Hoppipolla

En av de absolut BÄSTA låtarna ever! (I Moa-värld)
Och videon är så SÖT! Jag vet att jag lagt upp denna låt massa gånger! Men varje gång jag hör om den efter att inte ha lyssnat på den på länge så fattar jag inte själv hur bra den är. Och då vill jag bara dela den med allt och alla!




Kvällen man står framför en brasa och tittar på elden

Har nyss sett klart senaste avsnittet av supernatural. My god! Vad den serien är bra!

Annars idag har jag hunnit med att städa lägenheten och Annas rum. Kanske är dumt att jag städat Annas och inte mitt egna då det är 1000ggr stökigare, men Anna har varit så snäll och bjudit mig på en massa saker när jag har varit fattig och eftersom vi ska ha kompisar över tänkte jag göra det snyggt till de kom. I'm such a GREAT sistah!

Ikväll ska jag umgås med systrarna och våra vänner. Vi få se om vi drar in på stan något. Piratpicknicken ska vi nog iallafall droppa in på en stund (Det är ju trots allt tradition) och vi få se därifrån vart vi hamnar.

I år vill jag också se en Majbrasa, det var hur länge sen som helst. Ska försöka dra med mig tjejerna hit ut vid 20.00 och se massa saker brinna.. spännande värre liksom!


Supernatural

Holymakaroni! Efter kvällens supernatural avsnitt är det bara två kvar på säsongen! My, GOD! Är denna serie epic eller vad? MEEE LOOOOOVEEEEES! därför ska jag lägga upp en promo. Spoilers! Så titta på egen risk!

En av favorit-låtarna: o'death!



Nackdelar med att fylla år mitt i sommarn!

Nu har jag suttit och tänkt på min 20-års dag. Den kommer infalla den 28 Juli nu i sommar. Hela året har jag gått runt och längtat och tänkt på hur den ska firas. Men nu när jag har tänkt kommer jag på att den kommer suga fullständigt! Inte bara att mina föräldrar kommer att vara på Gotland under tiden, nej. En av mina bästa vänner kommer jobba på Öland och en annan kommer vara närpå andra sidan jordklotet (Okej, nu kanske jag överdrev, men det gör ingen skillnad)

Det känns som om min 20års firade kommer bestå av Mig, Anna och Erika (såsom mitt 18-års firande) där vi sitter på någon krog och är allmänt trötta.

Aja, nu får jag sluta tycka synd om mig själv! Jag kommer ha jätteroligt med Anna och Erika (Jag dödar er om ni jobbar under min födelsedag!)

Bajs! Jag får se till att plannera något störra till slutet av sommaren, så att åtminstonde alla mina närmsta vänner och familj kan komma!

 


One Piece goes Maffia



I heart!


Beastly



Me wanna see!


RK-möte

Ska snart platta håret för att senare åka in till stan för RK-möte. Eftersom vi var sämst förra gången och missade första mötet på året. Innan mötet ska jag hinna med att lämna tillbaka böcker som är försenade. Erika ska äta och jag vill se om det finns någon hårfärg. Måste färga till håret tills på Fredag, då det är sista och vi ska ut och ha roligt.

En sådär lagomt snygg bild på oss från förra sommarn!


Illa, jag mår illa!

Mår inte speciellt bra just nu men hoppas att det går över tills senare idag.

Har just fått i mig en macka och ett glas oboy (Gud va längesen jag drack det). Så nu vilar jag magen medan jag ligger framför TV och ser Lost in Austen.





Raz, min vän..... eller fiende!?

Borde jag vara orolig?

Jag har en väldigt supersupervän (Har jag iallafall trott) som går under namnet Raz
Såhär spelar hon framför mig och våra vänner. Som om jag är en av hennes bästa vänner!



Jag har alltid trott att jag vet vart vi står hos varandra..
Men man börjar ju undra efter denna bild:

Det verkar som om hon ger mig onda blickar bakom min rygg?
Vad kan detta betyda?! :O:O


LOL


Mätt och Musik

Har nyss proppat i mig massa pasta. Men ack, det är ju så gott! Så nu när jag är mätt och belåten så ska jag ta och städa litegranna. Vart en jävla röra nu efter helgen ser jag. Och då har vi inte gjort något speciellt. Sjukt mycket disk (Och då har vi ätit middag ute 2ggr).

Ja, som ni märker så har jag ny musik igen här på bloggen. Suttit länge med denna lista så nu blir det att jag spenderar massa tid här inne och lyssnar. Awesome! Ja, ni är ju välkommna att lyssna också, och och ni inte vill, så tryck bara på pausknappen! Inte speciellt svårt gjort. Den ser ungefär ut såhär --> || <--

Aja, nu ska jag städa till här hemma!

Ahnyoung~

Nej, musikfritt för länge nu!

