.TELL ME

Har nyss färgat håret brunt. Iallafall va det fäger som skulle bli, men mitt hår är fortfarande rött och ha en baota utväxt. PISS SKIT! Har alltså slösat 140:- på två skit färger, ska inte köpe Gardenier eller va dom nu heter.  Bajs, bajs, nu måste jag slösa ännu mer pengar för mer, bättre färg. Har redan köpt saker för över 400 idag.

Låt mig gå till det lite roligare sakerna som hänt idag. Jag vaknade inte förrns vid 13.00 tiden, vilket är väldigt, väldigt sent för mig. Jag, Mamma, Pappa och Anna stack till birsta när Mamma slutade där jag köpte min efterlänktade bikini. Jag köpte öven ett par skor för........Dum, dum dum.. 29:-!! JA! Fatta, dom är snygga som fan och kostade inte ens 30 spänn!! Köpte även mina skithårfäger och en babylotion jag ska ha på semester.

Fick även veta att vi bara nog är i Öland i ca 1,5 vecka :D Sen åker vi vidare till våran glädje, hoppas deet bli Gotland också! Nu är jag iallfall helt redo att åka, bara ungefär 10 dagar kvar.

Mamma och Jag sitter och ta ner massa, massa sommar/svenska hits som vi ska ha när vi bilar. Kommer bli en asa rolig bilresa som vanligt.

Dagens låt: Wonder Girls- Tell me

Superäkelsöt Mason

Ahnyoung~

.LALALA

Söndag igen och äntligen har jag kommit fram till tiden nu, då det är mindre en 1 månad innan min 18-års dag (Som jag kommer fira på någon bush-krog med Anna, Mamma, Pappa, Magnus och Eva då xD) Det är även mindre än två veckor innan vi sticker neröver. Anna, Min och Majas önskan kanske slår in och vi åker till Gotland och besöker visby och dylikt. Hoppas, hoppas. Längtar fruktansvärt jusst nu. Vi har så mycket som vi planerar att göra!

Idag har vi annars haft familje-middag igen. Idag gjorde Ida mat (Vincent hjälpte henne också tror jag) Iallafall gjorde dom grillspett, sallad och vitlökbröd. Mycket gott. Va lite kaotiskt med att få plats med hela familjen (7st) och till råga på allt två till: Vincent och Alex, runt bordet. Men roligt var det som attan. Skrattade som fan och lärde tvingade alla lära sig CrownJ&Inyoungs 'Tooo much A' Så nu kan alla vara coola tillsammans. Pratade massa minnen och jag tror A och V tycker våran familj är lite borta, men dom får vänja sig vettja xD

Är annars inne i någon Big Bang dvala för tillfället. LOOOVE, säger jag bara, älskar deras musik och stil och humor. Har även lyckats få ner (Bra verionen) av DBSKs Doushite kimi wo suki ni natte shimattandarou (Inte helt säker om jag skrev rätt nu!) Så nu äntligen kan jag lägga in låten på min mp3 :D

Dagens låt: DBSK- Doushite kimi wo..


Lite bilder jag knäppt!


Ahnyoung~

.MARIA

Har nyss varit ute och knäppt lite massa bilder. Maja och jag stack ut vid 19.00 och plåtade som fan. Olyckligt vis visade sig att batteriet nästan va slut, så vi stack till konsum och köpte två glassar var. Massa gott det var. Jag tog en 88, vilket typ va tusen år sen jag åt. Också en traditionell Sandwich som verkar vara min glass denna sommar. Köper alltid den nu för tiden. Tur nog så slog vi på kameran efter vi hade shoppat glass på konsum, och den funkade fortfarande alldeles perfekt ända tills vi kom hem igen. Så nu har jag suttit och tittat igenom alla 150 bilder, var av typ 50~ är bra eller så.

Annars har jag inte gjort speciellt mycket idag. Gollum och jag tittade på koreanske filmen 200 Pounds Beauty, vilken är en av mina nya favorit filmer. Jag har ärligt svårt att verkligen fasta för asiatiska filmer (Seirer är något helt annat) men nu på senaste tiden har jag förälskat mig i 2 stycken; DoReMi och denna då. Rekomendera starkt, båda handlar om musik och är ganska dravliga, men ack så fina. Båda filmerna har asa-bra musik iallfall.

Hana Yori Dango last har iallafall premiär idag i Japan och några andra grannländer om jag inte fattat fel. Vi här i arma far-far-away landet sverige får nog vänta några månader att se filmen. Fast jag hoppas det går snabbt eftersom det är ganska sökt i andra kontinenter.
 Ikväll blir det iallafall HanaDan tittande för Mig och Maja, ska öggla igenom de första två säsongerna nu framöver. Har faktiskt inte sett serien på skitlänge nu, måste vara ett år närma bestämt. F4 Here I come~

Antonia har kommit hem eller gör det idag tror jag så spendera lite tid med henne och Alicia hoppas jag kunna göra också.


