GOTT NYTT ÅR!

Eftersom nyåret firas i bushen för mig (där det inte finns internett) skriver jag gott nytt år nu!

Skriver mer imorgon

Äntligen registrerad

Lite saker har hänt sen julafton.

På Juldagen var det bestämt att vi skulle ut. Anna vart sjuk, så det blev jag och Antonia som va ensamma. Vi började hemma hos Nåni redan vid 6 tiden, klädde oss, sminka oss, såg på tv och shottade en massa. Strax efter 23.00 kom vi ut. Vi hamnade på en stentrappa och träffade en massa personer. Senare gick vi hem vid 00.30 ungefär. Vart en snabb stund ute. Men slösade iallafall inte nå pengar på att ta sig in å krogen.

Igår va jag bakfull som jag aldrig vart förr. Skitäkligt. Har gjort ett löfte med mig själv att aldrig bli så igen! Sötpappa hämtade mig från Antonia iallafall. Kom hem och fick besök av min farbror, faster och småkusiner. Senare kom min andra farbror och lite äldre kusin (ett år yngre än mig) som jag inte träffat sen sommarn 2007. Iallafall så hade vi Harry Potter mys (När den första nämda familjen åkt hem) till någon gång i natt.
  
Iallfall.. Som de flesta av mina vänner vet, har jag inte kunnat se telefonnr på min mobil. Men idag åkte jag och pappa in till telia och registrerade mitt kort en gång för alla. Så efter 3 år så kan jag äntligen se vilka samtal jag missat! En bra sak är ju också att när man registrera kortet så få man 200:- i påfyllning. Så nu mina damer och herrar har jag pengar på mobilen för en gång skull. Synd nog har jag inga nummer, få inte på min gamla mobil där alla ligger sparade :'o

Min mobil



Min älskade Nighmare Before Christmas special utgåva :D

Mina underbara syskon som gav mig denna bok <3

Ahnyoung~

Jul

Igår var det julafton som alla redan vet. Var bara familjen i år som firade tillsammans, mysigt (Alex kom senare och spelade lite spel och dylikt med oss)

Mina klappar:
Badrock
Kicks presentkort 250:-
Trosor
BH
Kamera stativ
Pennor
Skissblock
Sockar
2 Perfymer
Skrivblock
Nightmare before christmas special utgåvan'
Mobil
Sängkläder
Spargris
Örhängen
J.K Rowlings The tales of beedle the bard

Med mina systrar fick jag:
Alla Harry Potter filmerna som kommit ut.
Singstar: Disney, ABBA, Boybands vs. Girlbands
Spel

Tack och hej!

Julklappar

Idag ska jag ut och köpa julklappar (föhoppningsvis). Har inte köpt till någon av mina fyra syskon. Det är så svårt att hitta till vuxna personer. Mamma och Pappa håller jag på med en klapp till, de vet redan vad det är (en tavla) xD. Men det vet inte motivet, så det är väl bra iallafall. Jag hoppas de blir glada iallafall.

Igår så hade vi familjemys. Chips, dipp och choklad vart det medan vi såg på LoveActually. Där Alan Rickman spelar mot  Emma Thompson. De spelar Snape och Trelawney i Harry Potter filmerna också.

Ahnyoung~

Jullov

Idag har vi haft julavslutning på skolan. Det va mysigt, började med filosofi (inte så roligt) men hade allsång på lunchen och sedan massa aktiviteter på eftermiddagen. Jag, Anna och Antonia satt hela eftermiddagen med att klura ut en musik tävling... vi vann.. inte. Men när vi va klar så va alla andra aktiviteter över och då fick jag en tår i ögat.. Fick inte pyssla, lyssna på saga, sjunga kareoke eller någonting :'o. Senare gick vi med fackeltåget upp til Norra och lyssnade på kören som sjung. Jag, Maja, Anna och Antonia gick tidigare för vi skulle få sjuss ner 16.00 så vi missade slutet.

Efter skolan har jag städat, varit i birsta och ätit och handlat, kom hem, la mig i badet och nu sitter jag här. Jag är oerhört tött så ska nog snart gå och lägga mig.

Igår var jag och Maja på Bergsåkers Julshow. I alla år har man sagt 'detta år var det bästa' men jag LOVAR. Det har aldrig varit så bra som det va i år. Så otroligt många duktiga barn det finns!




Två pojkar som var helt otroliga.. roligt nog var dom de enda jag fick en bra bild på.

Ego-bilder på mig och Antonia




Ahnyoung~

8

Ska snart åka till skolan. Har haft filosofi nu på morgonen, men jag jobbar själv så jag gjorde klart uppgiften hemma. Har även suttit och sett lite harry potter OOTF fram tills nu. Är fortfarande en halvtimme innan jag ska åka, så jag ska se lite till :D

Ben Barnes for ARO!

