Helvete.

HelvetesjävlasepeasdöäjfhaslödkjfgbhlöheföeJFHLÖwe
FAN! FAN! FAN!


Merlin/Arthur

Dom är ju sååå kära!
Det är sjukt hur varje bråk dom har låter som kärlekstjaffs.



Alvarligt! Jag har aldrig sett en sån kemi mellan två skådisar.


My Skin

Har nyss kommit hem från stan. (Detta inlägg har jag hållt på med i över 1 timme, så det va inte så nyss längre.) Jag, Anna och Erika har varit på Rödakorset möte (Min första gång, finally!). Efter det så tog vi bussen till Granlo för att Erika skulle hämta ett paket, sen for vi tillbaka till stan där jag och Anna tog bussen hem och Erika till Bredsand. Onödig rutt, jag vet.

Nu sitter jag och tittar efter böcker på internett. Vill så gärna klicka hem några nya, men ska vänta tills jag läst ut de 8 stycken böcker jag nyss köpt.

Annars har jag hittat lite ny musik under de senaste veckorna. Dock är jag just nu för lat att lägga in dom i min spellista, men jag ge er youtube-länkar att lyssna på så länge.


Praktiskt taget ALL musik jag hittar, finner jag genom fan-videos av mina favorit-serier på youtube eller liknande sidot på nätet.


Därför lägger jag in de nya favorit-låtarna i sådanna sammanhang.
Spoiler-varning!

My Skin av Nathalie Merchant
Fandom:
Legend of the seeker




Turn and turn again av All Theives
Fandom: Supernatural
 



Stolen av Dashboard Confessional
Fandom:
Robin Hood



Ja, jag ser fan-videos av serier jag inte sett (Refrerar i detta inlägg till Robin Hood). Men jag kan inte räkna hur många serier (och filmer) jag börjat sett jusst pågrund av att jag sett en bra video med bra musik på youtube. True Blood, Legend of the seeker, Glee, 10 things i hate about you, Blood ties, Supernatural, Buffy och många, många mer!

Ja, tillochmed böcker har jag hittat genom detta. (The Mortal instruments FTW!!)

Extra:

X-Ray Dog är en favorit bland fanvideos.

Här är två av mina favorit låtar av han, hon, dom, det.
Fandom till båda är Ron/Hermione från Harry Potter serien.

The vision.


Finns dock en mycket bättre video till den här låten med klipp från Skins.
Dock, går det inte att lägga in videon här.
Men jag länkar den till er som bryr sig (Ingen, alltså!)
- http://www.youtube.com/watch?v=1JS3fMwYzng -


Breathing space


Ahnyoung~


naglar

skriver med en hand medan maja fixar mina naglar. dom blir jättefina. vilken söt syster jag har... när hon inte fiser.

Veckoslut

Igår ringde Alex vid 10.00 på morgonen. Så det var bara för mig, att väcka sömntutorna Gollum och Anna och göra sig iordning. Det tog en tid att komma iväg till Hudik (Som då var vårt mål) eftersom vi skulle åka runt som några jehuer och fixa saker och hämta folk (Ida, Vincent & Amanda).

Efter massa åkande så kom vi till slut iväg och åkte till Dollarstore. Shoppade loss för mycket pengar (För mig). Det är så lätt att slösa en massa, massa cash på sådanna ställen, eftersom allt är så billgt. Då köper man en massa jättebilligt skräp, så det tillslut blir dyrt.

Vi åkte hem till Daniel och Alex där det bjöds på tacos och diggiloo (Jag älskar det programmet!). Daniel sjussade hem Vincent och Ida och Amanda stack efter vi spelat lite Guitar hero band.

Sen satt vi resten oss ner och såg på The Boat That Rocked. Betydligt bättre än jag förutspådde, men inte något jag hoppar ur stolen för. Den var väldigt rolig dock. Sen tittade vi på The Proposal.. Ack, vad Ryan Reynolds är het.