Nu har det varit musikfritt här på bloggen alldeles för länge. Imorgon fixar jag nog till det igen! Har några nya låtar jag hittat som jag ska dela med mig till er, mina kära vänner!

Nu ska jag sova!

My angel Gabriel




Äntligen fick jag min dos

Som de flesta vet, är jag besatt i att köpa filmer.

Iallafall så efter att Pappa hade hämtat oss efter att jag och Gollum hade jobbat hela dagen så släppte han av mig vid konsum för att köpa lite saker hem.

När jag packat på mig allt jag skulle köpa gck jag till kassan och såg det: Avatar DVDn. Nu kanske den har varit ute ett bra tag, men jag har inte köpt en film sen i December och jag kunde bara inte stoppa mig själv. Så jag tog filmen och lade den på bandet och är jättenöjd! Den är ju trots att lätt bästa filmen 2009! Så då är det en självklarhet att jag ska äga den.

Nu har v nyss sett klart filmen om snyggingen Jakesully. Pappa, Jag och Maja satt hela filmen och kolla medan Mamma somnade inom första timmen. Ovaligt? Nope.

Jag tror att jag aldrig kommer lägga in en bild där jag inte har något smink alls.
Dessa bilder kommer vara de närmaste det finns. Där jag bara har mascara.
Ni som känner mig vet varför, jag har nämligen extremt ljusa ögonfransar att det ser helt mongo ut om jag inte ha mascara eller något!



Ni får dras med gamla eller webcam bilder än sålänge

Nu börjar batterierna ta slut på datorn, så: Ahnyoung~


Blev jag Yehsung?

Idag har jag lekt Final Fantasy, Riddare, Monster, WoW, Dumbledore och Gaara och fightas en massa, massa. Jag är så cool.

Ikväll har vi tvillingarna på besök så det blir en massa gottande och roliga filmer. Det verkar som dom växt ifrån Agaton Sax och jag tackar Gudarna för det! Men innan dess ska vi äta mat och det blir kycklig-curry-röra som jag så fint har döpt det till.

Fan, vad jag är hungrig!



True Blood
Vill att nästa säsong kommer nu!!!!

Alexander Skarsgård. Ack, vilken snygging!


Musik

Tog bort musiken lite tillfälligt. Mixpod har fuckat och jag orkar inte fixa det nu, så ni får dras med inge musik ett tag. Sorry!

Har nyss ätit och ska nu sätta i mig en piggillin jag fick av Anna igår.. Hon köpte ett helt pack och sa att jag fick äta hur många som helst. Dock har jag inte mått nå vidare så jag har inte ens fått i mig en halv glass.

Ahnyoung~

PS som vanligt.

Har suttit med Ps de senaste timmarna och tänkte dela med mig en bild-BOMB! För att göra det extra roligt (För mig själv åtminstånde) så lägger jag in originalen åt höger om bilderna!
Nice ass-bilden.
(Jag vet att de flesta inte kommer se mycket skillnad på dessa bilder. MEN det finns en massa!)
Lalala
Vart tog mina ögonpåsar vägen? Ingen som vet, ingen som vet!
Fin, fina Antonia. Jag älskar denna bild.
Den får mig direkt att tänka på VÅR!!
Antonia again.
AS-nöjd med denna redegering, att ni fattar inte. Bilden vart så snygg!!
(Tänk när jag kommer titta tillbaka på denna om några månader och tänka 'vilken amatör jag var')
Gollum
Nu ska Gollum få se One Piece..

Ahnyoung~

Design

Som ni ser har jag nu en nya design. Lite mer vårig och färgglad än den förra (Ganska solklart då förra designen endast bestod av svart-vitt)

Det är inte mitt bästa verk, men jag är nöjd. Huvudsaken är ju att jag ska tycka om det. Plus att jag inte kunde dras med den deppiga designen nu mot vår-sommaren. Då ska man ju vara glad.

Nu ska jag ta och träna. Japp, ni läste rätt. Jag ska träna. Idag är det ungefär en vecka sen jag började. Man kan tro att en vecka inte är ett skit, men för mig är den en superbra och jag har aldrig känt mig så pepp och glad av att göra en "workout". Visserligen är blir det endast ca~30 minuters tränande men det är iallafall något. Under den hära veckan har jag läst mig att göra 24 armhävningar irad (För dom som känner mig vet att jag inte kunnat gjort ens 1. Och det är SANT!) 190 situps irad (Har varit sämst på dessa också!) och massa annat! De senaste dagarna har jag hållt mig till "rollen"- jag vet inte vad den heter, men att rolla 5 minuter på den är i motsvarar 600 situps (Tror jag det är, är ganska säker) och i förrgår gjorde jag 9.40 minuter. Gud vad jag är cool! Tyvärr så är jag absolut sämst på att stretcha (Stavas det så?) så jag går runt med konstant träningvärk. Mest i magen. Men det är nästan skönt att känna!
Okej, nu har jag skrytit nog av mina blygsamma träningspass. Men vänta ni bara i sommar kanske jag cyklar sverige runt, vem vet? (Okej, vi alla vet att det inte kommer att hända)

