Annas bilder från balen

Anna fick inte speciellt bra bilder från balen. Men förhoppningsvist har andra lyckats vara bättre fotografer och skicka mig bilder senare.


Min ojämna nedre tänder


Jag och Antonia tittar bort


Antonia var superfin


Sexigast i kväll


Ahynoung~

Bal.

Hemma från balen nu. Ska snart lägga mig och se Camp Rock och äta lite, sen ska jag sova.

Plus att min mamma är bäst.

bal

Ikväll blir det bal... FAAN vad varmt det är.. Kommer svettas bort mitt smink innan jag kommer upp.

Händelserik dag

Idag har det hänt mycket. Vaknade vid  07.30, då jag skulle göra iordning tvillingarna till dagis. Gjorde frukost, tvättade, klädde på och borstade tänderna med dom innan jag, Anna och Antonia förljde med dom till spelevinken.

Efter det gick vi tre hem. Vi gjorde gröt till frukost och spenderade tiden framför tv:n och såg Antother Cinderella Story. Jag och Antonia hann se Jonas serien också. Som jag trodde tyckte Antonia den va rolig.. Fast då tyckte hon att frasen 'That's the girl' var bland det roligaste hon hört igår natt. Ja, jag hyrde Camp Rock igår.. Ville juh se Jonas Brothers....

Skulle sen till stan men då märker jag att min plånbok är borta. Mitt bankkort, lånekort, ID, hemmakvälls bonuskort, biokort, presentkort... ALLT ÄR I DEN. Jag och Antonia letar igenom nästan hela lägenheten men den finns ingenstans verkade som. Stack in till stan och gick upp till Antonia, men ingen plånbok där heller. Dintur hade inte fått in den och den hade inte synts på Hemmakväll. Gick till polisen och frågade men inget där heller. Fick veta hur jag skulle göra en anmälan så jag stack och köpte min hårfärg och stack snabbt hem.

Väl hemma satt jag mig ner och skrev på anmälan och tog fram telefonnummret till nordea så jag skulle kunna spärra kortet. Iallafall så när jag skrivit klart och slått nummret lägger jag på och bestämmer mig att titta en gång till... Och gissa om inte Maja hittar den i garderoben.. Hur den kom dit är fortfarande ett mysterium, men jag misstänker att jag börja bli för gammal.

Efter den dramatiska förmiddager drog jag och Gollum och hämtade upp tvillingarna på dagis. Mamma kom och vi fem stack till Birsta där jag inhandlade lösnaglar, två Jonas Brothers CD´s och ett halsband tills imorgon. Så jag är typ fattig igen för jag är skyldig Antonia 200:- för hårfärgen.. Men hallå? Det va Jonas Brothers... Skivorna kallade på mig. Var såklart och åt också... Som vanligt.

Väl hemma igen cyklade tvillingarna medan jag och Maja gick, till konsum och där köpte vi grönsaker och dipp som vi ska smaska på i kväll. Jag skulle även köpa cigaretter till Mamma och gissa vad? Jag behövde inte visa mitt ID!!! Fast lyckokänslan försvann när Antia (kassörskan) sa "Ja, jag håller reda på Kohtala barnen.. Dom har varit här sen dom va små xD" Ja, hon nämde och att vi vi som kamelonter som ändrar hårfärg stup i kvarten.

Nu är jag iallafall hemma och väntar på att Maja ska komma hem med tvillingarna. Dom är ute och cyklar. Sen ska vi väl se film eller nått, men jag lovar om det blir Agaton Sax  (Tvillingarna har alltid med sig den och vill se) tar jag livet av mig själv ^^. Medan jag väntar sitter jag och lyssnar på mina nya skivor.



Mina skivor


Zoom på Joe :D


Igen... Joe :D



Nu ska jag göra iordning grönsakerna och dippen.


PS. Igår när vi var på bio såg jag Harry Potter trailern för första gången på biosalongerna...
Och jag går på bio mycket! Sååååååååå Spännande!!!!!!!!!!!!

Ahnyoung~

Night at the museum 2

Ikväll blir det bio igen. Jag, Anna, Antonia och Gollum drar och ser Natt På Museumet<-stavfel? 2. Älskar första filmer och tror inte andra kommer göra mig besviken.