Idag har jag sett klart Legend of the Seeker och min slutgiltiga mening är... I LOVE IT! Jag kan inte vänta tills nästa säsong kommer! Avsnitt 18 var ett av det roligaste serie avsnitten jag någonsin sett.

Såg även andra avsnittet av Merlin säsong 2. -SPOLERS- FAN, FAN, FAN! Det var knappt någon Merlin/Arthur i avsnitten. Men dock, var det massa, massa, massa Arthur/Gwen, som börjar bli mitt andra favoritpar.

Ahnyoung~





GRATTIS ERIKA!

Som fyller 20 IDAG!!!!!!!



Star Trek

Daniel, Alex och Anna kom och hämtade upp mig och Gollum, varav vi stack till Ica och köpte gott för att senare dra till Daniel och Alex för att se på film.

Väl hemma hos värdarna spelade vi guitar-hero-band eller vad det heter och såg på Star Trek. Jag som aldrig har sett serien men hört att filmen var bra, gillade den skarpt.. Kanske mycket pågrund av en favorit (Eric Bana) var med. Plus att snyggingar som Chris Pine och Zachary Quinto hade huvudrollerna. Aldrig fel med lite eye-candy, liksom.

Imorgon ska vi nog åka till Dollarstore, eller så drar jag in på stan och letar efter böcker jag vill ha. Dock kan det nog vänta då jag har 8 Sookie Stackhouse böcker att läsa igenom tills jag börjar på något nytt.

Nu ska jag fortsätta se Legend of the seeker.

Ahnyoung~


GLEE

Den mest monglida, sepe, bästa jävla nya serien jusst nu!
Om inte detta klipp får dig att vilja se mer, så ska du nog inte se.
Dock fattar jag inte hur någon skulle tycka den är dålig. Denna seria är genialisk!



Äntligen!

Nu var det länge sen jag skrev någonting om mina snygging Jang Geuk Suk. Men här kommer några glada (För mig) nyheter om honom.

Ätligen har han fått huvudrollen i en drama (och slipper vara "the other guy"). Tillråga på allt verkar draman vara otroligt underhållande och rolig, och inte en sådan långtråkig alvarlig sak som man lider igenom 16+ asvitt av. Ett plus är att Hong Ki är med, den hetingen. Jag ser mycket fram emot den iallafall.



Den officiella Postern.
Draman heter You're beautiful och kommer
ha premiär någon gång i början av Oktober.


Vidare till en annan serie. I nästan ett år, mer eller mindre har jag planerat att se Legend of the seeker. Dock har jag sett om det första avsnitten femtioelva gånger utan att ha fortsatt. Men igår så tog jag och såg igenom hela första avsnittet och den det andra och det tredje. Nu är jag på den 10onde. Visst, det är ingen Merlin, men den är väldigt sevärd, underhållande och huvudpersons killen är riktigt ögongodis.


BTW har jag fått alla mina beställa böcker, så nu blir det en massa läsande (efter jag sett klart Legend of the seeker, såklart!)


Ahnyoung~



Kyla, stan och massa skräpmat

Idag tvingade jag med Gollum in till stan för att lämna tillbaka några filmer vi hyrt. Innan dess drog vi upp till Södermalm och fick med oss Alex ner.  Väl nere gick vi till Hemmakväll och spenderade en massa, massa tid med att snacka film och välja något att se på. Jag hyrde en film samnt köpte en. Senare gick vi till bokia och spenderade ännu längre tid med att snacka Naruto och välja pennor till mig. Hann inte med så mycket mer på den timmen? vi var där nere. Åt på Mcdonalds gjorde jag också, medan Alex och Maja gjorde mig sällskap.

Jusste, Imorse fick jag mitt Visa-kort äntligen. Plus att jag fick ett avi från posten där mina fyra senaste böcker kommit. Väntar fortfarande på de två första i serien.. suger det eller?

