double D

Oftast brukar jag tolerera de flesta par i filmer, serier och dylikt. Men denna video kan jag bara inte ta allvarligt. Det är nog inte tanken heller. Jag var bara tvungen att visa. Det kanske finns några shippers där ute (långt, långt borta) som faktisk gillar detta.. Dock kan jag inte sluta fnissa när jag ser det!

http://www.youtube.com/watch?v=Oqo37QUJPCs

ALLA Gossip Girl-fans måste se!!!


flowers of a ghost

Daniel och Alex måste vara de mest otappade personerna ever. Under fem minuter hade de bestämt sig för att komma hit, bestämt sig för att inte komma och bestämt sig för att komma igen. Vilka männiksor. Man får ju hjärtattack för man inte hinner hålla upp med dom.


Gollum och jag har varit och köpt gott som vi ska äta medan vi se någon film.


500 days of summer


VILL SE!


VOLTURI!



För bättre kvalité:
http://www.twilightsweden.se/galleri/thumbnails.php?album=128


85 DAGAR!

PISS-SKIT!

Har lyckats fått massa, massa virus på datorn. Förhoppningsvist fixar Daniel det i helgen. Hoppas verkligen inte att jag måste radera alla mina saker bara.

Sova, städa, slappa.

Min dag har varit seg. Sov till 12.30 då jag gick upp och städade. Vad bra jag är. Efter det har jag färgat min utväxt, sett film och ätit mat. Nu ska jag se lite Gossip Girl. Ska se om serien innan säsongstarten :D


En annan random sak är att jag verkligen älskar att sova medan jag lyssnar på musik. Har gjort det de senaste förmiddagarna (Powernap, ni vet) och lyssnat på min blogg. Härligt!

aja, seyaa!

Jusste! snart kommer Yunhos drama, snacka om att jag lääääängtaar!!! sett trailerna idag.. utan sub dock, så fattade ingenting. But who care? Not me iallafall!

Ahnyoung~


Mamma-Dotter dag vart Mamma-Döttrar dag

Idag skulle jag och Mamma ut och shoppa eftersom det har varit min födelsedag för ett tag sen (~1 månad sen). Vi gör alltid så när någon av oss fyller år. Födelsedagsbarnet åker ut och shoppar och äter ute med Mor vår. Ja, det vart inte riktigt så. De två inneboede av mina systrar stalkade på så det vart mer av en Mamma-Döttrar dag än våran egna. Det gör dock ingenting för jag tycker om mina systrar (Vilken ängel jag är).

Detta inhandlade jag:

En vit, vanlig, lång skjorta


Svart tygkjol


Grått linne i storlek L


Svart pingvinärmad kofta


Svart hårblomma, svart/silver midjeskärp,
hårfärg (Efterlängtat!), Mascara & Ögonskuggor



Jonas Brothers nyaste Album!!!


När jag shoppat klart skulle Gollum och Anna in på Bokia, så där stannade vi en stund. Jag gick direkt till REA-filmdelen (Eller vafan man kan kalla den) där jag alltid spenderar mycket av min tid. Gissa vad jag gör varje gång jag ser ett sådant bord? Joo, jag letar alltid efter en särskild Paul Bettany film, och har gjort det väldigt länge nu (Sen jag vart smittad av Paul-viruset). Snacka om att jag vart glad när jag äntligen hittade Wimbledon bland alla filmerna. Tog fram plånboken jag gjorde kapet på en gång!

Ella Enchanted & Wimbledon


I <3 PB

Nu ska jag lägga in Jonas Brothers låtarna på datorn :D

Ahnyoung~


Nya låtar, nya tag.

Tisdag är här. Idag blir jag ensam hemma så jag ska städa en massa (jobbigt) och se min hyrfilm (Stolthet och fördom). Senare när Mamma slutat ska vi till birsta eller stan för att shoppa och äta mat. Värst vad roigt det kommer vara. Gollum ska också komma och äta.

Jag har ju tagit in några nya låtar här och rensat bort några gammla. Me likes!

Nu ska jag sova lite till. Kunde inte somna igår. Det sög bajs!

Ahnyoung~


Inte bra!