Imorgon ska jag annars köpa hårfärg, det är massa dyrt nu när jag har hårförlängning... xD Men min utväxt måste bort. Ikväll kommer även tvillingarna och ska spendera ikväll-måndag hemma hos oss. Mysigt värre. Då vet jag att vi kommer få köpa gott och spendera massa kvalitétstid med familjen..... Minus Pappa, Daniel & Ida.

På Lördag blir det bal, spännande värre. Blir nog asroligt.

NEW MOON SPOILER.. För er som inte läst böckerna


Alla vet vad som händer på dessa bilder..







Extra!!


Mösspåtagning.

Hejhoppsnoppigalopp.

Idag var då mösspåtagningen. Men jag har hunnit med mycket, mycket mer. Åkte in till skolan så jag var där vid 10.00, pluggade en stund på grupparbetet vilket jag inte har någon aning vart det landade. Senare stack jag, Antonia, Sofie, Viktoria och Sandra ner till stan. Jag gick till Antonia, Antonia gick och skulle betala någon något och resten av tjejerna stack på stan. Vi samlades senare hemma hos Antonia allihopa + 2 st till. Vid 13.00 gick vi till mösspåtagningen och var där ett tag.

Jag och Antonia gick ganska snabbt efter att vi släppt ballongerna. Stack först till Elganten och hämtade min klänning.. Inte samma klänning som jag skulle ha utan fick köpa en annan för det vart massa bajs med förra. Iallafall var biträden söt och jag slapp betala en femtiolapp.

Efter att ha lämnat klänningen hos Antonia stack vi och solade, så förhoppningsvist så blir jag lite brun till stundenten. Jag har ju sparat massa pengar nu när jag tog en annan klänning.

Nu ska jag äta mat. Var ashungrig men smaskade i mig Ben&Jerry's alldeles nyss...... Så nu ska jag göra någon riktig mat.

Resten av dagen ska jag ta det lugnt och se nån film eller så.


Okej, jag är besatt igen.... Denne gång i dessa sötsaker! Mongo-banener.

 
 
 
 
 
 
 
 



Don't worry, Paul Bettany's still the one and only.


Ahnyoung~

Jonas

Jag och Maja har suttit och tittat på alla de 4 avsnitt som kommit ut av den nya Disney-channel serien Jonas som handlar om inga mindre än The Jonas Brothers. Efter dessa avsnitt är jag helt klart störtförälskad i bröderna. Lätt roligaste serien på länge. Vet inte hur mycket muskelmassa jag byggt upp av skratt. Killarna bjuder verkligen på sig själva. Även om du inte gillar bröderna är serien lätt värd att se om man gillar sepe humor, för det är vad den är. Nu måste jag dock vänta till senare för att se nästa avsnitt... Sen vecka efter vecka..... sorligt nog. Men gissa om jag kommer sitta vid tv i höst när den sänds på svensk disneychannel. Hoppas verkligen inte att dom dubbar den, för skämten kommer bajsa på sig då.








 



Ahnyoung~

Angels and Demons

Imorgon ska jag få se denna film!!!!

Äntligen!







Tansformers

asdfhodfuhaldjfhlasdfhiuwehljsdvndgddgasdfgdsdygflasdfgladsjgflasdhf

1 Månad kvar!!!




The Verve


Bittersweet Symphony





Onsdag.

Kom nyss hem. Erika, jag och Anna tog en promenad från stan till bergsåker på ungefär en timme och tjugo minuter. Det vart en rolig nykter kväll för mig, men jag tror att lillmamman Moa skällde lite för mycket på sin syster xD Iallafall var det roligt att gå ut utan förväntingar.

Nu ska jag koka makaroner som jag fick av Erika. Gott, gott.

Godnatt.

Utekväll

Ut ikväll. Sponatat... Skriver senare, när jag kommer hem... om jag orkar.


Världerns sida.

Igår fann jag en bästaste bäst sida där man kan se filmer. Hittade en massa filmern jag velat se aslänge men inte kunnas pågrund av IPred-poop.

