Mirotic

Idag har jag suttit och lodat Dong Bang Shin Ki, till den grad att jag få en tår i ögat för ingen har skrivit på Bite Me (dvs. Min fanfiction xD) Jag sitter och väntar på den dag då jag få läsa mer :p Men det är sååå svårt att skriva :'O

iallafall var det jag som missuppfattade studentbeställningen, ingenting är fel med den! Hittade min egen efter hjälp av Firtclass och Cajsa :) Så nu är det bara att betala :D

Väntar nu på Anna och Mamma, att dom ska komma hem och ha med sig mat för en gång skull! Har absolut ingenting hemma. Och jag som skulle vara nyttig fick äta pasta med ost -_-

Imogron är det halloween firande, all day long.

Härligt att vara med tjejerna ^^ Alla mina gullrumpor :D

Nu ska jag nörda i Photoshop

Och städa rummet! We'll se about that!



Ahnyoung~

Student

Har fått min betalnings lösen till studentmössan! Men jag har inte rätt betällning!! Det verkar som om dom tror att det ska stå Tobias ESTea3 på min o.o

Bajspuppor!

Lov

Sköööönt med lov. Snart ska jag gå på pizzerian med Anna och Maja... nyttig? Noo~

Senare blir det Peter Pan :) Jag tog hem den igår. ^^

Läängtar till Twilight!

.IT'S RAINING MVG's

Fick MVG i Information & Layout ocskå :D

Me is getting it on!

Klassikern.

Hade Skvadern klassikern idag. Det va roligt, men oerhört jobbigt!








Snygga, jag vet.

Ahnyoung~

HOHO

Vet ni vad?

Jag fick MVG i betyg i Religion :D

Me is happy ^^

booring

Har inga mer uppgifter att lämna in innan lovet nu. Det känns oerhört skönt!

På Fredag ska jag och Gollum på bio och ha lite sister-time. High School Musical 3 ska vi se :D

Har även bestämt mig för att inte tatuera mig jusst nu. För det första för jag har inte tillräkligt med penga plus att jag börjar få kalla fötter xD Måste verkligen tänka efter först har jag bestämt mig för.

Ser även om Roswell, är på andra avsnittet bara dock. Men det går an..


Snart kommer Twilight, och jag ska få sms när biljetterna kommer ut, How gay am I?!

Imorgon har jag bara bild och ingenting efter lunch. Ska dock fixa klart till Klassikern på Tordag!

xD Moa Fair Lady!




Ahnyoung~


.Förkyld.. Igen

Har gått och blivit förkyld. Därför åkte jag hem tidigare idag.

Idag har jag haft Information&Layout. Fick tillbaka provet. Fick VG :) Sen så gjorde jag sakerna jag va efter i och det är en stooooor lättnad att få det gjort. Har bara en fjuttig sak kvar att göra då. Och sen har vi muntliga presentationen på tisdag då.

Sen har jag bara målat lite på klassikern men inte nå större skillnad.
Erika och Anna kom till skolan satt med dom en stund och visade sen min "fina" tavla jag gjort. och Klassens utklädning till klassikern. Erika har börjat läsa Eclipse så snart kanske hon börjar med Breaking Dawn och då kanske jag äntligen har någon att squeeka med. Fast Anna har läst ganska långt på BD också.. Men hon är seeeeeg.

Iallfall så läser jag New moon igen (På svenska När jag hör din röst, hur bajsig är inte svenskarna på översättning!!!) Ska läsa alla fyra mina böcker sakta men säkert tills filmen kommer :)

Har även läst de12 kapitlerna i Midnight Sun nu... Hoppas verkligen att Stephenie Meyer bestämer sig för att skriva klart boken. Hur suverän som helst!



Nu ska jag äta->bada->sova

Ahnyoung~

NEW MOON!

New Moon har redans confimats att den ska filmas :D Men bli inte lite ledsen i ögat alla Edwardianer! Vi vet alla att Jacob har den stora rollen i Bellas liv i denna bok! Men Ressigören (Cathrine Hardwicke?) har sagt att det kommer vara mycket Cullen i filmen iallafall :D

HALLELUJA!



Okej, jag är såååå twilightlig! Men så är det när man inte har något liv :O

Annars håller jag på att läsa Midnight sun, de första 12 ch som kommit ut. S.M Har lagt ut dem på sin sida efter att de läkt ut. :'( Så det är inte olagligt så länge man inte postar de någon annan stans. Ialalfall är den hur bra som helst. Man få verkligen ett annat perspektiv :O

Ahnyoung~

Kiss the girl..

HOHOH <3 BellWard all the way!


Numuruuu

Har suttit och tittat igenom mina bilder jag gjort för att få lite inspiration och kom över den här.. Me loves it! (snyggare större) :O:O:O:O:O Nu vill jag göra mer bilder :O:O

LALALA

Ikväll har jag en dejt med mina käraste Antonia. Vi ska gå på teater och sen ska vi hem till henne och mysa och sova. Imorgon har jag bara en lektion. Skönt. Jag och Alicia ska bada, så vi missar samlingen och mentors eftersom vi badar innan teorin. Så jag få sluta lite tidigare. Fast jag tror jag ska stanna kvar och jobba på min tavla på bilden. Svååååår är den.

Annars läser jag om Twilight nu, har kommit till 3:dje kapitlet idag då jag läst på bussen till och från skolan. Ska ta det lilla lugna den hära gången. Jag har typ några dagar på mig tills den ska skeppas av till nästa person.

Jag har kommit tillbaka till min twilight period, min korea besatthet. Så har en massa inspiration.

Iallafall har vi börjat på fördjupningen i Reiligion, den sista delen. Jag har planerat att fördjupa mig i Satanism. Ska bli intressant.

Sen har jag prov på Fredag, det får jag inte glömma xD


BellWard <3


Ahnyoung~

Bella's Lullaby

JAG FICK VG PÅ RELIGIONSPROVET!

Jag är sååå lättad! Det va så himla svårt så jag trodde inte en sekund att jag skulle klara det. Som grädden på moset fick jag också veta idag att jag fått VG på repotaget i Svenska B också :D Me happy!

Sitter nu och väntar på min tid med skoldoktorn, ska få nytt recept på mina mensvärkstabletter, skönt värre. Sen ska pappa komma och vi ska åka och ta ut tabletterna, sen ska vi till banken och fixa mitt studiebidrag, också ska jag till biblioteket och kämna några böcker och kanske låna nån. Sen ska jag hem. RÅ-plugga på Information&Layout, städa och skriva lite på etik-uppgiften.

Också kanske jag ska klämma in ett birsta-city besök där någonstans också..

Fåse

Men iallafall längtar jag till Halloween, då tjejer rockar vi xD Kommer bli så roligt. Ska annars göra av med en massa pengar nu framöver.

Köpa en korsett
Ut på Halloween
Ut i helgen?
Antonias 18-fest
Tatuering

Och en massa mer.


Dagens låt: Carter Burwell- Bella's Lullaby (SÅÅÅÅÅÅ FIN! Officiella Ost (INTE DET), ja! Finns på Majas favoriter på Youtube xD)


21 NOV

Twilight!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

sd

Nu har jag bestämt mig. Innan helgen är slut ska jag uppdatera Lovelife, mitt lovechild. Jag ska inte glömma bort den, så gör inte det ni heller!

Muh.

Jag mår inte bra

gonatt

RSS 2.0