Barbie

För er som inte vet så äskar jag Barbie-filmer och har alltid gjort det. Jag vet inte vad det är med filmerna som gör dom så bra, eftersom dom inte är speciellt snyggt gjorda eller originella. Kanske för att de altid garanterar ett lyckligt slut. Men där sitter jag som ett barn på julafton varje gång det kommer en ny fim. Haha, när jag tänker på det så hade jag en kompis i högstadiet vars lillasyster hade massa barbiefilmer som vi brukade sitta och titta på på dagarna jag var hos henne. Vår favorit vart nog Barbie som princessan och tiggarflickan. Att jag påpekar detta är för att jag sitter och se den nu. Det är min favoritfilm av de alla som finns! Min kompis och jag hatade dock att de inte kysstes i slutet. Det var så frustrerande.



Den perfekta presenten till mig?


En film

Jag gick in och såg en filmtrailer nyss. Jag läste om den och tyckte den verkade ganska bra och unik. Detta är alltså en skräck-thriller-film. Jag klickade in på youtube och såg den och nu kan jag inte sluta må illa. Bara tanken av ploten är groteskt äcklig. Trodde den skulle vara en smart, grym och någorlunda cool skräckis, men den är nog i överstyr med allt sådant. 

Nej, jag kommer inte lägga in den här eller någonsin prata om den här igen. Jag var bara tvungen att skriva av mig. Man börjar ju tänka på hur fan en människa som kan komma på någon så fruktansvärt äklig, grotesk, spyfärdig story igentligen är.

Nej, denna film kommer jag INTE se. JA, jag dömmer ut den innan som en stor fet TUMME NER!

Usch, usch, usch. Det värsta kommer vara om jag lyckas drömma något om detta inatt. Jag hoppas innerligt inte det. Jag skulle gråta ihjäl mig. Till er som jag förmodligen kommer att berätta kommer det säkert inte verka så äkligt som jag tycker då ni säkert imaga vem vet vad just nu när ni läser. Men denna plot skulle nog vara en av mina absolut värsta mardrömmar. Om inte den värsta!

Ny header

Funderade ett tag idag om jag skulle göra om bloggdesignen.
Började fixa till denna bild:
Men insåg då att det såg så extremt ego-centiskt ut. Visst, jag kan vara ego på min egna blogg (Som knappt någon läser) och ha vilka bilder som helst uppe, men jag vill inte verka så vain, så jag dras med samma design ett tag till.
Annars har jag suttit en massa på PS idag efter att jag och tjejerna kom hem från Birsta. Detta har jag fått gjort:
Jag har endast lekt med gamla bilder då vi fortfarande inte lagat kameran!
Lägger in en Före-Efter-Efter bild som jag gjort.
Originalet är från i sommras, den i mitten är fixad i PS i somras och den åt höger är gjord idag.
Så kan skillnaden se ut.

NY MUSIIIK!

Ut med allt det gamla och här är några få, nya favoriter!!

Domtänder och Vuxentänder

Jag: Jag tror jag börjar få en.. Domtand..
Maja: Domtand? Det heter ju.... Vuxentand?

Sen rättade pappa oss och berättade att det heter VISdomstand


ny musik

Funderar på att göra en nu musiklista. Rensa bort allt gammalt och bara spara mina absoluta favoriter med de nya (eller, nya och nya, för mig iallafall!) superbra låtar jag har på lager för mina vänner. För jag vet att de flesta som besöker min blogg är här pågrund av musiken, så jag tänkte bara varna!

Få se om det kommer upp något nytt imorgon.


Knight and Day



Jag vill se!


Med PS BLIR man falsk

Tänkte visa hur falskt det egentligen är med att photoshoppa sina biler.

Här har ni ett exempel med mig själv.
Har då gått lite i överstyr då jag fixat åt vilket håll jag tittar på, ögonfärgen och trixat till lite ögonfransar.
Borta är påsarna under ögonen och den extremt fula utväxten, den pixliga hyn och den blåa-aktiga färgen!
Vad tycks?!

Om jag som PS-nörd kan göra något sådant här så kan man ju bara tänka alla
tidningsomslag på snygga kändisar man är avundsjuka på igentligen ser ut!

Ahnyoung~

filmer, filmer, filmer

Vilken fantastisk dag.. iallafall enligt mig för medan man läser överallt att denna dag är en skitdag pågrund av vädret, snön osv. så har jag suttit vid TVn. Har nyss sett en av de absoluta bästa disneyklassikerna (enligt mig) skattkammarplaneten på 1an och nu ska jag se på en annan av mina absoluta favoritfilmer, pearl harbour på 4an.. i looooove movies.

bai


RSS 2.0