Nu ska jag skörda på Farmville!

Ahnyoung~

Merlin

Har nu sett klart senaste avsnittet av Merlin och även om jag redan visste det, går det inte att inte bli förvånad över vilken otroligt kemi Colin Morgan (Merlin) och Bradley James (Arthur) har med varandra. Det är sanslöst hur bra dom är med varandra. Det är väldigt, väldigt ovanligt att se sådan underbar kemi bland skådespelare, ännu mindre två killar.

Iallafall fick man se att både Santiago Cabrera (Lancelot) och Asa Butterfield (Morded) kommer komma tillbaka i sina roller. De två är nämligen (efter arthur och Merlin såklart) mina absoluta favorit-roller, samt skådespelare.

Det ser iallafall ut som om det blir en himla bra säsong (Om man bortser från det uppenbara Arthur/Gwen relationen som kommer uppstå, snart) Jag kan inte bärga mig till nästa helg!
 





Nu ska jag se film!


Maja, Muffins och Merlin

Jag och Maja fick infall förut och ville göra cholkadmuffins. Så vi tog fram bakhanskarna våra och slängde ihop en smet och fixade bullarna på några minuter (Okej, det var lite längre än så, men det gick himla snabbt). Vi bestämde oss för att vänta med att äta dom efter middagen dock.

Det vart inte heller av någon Merlin, så vi ska sätta oss nu och se på när Merlin räddar Arthur ut knipa än, en gång. Ni fattar inte hur länge jag väntar på denna dag! Sen i fabruari vafan.

Nu ska jag se!

Ahnyoung~


Merlin, I Love You!

Igår var vi då ut, jag Anna och Erika. Vi började hemma hos oss med att ha middag med min familj (framöver så skriver jag familj och då fattar ni att jag oftast menar Alex och Vincent också) Sen spelade vi spel och åt blåbärspaj, lyssnade på musik och fixade datorn. Jag, Anna och Erika drog med Daniel och Alex hem till dom en stund senare och drack klart, spelade musik och Guitarr hero bandet eller vad det heter.

Gick ner till stan strax efter 23.00. Stack till Irish och kissade och sen lodade vi på BK med nya människor. Erika skulle med bussen tidigt så vid 02.00 gick vi med henne till bussen och sen gick jag och Anna hem till Daniel och Alex och sov. Jag började med att se 17 again också, men stängde av innan de första 5 minuterna gått.

Nu ska jag och Gollum se om Merlin och sen se första avsnittet i andra säsongen.

Ahnyoung~

P.S Jag har nu läst klart mina två böcker jag har hemma. Nu vill jag ha mina andra
(Sen när jag har pengar ska jag köpa resten) Dock finns det hela 5 böcker till, så det blir en rejäl slant att lägga ut.


Utekväll-.

Sitter hos Alex och Daniel och lyssnar på musik medan vi väntar på att spela guitarr hero innan jag, Anna och Erika drar ner på stan.

Yippi.

Jag har var


Shiet

Hade en vampyr-mardröm så jag vaknade nu.. Ska dock gå och lägga mig igen.


Oopps.

Okej, jag är sämst. Som jag tidigare skrivit har jag beställt de första böckerna i Sookie Stackhouse serien. Först beställde jag de tre första och sen den fjärde (Av en väldigt bra andledning.. ). Tyvärr så har jag än bara fått trean och fyran. Jag fick dom igår och bestämde mig att jag tamefan inte skulle kika i böckerna och ännu mindre läsa något.

Så senare på dagen satt jag för mig själv i vardagsrummet medan Anna sov och Gollum satt i köket vid datorn. Jag tänkte att läsa lite granna i tredje boken inte skulle vara så farligt (Eftersom första och andra säsongen av True blood är baserad på de två första böckerna)

Jag planerade värsta mannövern så att Anna och Maja inte skulle se att jag tjuvläste, men släppte den ideén då jag kom på att det var mina böcker och dom inte hade något med det att göra om jag läste eller inte. Så jag började läsa... och slutade liksom inte.

