Lördag, middag och mys med Mamma

Eftersom Maja och Anna har dragit ut på krogen så spenderar jag resterande natten med att se Supernatural med Mamma. Lite Dean och Sam doser väger nog upp en utekväll med vännerna (haha, värst vad jag prioriterar) när jag inte har pengar.

I <3 SPN

Nykter Helg

Ikväll blir det andra helgen sen i julas jag inte går ut (Utgångarna tackar jag Erika och Raz för... ni har gjort mig fattig!) Och om jag ska vara ärlig är detta första helgen jag verkligen inte haft någon lust att gå ut alls (Jag var lite rädd där ett tag att jag skulle vilja dra med er ut tjejer.)

Idag blir det iallafall familjemiddag. Vi ska äta något gott som vanligt och smaska ännu godare till efterätt. Sen ska vi se film. Det verkar som om det blir Star Trek. Jag längtar efter att få göra Spock hälsningen (Sitter och gör den nu för rolighetens skull)


Nu ska jag se senaste Yamato Nadeshiko.... I Love that serie.

Sweet Dreams

ohhh, hade två drömmar om Cook inatt (se inlägg nedan). Har glömt bort vad den första handlade om, men i den andra så passade vi två barn tillsammans. Sen satt mamma och rökte vattenpipa på Anonias golv.. WTF. (Det konstigaste var tanken på att mamma skulle kunna sitta å¨golvet.. hon hukade sig liksom)

Skins

Gaah! Jag borde ligga och sova just nu men jag var bara tvungen att se senaste skins. Vilken fantastisk serie det är (För er som gillar Slice of life -genren)






Min favoritkaraktär (Just nu)
Cook


SJUK!

Me is sick.

Jag har nyss läst Naruto! Vad som händer kunde jag inte gissa på fem gånger. Det går alldeles för snabbt och nu verkar det som om det man väntar på sen alltid kommer. Alltså, THE GRAND FINALE! Skit sjukt, jag är INTE beredd på detta alls. Och jag fick.. hopp? Kanske kan det fixa sig. Hoppas, hoppas, hoppas. Ser extremt fram emot denna (SPOILER)..... team seven reunion!

SGFIEGWIRhgirogrgrgERGIWEgrogwer!!! VAD KOMMER HÄNDA?!?!?!


Vem är jag?

Maja: Vem är jag?
Jag: Är du en karaktär?
Maja: Ja
Jag: Är du med i en film?
Maja: Ja
Jag: Är du med i en oscars-belönad film?
Maja: Ja
Jag: Är du med i Brokeback mountain?
Maja: Ja
Jag: Är du Jake Gyllenhals karaktär?
Maja: JA!
Jag & Maja: ..... Hur fan gick det dära till?

Jag säger ju det: Jag KAN läsa Majas tankar ibland.. Detta var helt sjukt!


AGJDiahgoidghd!!

I LOVE THE FILM!!!!!!!! Gaaah! Logan Lerman blir bara snyggare och snyggare ju mer man ser av honom.. Poseidon. I Love you.

Ploten var HELT annorlunda dock. Jag har aldrig sett en film (som jag då läst boken av) som varit så pass annorlunda. ALDRIG! Men jag gillade den iallafall. Vart liksom som en helt annan story eftersom i mitt huvud.

Lite tråkigt att Ares inte var med. Eller Mr. D (Maja vet vem det är) eller Kronos. Förhoppningvist om det kommer en till film, så får dom plats med dessa karaktärer.

Logan Lerman är <3

Nu ska jag ta och fangirla Percy Jackson bok och film med Gollum tills vi somnar.. VILL HA TREDJE BOKEN NU!!

Ahnyoung~


Percy Jackson and the lightning theif

Hoho, nu bär det av till bion. Ska gå med kära systrarna Gollum och Frodo (Maja & Anna). WIHOOHOOHO! Jag är sådär superlycklig.

HWEROISDIGHSDOGIERNGLDIFHGERHGSLDGkldsfhgoierhgDÖFHGERIH!!!!! GAAAH!

Senare kommer jag att ha abstinens för att jag inte ha boken hemma (lånat ut den till Perckelinen)

Förövrigt är Yamato Nadeshiko Shichi Henge sådär ASBRA! Kame är SUPERDUPER he! Inte illa heller att han klippte av sig håret i avsnitt 6 (och blev superduperbajsahet het!) Nu när det var ungefär exakt fem år sen han var min största besatthet börjar jag besatta i honom igen <3<3<3

Aja, nu ska jag ta och klä på mig. Logan Lerman here I come~

Dear Joe



HAHAHA!


FÖRBANNAD!