Godmorgon! Okej, nu vet jag att det inte är i närheten av morgon, men jag har varit supersmart och sovit tills nu på kvällen. Lycka till att somna inatt!  Men så blir det när man inte somnar förrns vid 04.00 på morgonen och få gå upp och passa 4 ungar klockan 07.30. Notera att de andra barnvakterna (Anna och Maja) fortsatte sova. Anna var snäll och kom upp när jag bad henne men Gollum total ignorerade mig och sov i flera timmar mer. Men det tog på krafterna. Hur klarar 4-barns mammor sig?! Mor, Far! Hur klarade ni av mig och 4 syskon till?!

Iallafall ska jag spendera resten av kvällen med ett bad och en film. Mysigt värre. Ska väl vräka i mig resten av godiset från igår också. Gott, gott!

Ahnyoung~

Jonas Brothers Live Chat

Slut. Dock missade jag 75% av det. Att försöka se Live-chat med dina idoler medan du försöker natta en 1,5 åring är inte en sådan bra idé. Jag får helt enkelt se på klippern när de kommer upp på youtube. Men för att skryta så kom ju... dum, dum, dum, WONDERGIRLS. Vi vet inte om dom såg våra spam om hur mycket vi älskar dom xD.

Nu ligger jag i rummet och väntar på att Ebba ska sova. Killarna har somnat och är som änglar hittils. Men Ebba börjar böla så fort jag närmar mig dörren xD Men annars har dagen/kvällen gått väldigt bra, trots att jag tjuvade mig en timmes sömn förut.

När Ebba väl somnat ska jag, Gollum och Anna sätta oss ner med vårat välförtjänade godis, popcorn chips och dipp och se någon bra film.


Ahnyoung~

Super-lördagen

Denna dag kommer lätt vara bästa denna månad (Kanske delad med måndag då jag och Mamma ska ut och shoppa). Jag ska vara barnvakt åt min gull-kusiner. Många tycker det kan vara jobbigt att vara barnvakt åt en massa ungar, men jag älskar det. Pågrund av alla barn som ska komma kommer vi att åka in till stan och köpa massa gott tills ikväll. Vi kommer även hyra film (Aldrig Agaton Sax). Och senare ikväll kommer Jonas Brothers ha sin livechat.

Innan dess ska ni få några bra låtar



 

Ahnyoung~

Lost in Austen

Jag håller på att se en mini-serie (4 avsnitt) vid namn Lost in Austen. Väldigt rolig story, när det handlar om en tjej i 20+ års åldern som är närmast besatt i Pride & Prejudice av Jane Austen.

En natt så möter Amanda Price, Elizabeth Bennet i sitt badrum och senare lyckas dom byta plats. Utan huvudpersonen i boken där(Elizabeth), försöker Amanda att fixa allt så att handligen fortsätter som den ska. Det är inte så lätt dock när Elizabeth inte är där.

Lite av en Fanfiction-känsla får man. Vem önskar inte att komma in i sin favorit-bok?



Nu ska jag återgå till att titta.

Ahnyoung~

G.I Joe

Vart glatt överraskad av filmen faktiskt. Gick ju på den mest för att äntligen få guldkortet. Men det fanns massa snyggingar med på bild, för att inte tala om min favorit. Gissa tre gånger vem jag fastande för redan innan jag visste vem det var? Jo, den ärrade, galna, onda vetenskapsmannen, The Doctor. Me loves that. När det kommer till film gillar jag alltid de mest kompicerade och konstiga karaktärer. (Pale man, Silas, Deadpool osv.) Jag är nog lite konstig..

Nu ska jag sätta mig och loda vid youtube. Det gör jag ofta nu för tiden.

Ahnyoung~

G-dragon

Jiyong's rockin' the blonde hair!


Älskar, älskar, älskar!!!!


Blandad dag

Jonas Brothers Oktober turneér är inställda. Detta betyder att dom inte kommer till Sverige. Jag gråter en tår och min plånbok hoppar av glädje. Hoppas de kommer senare iår eller någon gång nästa.

Ikväll blir det bio med Alex. Det ska bli roligt. Jag får mitt guldkort och jag få se en film med snyggingar. Nice, nice. Innan dess ska jag äta middag och städa vardagsrummet, städa och loda vid datorn.

Jag har kommit in i en Twilight-fas igen. Ärligt vet jag inte hur många gånger jag varit här. Jag ska börja läsa om böckerna nu och räkna ner till New Moon kommer ut på bio. Jag längtar! Jacob, my love! (Dock är inte Taylor riktigt min Jacob, men han får duga)


Förövrigt älskar jag denna låt!