Jag kommer nog inte ha några problem med att läsa de första sen endå. Så jag har börjat läsa fjärde nu.

Dock kan jag ju skryta med att det tog nästan en hel dag och det är en ganska kort bok (~300 sidor) Dock har jag gjort en massa under dessa dagar



Igår kväll åkte Jag, Anna och Erika till Raz där vi hade tjejsnack och fixade naglarna (Jag iallafall). Det var väldigt länge sen vi fyra var med varandra nu så det va supermysigt. Hade en massa skoj att prata om också (Erika och Raz och deras misslyckanden)

Idag har Jag, Anna och Erika vart på skolan. Dom skulle hämta sina slutbetyg och titta massa saker. Vi yrade runt i ungefär 2 timmar där och försökte få någonting gjort. Jag påpekade att jag ville ut och festa. Så här lät det ungefär.

Jag: Jag vill festa!
Erika: Jag med! Vi drar ut!
Erika: Jag har 5:- på kortet
Anna: Jag har typ 30:-
Jag: Jag är rik! Du kan låna av mig
Erika: Du kan låna av mig också!
Anna & Jag: *WTF?!*

Iallafall fixade sig ekonomin för oss och vi bestämde oss för att dra vidare till Big Boy och prata med Raz. Så vi tog bussen dit och märkte att Raz inte ens jobbade. Dock köpte vi mat och satt och mumsade. Efter det gick vi tillbaka till stan där vi (Jag) postade ett brev, hämtade ut recept, nördade efter böcker och Anna var på systemet.

Nu ska jag se Dirty Dancing på 1:an, sen blir det mer läsande i Dead to the World. Eric Northman <3


Ahnyoung~


True Blood- lätt att hata

Missförstå inte min rubrik nu. Jag älskar True Blood, men jag måste säga att det finns ett antal många personer jag (och säkert många fler) har väldigt, väldigt lätt att hata i serien. Jag är inte mycket till att hata annars, men fy i helvete vad dessa personer går mig på nerverna.

Låt mig rada upp dom:


Andy Bellefleur

Jag ska påpeka att jag sakta har börjat acceptera honom,
men bara efter senaste avsnitten. Innan de ville jag sparka honom i baken
fyrahundrasjuttiofem gånger, usch!!!!


Maxine Fortenburry
Kärring!!


Amy Burley
Manipulativ two-faced bitch!
Jag är hemsk och önskade henne död

Lorena
2x08- In your face bitch!
Jag känner på mig att vi inte sett det sista av henne.
Jag ser inte fram emot att göra det heller



Lettie Mae Thornton
Jag skulle inte önska min värsta fiende
(Om jag hade nån) en sådan mamma




Maryann Foresster
Hon matar folk människohjärtan..  Behöver jag säga mer?



Steve & Sarah Newlin
White Suite Mother Fucker- Jason Stackhouse
Dessa två karaktärer hatar jag allra mest, fuck you assbowls!




Sen finns det en del karaktärer jag absolut älskar.

Som tillexempel:

Godric
Love, love, love.
Det är svårt att verkligen falla för en
karaktär efter första scenen. Men han vart en favorit
sekunden han visades.


Och mina absoluta favorit karaktärer:


Jason Stackhouse & Eric Northman
hoho, helt klart bäst (enligt mig)
Jag skulle inte ha något emot lite gay-love mellan dom :o


Nu ska jag läsa Club Dead!

Ahnyoung~




Bli en Glee-k du också!

Medan man väntar i 8 månader på nästa säsong av True Blood, kommer det finnas en massa att slösa tid på. Ikväll har tillexempel både Gossip Girl och One tree hill säsongspremiär, Supernatural har börjaat sändas igen. Snart kommer Merlin för att inte prata om filmer som vänta såsom New Moon och Alice in Wonderland.