Nu ska jag poppa lite popcorn och ta fram min chocklad, sen ska jag krypa ner i sängen och somna famför F4... Mysig helg jag ska ha iallafall :D


Har annars lagt in bilderna jag skulle igår, så skrolla ner och checka vettja :O
Dagens låt: Kim AhJoong- Maria
Lägger in lite bilder från idag.
Träffade en kvinna som va hundvakt till denna sötnos.
Hon lät mig leka och knäppa lite kort på Nila, tror jag hon heter.



Ahnyoung~


.PROMISE YOU

Som jag skrev i ett tidigare inlägg lovade jag skröt jag om att hade suttit med en bild på Photoshop  till en fanfiction ny Fanfiction. Nu har jag uppdaterat bilden, till bilderna. Har suttit och fått ganska mycket gjort idag. Några är från tidigare i veckan, eller till och med förra veckan? Vet ärligt inte :O

Men iallafall ska ni få se dom, även om det inte är något intressant eller i eran smak, eller kasnke ni tycker det är helt värdelöst onödigt. Eftersom Detta är min blogg så gör jag som jag vill såklart.


Första och fulaste bilden.
Gjorde den för någon dag sen

                                    
CC
Inte så värst speciell, men simpelt kan också vara fint!


Poster
Mer kompicerad?, men gillade att göra den.


Enskild poster/CC
cc till en av karaktärerna


Enskild poster/CC
cc till en av karaktärerna


Såklart är dom inte så dära^ små--> Ha överseende med det                      

Ahnyoung~

.BABY AND I



Vill se NU :O

.MAFFIA

Sommarn är här och när man inte har något jobb eller aktiviteter att göra i det icke-somriga vädret är det lätt att fantasin skenar iväg till andra magiska platser... tillexempel SydKorea, vilket då är ganska vanligt för de tre yngsta systrarna Kohtala, om man inte hamnar på en plats som Konoha eller nått :O. Anna och jag har då startat våran nya gemensamma fanfiction, där vi blandar ihop våran fantasi vilket utveckas till något alldeles speciellt, och sen glöms bort i samma veva som våra hjärnor slutar fungera xD Men för tillfället är vi pepp-pepp på den. Bli roligt att ha något att göra på semestern också, skriva lovelife och denna nu som vi döpt.... Vi har inte namngett den än, men det verkar bli Maffiadaughters! Vilka jävla namn vi har på fanfictionen.

Fanfictions jag (och vissa är Annisen med på) skriver:
(Titlarna på engelska eftersom vi skriver på det språket)
Mina och Annas Fics
Mina egna

365 Days
Adiccted
Give Me My Bag, I'm Sorry!
Bastard, I'm Pregnant!
Beeing Lee Eunhye
Bite Me
Blackmailing The Idol
My Boyfriend Is Gay

Connected
DeGuel
Dirty Cash

My Life As A Ganster
Heaven
My Twinsister's Idol Is my Ex

I'm Insane!
Little Swedish Girl
Lovelife
Daddy! I'm Getting Married

Oh! So Much Drama aka. It Started With A Dango In The Full House Beside You
SM Undercover
Our Three Dates
Mr and Mrs Multiface

I'm Sorry, But There's Too Many Of You
Where Did This Go So Wrong?
Maffiadaughters
Don't Speak, Just Smile And Go

Känns som om jag måste få ett projekt avslutat om jag någonsin ska lyckas som författare (Inte för att jag ska försöka ge ut någon av dessa, men om jag inte kan avsluta en fanfiction så hur ska jag kunna skriva en bok o.o) Fast jag har skrivit längre på vissa av fanfitionen än en vanlig bok. Inte Harry Potter 5 kanske, men en vanlig ungdoms bok :O Jag är så utdragen när jag skriver så det bli så långt.

Skulle lägga upp en ny bild, men det verka som om bloggen inte vill arbeta med mig jusst nu, så den få komma upp lite senare.

Nu ska jag ta någonting att äta.

Ahnyoung~

.DOUSHITE

Doushite kimi ni nani mo tsutaerarenakattan darou
Mainichi maiban tsunotteku omoi
Afuredasu kotoba
Wakatteta noni
Mou todokanai

.GLAD MIDSOMMAR

Har ont i hela kroppen. Värker som fan, nåste lära mig att stretcha efter att ha tränat :o Jag är verkligen sämst på det. Imorse tog Anna, Jag och Maja en promenad, härligt värre, fast gjorde lite ont i mitt ass eftersom jag har världens träningsvärk. Iallafall så börjas min Idrottspapper fyllas :D Känns bra, eftersom jag nästan fyllt en tredjedel, och jag har fortfarande hela sommaren på mig att göra resten.