Iallafall var jag på bio nyss. The Reader. var då med Filmkunskapskursen. Den var väl bra. Ralph Fiennes all teh way<3 dock vart det något sepefel imitten av filmen så det vaart värsta smällen och allt släcktes ner xD

Resten av kvällen ska jag spendera med att se film.



Till mina Twilight-galna vänner!


New Moon poster



Oh, vilka hetingar!

Massa mycket

Mitt liv känns som det går i högvarv och mina pengar hinner inte med. Det är därför jag tagit sådan lång tid på mig att uppdaterat.. Få se nu om jag kan berätta snabbt vad som hänt senan sist.

Fredag: Filmkväll hos Assad & Erika med Erika, Sandra, Anna och Raz, trots att den sistnämda stack ganska snabbt. Mysigt värre med Bröderna Grimm, Twilight & Guldcompassen... Och en massa gott såklart.
Lördag: Fick infall att jag ville gå ut så jag ringde Antonia. Men hon var fattig. Hade familjemiddag som vanligt. Senare på kvällen ringer Raz och har bestämt att vi ska gå ut och festa galet hon, jag, Erika och Anna. Tyvärr fuckade sig dessa planer så kvällen resulterade i att jag, Anna och Raz satt hemma hos Raz och rökte vattenpipa, pratade och jag sov....
Söndag: Tog det lugnt denna dag, gjorde klart saker tills....
Måndag: Hade Pa-redovisning. Snacka skönt att ha det gjort!!

Och vidare till idag.

Hade Filmkunskap. Seminarium. Gick väl bra hoppas jag. När jag kom hem pluggade jag en stund och la mig sedan ner i badet och lyckades äntligen ta mig tid att läsa klart Änglar och Demoner. Aldrig någonsin har jag läst en bok på sådan lång tid. Har nog tagit fram mot 2 veckor. Jag har verkligen inte haft tid... Men nu längtar jag tills jag få se filmen!

Imorgon har jag en lektion. Filmkunskap igen. Ska jobba hemma för jag har mitt arbete här. Senare på kväller ska jag på bio med samma kurs. Vi ska se The reader.

I helgen vet jag inte vad som väntar..... Vill någon hitta på något, så ring mig^^

Ahnyoung~

Bio, Klassikern och Katter

Igår fick jag infall och ville gå på bio. Så jag tvingade med mig Antonia och vi gick och såg Wolverine. Taylor Kitsch, behöver jag säga mer? Iallafall var filmer sjukt mycket bättre än jag förväntat mig. Det är alltid bra att ha låga förhoppningar om filmer för då blir dom alltid mycket bättre. Att bli en pessimist skulle kanske inte sitta helt fel iallafall.

Efter att ha sett på filmen stack vi hem till Antonia.  Vi mötte upp Anna, Erika och Assad, men de två sistnämda stack ganska snart. Vi andra la oss ner med resten av popcorna, choklad och nötterna vi hade och såg på A Knights Tale. Paul Bettany var lika het som vanligt.

Imorse stack Anna hem ganska snart, för hon skulle hem och hämta sitt busskort (Hon lånade mitt hem) Jag och Antonia tittade på film och jag sov lite extra. Vid 10.00 stack vi ner till stan och köpte oss lite saker till Skvadernklassikern som gick för sista gången med utklädnad idag. Var iallafall asroligt.

Stack hem och mötte Ida med Xemnas. Var ute ett tag och knäppte lite bilder på katten, trots att han inte verkade vilja vara med alls.

Inte så mycket annat har hänt idag, men klockan är bara 20.00 än.

Joo, fick ett mail om att vi ska på bio med kursen filmkunskap på tisdag. The Reader eller Änglar och Demoner. Det suger rejält om det blir Änglar och Demoner eftersom jag håller på att läsa boken och vill inte se den innan jag har läst klart. Så det blir mycket läsande i helgen.


Gambit: Taylor Kitsch


En av mina favorit skådespelare som en av mina favorit x-men karaktärer


Antonia tycker jag är sjuk i huvudet för att jag tycker Deadpool är het i filmen..... Inte är jag det?



