Stugan

Tar ett tag innan bilderna kommer iallafall eftersom vi drar till stugan nu idag och spenderar resten av Mor och Fars semester där. Vet inte när vi kommer hem, men det blir nog nästa vecka, någon gång.


Måste arbeta på solbrännan.


Home Sweet Home

Är då hemma igen. Dock hinner vi inte vara hemma så länge (max. någon dag) innan vi drar vidare till stugan. Jag vet dock att det inte varit det finaste vädret här i Sundsvall, men jag hoppas för min och eran skull att jag lyckades ta med mig finvädret hem hit så vi får ett trevligt slut av sommarlovet.

Mycket, mycket har hänt. Jag har en lista på sommar-fails vi gått igenom.  Där ibland finns det berättelsen om Mammas Böna (som jag redan skrivit om), Dan och Carina och kohagen (Vad är det?), Dans Bilskylts-sökning, Den dramatiska bilkön, Victor och hans bajsben och för att inte glömma största failet: Antonia Olsson, nu kallad Blonda Bördan.

Det har iallafall varit roligt.

Och sol har vi haft alla dagar förutom en (Och en natt). Plus att det regnade på morgonen när vi skulle till Kolmården.

Bilder kommer senare, hit och till BDB min.



Happy Birthday




to me......






it's the deatheaters!!

det åska och dundra så att vi vaknade.....nu har jag blivit pigg.. det kommer bli översvämning tro ja... läskigt. nu ska jag spendera resten av natten med att spela spindelharpan.

- it's the deatheaters!


Ändrade planer

Idag har vi varit i Visby, eller, varit och varit. Vi åkter förbi Rusta och nån husvagns affär och stack sen till Lummelunda eller var det heter. Där åt vi och tittade på nått kvarnhjul. Jag inskaffade mig en ny snygg ring och ett par örhängen insprerade av min månadssten. fin, fint. Åkte även förbi nån sport-affär (WTF? Vad gjorde jag där??) och handlade ett par skor för 33:- och två sjalar (Jag och Gollum delar på)

Antonia skulle komma, men allt vart bajs och hennes färja ställdes in, så det sög. Men istället kommer hon inatt och stannar tills på Fredag, roligt nog. Så det ändrades nog till det bästa iallafall.

Senare ska vi åka och bada i blå lagunen innan vi hämtar våran gäst från färjan, det ska bli skönt. Bara det inte blåser så mycket som det gjort idag.

Om nu undrar varför jag inte har bilder, är det därför våran kamera äör sönder och värgar fixa fram fina foton, så jag orkar inte bry mig att lägga in de på datorn. Men dom kommer.


Det verkar också luta mot att vi sticker till kolmården efter Gotland. Så kära Sundsvall, du får vänta några dagar till. (Vi ska bara dit någon dag eller så.) Jag saknar mina tjejer :o



Nu ska jag läsa bloggar.

Ahnyoung~


Yey!!

Idag har jag mest spenderat dagen med att sitta inne och läsa och varit ute och lekt med Ebba. Jag har även pratat med Antonia och det sög att hon inte kunde komma idag, men hon ska komma över imorgon och vara här över natten. Me is happy. Jag har ju inte sett henne sen början av juni, så det ska bli roligt. Vi ska bada i Blå Lagunen, gå på tornerspel (YIPPI) och shoppa i Visby.. Ja, vi ska försöka hinna med det iallafall.

Det fick iallafall min dag att bli lite bättre, för jag har varit sur sen vi kom hit igår. Det regnade, vi bråkade, det vart skit med platserna, jag fick inte lägga mig när jag ville och det går inte att diska två personer i taget... SUUUG!

Nu ska jag återgå till vad jag gjorde. Läsa fics.