Idag kom min bok och jag var överlycklig.. tills jag hade läst klart den. Som ni vet så är det två böcker i en. Så i mitten av boken ändras det liksom. Iallafall så tyckte jag den var väldigt smal för att få plats med två böcker me jag började läsa och helt plötsligt vid sida 61 så slutar det helt plötsligt! WTF?! Jag tittar på framsidan av boken och läser de små, små orden "an episode from..."

Vad i helvete skriver inte internett bokhandlarna att det inte är hela boken som man köper utan bara mindra än en fjärdedel av det som ska vara. Förbannad jag blir! Dom har tur att den är så billig och att den andra boken faktiskt är hel, så jag inte skriver ett elakt hatmail.

Tanken på att jag ska få se Percy Jackson på onsdag går mig på bättre humör.

MIN BOK!

Min bok har skickats.. Hoppas den kommer snabbt!

Promenad

Hemma från en fusen promenad runt Bergsåker. Fifaan vad kallt det är ute. Jag såg ut som en blandning mellan en eskimå och en isbjörn när vi gick ut och jag frös arslet av mig iallafall.

Nu ska jag värma upp riskudden lägga mig under mitt varma duntäcke med den. Mysigt värre. Jag tar med mig en bra bok.


Bio

Nu har jag räknat ihop hur många gånger jag var på bio förra året. 17 gånger. Det låter så lite mot för vad det känns. Det innebär att jag varit på bio minst en och en halv gång i månaden. Detta är bara filmerna jag kommer på såhär rakt av också. Så det kanske vart mycke biobesök under 2009.

I år har jag inte varit på bio.. Sjukt nog då jag är fullkomligt besatt i att gå. Mitt första biobesök under 2010 blir på onsdag då vi ska på Percy Jackson (GAH! Jag lääängtar!)






Naruto Spoilers!!


"No matter how far Orochimaru fell, I still love him"
Now I know how the Sandaime (3rd Hokage) felt


Then I guess your fate will be the same as his


Percy Jackson (igen)

Nu är biljetterna till Percy Jackson beställda! Jag, Anna och Gollum blir det som ska gå. Mysigt då och då med lite kvalitétstid med systrar. Även om jag skrev i tidigare inlägg att vi säkerligen skulle gå på fredagan blev det onsdagen iallafall. Wiooohooo!!! Jag längtar tills jag få nästa bok.

Jag har gjort något syndigt (stavas det så?) Jag beställde hem en bok. En töntig och barnslig tonårsbok. För att vara ärlig har jag flera böcker i serien hemma och andledningen till att jag läser dem (Ja, annars är dem inte så bra) är pågrund av två karaktärer som har ett av och på förhållande som jag älskar. HAHA! Denna bok jag beställt är bara om dom två, så jag kunde liksom inte hålla mig. Dessutom fanns den för bara 19:- på CDON (48 med frakt, men vafan) så det sa jag inte nej till.


Man får med en extra bok på köpet, inte illa!


 
VILL SE NU!!!!


Yamato Nadeshiko Shichi Henge

Suttit och tittat på de fyra första avsnitten av The Wallflower (YNSH hint: titeln). Nu måste vi vänta i flera dagar innan vi kan se nästa avsnitt. Sorgligt nog. Medan ska jag ta och läsa om Mangan. Har nu läst de tre första volymerna i badet och eftersom resten saknas (tror några är hos Peckelinen) så får jag ta och läsa resten på datorn.
 


Draman vs. Mangan



Självklart är mangan bättre, men jag tror att jag kommer vara nöjd med draman också!


OH NO!!!

ST.nu


Design

Nu har jag arbetat och gjort om Majas design på hennes blogg. Jag vet att jag hade lovat dig Anna, men du har fan inga bilder att arbeta med. Sorry! Får se om jag kanske hoppar på din blogg imorgon om jag har tillräckligt med inspiration.

Jag är lite osäker på det vita bakom texten. Det ville inte riktigt passa ihop med resten av sidan, men det blev som det blev. Såhär blev det iallafall.
-Heenim.blogg.se-

FAN VAD IRRITERAD JAG BLIR PÅ ATT NÄR JAG SPARAR INLÄGGEN BLIR DET
INGET MELLANRUM MELLAN VISSA DELAR!! FAN, FAN, FAN VAR IRRITERANDE!

Semla

Idag fick jag en semla. Det gör mig lycklig då jag inte fick någon förre
året trots att vi sprang runt på varenda affär det finns (känns det som)

Nu ska jag återgå till att ha roligt på PS!
Förövrigt vill jag veta hur man får in en video från youtube här på bloggen men att bara själva "panelen" syns, ni vet bara det dära delen med play, paus och sådant (så man slipper de fula bilderna när man ska lägga upp musik bara.)



