.TWILIGHT

2 Januari! De har bytt datum för svenska twilight premiären, istället för 6/8 Mars så har dom satt den på 2 januari. Hoppas, hoppas, att jag kan hålla mig ~1,5 månader (21 Nov- 2 Jan) att inte ladda ner den, så jag kan se den på bio!!!!

Ska snart till skolan..

Bara 2 timmar kvar av lovet :0

.JUST FOR NOW

Inte ens en dag. Knappt en halv dag!

Och jag har läst ut min bok.

Vilket suger, eftersom det va den sista i serien. Men Midnight Sun (Twilight från Edwards POV) ska också komma.. Men den är inte ens klar skriven, så vem vet hur lång tid det tar. Jag hatar faktum att jag läser böcker så snabbt! Nu får jag vänta på filmerna och hoppas de håller måttet! Dock har inte filmen premiär förrns i Mars. Ja, MARS, här i sverige. Det har premiär i november i Nord Amerika. Huhu, patetiska lilla sverige!

Jaja, nog med det.

När jag hade läst ut min bok idag, skulle jag dra till stan och lämna in en film jag hyrt. Ringde till Antonia, vars mamma skulle lämna in resten av filmerna, eftersom de va hemma hon henne. Iallafall visar det sig att Antonias mamma har råkat lämna in en av mina filmer som Nåni lånat. Ganska roligt faktiskt. Men tuur är att våran klasskompis jobbar där så Antonia ringde och Vicky ska ta med sig filmen till skolan xD

Iallafall stack jag och Maja till stan. Köpte hårfärg på Kicks, där jag fick en ansikts mask och nå mer på köpet, för kassöskan va snäll och jag va rent av puckad. Sprang till Hemmakväll, lämnade filmen och kutade till Ica där jag skulle köpa kaffe, stack till hemköp av någon sndledning istället och köpte kaffe, sen tillbaka till Ica och köpte vitlöksbröd som vi ska äta i kväll medans vi ser på Transformers :)

Nu ska jag göra mat, och sen slinga håret.

Dagens låt: Imogen Heap- Just for now
BellWard i hot!

Ahnyoung~

.BREAKING DAWN



Min bok har kommit! Tyvärr så är Avit på Ida, så måste vänta på att hon ska komma hit innan jag kan få ta ut den.
Ringde henne nyss och hon orkade inte idag. Men imorgon då!!!

ÄNtliiiiigen!!!!!

Så va beredd på att jag kommer vara icke närvarande de närmaste dagarna ^^




.EMU FOR MY DEAR

Om en vecka sitter jag en, en gång på skolan. Nu siste året. Sjukt skönt. Vet inte om jag vill att detta år ska gå snabbt eller inte. Visst vill jag gå ut och ta studenten. Men skolan är ju en sådan trygg punk och jag vet inte hur det kommer bli att forsas ut i vad vet jag. Har diskuterat att sticka och jobba i norge med Antonia och Natta. Vi får se hur det blir.

Dåliga och bra nyheter har lyckats nått mig i helgen.

Dåliga: Harry Potter HBP, kommer inte ha premiär förrns nästa år! (och ändå har trailern och teaser kommit ut där det står 21-11-08)

Bra: I och med att Harry Potter blir framskjutet har det bestämts att.. dum dum dum Twilight kommer ha premiär 21-11-08 istället.

Vet dock inte om Twilight premiärern gäller i Sverige dock.

På marknaden spenderade jag inte så mycket pengar. Köpte ingenting utom 1 Ancafé hood och en karusell biljett.
Dock har jag spenderat massa pengar runt omkring, som på hårfärg, Breaking Dawn och massa sprit och godis.

Har iallafall sett Transformers idag. Har haft planer att se den typ hur länge som helst, men det har aldrig blivit av. Jag hade iallafall missat något. Den amerikanska filmen (Ja, nu kommer det från anime-freaket) överträffar (Enligt mig!) animen!

Håller annars på att ta ner massa Don Bluth filmer, te x. An American tail, The secret of the NIMH, Anatsacia och massa mer. Älskar dessa filmer har Ressigerat/Skrivit


Gackt: Emu for my dear
Antonia, Jag, Hai


Jag vill att min bok ska komma!

Ahnyoung~

.OH MY FRIEND

Super seg och tråkig på att uppdatera- Jag vet. Men man måste ta vara på de sista veckorna av lovet.

Ikväll ska jag till Antonia och ha mys-pys. Ska även färga håret, har världens utväxt. Vet dock inte vilken färg jag vill ha. Blir det vanliga impuls valet. Men funderar på blekning sen ljustbrunt/Mörkblont/slingor. Typ, det är svårt att förklara. Det kommer iallafall bli bra så länge jag får bort min utväxt. Den är hemsk!

Har även klippt lugg. Igentligen hade jag tänkt och vänta med det till senare på hösten, men va så less på håret mitt. såså.

I veckan har jag inte gjort så mycket. Var och sov hos Haiski i hennes nya lägenhet. Stor var den! Vi tittade på Sweeney Todd. Eller jag och Anna gjorde det, eftersom Hai somnade och Erika stack. Sjuuuukt bra den filmen är!

I helgen är det maknaden- Fifan va roligt vi ska ha! Synd bara att Haiski ska bort på Lördagen :( 

Nu ska jag äta, sen dra mig mot stan.


Dagens låt: Big Bang ft. No Brain- Oh my friend


Boken jag beställt, sista av fyra delar. Lääängtar!


Ahnyoung~


 


.Alicias 18-årsdag

Hur roligt som helst.

Men nu är det dags att sova.

.1 Episode

Seg på att uppdatera, ja.

Ikväll: Dejt, Mat+bio med Antonia.
Imorgon: Alicia 18, Fest!
Lördag: OTH Maraton?

Redogörelse klar!

RSS 2.0