Visby, Sol och Harry Potter

Jag gick och la mig vid tolv igår, så jag vaknade vid åtta imorse, pigg och redo för att ta mig an dagen. Fixade frukost, duschade och borstade tänderna innan vi åkte till Visby. Väl där gick vi runt, hämtade biobiljetterna och testade kläder. Sen gick jag, Anna och Maja, som många gissat till bion och såg våran efterlängtade HBP. Den var ju asbra. Dock hade jag sett asfram emot Snapes line: For I am the halfblood prince. Nu sa han bara I am the halfblood prince. Okej, ni tycker säkert att jag är aslöjlig, men jag hade värsta synen, scenarioet, som jag haft sen jag läste boken. Men, men utöver det älskade jag filmen.. Men när gör Harry Potter mig beskviken? (Förutom när Rowling dödar mina 3 favoritkaraktärer)

Vi såg klart filmen, åkte hem från Visby och gick och åt på restaurangen här.

Nu ska jag spendera resten av kvällen framför datorn. Kanske tar vi ett dopp senare också. Vi få se om jag orkar.

Ahnyoung~~


Harry, Fredag

Sitter här och har en tår i ögat. Fast endå kanske inte. Det fanns inga biljetter kvar till Harry Potter premiären imorgon, så vi bestämde att se på den på tordag istället, men det fuckade sig också. Men nu är det iallafall bestämt att vi ska gå på Fredag. Får vänta två extra dagar, men vad gör det när man väntat så länge som jag gjort? No, det ska även vara lite kackit väder så det blir ju bra att man har någonting att göra på en sådan dag.

idag har vi varit nere på stranden. Såklart var jag först i, i det kalla vattnet. Inte många av oss doppade sig ens. Men jag simmade och hade det roligt. Ebba var nog med i vattnet av oss alla och hon är 1,5 år. Solade också så nu börjar jag bli brun :D

Sen har jag inte hunnit gjort så mycket, solat, ätit, badat och tagit hand om alla småbarn är väl det som fyllt de senaste av mina dagar. Längtar iallafall tills vi åker in till Visby, det ska bli kungligt roligt. Me loves it :D

Nu ska jag ta upp några fics att läsa, sen ska jag vila en stund.


Ahnyoung~


Färjan

Sitter på färjan till Gotland nu. Jag har snott mammas internettgrej så jag kan skriva här. Klockan är alldeles, alldeles för tidigt men jag kommer nog vara uppe nu (sure~) Nej, iallafall så var det allt jag skulle skriva, nu ska jag ta fram en fic och läsa tills vi kommer fram.

Förövrigt är min mamma sämst. Hon skulle berätta om hur hon och hennes kusin skulle burna med bilen när dom var yngre, men mamma har alltid trött att det heter att BÖNA.. WTF?! Sen skulle hon läxa upp oss barn med att säga att det har iallafqall hett Böna sen hon var ung. Men såklart har det inte det...


Ahnyoung~


Goodbye~



Nu åker vi. hej då :)


S.O.S


Joe är nästan kriminellt het i denna video :o




Städning & husmanskost, vilka Svenssons!

Vaknade för sent idag igen. Måste fixa så att jag har ringning tidigare på dagarna nu framöver. Idag har jag städat med systrarna. Vi städar vaje dag nu tills vi åker på Söndag. Läst en massa har jag också hunnit medan resten av de inneboende i lägenheten var och handlade till mat i veckan. När de väl kom hem gjordes Potatismos och fiskpinnar iordning till Middag. Vilka Svenssons vi blir. Men vi måste ladda på med den traditionella husmanskosten nu innan vi åker för även om vi har sagt att vi inte allt ska äta ute så mycket som tidigare år (Då vi ätit ute alla dagar uton ~2-3 stycken) så vet man aldrig. Efter semesterna brukar man sakna Makaroner som fan.

Nu väntar jag på att få gå in och lägga mig i badet. Välförtjänt av mig tycker jag... Inte för att jag gjort så mycket.

