Halloween


OMG! Jag tror det aldrig varit såhär länge..

..Mellan två av mina inlägg.

Lite saker som hänt: Träffade min käraste vän Antonia igen förra helgen. Jag kan räkna på en hand hur många gånger vi setts detta år, sorligt nog. Iallafall så drog vi två plus mina andra favorittjejer ut och åt och sprang en runda på krogen efteråt.

I veckan har jag bara gått på kursen och haft det roligt.

Nu hinner jag inte skriva mer. Alicia kommer nu och jag måste äta innan!

Ahnyoung~

Sherlock

Jag ljög när jag skrev att jag hade två nya serier som jag sett, nej jag har lodat igen tre nya serier.. Eller lodat så mycket man kan.

Den första är miniserien (fast det ska komma en till säsong) Sherlock. Ja, som det låter handlar den om just Sherlock Holmes. Det enda annorlunda är att serien utspelar sig i nutid och inte på 1800-talet som jag tror boken och resten av filmerna och serien etc. utspelar sig i. Me love this för Holmes och Watson är såååå kära i varandra.

Låt mig berätta: Jag vet att jag ofta skriver att karaktärer är "kära" i varandra. Det betyder inte att dom faktiskt har ett förhållande, utan jag skriver så till de flesta film och serie karaktärer som jag tycker har den rätta "kemin" så att säga och som har bra dialoger emellan och som ibland BORDE bli tillsammans. Men, bara så att ni vet.

En rolig sak med denna serie är också att dom är på massa platsen jag sett, det blir man aspepp på!


RSS 2.0