Ny dag.

Ja, det är som sagt lödag idag, trots att det känns som söndag för mig.

Har nytt duschat och känner mig för tillfället fräsh som attan :) Har läst massa böcker igår, eller två och en halv bok. Dom va sådära. Sen har jag en manga jag lånade på biblioteket :D Wiie, sparat typ 70;- på det.

Har fortfarande redigt ont i baken, men det bli bättre. Ska försöka ta mig ut och cykla lite idag, ett roligt sätt att motinera.

Ikväll ha min kära moder sagt att jag ska få hyra den nye 007 filmen Casino Royal. Hon nekar visst att hon lovat, och säger att vi alltid lurar henne. Men hon lovade faktiskt och har gått med en gång ännu en gång att hyra den. Samtidigt ska jag kanske hyra Peter Pan, den otecknade med Jeremy Sumpter (Tror jag att han heter) Woo, eftersom jag alltid har varit superkär i Peter Pan kommer infall när jag bara måste se nån av filmerna som finns eller likt.

På Måndag släpps biljetterna till Dir en grey! Mansei! YAY! Har även typ hittat den vita färgen jag ska färga håret till. Men man måste köpa online och för minst 250;- Och jag hade tänk sparat till sommarn -.-; Men jag har hittat ett par örhängen (Jack skellington) Super snygga, som jag kanske köper med färgen. Jag längtar till Dir en grey och mitt vita hår jag ska ha :D Plannerade att gå på Ayabie nu i maj, men min budget räcker inte.

Men har sett senaste avsnittet av Que sera sera och Eric is mighty hot måste jag säga. Men nu måste jag vänta flera veckor på nästa avsnitt att bli subbat. Börja förstå Erikas irritation på att vänta på hennes serie.

Även att jag skrev en massa på Annas (och min typ) fanfiction 'connected' igår. Men när hon skulle läsa min kreativa lilla scen så dra hon labtopen så att sladden åker ut och allt försvinner för den stängst av!!! Och jag frågar henne varför hon tog ut batteriet och bara hade sladden i, eftersom hon alltid ha båda i. Också säger hon 'Men Raz har aldrig den i.' Jag trodde jag skulle börja grina.

Men det är över nu för jag hade världens bästa dröm. Jag Anna och Erika gick runt i bergsåker och voila så möter vi Dbsk gående förbi. Min Tåni (tigergossedjur) va med i den också, fast alla sa att han inte va min utan att han hette babashi. Det va lite hemskt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0