Liten konversation

I planerina av att se Merlin

Jag: Men juste! Du jobbar ju imorgon!
Mamma: Ja, jag ska till timrå
Jag: När ska du vara därdå?
Mamma:  Klockan fem
Jag: Faan! Och du är klar,när?
Mamma: Hm... fem över fem kanske?
Jag: Ohh... okej!

God Jul

God JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod JulGod Jul


Truckkort

Klar med truckkortet nu. Värsta superåkarn är jag ju!
..INTE!


Julshow

Ska snart på Bergsåkers Julshow. Har inte missat ett år sen jag gick i 4 (Var med varje år (utom i 7:an) upp till nian, med bra och mindra bra nummer). Så det är 10 år sen. Blir lite som ett personligt tio-års jubileum.

Tyvärr är jag SVITTRÖTT så ska försöka få en powernap innan vi går.


WHAAAT!

VAFAN! Jag råkade radera bort inläggen från igår när jag skulle ta bort ett opubliserat inlägg. Baaaajs, jag som hade lagt upp en snygging som jag kunde klicka in på bloggen och titta på lite då och då.

Julklappar och bio

Ska snart puttra iväg och köpa julklappar. Senare blir det Tron Legacy. Första 3D bion jag kommer att gå på. Sjukt nog, bioälskare som jag är, har jag inte gått på en enda 3D-bio sen det kom till sundsvall. Mest pågrund av att det inte gått något film jag velat se.


You're a mean one Sue the Grinch

Ska försöka få ner ett inlägg som är längre än två-tre meningar för en gångs skull.

Hur fan lyckades jag skriva inlägg som var så långa att jag fick korta av dom förr i tiden? Det är ju skitsvårt att hitta på något att skriva om nu för tiden, men jag ska försöka komma med något intressant.

Ja, julen kan jag ju börja med.

Som de flesta tidigare år började jag fira jul sådär någonstans i början av november. Jag funderade över vad jag ville att tomten skulle komma med, hur vi skulle pynta, vilka julfilmer jag skulle se, vad som skulle bakas, klappar och en massa tjaffs.

Såhär en vecka innan julafton har jag sett sammanlagt 3 julfilmer av de 20+ jag hade skrivit upp (jag gick till den grad att jag lade datum på när filmerna skulle ses) 

Jag har fortfarande inte lyckats kommit med något väsentligt att önska mig.

Jag har inte köpt, eller ens tänkt klart på alla julklappar jag ska inhandla.

Vi har bakat lussebullar, peppakakor (trots att de verkar vara försvunna) och vanliga bullar. Vi som brukar ha, vad det känns som, TUSEN olika kakor och bullar.

Tillråga på allt så har vi inga som helst julklappar liggandes i vardagsrummet (De första klapparna brukar läggas där alldeles i början av December)

Så i helgen blir det att ligga i, vi ska köpa en gran också. En JAG ska välja ut. Förra årets gran var ett STORT skämt (vilket jag talade om för min familj hela tiden, dom insåg det förrns den va hemma, pyntad och klar. Vi fick försöka gömma den bakom alla klappar)

Ja, det var lite smått och gott om min framförhållning såhär vid julen. Awesome!

Delar med mig detta klipp på senaste Glee-avsnittet. Lätt min favoritdel!


211..

..dagar kvar till THE KISS! :O:O:O:O:O:O:O:O


Toy Story 3

Efter en ansträngande dag i Hudik satte vi oss ner och såg Toy Story 3.
GUUUD! Jag älskar pixar och ännu en gång har dom lyckats.
Jag fällde en tår.. eller två.. eller kanske 11.


Vafan?!

Klockan är 7.30, en lördag morgon och jag är redan uppe? WTF?


En Bild????

Hittade en jättesmickrande bild på mig och Gollum från i somras. Nice!


Sömn

Har sovit i 11 timmar inatt. Jag är mäktigtimpad på mig själv.

Fredag är då här och jag har bestämt mig att ta det lugnt i helgen. Vi ska väl kanske hanågon middag och tror att vi ska dra ner till hudik (dollarstore) en sväng imorgon. Men pengarna mina ska inte spenderas. Måste spara till julklappar.

Nu ska jag lägga mig i badet en stund och sen göra lite nytta.

Musikvideo


Hoppsan

Glömde visst bort bloggen.. IGEN! Måste skärpa mig. Eftersom inget speciellt har hänt kan jag väl berätta om vad som skall tänkas hända.

Jag ska försöka få med mig mina tjejer på bio ikväll. Man får nämligen DUBBLA biopoäng just nu. Yippi, liksom! Få se om vi springer ut och tar en tugga innan eller nått. Det skulle sitta fin, fint!

Inte BRA

Okej, jag missade helt, totalt att jag skulle börja skriva igen... Men, men det är måndag morgon och jag ärpå G! Eftersom inte mycket har hänt sen jag skrev sist (Daniel och Alex var här i går och vi testade det nya Kinect spelet till X-box) så tycker jag inte att det gör något. Jag fortsätter på historien med peppakakshuset.

Eftersom vi aldrig lyckades få en bild på peppakakshuset så lägger jag upp en metaforisk-bild som visar hur min vision stämde överrens med verkligheten:


Vision<--------------------------->Verklighet

Så här var skillnaden ungefär!


Statestik

LOOOOL! Min statestik den senaste tiden! Den är ett skämt. Förståendligt dock, med tanke på hur "ofta" jag skriver. Kanske kan passa på att ta foten ut röven och börja skriva regelbundet igen. Ja, jag vet att jag lovar det hela tiden och någon gång måste väl mina ord lyckas övertyga mig.

BTW har vi haft tvillingarna idag. Vi gjorde peppakakshus (Herman och Victor, samt jag och Anna) Hade en fantastisk vision av hur mitt och Annas hus skulle se ut.. Ja.. Hmmm.. Låt oss bara säga det att bygga OCH "designa" ett peppakakt hus inte är i det enklaste slaget.. Ser ut som något tjugo 4-åringar gjort, min och Annas. Men vi fick endå, men spända käkar ha den i vardagsrummet, synlig för allt och alla som har tur (eller otur i detta fall) att passera förbi.

Får se om det blir några mer inlägg. Skaförsöka få över alla bilder från kameran också. Har alla bilder vi vänner tagit där sen i September eller nått.

Nu är det bevisat!

Din sexuella läggning ligger i pekfingret! Puuh! Tur att man fått reda på det liksom..


RSS 2.0