.COME GIVE ME LOVE

Hemfärd på Fredag.. Eller vi åker färjan nästan vid ett på natten härifrån. Kommer väl hem Lör-Sön, beroende på hur trötta vi är (Eller hur trött Pappa är eftersom det är han som kör.)

Artons års dagen passerade ganska oanmärkt, fick lite presenter.

Därav:
Böckerna som jag lääääängtat efter av Pappa! (Fick dom dock två dagar innan eftersom jag hittade dom själv. Snacka om glad jag vart, hade åkt runt hela öland och oskarshamn och letade. Men det va här på Gotland i en liten, liten bokaffär som jag fann inte bara andra utan tredje boken också!) Så nu har jag bara sista boken kvar att läsa, vilken kommer ut om några dagar. (Dock på engelska i amerika.) Så jag vet inte när den kommer hit. Kanske ska jag beställa.
Jag fick, Pirat-leksaker av Anna och En pilbåge av Maja (Med stort nöja från Herman och Victor.)
Rit-saker
Små vodka flasker av Mamma
Piratologi bok av Daniel och Alex
Cider, pengar och teckningar av Herman och Victor (Magnus och Eva dvs.)

Sen ska såklart mamma och jag ha Mamma-Moa shopping dag där vi båda släpper loss eftersom båda fyllt år (Mamma 1 dag efter mig)

Iallfall ska jag erkänna att jag än så länge inte har köpt något som jag måste visa lägg för. Det kommer ska ni se xD

Längtar nu till att komma hem så jag kan gå ut med tjejerna. Hoppas alla är på som fan då, annars blir det jag.ensam.alone.

Ahnyoung~


CARNIVAL.

4 dagar, mina saknade tjejer. Ja, kanske lite mer innan vi tillsammans kan gå ut :D Men sen blir det rajtan tajtan. Lite tråkigt dock för Antonia som nu blir den enda som inte är arton i gänget, eftersom Alicia fyller bara ungefär tio dagar efter mig. Men när Antonia fyller då jävlar!

Iallafall på dessa dagar/Veckor har jag blivit kallad saker ifrån Pippi (En liter flicka vart skitglad och skrev Pippi till mig en dag då jag hade flätor. Vi satt på en resturang och hon skrek helt plötslig 'PIPPI! HEJ PIPPI!' SÅÅÅ sött!) Sen sa en kvinna till mig att jag såg ut som en öl-flicka fråm Österrike.

Allihopa är i Byxelkrok och Solar/Badar. Jag orkade inte följa med, eftersom det är väldigt rärt att få lite ensam tid så tog jag tillfället i akt. Skit skönt. Jag vet dock inte vad jag ska äta, de andra ska nog äta ute där borta. Inte mig emot. Är himla less på restauranger. Har ätit ute alla dagar utom 2? tror jag. 3:dje för mig nu då.

Bestämt mig för att se lite One tree hill nu, vart helt plötligt skit sugen att göra det.


Dagens låt: The Trax- Carnival

Anna och jag första dagen.


Ahnyoung~





.BOX IN A SHIP

10 dar till 18-års dagen dårå. Mamma och Pappa gör sig redo med att se sitt näst yngsta barn fylla myndig :o

Semestern är härlig än så länge. Tar en snabb-genomgång (Heter det så?) Av vad som hänt än så länge.

Åkte som sagt i lördags... Dvs. Till Magnus och Eva, där stannade vi över natten. Vi åkte relativt tidigt på Söndagen, va en himla åktur. Jag satt och läste i ungefär fem minuter, och senare insåg jag att någonting hänt, för första gången i mitt liv; Jag blev åksjuk. Det va extremt irriterande.

Men iallafall kom vi till Gävle, åt och sov.

Nästa dag gick vi till Furuvik (Varifrån dagens bilder kommer ifrån) vi tittade på en massa djur och ting. Åkte ingen karusell dock. Jag pussades med en kamel också, han verkade verkligen förtjust i mig xD Det va extremt roligt iallafall.