Annars lääängtar jag som fan till Harry Potter om 8 dagar. Det verkar som det bli att gå på premiären :D



I brist på bilder delar jag med mig denna snygga
Harry Potter/ Naruto fan-art som jag hittat på Deviantart.
 All Creds till artisten 



Ahnyoung~

Roswell/Roswell high

Kalla mig seg. Kalla mig korkad eller varför inte kalla mig dum. För gissa vad jag fick redan på idag, nyss alltså? Joo, jag var inne och letate efter nån fanfiction att läsa. Väl inne på bok-listan hittade jag en intressant titel. Roswell High. Jag tänker såklart på serien som jag älskar, Roswell och bestämmer mig för att titta till vad detta är för bok. Det visade sig att denna bok-serie faktiskt är inspirationen till serien Roswell. Sjukt coolt. Jag hade ingen aning om detta och nu ser jag fram emot att läsa denna serie. Yey, jag som letat efter någonting att läsa och nu kommer jag säkert gå över lik för dessa böcker. Sen ska jag jämnföra de med varandra. Jag vet redan att vissa av namnen är annorlunda.. undra varför.


  


Ahnyoung~


Antonia

Saknar min vän Antonia



Bara du inte har allt för bra där på Öland och inse att ett liv utan mig är mycket roligare xD

I am the 'Who' when you call "Who's there?"

Usch. Denna fras
är nog den mest creepiest av alla fraser i Moas värld. Jag ryser varje gång jag lyssnar på This is Halloween från en av mina favorit filmer (Nightmare before Christmas). I am the who when you call "Who's there?". Det gör mig paranoid.

En annan fras som jag ryser av är denna: The only thing more scarier than beeing alone.. Is realizing you're not. Ohhhh, vad jag jag hatar det.

Nu fick jag lust att se denna film, så ska se om jag kan klämma in den ikväll.
Jack, here I come



Över till Harry Potter och Halvblods-prinsen

Förövrigt är jag sämst. Jag har letat efter en SF-bio på Gotland med inte lyckats hitta någonting. Jag har varit inne på sidan och tittat efter Gotland i SF-listan men inte hitta någonting där nere. Dock så kom jag på idag att man kanske inte ska söka på Gotland utan kanske tillexempel Visby. Visby fanns såklart så Gotland har som de flesta ställerna en SF-bio de också. Så om nio dagar blir det Harry Potter iallafall. Jag är sååååååå GLAD! Så jag kan andvända mitt biokort och komma upp i guldmedlems klubben. Snape, I've missed youuuuuu~ Är lite ledsen dock att Lucius sitteri Azkaban under denna film :'o LUPIN <3

Som en avslutning på detta inlägg: Dessa bilder som jag lappar ihop i Paint



Okej, nu ska jag återgå till att städa (dock väntar jag på att Gollum och Anna ska bli klar så jag kan dammsuga) och lyssna på musik från Askungen och andra Disney filmer.. En passande fras är nog: Varje dag får hon arbeta, hon får jobba, hon får streta? Putsa, diska, tvätta, damma, varje dag är det desamma.


Ahnyoung~

Wimbledon

Fick ett SMS av Alex där det stod att Wimbledon skulle gå ikväll. Så jag tar ett upphåll i Naruto-tittandet redan för att se Paul Bettany filmen. Det gör dock ingenting eftersom nästa Naruto avsnitt inte laddat klart.

Sasuke, my love. Du får vänta någon timme till xD





Naruto

Nu ska jag börja se om Naruto, så vi ses väl om några dagar eftersom jag kommer säkerligen sitta klistrad..

Oh, vilken nostalgi och vad liten Naruto är :o

Jag är inte fanatisk alls...

"What? Suddenly realized that you were supposed to beg for my forgiveness?"


"Why should I ask for forgiveness?"


"Not ask, BEG"



Jag gillar verkligen vissa dialoger jag lyckats krysta fram i mina fanfictions. Ni kanske inte vet men jag brukar ofta läsa om mina fics när jag ska fortsätta skriva, det är därför jag kom över denna lilla meningsbytet. Jag tänkte: att lägga upp den här kan ge mig lite inspiration.. Vem ljuger jag för! Jag vill såklart skryta med att jag är så bra. Tyvärr är det nog inte så många andra än jag som håller med om det.

