Hektiskt dag.

Ja, dagen började med att jag tog ett snabbt bad och dusch. Daniel och Alex kom och hämtade oss strax efter 10.00 och bion började vid 11.00. där var vi, ett sällskap på fem från 17-27 år, medan resten av Daniels jobbarkompisar (Det var en privat föhandsvisning för hans job och deras familjer) var där med sina småbarn, alla under 10. Det var rätt skojj.

Iallafall var filmen underbar. Men vad kan man förvänta sig av en handritad Disneyklassiker (kogänget, BLÄ!)

 

Efter Princess and the frog åkte vi vidare till Birsta. Vi köpte klart alla julklappar (YES!), Mamma och Pappa kom och vi drog med dom till Mcdonalds. Sen virade vi runt på elgiganten och mediamarkt. Vi köpte även en gran. Äntligen. Den är väldigt kort och vi hade en MASSA missöden när vi skulle ta ut den från Bauhaus lagret. Alla som stod runt omkring oss skrattade och jag tror tjejen i kassan höll på att kissa på sig. Nej, fy, för att inte tala om att Pappa parkerade i en bilkö!

 

Ja, tillslut så kom vi in i bilen och nu sitter jag hemma. Dock så visar det sig att vi kastat våran julgransfot, så Pappa och Anna ska åka och paniksöka en så snabbt som möjligt.

 

Sen blir det att fika bullar med mjölk och pynta julgranen. Vi har också inskaffat en ny hdmi sladd så nu kan vi äntligen koppla in datorn i vardagsrummet igen. YESS! Jul-musiken ska pumpas.

 

ahnyoung~


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0