Vårshow

Ikväll blir det vårshow. yippi!

Skins Us? Inte Okej!

Okej, så jag tänkte: "Jag ger MTVs Skins US en chans, så illa kan det inte vara"

Eller så JOOO! Riktigt illa är den. Okej om dom hade valt att göra den hela serien lite annorlunda men med samma "känsla" som orginalet, okej om dom hade gjort det exakt som orginalet men med andra skådespelare!

Men vad är en amerikans serie utan cheerleaders och lesbiska tjejer liksom?! Det är nog så de resonerar tror jag.

För ALLT, i princip allt börjar EXAKT som orginalet. Och jag är glad och lycklig. Tänker lite i banorna av "Detta kan ju bli helt okej"

Men så snart min favoritkaraktär presenteras så tappar jag hakan! Den söta, dansande homosexuella killen i serien är utbytt mot en lesbisk cheerleader med attitydsproblem! WTF! Om man ska kopiera orginalet i sånna sträcker som de gjort kunde dom ju fanimej åtminstånde ha med alla orginalkaraktärer (låt mig påpeka att ALLA andra karaktärer är exakt likadana som orginalena)

Annars kunde dom ju ersätta karaktärerna och storyn med något nytt. SÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄMST!!!!!! SUUUUG!!


174

dagar till... THE KISS!


Merlin

Tycker att Merlin säsong 4 borde börja typ.. NU!
GIF MI!!!


Tangled

Tycker att den ska komma på bio nu!


A Kiss in Time

Har nyss blivit klar med att städa här hemma. Så nu trivs man igen.

Som jag skrev kommina böcker igår. Jag läste Alex Flinns (Författaren till beastly) A Kiss In Time, en mordern twist på Törnrosa.

Den var bra, verkligen läsvärd om man tycker om sagotwistar som jag gör. Var en väldigt bisarr blandning mellan 1700-tal och vår tid.

Iallafall handlar boken om Talia, en 1700-tals prinsessa som lever med en föbannelse om att hon innan sin 16-dag ska sticka sig på en spindle (vet inte vad det är?) och sova tills hennes äkta kärlek kysser henne vaken. Trots hennes hårt bevakade uppväxt lyckas hon sticka sig i fingret med spindlen på natten till sin 16-års dag. Inte speciellt jobbigt med tanke att hon vaknar nästan på en gång.. Tror hon.

In kommer Jack, en 17-årig uttråkad amerikans kille som rymt från turistgruppen han reser med. Utan att riktigt veta varför kysser han flickan han hittat på golvet i ett konstigt slott och inte för en sekund trodde han att hon skulle vakna efter mer än 300 år.

Rakt upp och ner insisterar Talia att Jack tar med henne till USA för att undvika hennes förargade far, kungen, och rätt så förväntas det att Talia ska vara en helt vanlig tånåring mitt i 2000-talet, medan Jack får lära sig ett och annat av Talia, som han mot sin vilja, är fast med.




Nu ska jag återgå att läsa nästa av böckerna jag hämtade ut.
Vampire Academy, den första boken i en serie.
Rätt så bra hittils, men jag har kommit halva och jag vill ha lite action nu liksom!


Fattig statestik, men jag kör på iallafall

Hemma efter en ansträngande dag. Här ser det riktigt illa ut, men jag orkar inte börja städa, nej. Jag har nämligen fått sms-avi och ska hämta ut böcker från coop, sen har jag fått vanligt avi för att hämta böcker på kiosken. Lite bäst med tanke på att alla böcker skickades igår.

Ahnyoung~

Färgning av hår

Då har jag färgat och slingat håret och gissa tre gånger? Jo, det ser ut som det gjorde innan jag började, utväxt och allt. Hatar färga!


Merlin

Har äntligen sett klart senaste säsongen av Merlin så nu är det bara att vänta till nästa höst..
Det är inte så långt dit eller.


En favoritscen



Dessutom var säsongsavslutningen EPISK<3<3<3<3<3<3


RSS 2.0