Visst, Hugh Jackman som Wolverine är inte heller helt fel



Ahnyoung~


HBP








65 dagar!




Hejhoppsnoppkopplopp

Idag har jag varit på skolan. Vi hade Nutida konst. Jag, Antonia, Viktoria och Sofie gjorde en redovisning om konstmusik som var grymt bra. Snart knackar väl skivbolagen på dörren och vill signera kontrakt. Okej, så bra var vi inte.

Iallafall stack jag ner till stan efter lunch och senare vidare hem. Hemma satt jag mig och lodade framför datorn med Anna. Såg en asfin film som heter Martian Child på Canal+. Grät en skvätt och drog ut Gollum och knäppte kort när den var slut.

Inte mycket mer har hänt idag. Vi försöker få tag på vår käre mor men hon svarar inte på telefonen på jobbet, eftersom hon förmodligen slutat och hon har inte med sig sin telefon den losern. Vi vill til Birsta :D

Jag trodde att jag var fattig men det är så pass mycket folk(Familj) är skyldig mig så jag är inte fattig.... So Me Wants Movies :o






Ahnyoung~


God bless Konsum

Hittade dessa på konsum för 2 för 99:-

Så nu kan jag styka två rader från min lista av filmer jag ska köpa :D

Snyggingar som Brad Pitt, Orlando Bloom, Eric Bana, Heath Ledger...
 och inte minst
Paul Bettany finner vi bland dessa två filmer :D



Resten av kvällen kommer att spenderas med Anna och Raz. Vi ska äta gott och se film :)

Film, film, jag älskar film.

Igår åt jag sushi för första gången i mitt liv. Jag vet, jag har varit "Japan nörd" i nästan 9 år och inte ens ätit sushi o.O?! Iallafall har jag bara en sak att säga: Det va ingenting för mig.

Fick god efterätt ialalfall

Senare stack jag, Gollum, Alex och Daniel och hyrde film. Jag hann tvätta deras bil lite också, dock vart den bara skitigare märkte vi senare. Jag hyrde tre filmer med snyggingarna 1, 2 och 3. Paul Bettany, Gaspard Ulliel och James McAvoy. A beautiful Mind, A very Long Engagement och Starter for 10. Såg en och en halv igår och en och en halv idag.






Ahnyoung~

Hoppipolla

Snart bär det av till Emelies stuga. Där ska vi grilla, dricka och fira hennes 20-års dag. Jag ska vara cool-lugn och ta hand om kameran medan de andra super skallen av sig (lol).

Idag har Jag, Anna och Erika hjälp Antonia att packa till flytten. Vi fick jättemycket gjort. Håll på i några timmar innan Antonias mammas sambo kom och hjälpte oss att frakta den övergivna soffan och cool-stolen till Assad och Erika.

Detta var ett oerhört bajs tråkigt inlägg men deal with it :D

Ahnyoung~

Den Rödhårige Legolasen





Me wish!




Extra:
    

Bradley James<3



Undervattens konst.. Nej, tack!

Okej, så genom mitt bildprojekt håller jag på att leta massa olika miljöer och liknande. Kom över detta när jag letade efter en fin undervattensbild.

Undervattensskulpturer. Visst, ganska coolt. Men inte fan vill jag stöta på något av dessa när jag dyker. Jag menar vem tycker om att gå runt med massa skyltdockor omkring sig. Inte jag, och hur kan man då klara av dessa kusliga typer när jag simmar i relativt mörkt, och kallt vatten. Nej fyfan.








Nu ska jag fortsätta plugga.

Ahnyoung~




Fitta<- Vilket språk..




Mådde bättre-> La mig i badet-> Sprang upp ur badet-> Spydde-> Mår skit igen->

Förhoppningsvist mår jag bra imorgon för aningen eller ska jag till skolan.

Ska glo lite film så kanske magen lugnar sig.




Ps. Har även lagt in lite nya låtar på bloggen, äntligen.
Tror dock inte de kommer vara lika populära som min musik-lista
annars brukar vara, but who cares. Who cares?!


Merlin och Arthur sitter i ett träd och P.U.S.S.A.S.

