30/8 - otursdag

Från och med idag utser jag Moa Amanda Kohtala, 30 augusti till min egen otursdag. För att ni ska få en inblick så tar jag allt från början.

Det började imorse när jag gick upp ungefär sådär 08.00, fick sova längre eftersom det är tordag och på tordagar börjar vi 11.00 (10.30 trodde jag) jaja, jag fixar kläderna och bestämmer mig att ta kvart i 10 bussen så skulle jag kunna åka haga bussen upp till skolan. Så jag bli tvungen att skynda mig att äta frukost, och jag va jätte hungrig. Men så finns det inge bröd så jag få göra makaroner på morgonen och med det missar jag kvart i bussen. Det enda tr jag hade va att jag hann med haga iallafall när jag tog halvbussen. Ja, när jag ätit klart öppnar jag kylskåpet och vet du vad? Jo där har nån klant lagt i brödet vårat. Jaja, jag skiter i det för tillfället.

Iallafall kommer jag vid 10 till skolan och vaddå? Jo, ingen INGEN är där, förutom Alicia som berättar att vi inte börjar förrns 11.30 och jag lägger ner, försöker läsa lite historia men beslutar mig att sova lite.

Iallafall så kommer mentorstiden och bla bla bla allt som vanligt.

Jaja, sen så ska vi dra ner till sporthallen för 3.orna hade klassikern så när vi går och ha roligt kommer jag på att jag har lärt mig att hoppa och slå ihop mina ben i luften. Ja, jag besämmer mig att visa det för Antonia och Alicia, och så gör jag det! JAG KLARADE ATT SLÅ IHOP BENEN I LUFTEN! tyvärr så landar jag inte så rätt och slå i marken som fan på vägen ner från mitt hopp. Jag fick en jävla massa skrapsår på händer och ettpå benet.

Sen så missade jag bussen när jag skulle hem igen.

DET VA MIN VÄRSTA DAG PÅ LÄNGE!

Skolan

Vaknade vid 09.00 imorse och gjorde mig iordning till skolan, eller jag tvättade håret och satte på mig kläder, även om jag hade planerat att ha på mig mina nya klackskor enda jag upp med min dir en grey tröja, svarta jeans och mina vita skor iastället xD Haha, jag ville inte se så svartrockg ut, men det gjorde jag dock.

Jag och Anna bestämde oss för att se Coffee Prince och satt oss och titta medans vi åt lunch inann vi skulle åka med bussen till skolan, Anna år fiskpinnar och jag makaroner, det va roligt när anna hade typ ätit upp, då hon frågade om jag ville ha en 'firrepinne' Oh herrugud vad jag garvade då.

Iallafall tog vi oss till skolan där jag träffade klassen igen <3 haha, vi har fått nya rum och vi es2 har dom mest avskilda rummen av alla xD Även det mest möjligt långt bort från Annas och doms rum :'( Verka inte bli så mycket trakkaserier där eller xD Men iallafall så tror jag att vi har dom längst bort eftersom då kan dom hoppa över oss på visningarna xD

Senare gick vi på stan lite, jag och antonia, jaja, vi väntade på att anna och erika skulle komma in så vi skulle kunna gå och köpa mat på blå kiosken, och efter lite möda kom dom, och erika bestämde sig att hänga på oss iallafall, så vi köpte mat och tog hem till antonia. På bussen råkade jag stöta till en dam som tappade sitt busskort under bussen och jag hade värsta skuldkänslorna x/ Men bussen backade och hon fick fram den iallafall.

Jaja, sen kom jag hem och jag va så trött så jag la mig och sov tills anna kom in och sa att Dir en grey va på Tv Wohohoho~ Jaja, jag såg bara lite, hade typ missat allt, men nu en timme efter så såg jag hela, och det va coolt!

Theheheh~

Jaja, nu ska jag gå och sova igen.