I dag bli det att ta det lugnt. Blir tacos (muums) till middag och sen mys med Anna och Maja, och mer om de har lust att komma, såklart. Mor och Far ska till Kovland och sen till Silje och loda, så vi bli själv. Ska handla massa grönsaker och dip tills ikväll också.

Ja, jag har bestämt mig, ska sluta med att tjata på Geunsuk i varje inlägg :o (Grattis! tänker ni nog xD) Men tro ingen, för det innebär inte att jag inte tjatar om någon annan. Lägger därför in en bild på Jihwan så ingen ska tro att jag gått och blivit helt ifrån mig (Fortfarande samma gamla korea-tönt)

Kang Jihwan :D

Ahnyoung~

.39 DAYS LEFT

... Tills jag fyller 18. Tyvärr så är det en Måndag och jag är ute på semester med familjen. Joo, ni hörde rätt, Anna, Jag och Maja ditchar Sundsvall och sticker med Mor och Far till Öland iallafall (Fast vi planerat hela året att stanna hemma) Så det bli väl krogen med Mamma, Pappa, Magnus, Eva ('Gamlingarna') och Anna, medans Maja får stanna kvar med H&V. Hoho, men sakna oss inte allt för mycket, jag kommer tillbaka och då! Mina älsks ska jag dra med er överallt :D.

Maja och jag siktar på Beach 2008. Vi tränar och tränar och äter massa nyttigt (Okej, vi började idag!) Men vi ska försöka hålla måttet, nej, vi ska hålla måttet! Tog en promenad imorse och nu ska göra lite magövningar. Kämpa, kämpa :D

Annars kan ni se att jag fixat till designen av bloggen lite (Äntligen). Vet inte om jag är klar eller inte, men tor det. Jag var tvungen att ta en Geunsuk bild med :O Bara för att jag är, vad ska man kalla det, besatt.

Maja och Jag va ute och knäppte lite bilder, så jag lägger in en.
(Så här snygg kan man faktiskt vara!)


Nu ska jag träna.

Ahnyoung~

hjsdfasdf

PISSSKITBAJS!

Jag är allmänt irriterad över en 'sak'. Orkar inte med det, men vet inte hur jag ska göra, hu! Känner mig pressad och på något vänster fångad, och alldeles för feg för att göra nånting åt det! Bli bara värra och värra! Måste fan göra nånting innan det är alldeles försent!

Väntar tills Älsk-Nåni kommer hem om nå vecka, eftersom hon lovat att hjälpa mig ta itu med allt bajs.


Maja sa åt mig att titta lite på Geunsuk bilder, så mitt humör skulle bli bättre xD
Så jag lägger in en ChangHui Bild :D (Geunsuks karaktär i Hong Gil Dong <3)

Ahnyoung~


Bajspuppa

Såg klart Hong Gil Dong igår natt med Maja, WTF! säger jag bara!!! ETT MÅSTE ATT SE! Sjukt bittert slut, men såååå fint. Geunsuk, het som vanligt. Jihwan söt :D AIIIIGOOOOO~ BAJS SERIE säger jag bara (DET ÄR SÅ BRA!! Men jag är så arg på den) Fan va man vart lurad!

Ni måste se den (Refrera mest då till Erika och Antonia som gillar koreanska dramer :o)

JiaDong!

Äver på slutet spelades en svensk låt (trodde jag och Maja) Men den va norsk!

Idag ska vi annars fira Maja, så jag ska städa, städa (Så extremt stökigt i rummet!)



Ahnyoung~


Baby and me

Gaah! Såg nyss första trailern till baby and me.

Hong Gil Dong

Sitter hos Ida, fast hon är i stockholm. Anna är Kattvakt och jag och Maja åkte hit igår för att göra denne ensamma erimit sällskap. Herman och Pappa sjussade mig och Maja hit, vi gick och handlade massa gott och kom hem hit och satt oss ner och såg Hong Gil Dong (GeunSuk är med!) Vi tittade på 2 avsitt och sen somnade vi. Jag låg på en super tunn madrass, men det gjorde inget, men nu på morgonen så la jag mig i soffan och fick världens nackspärr, jobbigt nog.

Ahnyoung~

Vi är två små rara röda räkor.

Jag och Anna ha blivit tomater i solen idag o.o

Bränt mig som tusan.

