Sista lov dagen.

Sista dagen på lovet då -.-;

Men Sommarn är här! Idag iallafall. Så himla varm och jag har på den senaste timmen fått i mig två glassar, mumsigt! Legat i solen har jag också gjort och hoppas att jag fått färg fast jag är rätt säker på att jag inte fått. Tvillingarna ha vi sällskap av idag och dom är så stolt över att ha gått enda från silje hit. Men det är faktist långt för 3 åringar.

Imorgon släpps DEG biljetterna :D:D:D:D:D Kl 9.00 så ska sitta vid datan då och försöka få nå av dom första biljetterna.

Igår vart det inge cykling eller Casino Royal (Ma & Pa skulle på fest, och Daniel ville inte sjussa mig att hyra.) Men istället så traskade jag Anna och Erika mot kiosken, för att köpa mjukglass, men shiii fick vi, det va stägt så jag fick nöja mig med en magnum från konsum. Så, spelade vi Buzz music quiz, och som vanligt förlorade Maja med de otroliga 0 poäng!

I morgon är det måndag och en ny skoldag, det är, tror jag, sju? veckor till sommarlovet. Wiie >=) Jag har knäppt massa bilder till min uppgift men har fortfarande lite svenska kvar att göra.

Jag drömmer mycket om bussar nu för tiden. I går som sagt drömde jag om dbsk, och vi skulle åka buss till liden. I natt drömde jag om att jag satt på en buss, och pratade med en kille som lyssnade på Kattun och NewS.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0