Ahnyoung~

THE END


Jag har varit extremt seg på att skriva här den senaste tiden, och nu börjar skolan dessutom, så då kanske det bli ännu mer sällan, men ska försöka att skriva oftare så mina läsare får nått att läsa =) Så tänkte skriva att extra långt inlägg (Om jag lyckas -_-)

Sista dagen på sommarlovet då, men jag kunde inte vara lyckligare xD

Que sera sera har ÄNTLIGEN kommit ut och jag svävar på rosa moln jusst nu, dock har bara subben till 17 kommit ut och inte självaste videon, det suger juh, men jag kan nog vänta mig den i dag eller imorgon skulle jag tro. Jag har väntat i över 2 månader på det och nu när Maja ser serien och sett klart dom 15 avsnitterna, slippen hon att vänta nått alls xD

Jag är super nykär i The Gazette <3 HAha har vetat om dom och lyssnat en lite på dom i flera år men nu har dom nöttat in sig i min hjärna xD Och för en gång skull är inte vokalisten min favorit utan Gitaristen, det va den första xD Iallafall älskar jag musiken och det är juh plus att dom ser bra ut xD

AOI
image132

Jaja, nu ska jag njuta av den sista lovdagen, och ja, jag vet att mitt inlägg inte vart så långt, men jag kommer med MER x) Nån gång xDxD

Ahnyoung~

SÖG!

Kvällen sög som fan! Det enda roliga var att umgås med vännerna, annars va det bara bajs!!! Och allt började med att anna råka kvadda båda våra mp3er! så nu funkar bara ena min hörlur och displayen är bajs.


SUG!

Ska aldrig ut med mp3 i väskan igen!

Ahnyoung~

COFFEE PRINCE

Gårdagen löpte slut ganska tärt, det va kallt och regnade och det va juh absolut INGA folk på marknaden, jaja, jag köpte lite pins till min väska och funderar på att köpa ett par skor för 100-200:- Så jävla fina och himla billigt!

Alla verka ska dricka men jag vet inte om jag ska, mina föräldrar ska ner och ja, jag vet bara inte. Jaja, jag få se vad jag är på för humör senare då. Blir det 3dje dagen i rad jag går ut idag, och till råga på allt ska jag till älnön tro jag, men jag tvekar nu för jag är så trött och inte alls på humör att åka nånstans. Orka jag ens dra mig ner till makrnaden..

Nu ska jag se Coffe prince.

Ahnyoung~


Work girl!

Ja, igår bestämde jag mig en gång för alla att sätta igång träningen på riktigt, och hittils går det bra (HAHA det har dock bara gått en dag då, men iallafall bra för att vara mig.) Jag gjorde mag och ben övningar i går och jag har träningsvärk x) Sen idag så stod jag på orbitreken och sen stack jag ut och sprang, klädde mig även i en massa kläder så jag skulle svettas mer :)

Jaja, imorgon är det marknaden! Och jag ska väl gå med flickorna tror jag, och vi ska ha roligt x)

JAja, nu ska jag göra annat.


JA! Jag märkte nu att Why why love videon ha kommit nu!!! MWHAHAHA!

Ahnyoung~

Obekymrad och dryg

HUHU DEt kommer visst ta längre att se den.. eftersom jag hittar inte självaste avsnittet x'( 


HAHAHAHAHA Jag HITTADE DET!


Det sket sig igen! AISH då måste jag vänta på harsubben x''(

ny JaeJoong var bara tvungen att lägga in!
image130



Extra: Yunho x)
image131

WHY?!

WHY!











WHY WHY?

Ja du gissade rätt/fel; Why why love ha kommit ut!!! Mwhaha ojoj vad jag är rolig! Jaja, ska nu se 8an, men kom nu på att jag nog ska se slutet av 7an först för min hjärna står på noll så jag vet inte riktigt vad som hänt x)

Förövrigt vill jag gå och lägga mig i badet, men Gollum upptar det för tillfället. Hon som sa igår att nu skulle jag ha sånt mjukhud efter att hon smörjt mina armar i bodybutter, men inte fan då, dom känns lika dant som alltid xD Jaja, Nu ska jag ladda ner Why why love och se, efter det få fan hon ta sin röv från badrummet tycker jag.