Tillråga på allt har den nya serien Glee kommit. En serie om en lärare och ett gäng udda elever som tillsammans bildar en Glee-klubb (Sång-dans). En otroligt uppmuntrande och rolig serie med den mest fantastiska musik. Älskar det redan trots att det bara kommit ut två episoder. Rekomenderar den starkt.




Ahnyoung~


MAJ?!?!

Vad ska jag göra nu till fucking jävla maj?!


New Moon trailer... again

Nu, så. Här har ni nyaste New Moon Trailern. Dock är den lite
 annorlunda än den jag la upp igår (för er som såg den)

Holymakaroni! Vem längtar inte?!


Om du trycker på videon och klickar upp den på youtube, ska det bli bättre kavlité.


Nick Petera

Några av er har jag (eller någon annan) säkert visat detta för. Men jag måste bara lägga upp några videor på denna man. Han är galet genialisk. Jag älskar honom.


Nick Peteras cover av Leona Lewis cover av Snow Patrols- Run



Miley Cyrus - The Climb



Don't stop believin' från den nya serien Glee
Inte många kan göra en tjej/kille duett med sig själv liksom


Ahnyoung~


New Moon

Nya New Moon trailern!!!


om videon försvinner eller inte funkar så gå bara på youtube
och sök
"New Moon trailer 3" eller något liknande


turn and turn again

Min helg har varit skön. I Fredags hämtade Daniel och Alex oss och vi åkte och handlade massa gott för att sedan sätta oss ner och se en film. Jag tyckte inte den var speciellt bra så min kväll spenderades mest att sitta vid datorn. När alla åkte hem sattes True blood på och jag och Anna nördade.

Igår (Lördags) kom mina syskon (+Alex) och började rocka loss med guitarrhero band eller så. Jag diggade till några låtar, men det är ingenting för mig. Hämtade Vincent och åt god kycklingwook som Alex gjorde iordning. Spelade lite mer spel och fick till efterrätt som jag gjort. Pannakotta, det blir aldrig gammalt. Mums. Sen spelade vi ett nytt spel. Ordspel som alltid brukar vara min sak, men jag lyckades komma näst sist. Senare på kvällen/natten vart det True Blood likt dagen innan

Idag har vi städat (blir en massa stök efter syskon-middag) och sett True Blood igen :D


Delar med mig en gift med två snyggingar xD


Jag älskar True Blood

ahnyoung~


Vampyrer, vampyrer och ännu mer vampyrer.

Är det bara jag, eller börja vampyr-hysterin falla över kanten nu? Jag menar, vart man än vänder sig finns det en käft med två vassa tänder. (Om man bortser från Twilight där dom inte har huggtänder) Vilken skådis idag har liksom inte spelat vampyr

Jag är en vampyr-älskare och har varit det väldigt, väldigt länge. Så jag kan acceptera denna hysteri och ge allting en ärlig chans. Som likt många andra älskar jag Twilight-serien och True Blood.

Den nya saken jag mest referarad detta inlägg till är nya serien The Vampire Diaries som hade premiär igår. Jag har inte höga förhoppningar om den men ska såklart se det första avsnitten och se vad jag tycker (Inga förutbestämda fattningar) Ett plus. Ett stort plus, är att denna serie har Ian Somerhalder i en av huvudrollerna. Han är nog en av de hetaste personerna ever! Så kommer att tolerera första avsnitten även om det suger.... iallafall tills jag få se snyggingen.. Om jag inte fattat fel ska han vara lite utav en bad-boy vampyr. yummy

Ahnyoung~

True Blood


Min nya favoritvideo från Youtube




Extra:
Jason Stackhouse



I WISH!!

Hoppa fram till 01.30



Om endå det skulle häda... Jag skulle dö lycklig xD


Eller varför inte:
Hoppa till 02.35
värst vilka intressanta plottar det skulle vara! yummy.


