nu. Extremt jobbigt.

Idag hade jag tänk göra några ärenden, men jag har endast kontanter, så jag kommer ingenstans med bussen. vilket suger. Vid sånna här tillfällen önskar jag att min cykel var redo och klar att ta sig med ut. Den ska fram i helgen, då jag och gollum bestämt oss för att cykla någonstans och grilla majs. Nån som hänger med?


The Last Song

Igår var jag på bio med några tjejvänner. Vi såg den efterlängtade (För de flesta av oss) The Last Song. Eftersom jag läst boken som är baserad på filmmanuset (Båda är skrivna av Nicholas Sparks) så hade jag Miley Cyrus i tanken som huvudpersonen när jag läste den (Han skrev liksom rollen för henne). Men jag har aldrig tyckt att hon varit en så bra skådespelerska. Faktum är att jag faktiskt inte tyckt om hennes skådespeleri alls, utan snarare irriterat mig på det.

I och med mina extremt låga förväntningar av hennes skådespeleri så vart jag otroligt possitivt överraskad över hennes insats i filmen. Mycket bättre än förväntat.

Filmen var bra. Jag grät en tår eller två, men känner att jag inte kommer göra det igen om jag ser den. Liam Hemsworth var riktigt HET, men jag skulle velat se lite mer av karaktären Marcus. Sparks gjorde han väldigt intressant i boken.


Om något som detta skulle hända i Naruto

Skulle det vara det bästa EPIC-moment(en) i hela Mangan/Animen någonsin.

Skit i Madara, jag håller fortfarande på Obito-teorin.
Varför annars har Tobi/Madara vänstra ögat täckt liksom?
Totalt onödigt.. Någonting skumt är det!

Guess who?!

SÅÅÅ SÖÖT!


Personal Taste

Igår började jag se en ny koreansk drama. Personal Taste heter den och handlar om en kvinna vars pojkvän blir tillsammans och ska gifta sig med kvinnans bästa kompis. När hon slänger ut vännen (Vännen har nämligen bott med henne i hennes hus) bestämer hon sig för att hyra ut rum till en man som är gay i hopp om att alla män inte är skitstövlar. Medan hon gör allt för att få en bra bögkompis så försöker mannen inte avslöja att han inte alls är gay..

Den är faktiskt bra. Jag brukar föredra asiatiska "Highschool"-dramer, men denna är verkligen värd att se. Väldigt rolig är den också. Och Lee Minho är heeeet!




Skogsvandring

Igår kväll gav vi oss ut på Skogsvandring. Jag, Anna, Gollum, Raz och Erika tog på oss varma kläder (Vissa varmare än andra). Pappi sjussade oss till Raz där vi hoppade in i hennes bil och for upp till Norra Berget. Vi hade såklart ett mål. En mytomsbunden plats som ska sägas finnas där bland träden.. Vi gick upp i utkikstornet (Jag har aldrig gått upp dit tidigare) och spanade men såg ingenting. Så vi tog tag i hårdhanskarna och vandrada in i skogen.

Efter en massa steg, sagan om ringen lekar (Okej, det var mest jag som lekte) och uppskrämningar hittade vi den mystiska platsen som vi sökt. Där satt vi oss ner och drack té och åt lite godis. Knäppte massa fula bilder med Raz mobilkamera och sjung "I natt är du min" med mig kompandes på en trägren.

Vi vandrade tillbaka i mörkret (det vart verkligen mörkt, jag kände mig som jag var med i ett intro av Criminal Minds eller nått) och for hem.

 

James Horner

Han är ju FANTASTISK!
Kommer ALDRIG finna en sådan bra film-musik som Titanic!

Film

Har nyss sett klart nick and norah's infinite playlist med Anna. En söt och rolig film som passar såhär på kvällen/natten när man bara vill se.. ja, en söt och rolig film. Att man kan relatera en massa till karaktärerna är ju också ett plus.

Imorgon har jag och Anna en fullspäckad dag. Vi ska försöka hinna med allt detta:
Gå på arbetsförmedlingen (Anna)
Titta in på Ungdomsmottagningen (Jag)
Börja fixa passet mitt
Två ärenden till vårdcentralen (Jag)
Hyra någon film
Handla till Tacos


Nu ska jag sova. Godnatt!

Bad Hairday

Idag så frågade Mamma mig om jag skulle med till Birsta och jag sa nej för jag skulle inte hinna med att tvätta håret, torka det plus att platta luggen. Mitt hår var verkligen fult och äkligt med andra ord.
När Anna och Mamma kom hem hade Mamma en present till mig dock: En Bad Hairday-mössa som hon sa att jag kunde använda nästa gång jag inte hinner tvätta håret.. Praktiskt eller vad?
Röda, långa lockar.
Fejkfärg och fejklängd, men ack vilken bra Hairday jag hade här!
Om man bortser från utväxten!

Ny Design igen!