Ahnyoung~

nagellack

Målat naglarna svarta, men årgrar mig! Vi ha liksom ingen nacgellack borttagning... Så mina naglar kommer se sååååååå gräsliga ut om några dagar :'(

Lala

Fuderar på att ta en promenad nu sådär på morgonen, men jag är fortfarande trött så jag få se x/ Annars går jag en sen. Men förövrigt finns det inte så mycket att göra idag, kanske ringer jag Antonia eller Alicia, men det beror på om jag har orket att röra mig.


Roligt:

Skriv ditt namn med lillfingret: moa

Skriv ditt namn med armbågen: moa

Skriv ditt namn med pannan: jkj90

Skriv ditt namn med foten: mo a

Skriv ditt namn med näsan: moa

woho~ Lite bra var jag iallafall xD



1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
7 år och jag tror jag va i grekland, var där på sommarlovet, Min familj hade döpt om våran katt till Oliver och va var syr x) Sen så kom jag nog hem, då hade mina syskon fått köpta ta tre för 10:- Då vart jag ännu surare, eftersom jag inte fått nått!

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Ute på husvagns semester med Mamma och Pappa, det va väl roligt dom första dagarna, sen vart det bara drygt, fick även veta att jag inte kommit in till nå gymnasum och hade panik ena halvan av sommarn (kom senare in på estetiska pogrammet, skvadern.)

3) FEM SNACKS DU GILLAR
Popcorn, chips, grönsaker man kan doppa i nån god dipp...inte så mycket mer.

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Coldplay - The sientist
Remioromen - 3gatsu 9ka
Mika Nakashima - Glamorus
TVXQ - Insa
Kim Junsu - Beautiful thing (Instru.) Nananananana~

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR:
Bostätta mig i Korea samt Japan, kanske Taiwan också x) Sen så skulle jag gå på alla mina idolers konserter, resa runt överallt, och köpa massa kläder och dylikt, till siste skulle jag skänka pengar till behövade och min familj.

6) FEM DÅLIGA VANOR
Alldeles för obekymrad, hatar min klaustrofobi (Stavas det så?) Äter onyttigt fast jag inte vill, badar i flera timmar varje dag, vana att bryta löften till mig själv.

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Lyssna på musik, min familj, vara med vänner, sitta vid datorn, och bada.

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Köpa: Saker jag inte andvänder
Klä mig i: Jag kan nog klä mig i praktiskt taget allt.

9) FEM FAVORITLEKSAKER:
Tåni?

10) FEM PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UNDERSÖKNINGEN:
Ingen speciell, vännerna kanske? Vi tar alltid varandras sakewr endå xD


Mommi

När mamma slutat jobbet så stack famljen Kohtala till birsta och shoppade till skolstarten. Jaja, jag köpte inte så mcyket, eftersom jag tog upp alldeles för mycket tid på att hitta en bh som jag till sist gjorde, då hade alla hunnit köpa en massa xD Haha Så jag köpte bara en tröja, bhn och trosor x) Men ska se om jag hittar nått mer säger mamma, hon ska betala :D Woho~ mer prngar för mig att bränna på mangor och dylikt :P Men ska nog köpa en tvxq tröja av mina sista pengar :)

Snart ska jag med tjejerna ut på promenad, trots att jag har asont i mina fötter efter att ha gått i högklackat hhela eftermiddan xD Men det ska bli skönt, för jag har inte gjort det på ett tag.

Har även sett om Hana yori dango, och är faktiskt redan på 5 avsnitten på andra säsongen, den är ack så bra :P Och eftersom jag läste ut mangan nyss så tyckte jag att det skulle vara roligt att se serien, eftersom jag märkt att det är så annorlunda men sammtidigt så lika.. skuuumt!