Ahnyoung~

Till mina New Moon galna vänner 2

AVDAFÖGNAIHRDGAErhögiuearbgv!!!!!


Vem längtar inte?!?!?!?!?!

94 dagar kvar!!!!



Jonas Brothers

-Does these sunglasses make my head looks fat?
-No, you fat head makes your head looks fat!

lol



I <3 JB

El laberinto del fauno

Vill bara dela med mig ett videoklipp från en av mina favoritfilmer; Pan's Labyrinth. Kanske en av de snyggaste monstrena genom tiderna (enligt Moa). Jag verkligen älskar den och om jag skulle vara en äklig varesle skulle jag lugnt välja denna.



Min handsome man!
Ja, jag är lite psycho i frågan om vad jag tycker är snyggt, deal with it!

Movie-night

Ikväll blir det inge Criminal Minds. Nej, för jag och Gollum har varit och hyrt film. Det var evigheter sen. Iallafall så blir det mysigt värre. Innan dess ska jag ta något att äta, för det enda jag fått i mig idag är två hårdbrömackor (väldigt gott, men jag är ack, så hungrig igen).

Vi var även förbi Ida och Vincent och träffade Selma Silvertass, Deras nya kattunge. Hur söt som helst.

Hur som helst, ska jag nu snart återgå till att titta runt i köket efter något att äta (Resten av familjen äter fisk idag, och ni som inte vet gillar jag inte det särskilt mycket.)

Imorgon ska jag förövrigt gå på bio. G.I Joe, blir det. Detta blir även den 5 filmen jag går på i sommar, vilken betyder att jag kommer få massa, massa extra poäng på mitt biokort. Det kommer resultera att jag äntligen får guldkortet som jag längtat efter. YAAAY! Dock kommer jag inte kunna andvända det så länge när års-perioden går ut i december... Men då är det bara att ta nya tag med att gå på bio :D


Nu ska jag äta, sen blir det dessa filmer:

 

Ahnyoung~

Legion


Paul Bettany <3

Denna ska jag se!




Ahnyoung~

Criminal Minds

Jag och Gollum lodar Criminal Minds. Jag älskar den serien som fan. Dock ser vi genom internett och för att få så pass bra kvalite som vi ser med måste vi vänta en timme mellan avsnitten för att se. Sorligt men sant. 

Men det är iallafall det som resten av söndagen ska spenderas av. Varvat med att se om Jonas. En annan serie som alla också vet att jag älskar. Nu ska gå och kissa och sen återgå till Jonas.

Ahnoyung~


Semester

Bildbomb

Hela sällskapet vid Blå Lagunen


Nästan alla- Far


Ebba var nog i vattnet mest av alla under hela semestern


Anna vid Raukarna


En död fisk kom flytande


Herman, Victor, Mangus, Eva och Anna (lite utmobbad) vid Raukarna


Tvillingarna + Eva


Herman= Posarn (Kanske han fått det från mig? :D)


Cecilia tar kort


Anna fick inte sitta vid oss brunbrända


Jag och barnen jagar får (Lamm som gotlänningarna promp ska kalla dom)


Resten av sällskapet lodar


Varför tycker Victor han är så cool??


Joo, för han har fått ett bajs-ben


Jag har sagostund med killarna


Pappa tror han är cool


Creds till Maja el. Pappa (ni kan se vem som är på bilden och dra slutsats)


Creds till Maja el. Pappa


Creds till Maja el. Pappa (ni kan se vem som är på bilden och dra slutsats)


Creds till Maja el. Pappa


Creds till Maja el. Pappa




Kolmården


Har ingen aning om vad detta var


Vad är detta? Fin var den iallafall


Mäktig björn. Jag döpte honom till Kenai


Små, söta saker


Världens största gnagare


Elefanter


Kom inte ihåg vad dessa var xD


Lat-tiger


Delfin-showen var klart bäst!


Hopp!


... Vad är detta? Jag vet inte xs


Giraff :D


"Savannen"


Lat-lejon


Alla kameler stor med nosen mot solen. Lite symboliskt....


Utom en som stod med röven mot?!
 