Tyckte inte speciellt mycket om den förra designen så slängde ihop den hära istället! Gillar den enormt mycket mer än den förra! Det verkar inte som om den funkar än dock (Inte för mig iallafall) Så jag lägger in en liten SneakPeak här:
Lite annorluna färger. Men jag tycker de vart snygga tillsammans! Det är alltid roligt att experimentera med olika färgkombinationer så att! Vi få väl se hur länge denna håller! Jag gillar verkligen att fixa och trixa med design så om någon vill ha hjälp är det bara att säga till så gör jag mitt bästa!

Dock så vart det nå stört fel med musiken, men jag ska försöka fixa till det imorgon så att ni mina vänner (Det är väl bara Raz, och ibland Erika som hänger på min blogg för musiken) få vänta ett litet tag till!
Nu ska jag lägga mig ner med en film och lite Ben & Jerry's. Man måste ju festa till det när man har BF (Barn-fritt, jag kom på det idag!) när den snart 18-åriga Gollum är Out-of-town!

Ahnyoung~


Och Nej, jag ljuger inte

Zappade runt kanalerna för nån timme sen och såg att Titanic gick på Canal+. Jag som velat se den ganska länge men inte känt att jag skulle klara av det bestämde mig för att en gång för alla titta. Jag har inte sett den sen 8an hemma hos en barndomskompis, så det var ju på tiden. Innan dess hade jag ALDRIG sett klart Titanic utan alltid stoppat eller spolat över när skeppet sjunker. När jag såg hela för första gången grinade jag i sträck från då man vet att något är på gång, till långt in på eftertexterna.

Innan jag berättar hur det gick så ska jag berätta en sak om mig själv och sorliga saker. JAG KLARAR INTE AV DET! Jag har varit förbjuden att se Extreme Home Makeover och massa andra program och filmer pågrund av att jag blir så förtvivlad. Mamma har tillochmed sagt att det inte är som om jag tycker synd om personerna på TVn eller som om jag allmänt mår dåligt över det. Nej, hon har sagt att jag faktiskt beter mig, efter att ha sett en sådan sak som om någon närstående till mig har dött! Ja, så extremt blir det ibland för mig. Många säger att dom grinar till allting och jag gör verkligen inte det (Inte som Anna som t.ex fällde en tår till merci-reklamen) men när det väl tar på mig är det inte vackert.

Tillbaka till filmen.

Ja, såhär låg jag i vardagsrummet och kände att känslan över att jag snart kommer börja må dåligt kom. För att få bort den lite så pratar jag med Mamma och Maja litegranna över hur jag brukar grina och så för att få mig själv att inse att jag inte behöver känna sådan sorg över en film.. Men snart så fick jag en klump i halsen och mamma sa direkt att jag inte borde se klart filmen eftersom vi alla vet hur jag kommer att blir. Det gick så långt att Maja fick komma in och stänga av TV för att jag inte ska få se filmen. Två gånger. Sen ställde hon sig iför med utsträckta armar och stängde av den igen. Såklart när hon gått så zappade jag på kanalen och såg just scenerna när männen som skyvlar kol nere i båter skyndar sigg genom betongs grejjerna (Ni kanske vet vad jag menar). Och eftersom jag alltid får en sån enorm klaustrofobi känsla över det så zappade jag till Heroes istället..

Så det blev igen hela Titanic för mig iallafall. Vet inte om jag någonsin kommer att få se den igen (jag kommer ALDRIG se den själv, och ingen i min familj kommer låta mig se den)... Men jag får göra ett nytt försök när jag tuffat till mig lite kanske.. Som om det kommer att funka.


Förbjuden för folk under 11år (Och Moa)

 

 

 


Mensvärk och en massa tvätt

Har en fruktansvärd mensvärk idag, så det har blivit att knarka mensvärkstabletter (Vilket är svårt då man bara få ta högts 4st/dygn). Tabletterna mina börjar även ta slut så det blir att besöka vårdcentralen (eller vem fan man sa besöka) imorgon för att få tid eller ett recept. Akuuut! Jag hatar mens! Ja, nog med detta äkliga ämne..

Annars så har jag tvättat en massa idag. Jag är så duktig!


Glass

Längtar till sommarn, värmen och att äta glass varje dag.
Jag vill ut och cykla medan jag lyssna på Jonas Brothers,
läsa böcker på stranden och bada i havet. Grilla med vännerna
och spela kubb med familjen. Sjunga sommarlåtar högt i bilen och
få skavsår av att gå barfota i sandaler. GAH! Ge mig sommar!


Gaytrip

Suttit med en bild till Anna och Gollums fanfiction:
Kanske lite för ren för genren den är skriven på, men det
var ASSVÅRT att hitta ett tema som jag kunde jobba med.

Ska försöka igen med en ny bild när jag har den rätta idén!


Favorit i repris


Jag kan inte hjälpa att älska denna video!


RSS 2.0