Har även skrivit lite ff idag och jag är glad att jag har skrivit på LSG som jag hade glömt ett tag, men min hjärna är så slut, men det kommer bara trots att jag inte har nå plannerat jusst nu alls XD

Har sett en ny drama, bara för jag behöver nått att dra ut tiden på. Den va rätt så bra, men dock inte nått dösnygging med, men huvudpersons tjejen är jättesöt och draman är skit rolig, trots att jag bara har sett 2 avsnitt än :d Jaja, när jag började ladda ner var jag glad för att ha en drama, men AJ då, efter jag sett 2 avsnitt ska jag gå in och ladda ner mera eftersom jag tyckte den va värt det... Då har det bara kommit 3 avsnitt och det betyder att lilla jag måste VÄNTA på den med!

uhuhu. Nu har jag en massa att vänta på, Que sera sera, Hana Kimi, Coffee Prince, Why why love och min nya 9 End 2 outs :'( muhuhuhuhuhu, men iallafall ahr jag läst lite manga idag....

Sen så lästa jag äntligen två av mina låneböcker idag, alla tio har bara legat och drygat hela tiden jag haft dom X)
Men men fick juh iallafall lite läst :P

Ahnyoung~

Mahah

Idag var jag super duktig och vaknade 09.00 =) Jag gick upp åt frukost och sen la jag mig i badet i några timmar. När jag gick upp satt jag mig och läste lite Kare first love men märkte att jag va asa trött så klockan tolv däckade jag i sängen igen xD Jag vaknade senare vid tre och var utvilad och allt =)

Nu sitter jag vid datorn och gör inget speciellt, jag skriver på min fanfiction Bite me, och läser andra fanfics.

Jag sitter och funderar om jag ska titta på coffee prince eller inte, för det är uppe i det spännande sakerna, men jag har ej nå sub till dom två senaste episoderna, så ska jag se utan sub, där jag kommer att fatta bara ca 60% av allt eller ska jag vänta!

Jag vill juh såklart vänta, men duh, om man känner mig så förstå man! Det är juh ett under att jag fortfarande väntar på dom sista två avsnitten av Que sera sera och ha väntat i typ 2 månader :'(

Aja, jag är iallafall kär i (Hai blir glad) The Kooks låt Seaside, och lyssna på den om och om och om igen för jag är dryg och lyssnar alltid söder låtar jag gillar x)

Jaja, nu ska jag tillbaka till att skriva.

Ahnyoung~

Hana yori dango

Har drygat igenom hela Hana yori dango mangan sen igår 36 volymer! Haha x) JA, nu är den iallafall slut, och jag tycker om den nästan mer än liveactionet =)

Aja, jag såg iallafall inte på Hana kimi härrom dan, så nu ska jag se den.

Anhoyung~

SUG

Ja, sen så kom juh mina kusiner vi skulle vara barnvakt åt, och typiskt så får jag migrän så jag kan bara ligga i sängen och sova, medans Anna och Maja tar hand om dom, men jag får hoppas att jag fortfarande får ta del av lönen vi få för det, för det lär juh, som vanligt, faktiskt vara jag som sjunger barnvisor och berättar godnattdagor, när dom ska till sängs.
Vi såg jusst en film om en båt, den va skit dryg, men tvillingarna tyckte den va bra så jag och Anna satt upp med den, men orkade inte se nån mer x)
Vi hittade inte Hermans napp så nu är Maja på konsum och köper en ny åt honom =)
Ahnyoung~

lolool

Var med mina flickor Antoinia och Alicia igår, Först vandrade Jag och Antonia runt på stan och försökte hitta nått åt Alicia, eftersom hon hade fyllt år, och efter en massa besvär köpte vi ett mobil smycke, och ett sött grattis kort, sen så bjäd vi på filmerna som vi hyrde Sen gick vi och åt på pizzerian, inte så helt oväntat med tanke på att vi nästan alltid äter ute =) Även att Alicias pizza formade dom som ett hjärta, det va assött x) Jaja, vi stack hem till Alicia och pratade och såg på filmerna, Jag grinade på komedin som en galning, men det är juh så jag är x) Sen deckade alla i storsängen, efter jag hade myst med hennes katt Trulsa =) Hon va så liten och söt xD