Dagen efter for vi mot Öland, men stannade och sov innan vi kom fram. Dagen efter det kom vi fram och är här ännu. Har inte hunnnit gjort så mycket nu utom att varit på stranden och i stan idag.

Det är väldigt växlande väder idag så när vi kom in i stan så började det regna och blåsa som fan, så hela min familj (Inte Ida och Daniel såklart) minus Maja, köpte en varssin munk-tröja.. Efter det så blev det soligt igen. Köpte även en assöt tröja (Eller klänning om man gillar kort-kort) Vit och röd är den, och Pappa sa att jag såg ut som jultomten. Men den är med som en joddlar-östteriks klänning. Fast jag vill påpeka att det påminner om en Hobbit-klänning!

Har annars väntat enda sen vi åkte typ på att hitta en bokhandel som jag kunde köpa fortsättningen på min bok som jag läst. Idag hittade jag äntligen en BOKIA! Jag gick in och frågade efter boken och hon sa att dom hade en inne! Gissa om jag vart glad! Sen säger hon att den är nå speciell (Kom inte ihåg vad hon sa) och att den kostade över 200:- Jag tänker 'skit samma, jag vill ha den' och vi går och letar den. Men såklart så ska vi inte hitta den, så jag får gå ut utan min efterlängtade bok. Jag grinade en stund då kan jag lova. Här på Öland är det ju super öde, så om den inte hittas i centrums Bokia tror jag inte jag kommer hitta den alls. Jag får vänta tills vi åker till Gotland.


Dagens låt: Tohoshinki/TVXQ/DBSK- Box in a ship




http://www.st.nu/nyheter/lokalt.php?action=visa_artikel&id=746311

Måste bara påpeka att ST har en artikel om Farfar och Farmors liv!
Läs vettja!


Ahnyoung~

.RETURNER

Blir visst på Söndag vi åker :( tråkigt nog, men övernattning i Silje imorgon. Roligt, roligt.

Jag har inte så mycket att skriva idag förutom att jag tvättat... helt själv! Har ärligt aldrig gjort det förut. Trodde först att jag gjorde fel men jag va super, en naturbegåvning.

Annars måste jag säga att på fem dagar har jag sett dessa filmer.

POTC- Curse of the black pearl.
POTC- Dead man's chest
POTC- At worlds end
LOTR- The fellowship of the ring
LOTR- The two towers
LOTR- The return of the king
TROY
ELIZABETHTOWN


Dessa filmer.. Det vill säga 8 filmer som Orlando Bloom medverka i ironiskt nog. Tänkte inte på det förrns jag såg sista filmen. Jag verka vara inne nå någon Epic- tid vill bara ha mer sådanna filmer. Okej, nu är ju inte Elizabethtown nå epic men resten så. Har ju sett dessa plus Narnia filmerna på senaste veckan. Vill bara se mer. Måste ju fixa nu när vi åker.


Länge sen jag gjorde nått test eller frågegrej, så att!

Tre namn du går under:

1. Moa
2. Moui
3. Mosen

Tre saker som skrämmer dig:
1. Trånga utrymmen, stora folkmassor
2. Att gå på toa, mitt i en skräckfilm
3. Clowner!


Tre saker du har på dig:
1. Linne
2. Byxor
3. Plåster på tån


Tre sanningar:
1. Jag är släktens 'misslyckade clown'. Folk säger att jag inte är rolig, men skrattar endå.
(Kom inte och skriv 'Ja, men vi skratta åt dig inte med dig') NI SKRATTAR!
2. Jag har väldigt högt IQ (Övernormalt) fasten folk säger att jag är super korkad
3. Jag är hopplöst romantisk av mig


Tre av dina hobbys:
1. Musik
2. Dramer
3. Manga/Anime


Tre saker du verkligen verkligen vill ha:
1. Jung Yunho
2. Ett liv som Pirat-ninje-mutan-talv på Hogwarts som ligger i Narnia som gränsar till Middleearth och Konoha!
3. Pengar


Dagens låt: Gackt- Returner


Ahnyoung~

.MAY IT BE

Har nu sett klart alla Lord Of The Rings. såklart inte utan att släppa ner en tår eller två. Blir alltid alldeles förstörd när jag ser klart sista filmen, vet inte varför. Så sorligt är det ju faktiskt inte.