Förmodningen kommer jag hitta massa dialoger jag tycker jag har varit jätteklyftig med under kvällen. Men vi få se om jag slänger upp dom här eller inte. Bara för mitt eget intresse isådanna fall. Så jag om tjugo år kan gå tillbaka till denna blogg (Som om jag kommer ha kvar den då) och se tillbaka på dialogerna i mina försva verk.. Då kommer jag förstås vara superduper-författare och leva rikt med min man och tjugofem underbarn. Planerna hittils är ju då att mannen är huvudpersonen i massa av mina fics. Jag får nog undanhålla dem för honom så han inte tror att jag är något fanatiskt fan.. Vilken jag inte är *host*

Nu ska jag återgå till Bite Me.

Nej, Agaton Sax

Okej, så Anna är hos Magnus och Eva och sitter barnvakt åt tvillingarna. De ska senare ikväll komma hit och sova över. Medan Magnus var och hämtade upp Anna gick Gollum ner och tog upp kassen med Herman och Victors saker till övernattningen. Den är placerat mitt i köksgången så den går inte att missa.

Ni kanske inte vet men något Herman och Victor nästan alltid har med sig är filmen Agaton Sax och Byköpings gästabud.  Varje gång man sätter på denna film hemma här får jag panik-ångest. JAG HATAR DEN! Varje gång man sett eller frågat vilken film Tvillingarna har med sig att se och svaret är Agaton Sax har jag klistrat på fejk-leendet och sagt något liknande med "Vad spännande.."

Så nyss gick jag förbi den fyllda papperkassen i köket och råkade kika ner i den. Lite chips, godis och dylikt såg jag.. Men längst upp låg det två filmer. Snabbt får jag blickar av den hemska Agaton Sax filmen framför mig och tar med möda upp filmerna med blundna ögon.

JA! Två sproilans nya filmer har de tagit med sig. Fatta vad skönt att slippa Agaton Sax för en tvillingkväll. Kanske kan jag tillochmed sitta i vardagsrummet och mysa med Scooby-doo och mysterigänget eller Disney klassiker ikväll. Det ser ljust ut.




Nej, tack.



Min laddare

Har hittat tillbaka hem.

Så nu ska den välförtjänt få ladda min mobil med massa batteri.

NEW MOON SPOOF


Laddare

Jag har tappat bort min mobilladdare. Det är oerhört frustrerande att inte ha tillgång till min telefon eller min Mp3. Det värsta är att jag är helt säker att den är här hemma men jag har ingen aning om vart jag gjort av den. I hate this. Har inte haft den på flera dagar nu och jag blir rastlös och det är supertråkigt att cykla utan musik. Bajs på detta.

Någon som har en Sony-Ericsson laddare att låna mig? (a)


EFTERLYSES!





Ahnyoung~

Hear you hear me

Ja, några saker har hänt i veckan. Nu har ju jag uppdaterat massa, men jag tänker endå dra igenom vad som stått i mitt schema.

I onsdags cyklade jag till stan och mötte Raz. Hon drog med mig på varenda klädaffär efter en kjol hon hade i huvudet. Vi var där ett bra tag innan hon fann kjolen hon väntat på.... Senare visade sig att det var en klänning. Jag cyklade upp till Hemmakväll och hyrde världens dåligaste film bortkastade 15:- där då.

På kvällen sjussade Pappa, Mig, Anna, Erika och Alicia till Raz där vi satt och myste och drack innan vi drog ner till Gatufesten. Vart mest massa gång för oss, runt, runt. Men det var trevligt att hänge med tjejerna iallafall. Anna och jag gick förövrigt hem (referera till tidigare inlägg).. Hemfärden var otroligt underhållande om man bortser från der smärtande benen.


Igår ringde Daniel och undrade vad vi skulle göra under dagen. Jag kom med den geniala att vi alla kunde åka och bada. Så Daniel och Alex hämtade upp Mig, Anna och Gollum på eftermiddagen och vi stack till Alnön köpte massa gott att äta på stranden och åkte sen till havet. Det var kallt från början och jag var ascool och var den första att doppa mig.


Efter att ha spenderat nån timme på stranden stack vi vidare till någonstans och åt pizza. Gollum-söt bjöd mig eftersom jag är pank. Fick även doggy-bag eftersom ingen av oss orkade mycket av maten.