Idag ska jag vara barnvakt till Herman och Victor, mysigt =)

Nu ska jag iallafall se Hana Kimi 6 och va glad =) Måste även ta nått och äta, för det enda jag fått i mig idag är fyra chokladbollar Anna och Maja hade gjort igår.
Ahnyoung~


SHINYA


Såg mycket manligare ut än denna bild xD Iallafall var hans hår super sött och han spelade jätta bra! Jag stod nära hans trumpinne på slutet *STATUS* xDxD

image127

TOSHIYA


JAG SÅG INTE HANS ANSIKTE NÅN GÅNG! Hans hår hängde för det hela tiden! Men sen såg jag lite av hans profil, och det är juh den, eftersom nästan alla vet att jag älskar näsor och käklinjer, som är så HET!

image126

KAORU


Hade inte så mycker tid att titta på honom, men han va as snygg i sitt lilla skägg, och jag ågra att jag inte slängde mig efter mikrofon stativet han kastade ut!

image128

DIE


Die kanske inte va lika sminkad som den hära bilden, och han hade inte sitt underbara shockröda hår!
Men ACK så HET han va! Och när han log! Jag vart helt plötsligt ett super DIE FAN! 'fangilism'

image123

DIE

image122

KYO

Har nog fortfarande inte fattat att jag faktiskt har sett den hära personen LIVE!

image121

KYO

image120

KYO

image118

KYO

image117

KYO

image116

KYO

image115

Dir en grey

image114

Dir en grey 7/8 -07

Igår morse gick jag upp vid fem och började packa och fixa mig tills att Jag, Anna och Erika stack in till stan vid sju, för att ta bussen till stockholm. På navet vart det lite panik eftersom Raz inte satt i bussen vi trodde hon skulle, men sen kom hon med en annan buss så då blåste vi ut.

På bussen hände inte så mycket, nötte deg låtar och försökte lära Raz koreanska motsvarigheten av sten sax påse, utan några större framgångar dock.

När vi kom till stockholm så går vi först och klä om och smika till oss, sen så låser vi in Raz och Erikas saker i ett skåp (ooooh~)

Vi går på stan en stund och Erika köper ett linne och hon och Raz köper nå extremt fula glasögon (Sorry!) Vi tittade till några män som stod och posade så dära stilla hela tiden och det va ganska roligt x) Sen så stack vi till SF bokhandeln för jag ville ha nån manga, men det slutade med att jag köpte en Sasuke och Tony Tont choppa pins istället.

Sen drar vi med möda till fryshuset efter lite trassel på vägen, om vart vi ska.

Vi drog 'follow those emo's' och följde efter några som såg ut som dom skulle dit xD

Haha!

Iallafall kom vi dir och kön går runt hela byggnaden och alla ser emo ut (Ta inte illa up, jag vet bara inte hur jag ska förklara) Det va runt 2000 pers där :)

Jaja, vi väntade några timmar och sen så kom vakter och sa att vi skulle flytta oss neråt!

Och då märkte jag att han sa till oss som hade suttit längst bak i kön att vi skulle komma först! Jag vart Ja JÄTTE GLAD! Men bajskorvarna Raz och Erika stack nånstans så jag och Anna kunde inte tränga med oss där så vi fick gå till slutet av kön och vänta (Anna hade allas biljetter.)

Men vi kom typ i mitten av kön =)

Set filmades lite och alla vart hysteriska =)

Sen började insläppen, vi kom in iallafall före förbandet började spela och dom va faktiskt braa, men alla ville faktiskt att Dir en grey skulle komma ut, och sparade sin euntisiasm till dom, förutom Raz som hoppade och stojjade mer än alla andra på förbandet x)

Efter lång möda med bra musik så klev dom av scen och alla började skrika..

Men Nej då! Sen kom massa män upp och stojjade med instrumenten i ungefär sådär 40 minuter.

Men sen kära damer och herrar så kom en man upp och berättade vart nödutgångarna var, massa trams och sen så presenterades Dir en grey!