Ahnyoung~

Photoshop är som Julafton och Födelsedag tillsammans

När jag lär mig någon nytt i Photoshop blir jag överlycklig. När jag laddar ner fonts och penslar till Photoshop känns det som julafton och födelsedagen kommer samtidigt. Det kanske låter löjligt eller osannolikt att jag blir så glad över något så patetiskt, men eftersom att gillra i PS är bland det absolut BÄSTA jag vet så kan ni nog inte förstå min lycka. Det är samma känsla som när jag hittar och får läsa en bok jag verkligen velat ha (Erika, du måste veta hur det känns)

Nu är jag lite efter alla som redan kan ALLT om PS. Men eftersom jag har jobbat i min egna "trygga bubbla" och inte testat något nytt på väldigt länge så är det inte så konstigt att jag inte kan allting.
-
Iallafall det jag lärt mig idag är hur man "Färglägger" svart-vita bilder (HAHA! Tänker du om du redan kan det "Hur fan visste hon inte det"). Men det är hur roligt som helst att kunna välja alla färger själv.
-
Snyggingen Logan Lerman ser ut såhär efter han fått lite färg
Fixade bilden också, med kontrast, skuggning, utsmetning och ljuseffekter.

Orlando Bloom & L



SER DU!!!!!?!?!?!


Jag mår illa!

Värst vad flitig jag har varit idag med detta bloggande. Just nu sitter jag och Gollum och ser Catch Me If You Can. Eller jag snarare ser upp lite då och då medan jag läser fanfictions på internett.

Åt nyss en glass. FAN, vad illa jag mår nu. Usch!


Tvätt, Mat och Natt På Museumet

loooool, mitt förra inlägg hade inte publiseras så jag gör det nu.

Snart ska jag gå och tvätta, innan dess ska jag göra mat åt mig själv och sjuklingen Anna. Vi ska se Natt på museumet 2 medan vi äter vår gormémiddag (Snabbmakaroner).

Jag vill gå på bio... Fattiga lilla jag. Jag har fan inte varit på bio sen i slutet av December så det börjar bli lite akut. Jag måste få min Bio-dos snart (Percy Jackson kommer inte förrns om 9 dagar heller, då kommer den på en Onsdag så jag misstänker att jag inte få se den innan Fredagen iallafall, så 11 dagar kan man säga)

Förövrigt har jag nu sett the imaginarium of doctor parnassus. Den var faktiskt bra, men inte lika bra som jag hade förväntat mig. Mest gillade jag-hör och häpnas- inte Heath Ledger, inte Johnny Depp, inte Colin Farell eller Jude Law mest. Nej, mest gillade jag Andrew Garfield som Anton. Han var så söt.

Percy Jackson.

Nu börjar jag att få abstinens. Jag vill se Percy Jackson and the Olympians: The lightning theif (wow, lång titel eller vad?) NU! Den finns med relativt bra kvalité ute på internett men jag har lovat dyrt och hederligt att jag inte ska se den innan biopremiären här i Sverige. Men ÅH! Det är svårare än vad jag trodde att inte se (Har tjuvtittat på de första 17 minuterna). Utifrån vad jag sett så är den ganska lik boken, hittils. Men jag har läst mycket kommentarer att den är totalt olik (kanske det händer senare i filmen). Men majoriteten älskade filmen och jag misstänker att jag också kommer att göra det (Logan, HALLÅ?!)

Jag har även varit flitig och INTE köpt en bok utan ställt mig i kö till biblioteket på den. Den tredje boken i Percy Jackson serien. Dock så verkar det bara finnas de tre första böckerna av fem-boks-serien. Jag skulle nästan vilja ha ljudböcker att lyssna på. Det är så sjukt härligt att ligga i badet och lyssna. Eller när man ska sova, då kan man ligga i sängen med stängda ögon och täcket uppdragen till näsan och lyssna. Typ mysigare som finns (töntigt nog)



Valentine's Day

All by my self...

Efter att ha vaknat av mensvärks-kramper tidigt, tidigt imorse, spenderar jag denna kärleksfulla dag med att läsa en romantisk bok med sorglit slut.. det får mig att må lite bätte. jag spenderar ju iallafall dagen med min enda stora kärlek Litteraturen. Gud, vilken grå mus jag låter som. Jag har även snott och tryckt i mig två choklad hjärtan som Mamma har fått av Pappa. Man får tjuva choklad av sin Mamma om man är all by my self på Alla Hjärtans Dag tycker jag.


Nicholas Sparks

För någon månad sen skrev jag ett inlägg om när jag hade sett The Notebook igen men fortfarnade inte tyckte den var speciellt bra.