Ahnyoung~


Student

Exakt 5 veckor kvar till jag tar studenten.



Min studentmössa + klänningen som man inte ser.
Maja tog en massa kort men dom vart så fula.
Fick dessa två själv, men dom är inte heller så lyckade.

Illa

Jag mår illa. Bla, bla, bla, bla, bla.

Idag har jag pluggat, satt in löshåret, tagit ut lös håret och satt in det igen. Grymt bra med clips så man kan ta av och på det som man vill. Måste dock förkorta det på längden eftersom de två slingorna eller vad man kan kalla dem är för breda för mitt "lilla huvud"

Annars så har jag inte hunnit med så mycket. Gjorde mat och tittade på 10 orsaker att hata dig. Hur sjukt bra är inte den filmen? Och Heath Ledger <3 Gah, vad het han är.. var, är, var.. Äsh.



I hate the way you talk to me, 
And the way you cut your hair.
I hate the way you drive my car,
I hate it when you stare.
I hate your big dumb combat boots
And the way you read my mind.
I hate you so much it makes me sick,
It even makes me rhyme.
I hate the way you're always right,
I hate it when you lie.
I hate it when you make me laugh,
Even worse when you make me cry
I hate it when you're not around,
And the fact that you didn't call
But mostly I hate the way I don't hate you,
Not even close...
Not even a little bit...
Not even at all.























Ahnyoung~









bajspuppa

Jag mår verkligen apa.

Pooop

The Lightwood Llama Song

Bara Gollum fattar.



Mortal Instuments

Paris Je Taime - Le Marais



Gaspard Ulliel <3<3
Kan det bli bättre

Plugga




Inatt blir det att plugga






Tordag, Fredag, Lördag

I tordags var det som alla vet valborg. Kvällen började vid 18.30 hos Antonia där Antonia, Natta, Erika, Anna, Raz & Assad och jag gjorde oss i ordning (Okej, Assad spelade nintendo medan vi tjejer fixade oss.) Drack litegranna och lyssande på musik. Vid 20.00 drog vi upp till Alicia där det var relativt mycket folk. Vi spelade kubb och kortspel och hade allmänt roligt. Senare gick vi ner till Antonia igen och alla splitrades. Jag, Anna, Erika och Emelie drog vidare till piratpicknincken. Vi fick sjuss av Daniel, tack. Väl där hade alla mina syskon samlats. Lite roligt faktiskt, Daniel, Ida, Anna, Jag och Maja på samma ställe under en utekväll. Iallafall stannade vi där ett tag och började sedan gå tillbaka till stan, Jag, Anna och Erika. När vi var vid Big Boy vart vi hungriga och ville hem, så Daniel och Alex kom och hämtade oss och sjussade hem oss. Härlig kväll med kompisarna om man bortser från att jag mådde apa när vi satt i bilen hem.

Igår, Fredag, åkte Jag och Anna till Raz och skulle grilla. Erika, Milka, Alexandra och dennes dotter Olivia kom också (Raz lillebror var också med och åt ett tag). Vi grillade hamburgare, svamp, grönsaker och majs. Grymt gott var det, lyckades sätta i mig en och en halv hamburgare och en halv majs. Pratade och lyssnade på musik gjorde vi också. Pappa kom och hämtade mig, Anna och Erika och vi drog vidare till Hemmakväll där jag och Anna hyrde Penelope, Bröderna Grimm, Mumien 2&3. Hemma gjorde jag i ordning chips och dipp och familjen satt sig ner och tittade på Bröderna Grimm. Jag hann dock inte se hela filmen för jag vart så trött. Så vid 00.00 somnade jag.

Idag var jag, Mamma och Pappa i Birsta. Jag hade en otrolig tur eftersom jag nu lyckades få de sista paret av studentskorna jag velat haft. Dom är asfina och även fast dom är relativt höga är dom bekväna och lätta att gå i.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Jag och Mamma vill gå på bio, men vi få se vad som händer.


Mina studentskor




(Ignorere det fula golvet)



Och såhär ser min studentklänning ut...
Vit, inte pissgul som denna bild ser ut på min dator


Ahnyoung~


RSS 2.0