Först va scenen helt tom men musiken började spelas, och efter ett tag började Kyo skrika i microfonen (Man såg han ej dock.) Han skrek sisådar 4 minuter innan band medlemmarna kom in på scenen. Snacka om galet!

Men Kyo var ej där x'( Dom spelade och dona, också poff så stå Kyo på scen!

Jag vart galen och skrek som aldrig förr, jag tror att dom hörde mig till kina x)

Haha Men iallfall så va vi galna och hoppade och dona till flera låtar men efter ett tag så bli jag så torr i halsen och svetting i ansiktet och jag bestämer mig för att tvätta av mig sminket och dricka vatten, på vägen ut (Där toaletterna fanns) så kom jag på att jag skulle köpa nått så jag stack och hämtade pengar och efter att jag druckit vatten och tvättat ansikter köper jag en tröja och pins (Som nu sitter fint på min väska bredvid Sasuke och Tony :D) Sen drar jag in och ställer mig med dom andra och skriker en massa. (Vi står typ i mitten, det va ganska glest med folk där så det va bra, dessutom stod vi mot ett staket och det va bra det också, sen så stod vi rakt framför kameran så våra händer kommer nog synas) JAg skrek lite till erika och anna och sen vänder jag mig om för att se-

Kyo hade tagit av sig tröjan och hans magmuskler var bara att drömma om.

Jag vart vild och skrek i stäck flera minuter x)

Sen så var juh Kyo helt galen på scen och skärde sig själv, ja mina vänner skääärde sig själv. fast det är väl ganska förväntat om man vet vad han sjunger om. Sen sjung han och gjorde nå kontigt som såg ut som han gjorde 'fem elefanter balanserade på en liten liten spindeltrååd' dansen x)

Förövrigt är nog Anna och jag dom enda som har dansat Foxtrot på en Dir en grey konsert, för det gjorde vi :)

Efter ett tag kom jag på att jag endast hade tittat på Kyo. Så jag tittade runt och såg alla Shinya's hår såg ut som en bakvänd pottfrisyr, asså topparna stack utåt. Karou såg normal ut och hade lite skägg som va hett. Die hade en svart t-shirt med amerikanska flaggan och musse pigg på x) Toshiya såg jag inte ansikten på nån gång för hans hår va i vägen hela tiden (Fast jag såg hans profil en gång xD)

Sen så en gång när jag tittade på Die så log han till publiken så där snett! HEECHUL HEECHUL Jag lovat det såg sjukt roligt ut för det va jätte likt! x)

Sen så hände såklart en massa saker som jag inte orkar ränka upp, men en sista sak ska jag nämna!

På slutet efter encoret så ställde Kyo sig med en hink på huvudet där det stod mina inersta önskningar

Rape me

Ja det va juh det jag alltid har plannerat x)

Jag önskade att jag hade stått lite längre fram och fått vatten dom kastade och spottade på mig :'(

Men det va super o förglömligt!

Sjuuuuukt!

Ahnyoung~

Dir en grey

Makalöst! Helt ofattbart!!!! Jag är helt slut på ord!

Jag skriver med när min hjärna har hunnit ikapp min kropp!


WooT

hur ska jag klara det? Läste att det ha tillochmed släppts extra biljetter till dir en grey! Jag är så nervös! Imorgon ska jag bajs i alla mina fobier och trycka mig fram till Kyo, jag får trampas ner och dö! Det är okej! Så om jag dör så är det okej! Hälsa bara till alla mina loved ones, speciellt Mamma och pappa!! x) Haha fast jag kan juh inte riktigt dö än! Jag har just inte sett Dbsk än x) Efter det kan jag dö! Haha också vill jag ha barn, men efter det kan jag dö! Men jag vill juh se mina barn växa upp! Men efter det kan jag dö! Men jag vill juh träffa alla mina 25 barns barn! Men efter det kan jag dö!

Okej, okej jag ger mig!

Imorgon! Minde, MINDRE än 24 h kvar!