Och såklart med att ha sett filmerna så har det kommit en nostalgisk och helt nyfunnen kärlek till Legolas :O Så jag är lite Legolassig och är inne och läser massa Aragorn/Legolas fics.. Okay, har bara hunnit med en one-shot en men, det blir nog mer.

Annars har jag örjat packat till semestern. Märkte att jag inte har så mycket kläder som jag trott. Plus att nästa alla mina t-shirtar och linnen är svarta eller väldigt mörka. Har typ 4 st i andra färger.

Nu ska jag äta och se sista avsnittet av Gokusen 3

Dagens Låt: Enya- May it be


En vacker Legolas

Ahnyoung~

.HOIST THE COLORS

Were we will, we'll roe.

Tisdag igen. Härliga lugna Tidag. Idag har jag inte gjort så mycket. Maja, Jag och Anna fick för oss igår att sätta och och titta på POTC filmerna. Eller det va mest jag då, som halv tivingade dom andra att se.

Satt tills ca~ 06.00 imorse. Mamma vart lite sur över att vi inte sov då hon gick upp för att göra sig iordning till jobbet. Somnade så strax efter 06.00. Vaknade vid 11.00 och badade ett bra tag.

Senare åkte vi till Ikea, där jag köpte en ny Mp3, 2 GB för 250:-. Billigt, öven om jag inte behöver så mycket som 2GB. Jag har ju faktiskt ungefär 12 låtar på min nuvarande sugiga. Köpte även mer hårfärg. Ska bort med det röda! Kastanjebrunt denna gång då. Hoppas det bli bra. Andvänder det bästa märket enligt mig, så att. Köpte även en ny tröja, sååå snygg!

Annars va jag och Gollum  och knäppte massa bilder nu på kvällen.


Dagens Låt: POTC.AWE OST- Hoist the colors

4 dagar tills vi åker.


Ahnyoung~

.LOVELIFE



Uppdaterad

.TPL

En vacka kvar tills vi stciker. Det bli Gävle(furuvik) -> Öland -> ? Så långt har planneringen kommit. Läängtar som fan nu. När vi är på Öland ska vi ta färja till Gotland och besöka slott och dylikt. Ligger också mot att övernatta på et fängelse! Snacka om att det gladde Mig och Anna. Hur coolt blir inte det :O 

Annars så har det varit Gatufesten nu i veckan då. Gick med Erika, Antonia, Natalie, Alicia och Gill (Fast dom försvann ganska snabbt), Björn och hans kompis (Dom fösvann snabbare) och senare Erikas Assad på tordagen. Vi hade roligt, dansade och åt mat :o Åkte ingen karusell, vilket jag är extremt stolt över. Åkte hem med Erika och Assad vid 2.

Igår åkte vi till Ikea och jag köpte två par örhängen till sommarn. Ett par gröna och ett par gula (Sådanna jag har letat efter!) Va inte så länge där dock, eftersom vi hade med H&V, och Herman va lite rastlös, så att. Vi åkte och köpte mjukglass, godis och Chips m.m. Hade sen en riktigt mykväll.

Idag har jag inte gjort så mycket. Sov i 12 timmar iallafall, deckade vid 10 igår (Sov 3 timmar Tor-Fre) Jag har suttit och sorterat låtarna som vi ska ha på semestern och laddat ner filmer. Laddat ner ca 55 Disney filmer (Nästan alla som finns!) Inte otecknade dårå, utan alla klassiker och Pixar filmer. Har äver tatt ner The Cronical of Narnia; The Lion The Witch And The Wardrobe och senase Prince Caspian, så imorgon ska Jag, Anna och Maja förmodligen se dem.

Nu sitter jag och skriver på Lovelife, som jag planerar att uppdatera innan vi åker.


Dagens Låt: Anyband- Talk, Play, Love

Har ju lagt in en vana att ta med några bilder så att, varsegod:



Ahnyoung~

RSS 2.0