Iallafall så gillar jag fortfarande inte The Notebook eller A Walk To Remember speciellt mycket (Filmerna alltså).
Jag typ total dissade Nicholas Sparks för det, kom jag på. Det borde jag ju inte ha gjort då allt han gjort var att skriva böckerna som dessa filmer är baserade på. Alla vet att böcker ALLTID är bättre än filmerna, och ni som inte håller med kan gå och bajsa på er.
Jag gav Nicholas en chans och lånade The Last Song av Erika. Och gissa tre gånger? I LOVE IT! Skitbra bok med kärlek, familj, sorg, Ja, känslor helt enkelt.

Nu ska jag iallafall ge den filmen en bra, stor chans eftersom jag tror att den kommer vara skitbra. Detta är också den enda Nicholas Sparks filmen som han själv har skrivit film-manuset till. Plus att han faktiskt skrev det FÖRE han skrev boken (Ovanligt nog).

Efter jag läst klart The Last Song var det OMÖJLIGT för mig att försöka mig på en annan bok. Så jag stalkade Erika i ungefär en vecka innan jag fick tag i henne.
Nu håller jag på att läsa Dear John. Jag har inte kommit långt (Typ 3 sidor eller nått. shockerande nog med tanke på att vi faktiskt pratar om mig) men vi få se om jag också gillar den eller om The Last Song var en "En gångare" för mig.
Sen ska jag läsa The Lucky One. Också denna av Nicholas Sparks. Den verkar vara asbra! Jag längtar!
Nu ska jag återgå till Familje-middagen. Jag är skithungrig.

Blame it on the Pop



The Black Eyed Peas - BOOM BOOM POW
Lady Gaga - POKER FACE
Lady Gaga Featuring Colby O'Donis - JUST DANCE
The Black Eyed Peas - I GOTTA FEELING
Taylor Swift - LOVE STORY
Flo Rida - RIGHT ROUND
Jason Mraz - I'M YOURS
Beyonce - SINGLE LADIES (PUT A RING ON IT)
Kanye West - HEARTLESS
The All-American Rejects - GIVES YOU HELL
Taylor Swift - YOU BELONG WITH ME
T.I. Featuring Justin Timberlake - DEAD AND GONE
The Fray - YOU FOUND ME
Kings Of Leon - USE SOMEBODY
Keri Hilson Featuring Kanye West & Ne-Yo - KNOCK YOU DOWN
Jamie Foxx Featuring T-Pain - BLAME IT
Pitbull - I KNOW YOU WANT ME (CALLE OCHO)
T.I. Featuring Rihanna - LIVE YOUR LIFE
Soulja Boy Tell 'em Featuring Sammie - KISS ME THRU THE PHONE
Jay Sean Featuring Lil Wayne - DOWN
Miley Cyrus - THE CLIMB
Drake - BEST I EVER HAD
Kelly Clarkson - MY LIFE WOULD SUCK WITHOUT YOU
Beyonce - HALO
Katy Perry - HOT N COLD


När man pratar (eller i detta fall hyr) om trollen

Okej. Så här, förra veckan tog vi och hyrde filmer. Det sjuka med våran familj är att varje gång vi hyr film så lyckas alltid någon kanal visa filmer några dagar efter att vi betalat pengar på den liksom. Två av filmerna vi hyrde var "Meet Bill" och "Charlie Bartlett". Meet Bill såg jag igen igår (Logan lerman och Aaron eckheart gör ett jävla team) och den andra filmen visades idag.

Det är ju lite sjukt faktiskt. Ni som läst bloggen sen länge kommer kanske ihåg att jag skrivit om sånna här liknande händelser, då jag inte hunnit hyra filmen än utan den visas på tv just när jag vill se den.

Aja, nog med det. Kan väl dra igenom helgen som gått med korta drag.

I fredags bar det iväg till Memento, vi för-myste (snarare än festade) hemma hos oss och sendan körde vi till Stan. hade lite förfest i bilen också. Dansade som galningar hela natten. Det suger verkligen att det stänger 02.00

I Lördags hade vi middag utan Alex och Daniel. Det var otroligt roligt, men jag och Anna avlutade det ganska tidigt då vi åkte till Erikas syster Sandra och tjejen som bor med henne.

Det var roligt, men jag var kylen tills sent på natten då jag och Anna virat runt i sundsvall med bussarna och jag gått i midjehög snö med bara nylonstrumpbyxorna. Don't ask why!

Kvällen, eller snarare morgonen slutade med att Anna och Erika deckade i Sandras säng medan jag låg imellan och spenade Bubble-shooter på min mobil.. Sen gav jag upp min tidigare plan att vara uppe till halv tio och somnade jag med.

Söndagen tog jag det lugnt, tvättade och såg film.

Imorgon ska jag in till Stan och hämta ut nästa Percy Jackson bok på biblioteket.


RSS 2.0