Noshörningar & zebror lite fin som avslut






Selånger, vänner och en massa mat-fusk

Min familj har helt gått in i att äta mycket nyttigare än vi gjort hittills. Ni som inte vet kan jag berätta för att vi åt ute på McDonalds eller Pizzerian minst 1-2 gånger i veckan (Sjukt, jag vet). Iallafall så äter vi nyttigt med att dra ner på basmat (Pasta, potatis, ris m.m) och koncentrerar oss på kött och sallad. Självklart äter vi pasta och sådant också (Jag, Anna och Maja) men nu i lagom mängder.

Jag har superfuskat.

För det första så var det som kanske de flesta vet (jag tror alla mina läsare känner mig och därför vet) är det Selånger marknad i helgen. För mig som växt upp i Selånger är det en självklarhet att gå på denna årliga event. Igår fick jag då äntligen träffa mina kära vänner Antonia och Alicia. Vi, samt Anna och min andra kära vän Erika drack lite hos oss och drog sen ner till marknaden... Det var otroligt tråkigt. Kul var det att vara med nära och kära, men kvällarna på marknaden bestå mest av folk under 16 eller över 30 nu för tiden så vi gick hem ganska snabbt. Vilket tar mig till mitt stora fusk... Jag gjorde iordning makaroner med ost, ketchup och Grillkrydda! (Som innerhåller en väldig dålig ingridiens) Inte speciellt bra.
 
Jag tröstade mig med tanken att vi hade kommit överens med att Lördag skulle vara en fusk-dag och klockan var faktiskt över tolv.

Tillråga på allt så var Jag, Anna och Alicia ner på marknaden med Ebba i förmiddags där jag tog en munk.. Oooopppss! Ebba tvingade mig smaka på hennes piggelin också (Jag SVÄR det är svårt att motstå henne när hon ler och räcker en glassen med ett stort leende.) Och väl hemma gjorde pappa kebab. Och alvarligt, man måste ha Pomes Frited till Kebad, annar är det äkligt! Så Gollum drog till konsum och köpte det. Jag kryddade även stripsen med pomes frites-Krydda (Som också innerhåller denna dåliga ingridiens)

Jag kan ju påpeka att det har ju blivit en del drickandes i helgen också. Det är ingen snack om hur dåligt det är heller.

Men imorgon är det Söndag och jag tar nya tag. (GO! Power-girl!)




Annars kan jag ju påpeka lite random att det är min snygging, Joe Jonas födelsedag idag. Hunken fyller 20 (hoho, han är mindre än 1 år äldre än mig!)



Som plus i kanten annonserade idag Jonas Brothers ut på sin facebook att dom snart ska ha en till Live-chat. Denna gång kommer det sändas kring 12 här i sverige om jag har räknat rätt. Nästa Lördag slår det till, så jag och Gollum kommer såklart sitta klistrade och hoppas att våra fråger kommer för en gångs skull (Det låter som om jag gjort detta jätte ofta, trots att det bara varit en gång xD). Vi kommer dock vara barnvakt åt två 5-åringar, en 4-åring och en 1,5-åring under denna natt, men det ska nog gå bra endå.



Vidare till mitt liv igen. Okej, mitt och mitt kanske det inte är. Men sanningen är... Antonia kommer lämna mig igen. Eller hon har redan lämnat mig. För hon ska nämligen gå en skådespelarkurs i 6 veckor i Stockholm. Kursen börjar nu på måndag så jag hinner inte träffa henne tills dess. Men vi har redan planerat att jag ska komma ner och festa med henne, så det ska nog gå fin, fint.

Kommer sakna dig, Gumman!


Denna fick jag i födelsedags present



Nu ska jag se film. Godnatt!

Ahnyoung~

Privileged

Har nu sett klart Privileged och det är allmänt känt att det inte kommer komma en nästa säsong. Okej, tänkte jag, det gör väl ingenting, denna serie är så pass bra att jag bara fortsätter ser. Men så klart slutar hela serien med en stort fett

To Be Continued

Nu vet jag att man aldrig vet om en serie ska fortsätta eller inte under första säsongen. Men va i helvete! Dom kunde ju iallafall fixa ett ordentligt slut. Jag blir såååå frustrerad att ni vet inte. ¨

sdöiugqwpeiutgpf9iugecn<o97eygbh f s PISSSKIT!

