Mina tjejer

Har nyss kommit hem från stan. Efter RK-mötet så mötte vi upp Raz, stack på Blå-kiosken och köpte mat innan vi satt oss i några timmar vid vängåvans och snackade. Det finns inget bättre än sommarkvällar med kompisarna. Att jag har de absolut bästa av dem som finns, gör inte saker värre heller.

(Tänkte lägga in en "fin" bild på oss alla, men det går inte att ladda upp foton verkar det som.. Sugit värre)


Monday

Idag gick jag upp, läste lite och cyklade sen till Arbetsförmedlingen för möte med min jobbcoach. Det var snabbt avklarat så jag tog en extra runda med cykeln i Nacksta på vägen hem. Svettigt värre. Hemma duschade jag badade och gjorde i ordning mat.
Senare ska jag på Röda Korset möte. Jag, Anna och Erika ska cykla in. Tills dess ska jag spendera lite tid i PS. Var Aslänge sen jag gjorde något där.. Borde kanske skriva lite på nån fic snart också.
Jag älskar min cykal.

Midsommarhelgen

Så, drar väl en snabb resumé om vad som hände i helgen. Vi sov, vi spelade kubb, åt och lekte med barnen.. Oh, ojuste, varje kväll satt vi och tittade på film. Det vart inge party, party med mig och Mamma (Som vi hade planerat och skrytit om i flera veckor)

Beside You


Åker iväg och campar över midsommar

Åker iväg med familjen under midsommar. Jag, Maja, Mamma, Pappa, Farbror Timo, Faster Cecilia, Kusin Alvin, Kusin Ebba, Morbror Magnus, Moster Eva, Kusin Herman, Kusin Victor, Moster Susanne, Morbror Leif, Kusin Joel, Kusin Isa, Dan och Carina som är vänner till de vuxna... Vi blir sammanlagt 18 huvuden där. Ska bli roligt värre!

Nya lagar

Sitter och läser på Aftonbladet vilka lagar som ändras eller som kommer att gälla f.o.m 1 Juli. Detta gillade jag mest!

Domstolarna ska döma ut högre straff mot grova våldsbrott.
 

Grattis Sverige liksom!

Bleach

Håller på att tvinga mig igenom dessa extremt tråkiga avsnitt av Bleach! Men jag vägrar att sluta se, för då kommer det att rinna ur sanden och jag vet att det kommer bli asbra avsnitt snart igen! Men DET är SÅÅÅ tråkigt. Om jag ska vara ärlig så sitter jag med mitt tingeling-målarblock medan jag ser, så jag missar lite då och då. Kan ju inte hoppa över dessa booooring avsnitt om man missar nått liksom.. Var rebellisk igår och såg första filmer som lite varvande. Mamma tittade också men frågade massa saker hela tiden.


Fick t.ex frågan om "Den dära Nallen" var någon slags ledare.. Hur hon kunde tro det, vet jag inte.



"Den lilla Nallen" Kon


More love for the people~

Jag hatar verkligen inte en enda person i världen (Men undantag av vissa film, serie eller bok-karaktärer.. Men dom är liksom designade för att hata. När jag ser film kan jag slänga ut mig ordet hata hit och dit, men det är ju bara för stunden och jag hatar ju inte den på riktigt, eftersom det är en karaktär!). Jag förstå inte hur man orkar gå runt och hata personer (Kan acceptera vissa undantag) hela tiden.

Själv har jag personer jag älskar, personer jag gillar, personer jag tycker är intressanta och personer jag håller av som jag låter absorbera all min ork. Sen finns de personer jag helt enkelt inte ädslar min tid eller tankar på. Mycket lättare än att hata. Man blir bara på dåligt humör av att hata..



75 avsnitt avklarat

Jag har då börjat sett Bleach, som jag kanske ha skrivit.. Eller inte. Har nyss avklarat det 75:e avsnittet, så nu har jag bara 200 kvar tills jag är ikapp. Dock är dessa avsnitt extremt TRÅKIGA! Men det är sånt man få ta. De innan var så himla bra, så det blev lite som ett antiklimax efter de tog slut.