Idag ahr jag inte gjort särskilt mycket. Det var inte fin-väder på förmiddagen så en cykeltur var uteslutet, så det varrt att läsa manga och äta den kvarlämnade pizzan från igår. Pappa var även och handlade McDonalds till oss så det har varit en extremt onyttig dag.


Nu ska jag återgå till en manga jag håller på att läsa.


Ahnyoung~


Korea-test

1. När började du lyssna på koreansk musik?
[x] För över 2 år sedan
[ ] Snart blir det ett år
[ ] Ungefär 1 år, lite mera
[ ] För två månader sen
[ ] För några dagar sen
[ ] För 1,5 år sedan
 

2. Vilka av dessa hörde du först?

[x] DBSK
[ ] Wheesung
[ ] Super Junior (Gör som Anna och skryter att dom inte ens fanns när jag började lyssna)
[ ] BoA
[ ] SNSD
[ ] Big Bang
[ ] Se7en


3. Beundrar du någon från dessa?
[x] Siwon
[x] Heechul
[x] Jaejoong
[x] Yunho <- min störta idol :O
[x] Yoochun
[x] KangIn
[x] Changmin
[x] Junsu
[x] G-Dragon
[x] T.O.P
[x] Yesung
[x] Kyuhyun
[x] DongHae
[x] Tae Yang
[x] Seung Ri
[x] Se7en
[x] Daesung
[x] Shindong

Ja, jag beudrar alla eftersom jag beundrar personer som går efter sina drömar och lyckat förerkliga dom.



4. Vilka av dessa lyssnar du på?

[x] DBSK/TVXQ/TOHOSHINKI
[x] Big Bang
[x] Super Junior
[ ] SNSD
[x] Wonder Girls
[ ] Wheesung
[x] SS501
[x] The trax
[x] BoA
[ ] Se7en
[ ] 2NE1
[x] Rain
[x] Kim Jong Kook
[ ] MC Mong
[x] H.O.T.
[ ] Hwayobi
[x] Fly to the sky
[ ] M.I.L.K
[ ] Maybee
[ ] Son Dambi
[ ] Bae Seul Gi
[ ] SHINee
[x] Shinhwa


5. DBSK's bästa låtar av dessa är...
[x] Mirotic
[ ] All in vain
[ ] HUG
[ ] Begin
[ ] Are you a good girl?
[ ] 9095
[ ] The way u are
[ ] Proud
[ ] Wrong number
[x] Insa
[x] "O"
[ ] Purple Line

Men mest Rising Sun :O


6. Hur många K-musiklåtar har du på datorn?
[x] Så många så att jag inte orkar räkna
[ ] Såhär många:


7. Vilket band har du mest låtar av?
DBSK


8. Bästa K-låtar du har hört
För många att ränka upp, men Rising Sun har varit en favorit från början. Yellow Butterfly av FTTS <3


9. Bästa bandet?
Dbsk.. Men jag har mina fyra favoriter i Dbsk, Suju, Shinhwa och FTTS.. Dom är som en familj xD In my dreams~


10. Vilka koreanska band har du sett live?
Om 10 år så förhoppningsvist ALLA!


11. Vilket band skulle du kunna skolka en hel vecka för att få de bästa platserna på deras konsert?

Jag skulle skolka en hel vecka för mindre än så :O ALLA (Som jag ett uns gillar.)

Nu ska jag sova.

Slänger in en bild på en supersnygging :D


Jag ger upp.

Kom hem efter att ha gått hem från stan igår natt. Så jag somnade väl vid 03.00. Vaknade vid 05.00 med massa smärta i mina ben. Klockan 06.00 valde jag att gå upp och lägga mig i badet. Klockan 09.00 gick jag och la mig igen. Sen vid 11.00 väcktes jag igen av Gollum, så jag fick springa ner och hämta min cykel. Efter det har jag väckts 3 ggr av telefonen av min kära moder och min broder. Men nu orkar jag inte längre. Få väl somna på eftermiddagen igen eller så.

RSS 2.0