Send it on



I <3 JB

Fail

Imorse skulle Anna, Gollum, Erika och Jag in till stan och fixa lite saker. Vi systrarna Kohtala hade bestämt oss att cykla in och arbeta på ben-musklerna. Vi gjorde iordning oss och skulle just börja röra oss utåt när jag kom på att vi inte har nycklarna till källarn där Jag och Maja har våra cyklar. Så vi fick ringa Erika och avboka mötet men vi andra skulle endå bestämt in.

Så vi väntade någon timme på att Far skulle komma hem med de efterlängtade nycklarna. När han väl kom in genom dörren drog vi genast ner och tog ut våra coola rides. Det visade sig att alla cyklar hade väldigt lite luft, så det var bara att hämta en pump hos en av Pappas vänner här i området. Min sadel var bajs, Annas sadel och styre skulle höjas och sen kunde vi börja dra oss... trodde vi.

Det var ganska kallt och så alla bytte om till varma kläder och sen vart det varmt så Anna och Maja var tvugna att byta till svalare kläder igen. Annas bakbroms gick sönder så vi var tvungna att fixa den också.. SEN var det iallafall okej... NOT.

Jag kom på den geniala tanken att jag kanske ska ha med mig min plånbok så jag hämtade den... Och kom på att jag har inte ett enda kort där i utom ID och biokort vilket inte skulle vara till så nytta. Korterna ligger hos en kompis. Så utan nå kort var det ganska onödigt att gå igenom denna mongolida dagen.


New Moon klipp (Oerhört dålig bild)

Bella & Jacob med motorcyklarna


Alice, Bella & Edward i Italien


Jag vill se!!

Till mina New Moon-fantaster till vänner.






Grattis.

Efter att ha kommit hem från en väldigt händelserik kväll ser jag ett msn-meddelande från min syster där hon skrev att hon och hennes flickvän har förlovat sig. GRATTIS VINCENT OCH IDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Utgång

Ikväll blir det utgång, äntligen. Jag har inte varit ute på nästan två månader, så detta ska bli härligt. Håller på att tvätta nu och ska sen få sjuss av Daniel till birsta och senare till Bredsand där vi kommer förfesta. Dock har vi varken fön eller plattång, så jag få hoppas att håret torka så jag kan locka det innan vi åker.

Jag har börjat sett en ny serie. Blood Ties. Vampyrer och övernaturliga saker. Me loves it :D



Ahnyoung~


Hemma... Igen.

Kom hem från stugan idag. Det har varit en blandat vecka, tråkiga saker blandat med lite roligare. Bad och dator har det mest varit för min del. Men jag är 19 nu det blir kanske så när man tar ett steg närmare pensionen. Massa film-tittande har det ocskå blivit, för att inte tala om barnbusningen med Alvin och Ebba, plus Herman och Victor den sista natten. Utöver det mer otrevliga saker som hänt har det varit en mysig tid i stugan där vi i familjen har umgåtts med Kusiner och Farmor och Farfar.

Imorgon åker Mamma och Pappa igen och jag och Gollum blir ensam hemma tills Anna kommer hem (Hon är kvar i stugan). Och i helgen hoppas vi kunna umgås med våra nära och kära. Jag och Anna suktar efter utgång, men vi har inget planerat (Hade egentligen planerat att ta med oss Raz och Erika ut, men så läser jag att Erika ska sluta dricka för hon ska utomlands WTF? Har jag rätt?!) Vad som är mer bestämt är dock att vi ska på bio på Pottan igen (Haha, lol, Pottan) Filmen var så bra så det gör inte ett skit, plus att jag måste få mina bonus poäng till Guldkortet på SF. Nej, men vi hoppas iallafall folket har tid för oss nu.

Annars har jag tagit en ordentlig dusch för en gångs skull på 3,5 veckor. Otroligt skönt att inte ha tidspress eller stå i en bastu.. Me looooves it. Kom också hem till min stora kärlek, badkaret.

Jag har även börjat se serien 10 things I hate about you, baserad på filmen med samma namn. Jag hade inte planerat att se den, men nu är jag superglad att jag gjorde. Hur skön som helst, dock är avsnitten bara 25 minuter långa, men man tar vad man får eller hur?

Nu ska jag i säng.

Ahnyoung~

RSS 2.0