Iallafall ser ni att min blogg är unfer konstruktion, det kommer bli snyggare.

Det va allt :D

Bai!

Parade


Började med att jag vaknade vid 06.00 för jag skulle duscha. När klockan ringde bestämde jag att sova lite till och stunta i dushen (Vilket äckel jag är då). Sov då till 06.30, gick upp, gjorde mig i ordning och åkte in till skolan.

Väl på skolan hade vi gitarr första lektionen. Eftersom det va sista lektionen så va det bestämt att vi skulle göra någon form av ett sista prov eller vad man kan säga. Så hela G-klassen tog en varsin gitarr och stack till närmsta klassrum, dock va det oerhört många som hade prov, vilket va tråkigt. Men vi spelade Sommaren är kort så det rykte till 3 klasser, i personalrummet, till ett gäng dagisbarn som va på skolan av någon andledning och såklart till Rektorn m.f. Det va himla roligt, men gitarren lät inte speciellt bra efter en stund (Vi hade ju gått ute med dom så dom blev helt ostämda). Aja till råga på allt märkte jag att jag inte hade min väska med mig när vi gick tillbaka till klassrummet vi hade lektion it, så jag fick dra mig igenom alla klassrum och ställen vi vart på, i ordning. Nog tamefan så låg väskan inne på Rektorns kontor, vilket va näst sista strället!

På eftermiddagen hade vi Kuhi, fick se nån film som va intressant jovisst, men ack så tråkig! Satt mi ca; 1,5 h och såg på den, sen hade vi betygsamtal, och om jag göra en sista uppgift till kursen får jag förhoppningsvis VG. Så nu blir det bara att plugga i helgen.

Annars är det ganska panik med vagnen till 3:orna vi ska göra. Fan vi trodde vi va låångt gången och alldeles perfekt i timingen, men nu har man räknat ut att vi inte alls har så mycket tid som vi trodde! SUUG! Vi hoppas på att bli den första ES-klass som vinner klassikern! För en gång skull borde naturarna få gå ut sist och sjunga fyr-stämningt!

Nu ska jag sola en liten stund och fixa en milkshake, choklad.

Ahnyoung~


1 episode

Är relativt seg på att skriva jusst nu har jag märkt :O

Veckan som gått har varit ganska händelserik och skön. Hunnit med en massa saker, fixat klart fotoprojektet har jag gjort (Ska redovisas i veckan tror jag, och nu har jag typ inget kvar i skolan att göra :o) Köpte presenter till Daniel och Maja (Nu har jag bara srudentpresenterna kvar!)

Vi i klassen har kommit fram till gemensamma beslut som varit ganska jobbiga. Fick veta att jag fått VG i slutbetyg i Engelska B, Spenderat fredagkväll med Antonia och Alicia (ÄNTLIGEN!) Min bror krockade med sin bil dagen han fick den, så nu är den förstörd... o.o (Inte för att DET har nått med mig och göra.... Det va en sak jag bara ville att ni skulle höra -.-) 

Har haft mitt 'gitarrprov' som jag gruvade mig som fan för, men det gick bra, bra :D Nu har jag bara Kuhi redovisning jag ska göra+ en till uppgift som jag måste göra om jag vill ha högre betyg... vilket jag inte tro jag skulle få iallafall, redovisa mina foton och.... Ja inte nå nämnvärt mer... Det känns som om en tyngd har lyfts från mina axlar sååå skööönt!

Så nu är det bara att se framemot 2 veckor till i skolan med en massa slapp (INTE) sen är det lov :D På ån dras förhoppningsvis vi tjejer ihop allesammans igen (Så längesen när vi va allihopa!) Men det kommer bli asa roligt om alla kan komma :D:D:D

Måste bara påpeka!!!


Hyrde då One missed call Last igår (Sista filmen) Då Horikita Maki är med... Men hon bryr vi oss inte om jusst nu!! För gissa vad?! Trodde ni jag skulle missa att nämna det kanske?! NEJ! För Jang Geunsuk va med (Inte missar jag honom i några inlägg nu eller :O) den japanska klassen skulle på resa till Syd korea då, och han spelade en döv lärare som typ va tillsammans med en av huvudpersonenrna. Och på slutet, LÄS INTE OM DU SKA SE FILMEN. Så tar allt slut då, och jag är SÅÅÅ lycklig att jag ler som en gris.. MEN NEJ! sist av allt då allting ska vara slut DÖDAR dom honom! T-T


image446
Lägger in en bild på vad som måste
vara en av världens sötaste ungar,
Mason spelar Geunsuks barn i den
kommande filmen Baby And Me som
jag väntar tålamodigt på :D


Ahnyoung~


RSS 2.0