Bill/Eric/Lafayette
LOVETRIANGLE
Sounds good!


Nu ska jag sova. Godnatt


Gollum har fått en finne

 

Maja: Jag har en finne!
Mamma:...
Maja: JAG KAN INTE HA EN FINNE PÅ SKOLFOTOT!
Mamma: Den är ju på ryggen!


Bill/Eric

 

 

you two need to fuck and get it over with- Sophie-Anne



woho

Idag har jag sett klart alla True Blood avnitt som kommit ut. Det leder som alltid... till att jag blir riktigt frustrerad och rastlös. Så jag bestämde mig att jag tameefan inte kunde stoppa där, utan ville läsa böckerna. Nu. På en gång.

Så jag lyckades få med mig Gollum till stan där vi länsade biblioteket och Vängåvans efter böckerna. Med min vanliga tur och ovanliga smak i böcker (Finns aldrig böcker jag vill läsa i Sverige) fanns dom inte någonstans. Så vi drog hem, jag så klart med en ledsen min...

Väl hemma gick jag in på CDON.com och..

Har nu klickat hem de tre första böckerna i Sookie Stackhouse serien
och dom kommer om någon vecka. LÄNGTAR! Jag har saknat något att läsa också och senna serie är upp i 9 böcker plus att det kommer en till i Maj. (Så det blir mycket läsande) På Engelska också, såklart!


Älskar förövrigt omslagen.




Jag och mitt ångvälteri.


cliffhanger-skrik



Sookie Stackhouse måste verkligen sluta cliffhanger-skrika i var och varranat avsnitt av True Blood.



MERLIN

<sdvbVLJBSevaäldhäsaf.ksadfbnSDVKbhADUGVsebuvbgögaieugvbSeASGFusgvöasubvsV VBSDugv.kbjhökögiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiujshsfvljgfvluasfiv-vADjvbk-sdvb.kkjv.jk

SEASON 2 TRAILER!!!!!
Äntligen! Som jag har väntat!

Jag kommer inte låtsas om Gwen/Arthur kyssen.. xD 
Den existerar inte i mitt sinne.. (merlin/arthur all the way <3)


Förbannade TV

Sitter och tittar på True Blood. Medan är 5:an på, på TVn. Något amerikanskt Home-videos program som ska vara sååååå roligt.

 Iallafall är det ganska vanligt att se barn (eller andra) som gör illa sig medan någon lyckats filma. Man ser hela tiden att så fort det händer något så skakar kameran till eftersom föräldern börjar springa mot barnet.

Men vad jag inte förstå är när man ser att filmen fortsätter. Jag såg nyss en snutt av en ca~1åring som blev rejält slagen av en gunga i huvudet, FLERA gånger, medan kameran bara fortsatte spela in. Vafan tänker sådana föräldrar på?!!?!?! Blir förbannad. Nästan lika förbannad som när personer som hatar varandra i serier alltid endå verka ha varandras mobilnummer.. WTF?

Nu ska jag återgå till True Blood


USCH!

Jag hade världens hemskaste mardröm.. Kan inte få en bild ur huvudet, det är hemskt. Känns verkligen riktigt och jag mår asdåligt. Fy I Helvete.

Det har hänt 2-3 ggr i mitt liv att jag verkligen har riktiga mardrömmar. Jag har mardrömmar, visst. Men det brukar oftast förekomma massa komedi som överväger det hemska. Visseligen hade drömmen en liten del om disney figurer också, men  nu övervägde det inte alls.

Ahnyoung~


Thank you

Tänkte dela med mig min absoluta favoritlåt genom tiderna.




Det finns en otroligt frustrerande historia hur jag kom över denna.