Ben Barnes kanske ska spela Aro i New Moon! HETT! Hoppas det blir det. S.M skriver inte i böckerna fysiska åldern för honom så vem som helst kan spela. Jag själv hade tänkt Aro lite äldra.. Men det gör inget om Ben Barnes få rollen... Hottest Cast ever? eller vad? (okej, det är bara jag i min krets som svärmar för Barnes, men visst skulle han vara het som en lite läskig, mystisk vampyr?? Joooooo)


Nu ska jag se HP

Ahnyoung~

13

Snart är det jul, här i vårt hus.

Torsdag och en massa plugg för mig. Ska ha redovisning imorgon på Svenskan. Ska visserligen bara vara 1-3 minuter och jag vet vad jag ska säga och så, men lite ska jag plugga iallafall ^^

Har även köpt NANA (mangan) första volymen! Finns på bokia ^^ SÅÅÅÅ BRA! har läst den förut men den är fortfarande lika bra. Man kan inte bli less. Så fin den är :'O Försöker hålla mig att inte fortsätta läsa på internett, men det är svårt när man vet var den finns.

Nu ska jag se lite julfilm.. sen plugga :O

ahnyoung~

Önskelista

Nu har jag skrivit en önskelista för att underlätta mamma

Trosor

Tim Burton filmer:

-Nightmare before christmas

-Edward Scissorhands

-Charlie and the choclatefactory

-etc.

-(INTE apornas planet!)

Andra filmer

Narnia böckerna

Dir en grey album

Jeans

pengar på mobilen

(mobil)

ny tv?

singstar spelen (boy bands girl bands & disney)

linser till kameran

britney spears perfym Fantasy!

(kamera stativ)

mascara


twilight roswell

HA! det är itne bara jag som tycker Twilight liknar Roswell mycket. Detta hittade jag på soompi


heard Stephanie Meyer dreamt the storyline though a lot of people have noted a lot of similarties with the TV show Roswell. There are loads of threads on that

Max, the alien, saving Liz, the human he loves oh so much, from a gunshot and reveals his alien powers.
- How Max's group tries to separate them because alien + human = impossible
- How Max vows to keep Liz safe, no matter what the measure is
- How being with Liz makes everything so different.

Onödigt men men..


har iallafall haft filosofi prov.. hoppas att jag klarade det iallafall..

16

16 dagar till Julafton. Den första julafton som jag och familjen firar ensamma. Det ska bli mysigt värre. Men lite konstigt kommer det kännas, eftersom det alltid är mycket folk upp i en på julafton. Men vi få skapa nya traditioner... så länge jag har Disney's Christmas Carol, är jag lycklig.

Imogron har jag filosofi prov.. Det kommer inte gå nå bra, jag suger på filosofi. Jag har svårt för att för teoretiska kurser.

Nu ska jag, Mamma, Maja och Anna gå promenad.

Ahnyoung~


Andra advent

Då är helgen slut. Känns inte som om den ens varit, eftersom jag haft Stopmotion kurs från morgon till kväll alla dagar. Men det var intressant (Också få man komp efter jul..skönt) För er som inte vet va stop motion är så är det en film som görs av bilder som sätts ihop. Alltså man flyttar lergubbar och så.. Typ Nightmare before Christmas och Wallace & Gromiteller vad som heter (Vi kom ju såklart inte i närheten av att vara så, men bara för att besriva tekniken)

Roligt som attans iallafall.

Men dock så är det skola imorgon igen, så det känns som om man inte få en lugnt stund på 2 veckor...

Idag har det iallafall varit lugnt, slutare vid 5, kom hem, åt mat, tittade på Jeff Dunham Julspecial, badade och nu är jag här..

Ska se lite Smallville, sen sova.

Ahnyoung~


HAha

Hittade en bild på Robert Pattinson som liten. HAHA lilla Emo-barn xD

Baby-Edward!

Doushite!!

varför köpte jag en varm oboy på pressbyrån några minuter innan jag skulle med bussen? fick dricka upp den på två röda sekunder, så nu har jag bränt mig i hels munnen. Gör skitont!

Sitter iallafall på skolan och väntar på att lektionen ska börja. Ligger nog efter.

Igår hade vi middag hemma. Familjen+ vincent&Alex så klart, Magnus och Eva+tvillingarna och jag bjöd med Antonia. Mysigt värre. Spelade lite spel också. Jag, Antonia och Gollum kom tvåa! kläm på den ni!

Nu ska jag gå och dricka kallt vatten.

Svider som fan i munnen :'O

Ahynoung~

RSS 2.0