Trots att jag endast sett 75 avsnitt så har jag (såklart) börjat få favoriter.
Jag har ingen absolut favorit än, men de jag gillar bäst hittils är:

Ishida Uryuu


Yasutora Sado (Chad):


Oh, titta lyckliga jag! Hittade en bild på de fem resterande
i konkuransen om favorit i Bleach alá Moa!

Byakuya, Renji, Gin, Ichigo, Hitsugaya


Ojusste, sen har vi ju Kisuke och Yoruichi (Wow, en tjej bland favoriterna, hur coolt är det?!)


Nu ska jag lägga mig i badet en stund innan jag återuppta Bleach-nördandet!


JAG DÖR!

Bland det roligaste jag sett! Detta är Moa-humor till max!
Jag kan inte sluta skratta när jag ser detta. Jag dör!

Kaichou Wa Maid-Sama!

Jag har även börjat se en ny anime såhär på sommarkvisten.

Kaichou wa maid-sama!
heter den.

töntigt, söt, tjejig, romantisk.. Precis min smak!


Så vart man förkyld också!

Typiskt mig att ge sig ut och springa när jag börjar bli sjuk. Som jag skrev igår så var jag faktiskt ute och sprang igår. Jag hade haft ont i halsen och känt mig trött hela dagen, men jag trodde inte det var något speciellt alls. Så jag sprang med khaki-mjukisar och hood-tröja uppdragen i armarna. Visst tyckte jag det var ganska kallt, men det är ju bara skönt eftersom man svettas som en gris.

Dock gjorde sig denna springrunda påmind i natt när jag vaknade ett antal gånger av att jag inte kunde andas rätt eller svälja. Så idag mår jag riktigt illa! Inte bra. Det vart lite bättre efter att jag tvingat i mig soppa imorse och legat under mitt varma duntäcke hela förmiddagen. Nu ska jag ta ett bad och bli varm i kroppen. Ska ta med mig musik och bara ligga och chilla. Awesome, liksom!


Inlägg till mig!

Mina vänner med bloggar är inte speciellt aktiva i uppdateringsfronten har jag märkt. Det verka mest som om det är jag som sitter och blogga för allt och ingen. Så ibland får jag pusha på dom lite och be dom skriva ett litet inlägg eller två. Då har mina kompisar (hint, ja ni två!) börjat skriva inlägg i bloggen till mig! Bara mig!
.
Detta läste jag t.ex på Raz blogg idag!

Annars då? Jaa moa, jag har mest jobbat och jobbat milka har kommit hem så vi har hängt en heldel. Annars så har jag paxat anna för att jag vill att vi ska se på en film som nog ingen kommer vilja se med oss. haha XD
.
Det måste noteras att dessa inlägg bara skrivs för att jag tjatat.. Vet inte riktigt om det är negativt eller possitivt liksom! Kanske jag borde sluta tjata..?
.
Jag älskar er endå! Trots att ni inte skriver så mycket blogg och gör så att jag aldrig får något roligt att läsa och har jättetråkiga dagar som blir veckor och sen månader. Tillslut kanske jag hamnar i en depression.. Men ta det inte personligt då tjejer... Om ni inte vill skriva små, korta inlägg för att denna tjej ska hålla upp med eran vardag och kanske få ett skratt eller två av era bravader.. så behöver ni inte!
.
Ni hittar mig isådanna fall i min garderob.. Längst in.. Där bland dammråtterna ni vet?

WOW! Jag menar liksom bara WOW!

Gissa vad jag begav mig ut på förut?

Jo, jag tog på mig mjukisbyxorna och tog en joggingrunda runt bergsåker! Hur awesome är inte jag liksom? Märktes dock oerhört väl hur extremt otränad jag egentligen är. Vart trött efter några meter och fick gå ganska mycket pågrund av håll i midjan. Not funny! Men trots att jag var astörstig och sjukt trött så sprang jag i 40 minuter (Inte illa för mig såhär i början) Det blir mycket mer tränande när jag lyckas fixa cykeln. Skulle pumpa däckena idag men pappas vänner som vi brukar låna pump av var inte hemma, sorgligt nog.
Nu ska jag se mig runt om i the world wild web efter någon bra anime att se.