Jag har alltid varit öppet kär i Peter Pan och när jag var 12 och den otecknade versionen skulle komma var jag inte sen ute efter att leta upp allt som hade med filmen att göra.
En kort snutt av Clocks spelades i trailern och jag vart helt galen eftersom när man inte har text på låten så är det svårt att hitta den (hade inte kommit på iden med att goggla 'låten i peterpan trailern'- tekninken än). Jag väntade och hoppades att låten skulle spelas i filmen när jag väl såg den, men ack nej. Inte ens en snutt, så jag fick en tår i ögat och försökte fortsätta med mitt liv.
Iallafall hörde jag låten på en världs-barn-reklam några månader efter och fick tillbaka frustrationen och hoppades att under varje reklam skulle min låt komma. Det va frustrerande.
julafton över ett år senare fick jag en skiva av Mamma och Pappa.
På kvällen satt jag mig ner och skulle lyssna igenom den och gissa om jag vart glad när jag kom till track 12. Jo, där var min efterlängtade låt!! Jag kunde grina av lättnad. Usch och fy, jag skrek och ropade på mamma att jag hade fått världens bästa julklapp.


Såg även Beetlejuice idag, Tim Burton, I LOVE YOU!!!!!

Nu ska jag sova.

 


FRIDAY I'M INLOVE!!

Tjena mors, här är moroten med det goda humöret. Idag har jag haft en massa inspiration (Tack, tack, tack) så jag har fått en massa, massa saker gjorda. När jag har inspiration blir jag automatisk på jättebra humör, vilket är bra för min omgivning och folken i den.

I helgen blir det familjemiddag igen. Det var allt bra längesen. Dock är Anna i Sthm med Röda Korset så vi få ge henne en tanke när vi äter god efterätt.

Annars är det nästan bestämt att jag ska ner till stockholm någon helg i den närmaste framtiden. Ska hälsa på Antonia som jag saknar en massa. Har varit inne och tittat på buss och tåg men fattar inte ett skit. Förhoppningsvist fixar det sig iallafall. Vill helst åka tåg, dock. Det är mysigare och går snabbare. LÄÄNGTAR!

Tillråga på allt blir ju Moa+Stockholm = SIENCE FICTION Bokhandeln!!! YAY!

Måste dock spara lite pengar också.. Peckelinen fyller ju 20 i slutet av månaden.. PARTY!


Min Freddie/Effy ship-bild

Ahnyoung~


Macy Kevin





Shippar

Har suttit och tittat massa Gossip Girl på internett. Fick lite inspiration av en helt vrickat bra tjej (Hon gjorde olika layout-bilder) och satt mig vid Photoshop och satt in lite random saker i en bild. Här är resaultatet!

Jag älskar Nate/Jenny.
Gossip Girl
Chace är supersnygg och Taylor är så himla fin
(även att hon är född 93.. syns det?)


Detta har fått mig ännu mer inspirerad så jag ska göra mer, mer och mer shipp-bilder (Har aldrig gjort det förut) Lite roligt att inte ha något speciellt nål (Som man har när man gör Posters, CC och dylikt)

*Springer och gör bilder*

Andra "Paret" på min lista är...

Merlin/Arthur
Merlin
Skippa mytologin och gå direkt på en medeltida Gay-story!!



Nathan/Haley
One tree hill
Dock har dom varit lite tråkiga senaste säsongen..
hoppas det blir roligare nu




Bilder som är på G
Inte för att någon bryr sig xD

Kat/Patrick - 10 Things I Hate About You (Serien)
Sonny/Chad - Sonny With A Chance
Morgan/Garcia - Criminal Minds
Kevin/Macy - Jonas (Snart kommer den på Disney Channel :D)
Michael/Maria - Roswell
Andy/Josh - Kyle XY
Freddie/Effy - Skins (S3)

Om jag hittar bra bilder vill säga.
Mina älskligspar över alla älsklingspar (Jusst nu iallafall)

Nu ska jag se en film jag hyrt idag. Failure to Launch (Hemma Bäst på svenska)
Bradley Cooper
är visst med.. Han är het :D

Ahnyoung~


RSS 2.0