KYO KYO KYO KYO KYO

image111

HAHA

The wannadies - You and me song

Always when we fight
I try to make you laugh
Til everything's forgotten
I know you hate that

ba ba da da ba ba ba ba
ba ba da da ba ba ba ba

Always when we fight
I kiss you once or twice
And everything's forgotten
I know you hate that

I love you Sunday song
The week's not yet begun
And everything is quiet
And it's always...

You and me always, and forever
You and me always, and forever
ba ba ba ba da ba, it was always
You and me always..

You tell me I'm a real man
and try to look impressed
Not very convincing
But you know I love it

Now we watch TV
Til we fall asleep
Not very exciting
But it's you and...

Me and we'll always be together
You and me always, and forever
ba ba ba ba da ba, it was always...
You and me always, and forever
You and me always, and forever
ba ba ba ba da ba, it was always...
You and me always, and forever
You and me always, and forever
ba ba ba ba da ba ba....


 
Sista inlägget idag, Jag lovar x)

Snodde från Erika

UTSEENDE
[] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[] Jag blir lätt brun.
[] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[] Jag har en tatuering.
[] Jag är osäker över mitt utseende.
[] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar, om öronen räknas.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[] Jag har barn.
[] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i skolan.
[] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt ?lol? i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[x] Jag föddes med en sjukdom.
[] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[] Jag har brutit ett ben.
[] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[] Mina visdomständer har tagits bort.
[] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[] Jag har varit i Ryssland.
[] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[] Jag har varit vid Haldefjäll.
[] Jag har varit i Japan.
[] Jag har varit i USA.
[] Jag har varit i Afrika.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[] Jag har varit i ett casino.
[] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[] Jag har gått ?skinny dipping?.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[] Jag har krockat i en bil.
[] Jag har skidat.
[] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har åkt taxi.
[] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel
[] Jag är i ett förhållande.
[] Jag är förlovad.
[] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[x] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[] Jag kan inte svälja piller.
[] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[] Jag tar mediciner mot depression.
[] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[] Jag har sett någon dö.
[] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[x] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[] Jag samlar på serietidningar.
[] Jag äger något från Benetton.
[] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[] Jag ser på nyheterna.
[] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[x] Jag är en morgonperson.
[] Jag betalade för min rington.
[] Jag är petig med grammatik.
[] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag har sovit under stjärnorna.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[] Jag är bra på att baka.
[] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[x] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[] Jag vet hur man skjuter.
[] Jag äter snabbmat varje vecka.
[] Jag är bra på matematik.
[] Jag tror på spöken


--

Vaknade tidigt idag, eftersom Mamma var uppe och skulle till jobbet. Jag är tacksam för det, eftersom jag inte vill hålla på att sove till sent på eftermiddagarna nå länge, jag menar, man måste juh anpassa sig för snart börjar skolan igen!

Iallafall imorgon bär det av till stockholm, ska åka typ vid halv 8 på morgonen. Då sove jag säkert på bussen, men jag ska nog ta med nått att läsa (Åker till biblioteket och låna Harry Potter böckerna!) Så jag inte har svårt att sova på natten! Iallafall det ska bli skiiitroligt! Jag kan fortfarande inte riktigt fatta att jag faktiskt ska se Kyo live imorgon! IMORGON! MWHAHAHA

Jaja, Idag ska jag färga håret, jag ska nog ut och sola like också, för jag vill vara iallafall lite brun till skolan börjar, så det inte ser ut som jag bara tillbringar sommarn innomhus, även om det mesta delen.

Jag har inte så mycket mer att skriva klockan tio över nio denna förmiddagen, så jag återkommer.

Ahnyoung~

Dir en grey

Bara tre TRE dagar kvar till Die en grey !!!!!!!!! WOOOOO~

Jag ska helt alvarligt se KYO LIVE! Ett ögonblick jag väntat på i över 4 år!! :')

Förövrigt är jag seg nu för tiden att skriva här, men innan jag går tillbaka och ser Harry Potter med Anna och Maja ska jag kägga upp lite bilder vi knäppt idag!




RSS 2.0