Hurricane goes to school

Tar bort musiken från bloggen ett tag medan jag laddar upp med något nytt och bra inför sommarn. Kommer väl upp igen senare i veckan, eller när jag orkar.

Nu ska jag ta ett långt skönt bad med hörlurar fyllda med bra musik och en spännande bok!


Bara jag som märker dessa saker?

Okej! Så där satt jag och såg teaser trailern till nya filmen "Tangled". Disneys tolkning av rapunzel, kan jag väl säga. Iallafall så tittade jag på den och fick nå psykbryt för det var något med den som jag redan visste.



Efter nån minut kom jag på vad det var för något:



Den hade samma trailer musik som Harry Potter and the Deathly Hallows!

Är det bara jag som hänger upp mig på sådanna saker?


Ge mig jobb, tack!

Vill ha ett jobb i present. Det skulle vara perfekt!

Serie

Okej, för några inlägg sen så skrev jag om en serie jag håller på att titta på.. Nu kommer det pinsammaste! Det är en australiensk barnserie som gick på sommarlovsmorgon för några år sen.. Okej, barn och barn serie kanske det inte är eftersom det handlar om tonåringar, men att den visats på sommarlovsmorgon säger ju sig själv.

Den heter Blue Water High och jag har nyss sett klart andra säsongen så nu går jag in på tredje och sista. Tycker mest om första säsongens cast, så jag har spolat lite då och då under denna sägong och inte börjat gilla karaktärerna förrnäns i mitten av serien.
Första (och bästa) casten
Fått denna låt på hjärnan efter andra säsongen!

160 dagar, 6 timmar, 54 minuter & 50 sekunder kvar!


appropå liv.

Okej, jag ljög. Det är inte så att jag inte skrivit pågrund av att jag har ett superspännande liv i solen, nej. Utan det är så att jag har börjat se en ny serie. Skriver mer om den imorgon, eller när jag har tid.

Man har ju liv på sommarn

Kommer bli glest med inlägg nu när solen är framme vettu. Måste ta vara på dagarna!

Min kärlek och Jag

Mitt liv är fulländat.
Dock kunde inte ungarna lämna oss för en ensam sekund..
Jag ville ta ett smärtsamt farväl!

hemfärd

Nu går jag, Mamma och Pappa runt och vanka medan vi väntar på att minda kära systrar ska vakna, så att vi kan börja packa våra saker. Idag bär det av hemåt. Känns på tiden det. Har varit en sjukt rolig vecka och jag har gått mer än vad jag någonsin gjort. I London måste det ha varit nå mil varje dag eller så! (Speciellt den dagen vi letade efter Peter Pan statyn i 2,5h)

På hemvägen ska vi även svänga förbi farbrorn min på en kopp kaffe. Mysigt värre.

Jag gillar det faktum att jag kommer kunna sova i min egna säng inatt. Me Like!

Stockholm

Kom till Stockholm i förrgår (Igår natt). Somnade snabbt (~02.30) när vi kom till Farbror, men gick upp klockan 5 på morgonen igen för att följa Erika till Centralen. For tillbaka och somnade om igen.

Vid 13.00 for vi och såg Linas student, åkte tillbaka gjorde oss iordning och for till mottagningen.

Hade det jättetrevligt med en massa folk.

Pappa är sämst, han står och läser över axeln mig, nu gick han. Han ville inte att jag skulle skriva skit om honom men det gö jag iallafall. MAHWHAHA!

Iallafall så, som jag sa, så var det jätte roligt. Fick i oss en eller två drinkar för mycket (Gollum dvs.)

Idag har vi varit inne i stan och vandrat runt. Jag har köpt två mangor (Si-Fi-bokhandeln är det bästa med sthlm) och en sommarklänning. Jag har letat i London efter en sån EXAKT som jag har köpt idag. Hittade den på en boutique i gamla stan.

Nu är vi tillbaka i Farbrors lägenhet och Farmor och Farfar + Kusinen Jonas. Här hänger vi och är coola. Senare ska jag ta ett bad och läsa mina nya mangor. LÄÄÄNGTAR!

Långt och tråkigt inlägg, men DEAL WITH IT!

PS. Mamma berättade att hon ville läsa The Mortal Instuments. Hon är allt för cool!

RSS 2.0