Kattenhai blir Haj

http://wadehouse.blogg.se skrev:
Hai är en fïlur som inte van bland människor i hennes omkrets. Hon lever tillsammans med hennes katt lasse. När man kommer hem till hai slickar hon på en och bajsar i kattlådan inte nog med det springer hon runt på fyra ben och jamar. Hai är en katt, slickar sig själv om röven lite då och då får en klapp på skallen av mig och erika när vi kommer och ger henne mat. Ibland blir hon galen och hoppar på en, jag hatar djur och kattenhai är inget undantag. 


Jag utmanar anna att avsluta storyn om kattenhai.

Läs fortsättningen
http://kottis.blogg.se/


En gång när Erika och Raz tog med sig Anna till Kattenhai, då kissade Kattenhai på Annas nya byxor. Anna blev sur och sparkade Kattenhai i röven. Då flög Kattenhai's hjärna tillbaka dit den skulle vara. (När Kattenhai skulle rensa Lasses kattlåda så halkade hon på en klick bajs som Lasse hade släppt av på golvet, vilket medförde att hennes hjärna slank ner och hamnade någonstans mellan mjälten och sjärthålet).
Så efter den dagen är Kattenhai bara vanliga Hai igen.
Efter att hon betalat för Annas kemtvätt, så levde hon lyckliga i alla sina dagar.


Snipp snapp snut så var sagan om kattenhai slut.

Jag utmanar moa att berätta om kattenhai gicköver från en katt till en haj.

Kattenhai


En dag satt Kattenhai (I ett resultat av strålning från mittuniveritetet vart den vanliga Hai Kattenhai igen) och såg på TV. På kanal 5 gick filmen Hajen 2. Kattenhai vart oerhört fascinerad hur lätt det var för Hajen i filmen att simma. Som en katt hade aldrig Kattenhai tyckt så mycket om att simma, eller vatten i huvud taget, men eftersom det kändes som om blixten slagit ner på hennes tuss till hår och hennes mening nu va att efterstäva att vara Haj så tog hon sitt pick och pack och gick ner till havet en bit från hennes lägenhet. Hon hoppade i vattnet och simmade ut.

Efter att ha spendarat 15 dagar konstant i vattnet kom en vacker sjöljungfru vid namn Moa och frågade:
"Men vad gör en Katt i vattnet?"
Kattenhai svarade: "Jag vill bli en Haj och kunna simma"
"Då ska jag bevilja din önskan"

Sen den dagen har man inte sett till Kattenhai.. Men ibland om man går till stället som hon sist simmade på kan man se en skugga av något under vattnet... men bara ibland..

Slut.

Kommentarer
Postat av: KattenHai

Fyyyyfan moa!!! Det här hade man förväntat sig att Raz eller Anna... Men från dig! Det hade jag aldrig trott!!!!! VAFAN SKA JA ALLTID VARA DEN SOM E UTSATT!!



HAHAHAHHA fyfan va ni alla suger!!!!!



Ni ska få igen......

2008-11-20 @ 22:17:05
Postat av: anna

Spooooky~

2008-11-21 @ 00:41:53
Postat av: Moa

LYYYYL^^

2008-11-21 @ 06:33:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0